Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok iyi canim.. ins diger kalan kisminida biran once alirsn.. gecen ay bi sene oldu..

seninde Allah yardıncın olsun.Zannedersem sen terapiye gidiyorsun oranın çok faydası oluyor.Benim terapim yarım kaldı çünkü doktorumun tayini çıktı.İlk 2 yıl ben dokunamadım bile parmak egzersizleri yapabilmen bile çok büyük başarı.

Amin hepimizin ins..
Bilmiyorum ya cinsel terapiste gidiyorum ama doktor daha cok psikolojik ilgileniyo bnle.. hani bn kendm zorla egzersize gecrsn beni diye ugrastm..
cok agirdan aliyo bende daha fazla uzatmak istemedm ve basladm burdaki herkes saglsn tamam terapininde faydasni gordm ama bura daha cok azimlendirdi beni..

sende kisa bi zamanda yenceksin inaniyrm cok az bsy kalmss

evet cnm 7.ayıma gırıcem:))ben jelı yendıkten 2-3 ay sonra bıraktım canım ama bırakamam dıyordum korkuyordum jelsız yapamam dıye kii jelım bıttı o gunlerde esım almaya gıdıyordu dur alma boyle deneyelım dedım ve oldu o gunden berı cok sukur kullanmıyorum...

senın psıkolojık olarak ıslaklık gıdıyordur jelı cok az sur cnm oyle oyle bırakırsın dene ama baktın olmuyor oyle sur jelı

ben de bekledim bekledim, kimse ses etmeyince kapattım. vaji yaramazlık yapabiliyor. normal bunlar telaşlanma. sen serçe parmakta rahatlayana kadar öteki parmaklara geçme. ben parmakları bitirip 2 parmağa geçmek istediğimde problem oldu, pasta mumlarını birleştirip parmak kalınlığında bir şey yapmıştım, o çok kolay olmuştu, ondan cesaretlenip öteki muma geçmiştim. ama mumdan önce bir de rimel denemiştim, o kolay olunca sevinçten ağlamıştım, sonrası da geldi işte. ben egzersizi bırakalı iki ay olacak galiba, reglim bitince tekrar başlıycam. inşallah bu sefer ki maraton mutlu sonla biter :)))

ins..artık kabusum oldu..gece 3/4 defa sıcrayarak uyandım...artık bitsin bu istiyorum...cevremdeki tüm kadınlara bakıyorum...senin neyin eksik niye yapamıyorsun diyorum..ama iş o duruma gelince olmyr (

sonunda regl'm bitti...uzunca bir aradan sonra cesaretimi toplayıp bugün deneme yapıcam..umarım basarılı olurum (

Canim bunu bi gorevmis gibi dusunerek baslama.. cunku boyle dusununce kasiliyosun.. sen farkinda olmadan kasicaksin ve isteksiz olcaksn.. bnde heo oyle oluyo.. rahat ol aksami dusunme.. aksam olnca guzelce hazirlan ortami hazirla huzurlu olablcegn sekilde.. ins basarcaksin

Canim halbuki parmak daha kolay deglmi.. blmyrmki ya suan doktordaym bekliym brzdn grcm..
ins busefer olur canim dua edicm

merhabaaaa:))
7 cm de kalmıştım :)dün 1 saat 10 cm egzersiz yaptım :)emlamı sürdümmmm:)vee p...başını aldım ,eşim çok uğraştığı için ucundan sonra ereksiyonu geçti ,sonrada tekrar girmek için devam etmedik ,ama hiç hissetmedim ,emlayı mumun üzerine sürüp o şekilde egzersiz yaptım ,aslında orada sinir ucu yok ama ,kendimi rahatlatmak içiin :)birde emlayı çok sürmeyin derim ,çünkü p...sile i etkiliyor :)
çok mutluyum ,çok dua edin ,devamı gelsin ,ama acı yoktu,sadece bi tokluk hisettim ,tamamı gitmedi ama bu bana yetti..
hepinize çok teşekkürlerrr

Mslhhh diyim cnm bidahaki denemede bu is bitmistr egzersizlerini aksatma ve denemeden once aparati icinde bekletebldgn kadar beklet.. kizlar bunu cok tavsiye ediyorlar aparti beklettikten snra cikar ve hemen p...s al.. guzel haberlerini bekliyoz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…