Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

maşşallah sana çok az kalmışşş kurtulmana böyleee devammmm

sağol canım doktoruma soruyorum ne zaman bitecek diye ağzından laf alıyım diye ben mayısa kendimi hazırladım dedim sadece güldü ne zaman biteceğini hiç söylemiyo ya ben de kestiremiyorum ne zaman en son egzersizi yapıp denemeye geçeceğimi :) inşallah yakın bi zamanda yenerim. tabi sadece ben değil bütün vajili arkadaşlarım :)

aminnn canım darısı tüm kılzlara inşşallah
sen çok ilerlemişsin canım ben mümkün değil yapamadım parmakla fln sen bide makas fln yapıomussun mayısa kalmıcaksın
ahada yazıorum buraya:126:

parmak egzersizinde çok zorlandım.p...sin 4 cm kadar alabiliyorum anestol krem ve bolca jel sürüp deniyorum.son sefer çok daha iyiydi eşim bile çok şaşırıyor.

bu siteyi takip ettikçe kendimden birşeyler buluyorum buda bana müthiş güven veriyor hayata bakışım bile degişti.

bu siteyi takip ettikçe kendimden birşeyler buluyorum buda bana müthiş güven veriyor hayata bakışım bile degişti.

sen yenmiş say kendini aslında en zor kısmı almışın canım. ıkınmayı ben denememiştim hiç bugün bir arkadaş önerdi ıkındıkça vaji açılıyo diye. egzersizleri yaparken alamadığım zorlandığım yerde ıkındım gerçekten de açıldı vaji daha rahat aldım. sen de alamadığın yerde ıkın. bir de bu şekilde dene.

herkese hayırlı geceler...yeni arkadaşlar gelmiş eskilerden kimseler yok bende eskilerdenim inşallahhhh tez zamanda yenersinizzzz kızlarrr

tatlımm lutfen dusunme boyle moral bozmak yok egzersıze basla tekrardan esıne ınat tamamen kurtul tatlım bır kere yaptın emınım sıkı egzersızle cokkolay asacaksın...

hem kızlıgın dursa ne olurkı onu nıye kafana takıyorsun bır kere yaptın bırsey oldumu hayır lutfen bunları dusunme

canım alısma donemındesın bıraz sabırlı ol gececek tabıkı...kendını kastıgın ıcın canın yanıyordur zamanla duzelıyor merak etme...

canım ama sonradan kan da gelmedi yanmada giriş anında fazlaydı.eşim geri çekildikten 1-2 dk sonra geçti.kanda diyorum ya parmaktaki bir çizikten çıkan kırmızılık kadardı.

canım benım de yanmam oluyordu ılıskıde ılıacla gectı devam ederse sende bır doktora gıt ıhmale gelmez...

herkese hayırlı geceler...yeni arkadaşlar gelmiş eskilerden kimseler yok bende eskilerdenim inşallahhhh tez zamanda yenersinizzzz kızlarrr

iyi geceler tatlım ben varım eskilerden merak etme:) doğdumu bebişin tatlım? kaç kişi doğurmuş maaşallah ben temmuzdan beridir giremiyordum çok özledim buraları. yeğenimizin ismi ne bakalım?

iyi geceler tatlım ben varım eskilerden merak etme:) doğdumu bebişin tatlım? kaç kişi doğurmuş maaşallah ben temmuzdan beridir giremiyordum çok özledim buraları. yeğenimizin ismi ne bakalım?

:)) doğdu canım hamd olsun sağlıkla aldık kucağımıza darısı tüm isteyenlerin başınavalla bebişler sıralandı maşallahhh....ismi Yusuf Egemen

:)) doğdu canım hamd olsun sağlıkla aldık kucağımıza darısı tüm isteyenlerin başınavalla bebişler sıralandı maşallahhh....ismi Yusuf Egemen

Maaşallah tatlım ya ALLAH ım adıyla yaşatsın... ne güzel bir duygudur annelik değilmi? yeni hatırladım geenlerde bakarken bir liste gördüm bikaç kişinin bebiş isimleri vardı.. özüm ünki de azra'ymış... Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin inşaallah... sevenleri ve sevdikleriyle hayırlı bir ömür geçirsin bebişleriniz ve siz inşaallah tatlım öp annesi bizim yerimize yusuf egemen'imizi yanaklarından maaşallah

elvan naber, denedin mi bugünkü egzersizi bakalım? akşama denerim demişsin, ben buralardayım yardım lazım olursa. haberin olsun.

Canim ya cikmak zorunda kaldm smdi gordm yazini ksra bakma tatlm vlla denemeye firsatm olmadi.. gec gldk eve..
sabaha kaldi malesef.. ama sabahki yaptgm egzersiz kotuydu tamam parmagimi alabldm bikac kez ama inanilmaz kasiyorm kendimi farkinda olmadan..
Aci yok diyorum bekletyrm parmagimi icerde.. derin nefes alip veriyorum ama nafile .. YARAMAZ VAJİM skyo parmagimi
Canim acaba serceyle gitgel yapabilene kadar devammi ediyim yoksa isaret parmagini rahatca aldiktan sonrami serceyle gitgel yapim cunku inanilmaz dar oluyo vajim ve parmagimi hareket ettiremiyorm icinde..
Sen naslsn bu arada regl olmsn hadi gozun aydin.. opyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…