- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.281
canım benm çok sağol inşallah hepimiz çabucak kurtuluruz bu hastalıktansende olmadı diye sıkıyo diye üzülme olacak uğraştırıyo nazlanıyo vaji :) bak benm dün olmuyodu bugün oldu.
sağol canım doktoruma soruyorum ne zaman bitecek diye ağzından laf alıyım diye ben mayısa kendimi hazırladım dedim sadece güldü ne zaman biteceğini hiç söylemiyo yaben de kestiremiyorum ne zaman en son egzersizi yapıp denemeye geçeceğimi :) inşallah yakın bi zamanda yenerim. tabi sadece ben değil bütün vajili arkadaşlarım :)
tatlım masallah okudum yazdıklarını sende cok ıı ılerlıyorsun mutlulugun yakın ınsallahh
Amin canim ya inss
Oyle bi umutla gectimki egzersizimin basinailk egzersizim kolay olnca buda oyle olr sandm ama olsun.. Sabahki egzersizimde daha kolay olck Allahin izniyle..
Canim belkide kisiden kisiye gore degistigi icin bsey soylemiyodur.. benm doktorda ayni.. neden guluyosunz merak edyrm deynce dediki hersey herzaman yolunda gitmeyeblr ve uzayablr.. yada aksine umdugumzdan cabuk olr daha cbk yenersn.. bu sekilde cvp vermsti.. onemli olan ilerlemen canim.. cok guzel ilerledn ve az kaldi Allahin izniyle fazla surmez bence yenmene.. zafer yakin
kızlarrr herkeseee guzel bi pazar günü diliyorumm :) dün esimle denedik malesef gene olmadi oda dior pskolojik olarak sertlesme sorunu oluyor diyee neyse hayirlisi bi gün olcak insallahh :) bende üstüne gitmiorum bosuna kavga etmeye gerek yok ztn cani sıkıldı ama iyi suan :) oyle işte egzersiz yapiorum ama 13 cm cok zor oluor o yuzden 12 cm e geri döndüm ben :) dün yazamadim bgnde akrabalara gidicez gece bakarim artikkk insallah görüşürüz kendinize iyi bakinnnn öptüm hepinizii
kızlarrr herkeseee guzel bi pazar günü diliyorumm :) dün esimle denedik malesef gene olmadi oda dior pskolojik olarak sertlesme sorunu oluyor diyee neyse hayirlisi bi gün olcak insallahh :) bende üstüne gitmiorum bosuna kavga etmeye gerek yok ztn cani sıkıldı ama iyi suan :) oyle işte egzersiz yapiorum ama 13 cm cok zor oluor o yuzden 12 cm e geri döndüm ben :) dün yazamadim bgnde akrabalara gidicez gece bakarim artikkk insallah görüşürüz kendinize iyi bakinnnn öptüm hepinizii
canım benım de yanmam oluyordu ılıskıde ılıacla gectı devam ederse sende bır doktora gıt ıhmale gelmez...
selam kızlar yenı gelın haberı beklıyoruz ama herkesı ılk bahar rehavetı almıs galıba :)
selam canım bugün topik çok sessiz hem pazar hem hava iyi sanırım ondan :)
bu arada ben birazdan egzersize başlıcam saat 9 gibi. makasa devam. ya bugün öğlen baktım elimde bileğimde ağrı var sonra aklıma geldi dün yaptığım makas işaretinde vajimden çok elim yoruuldu ve zorlandı. hala hafif bir ağrı var :) ma el mecbur ödev verilmiş bana da yapmak düşüyo vaji zorlanmasın da varsın elim zorlansın
doktor ne dedi sana canım.ben regl dönemine yaklaştığımdan diye düşündüm ama devam ederse yanma giderim.bazen aparatı alınca da yanma oluyordu ya onun gibi kendimi kastığımı düşünmüştüm
hıcbırsey demdı:)))ilaç verdı 3 gun ılıskı yasak dedı ama gectı cok sukur
selam kızlar çok kişi var okuyan ama çevrimiçi olan çok azz... yaptım egzersizimi bugün de zorlanmadım hatta eşimin 2 parmağını da aldım. 150 tane de makas yaptım kendim. çok şükür ya mutluyum :) iyi geceler herkese...
Başşarıyorum çok daha iyi bana destek veren herkese teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?