- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.261
maşşallah sana çok az kalmışşş kurtulmana böyleee devammmm
sen ne yaptın parmak egzersizi yapmaya başladın mı sen eşinle deneme yapıyordun değil mi deneme yaptınız mı hiç.
sağol canım doktoruma soruyorum ne zaman bitecek diye ağzından laf alıyım diye ben mayısa kendimi hazırladım dedim sadece güldü ne zaman biteceğini hiç söylemiyo yaben de kestiremiyorum ne zaman en son egzersizi yapıp denemeye geçeceğimi :) inşallah yakın bi zamanda yenerim. tabi sadece ben değil bütün vajili arkadaşlarım :)
parmak egzersizinde çok zorlandım.p...sin 4 cm kadar alabiliyorum anestol krem ve bolca jel sürüp deniyorum.son sefer çok daha iyiydi eşim bile çok şaşırıyor.
aminnn canım darısı tüm kılzlara inşşallah
sen çok ilerlemişsin canım ben mümkün değil yapamadım parmakla fln sen bide makas fln yapıomussun mayısa kalmıcaksın
ahada yazıorum buraya:126:
bu siteyi takip ettikçe kendimden birşeyler buluyorum buda bana müthiş güven veriyor hayata bakışım bile degişti.
moralim bozuk kötüyüm kızlar eşimden boşanmak istiyorum
vajiyi yendim bir kere oldu sonra doktora gittim gitmez olaydım kızlık zarın duruyor dedi ve herşey bitti şimdi ilişkiye giremiyorum. acıyor kasılıyorum egzersiz derseniz hala yapıyorum eskiye dönmeyim diye ama olmuyor. doktor psikolojimi bozdu herhalde. dün eşimle kavga ettik herkes yapıyor bir sen yapamıyorsun dedi bana. benim onun hayatına müdahale etmeye hakkım varmı? zaten miyomum var bebek düşer dedi doktor ameliyat kısırlık riski taşıyor. herşey üstüme geliyor ölmek istiyorum bıktım artık
vajinismusu 4 gün önce yendim ve nerdeyse 8 kez ilişkiye girdik , girerken sorun yok ama git gel yaparken canım yanıyor ama dişimi sıkıyorum. bunun sebebi ne olabilir vajinismusu yenen arkadaşlarda yaşadılarmı böle bişey. eşim çok sert davranıyor ve hızlı hızlı yapıyor ve benımde canım yanıyor. acaba vajinismusu daha çok yeni yendiğimden olabilirmi. geçermi bu his
canım ama sonradan kan da gelmedi yanmada giriş anında fazlaydı.eşim geri çekildikten 1-2 dk sonra geçti.kanda diyorum ya parmaktaki bir çizikten çıkan kırmızılık kadardı.
herkese hayırlı geceler...yeni arkadaşlar gelmiş eskilerden kimseler yok bende eskilerdenim inşallahhhh tez zamanda yenersinizzzz kızlarrr
hosgeldınnn tatlımmm ben varımnere gıttın kızzz oglusun nasıl
herkese hayırlı geceler...yeni arkadaşlar gelmiş eskilerden kimseler yok bende eskilerdenim inşallahhhh tez zamanda yenersinizzzz kızlarrr
iyi geceler tatlım ben varım eskilerden merak etme:) doğdumu bebişin tatlım? kaç kişi doğurmuş maaşallah ben temmuzdan beridir giremiyordum çok özledim buraları. yeğenimizin ismi ne bakalım?
hoş bulduk canımnasılsınnn??oğluşum iyi uyuttum koçişi bekliyom gelsede yatsam diye
:)) doğdu canım hamd olsun sağlıkla aldık kucağımıza darısı tüm isteyenlerin başınavalla bebişler sıralandı maşallahhh....ismi Yusuf Egemen
elvan naber, denedin mi bugünkü egzersizi bakalım? akşama denerim demişsin, ben buralardayım yardım lazım olursa. haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?