- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.301
hangi asamadasn..
p...sin 5cm alabiliyorum bu günde pembe lekeler geldi.
ne kadarlık evliydin
cok iyi canim.. ins diger kalan kisminida biran once alirsn.. gecen ay bi sene oldu..
seninde Allah yardıncın olsun.Zannedersem sen terapiye gidiyorsun oranın çok faydası oluyor.Benim terapim yarım kaldı çünkü doktorumun tayini çıktı.İlk 2 yıl ben dokunamadım bile parmak egzersizleri yapabilmen bile çok büyük başarı.
canm sen yenelı baya oldu dımı ben bıkac ay oldu ıste ama jelı hala bırakamıyrm sen kullanmıyodursun ıslanma oluyr ama esım yaklasınca kuruyor hemn ama jel olunca cok raht ılıskıye gırıyrm nezamn duzenen gırer sence
Canim ya cikmak zorunda kaldm smdi gordm yazini ksra bakmatatlm vlla denemeye firsatm olmadi.. gec gldk eve..
sabaha kaldi malesef.. ama sabahki yaptgm egzersiz kotuydu tamam parmagimi alabldm bikac kez ama inanilmaz kasiyorm kendimi farkinda olmadan..
Aci yok diyorum bekletyrm parmagimi icerde.. derin nefes alip veriyorum ama nafile.. YARAMAZ VAJİM skyo parmagimi
Canim acaba serceyle gitgel yapabilene kadar devammi ediyim yoksa isaret parmagini rahatca aldiktan sonrami serceyle gitgel yapim cunku inanilmaz dar oluyo vajim ve parmagimi hareket ettiremiyorm icinde..
Sen naslsn bu arada regl olmsn hadi gozun aydin.. opyrm
sonunda regl'm bitti...uzunca bir aradan sonra cesaretimi toplayıp bugün deneme yapıcam..umarım basarılı olurum(
benm durumum tamamen psikolojik...
sonunda regl'm bitti...uzunca bir aradan sonra cesaretimi toplayıp bugün deneme yapıcam..umarım basarılı olurum(
ben de bekledim bekledim, kimse ses etmeyince kapattım. vaji yaramazlık yapabiliyor. normal bunlar telaşlanma. sen serçe parmakta rahatlayana kadar öteki parmaklara geçme. ben parmakları bitirip 2 parmağa geçmek istediğimde problem oldu, pasta mumlarını birleştirip parmak kalınlığında bir şey yapmıştım, o çok kolay olmuştu, ondan cesaretlenip öteki muma geçmiştim. ama mumdan önce bir de rimel denemiştim, o kolay olunca sevinçten ağlamıştım, sonrası da geldi işte. ben egzersizi bırakalı iki ay olacak galiba, reglim bitince tekrar başlıycam. inşallah bu sefer ki maraton mutlu sonla biter :)))
merhabaaaa:))
7 cm de kalmıştım :)dün 1 saat 10 cm egzersiz yaptım :)emlamı sürdümmmm:)vee p...başını aldım ,eşim çok uğraştığı için ucundan sonra ereksiyonu geçti ,sonrada tekrar girmek için devam etmedik ,ama hiç hissetmedim ,emlayı mumun üzerine sürüp o şekilde egzersiz yaptım ,aslında orada sinir ucu yok ama ,kendimi rahatlatmak içiin :)birde emlayı çok sürmeyin derim ,çünkü p...sile i etkiliyor :)
çok mutluyum ,çok dua edin ,devamı gelsin ,ama acı yoktu,sadece bi tokluk hisettim ,tamamı gitmedi ama bu bana yetti..
hepinize çok teşekkürlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?