Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benm çok sağol inşallah hepimiz çabucak kurtuluruz bu hastalıktan sende olmadı diye sıkıyo diye üzülme olacak uğraştırıyo nazlanıyo vaji :) bak benm dün olmuyodu bugün oldu.

Amin canim ya inss
Oyle bi umutla gectimki egzersizimin basina ilk egzersizim kolay olnca buda oyle olr sandm ama olsun.. Sabahki egzersizimde daha kolay olck Allahin izniyle..

Canim belkide kisiden kisiye gore degistigi icin bsey soylemiyodur.. benm doktorda ayni.. neden guluyosunz merak edyrm deynce dediki hersey herzaman yolunda gitmeyeblr ve uzayablr.. yada aksine umdugumzdan cabuk olr daha cbk yenersn.. bu sekilde cvp vermsti.. onemli olan ilerlemen canim.. cok guzel ilerledn ve az kaldi Allahin izniyle fazla surmez bence yenmene.. zafer yakin

Canim msj yazdm sana onceki sayfalarda ama gormedin sanirim.. bakip cvp vereblrmsn ya sabah egzrsiz yapcm aklim cok karisik.. ne yapacgmi blmyrm

Son düzenleme:
tatlım masallah okudum yazdıklarını sende cok ıı ılerlıyorsun mutlulugun yakın ınsallahh

canım çok sağol inşallah dediğin gibi olur
Amin canim ya inss
Oyle bi umutla gectimki egzersizimin basina ilk egzersizim kolay olnca buda oyle olr sandm ama olsun.. Sabahki egzersizimde daha kolay olck Allahin izniyle..

ben de önceki egzersizlerim kolay olunca doktoru aradım ona güvenerek geçirdi makas işaretine ama akşamına önceki yaptığım 2 parmağı yapamadım sanırım biraz korktum o da etkiledi ama ertesi gün yapıcam dedm önce 2 parmağı sonra da makası yapabildim. sen şimdi sabahki egzersizin ii olacağına inandın ya ii olcak inşallah düşünceler çok etkiliyo canım..

ayy ben de gülmesine gıcık oluyodum ya ama dediğin gibi o doktor var bildiği kesin bir sonuç olsa söylerdi. inşallah canım mutluluğum yakındır çokk sqğolll

kızlarrr herkeseee guzel bi pazar günü diliyorumm :) dün esimle denedik malesef gene olmadi oda dior pskolojik olarak sertlesme sorunu oluyor diyee neyse hayirlisi bi gün olcak insallahh :) bende üstüne gitmiorum bosuna kavga etmeye gerek yok ztn cani sıkıldı ama iyi suan :) oyle işte egzersiz yapiorum ama 13 cm cok zor oluor o yuzden 12 cm e geri döndüm ben :) dün yazamadim bgnde akrabalara gidicez gece bakarim artikkk insallah görüşürüz kendinize iyi bakinnnn öptüm hepinizii

kimsecıkler yokk. hava guzel tabı ohhhhhhh :)

canım demek esınde strese gırdı anı yasayın kendınızı sartlarsanız bı sure boyle gıder..sende ara ara 12 cm ı yap cm kı uzaklasma ınsallah mutlu haberın yakındır cnm

canım benım de yanmam oluyordu ılıskıde ılıacla gectı devam ederse sende bır doktora gıt ıhmale gelmez...

doktor ne dedi sana canım.ben regl dönemine yaklaştığımdan diye düşündüm ama devam ederse yanma giderim.bazen aparatı alınca da yanma oluyordu ya onun gibi kendimi kastığımı düşünmüştüm

Son düzenleme:
bu arada ben birazdan egzersize başlıcam saat 9 gibi. makasa devam. ya bugün öğlen baktım elimde bileğimde ağrı var sonra aklıma geldi dün yaptığım makas işaretinde vajimden çok elim yoruuldu ve zorlandı. hala hafif bir ağrı var :) ma el mecbur ödev verilmiş bana da yapmak düşüyo vaji zorlanmasın da varsın elim zorlansın

selam canım bugün topik çok sessiz hem pazar hem hava iyi sanırım ondan :)

haftaya havalar sogucakmıs artık pıtr pıtır herkes dökülür buraya :)

okurken güldüm canım :) bunlar ilerde tebessümde hatırlıcağın basarının guzel yanları olarak kalıcak inşallah

hıcbırsey demdı:)))ilaç verdı 3 gun ılıskı yasak dedı ama gectı cok sukur

hıcbırsey demdı:)))ilaç verdı 3 gun ılıskı yasak dedı ama gectı cok sukur

canm sen yenelı baya oldu dımı ben bıkac ay oldu ıste ama jelı hala bırakamıyrm sen kullanmıyodursun ıslanma oluyr ama esım yaklasınca kuruyor hemn ama jel olunca cok raht ılıskıye gırıyrm nezamn duzenen gırer sence

selam kızlar çok kişi var okuyan ama çevrimiçi olan çok azz... yaptım egzersizimi bugün de zorlanmadım hatta eşimin 2 parmağını da aldım. 150 tane de makas yaptım kendim. çok şükür ya mutluyum :) iyi geceler herkese...

Kizlar ben bgn egzersiz yapamadm.. pazar gunlerim cok yogun oluyo.. saati erkene kurdum egzersize zaman ayirim diye ama kalkamadm.. sabah terapisste randevm var.. ordan gelnce yapcm egzersz ins.. surekli bi engel cikmasndan yoruldm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…