- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.321
merhabaaaa:))
7 cm de kalmıştım :)dün 1 saat 10 cm egzersiz yaptım :)emlamı sürdümmmm:)vee p...başını aldım ,eşim çok uğraştığı için ucundan sonra ereksiyonu geçti ,sonrada tekrar girmek için devam etmedik ,ama hiç hissetmedim ,emlayı mumun üzerine sürüp o şekilde egzersiz yaptım ,aslında orada sinir ucu yok ama ,kendimi rahatlatmak içiin :)birde emlayı çok sürmeyin derim ,çünkü p...sile i etkiliyor :)
çok mutluyum ,çok dua edin ,devamı gelsin ,ama acı yoktu,sadece bi tokluk hisettim ,tamamı gitmedi ama bu bana yetti..
hepinize çok teşekkürlerrr
ben de bekledim bekledim, kimse ses etmeyince kapattım. vaji yaramazlık yapabiliyor. normal bunlar telaşlanma. sen serçe parmakta rahatlayana kadar öteki parmaklara geçme. ben parmakları bitirip 2 parmağa geçmek istediğimde problem oldu, pasta mumlarını birleştirip parmak kalınlığında bir şey yapmıştım, o çok kolay olmuştu, ondan cesaretlenip öteki muma geçmiştim. ama mumdan önce bir de rimel denemiştim, o kolay olunca sevinçten ağlamıştım, sonrası da geldi işte. ben egzersizi bırakalı iki ay olacak galiba, reglim bitince tekrar başlıycam. inşallah bu sefer ki maraton mutlu sonla biter :)))
Canimm napiyon naslsn yoksun nezamandr.. ozletme kendini
ben smdi doktordaym iceri grym grs tm
iyiyim canim sen nasilsin yaa giremiyorum ama tlden takipteyim bu aralar moralim bozuk ya hicbise yapmak istemiyorum oyle iste aman hersey zamanla duzzelecek insallahbu arada cok sewindim cnm parmak egzersizlerin guzel ilerliyo yola dewam gorusuruz cnm benim
merhaba canım ben iki hafta önce yendim vajiyi üç gün önce regl oldum deneyemiyoruz denemede git gelde canım çok acıyor bu ne kadar sürede geçer acaba bi de ilk giriş sırasında hep kendim almak yerleştirmek istiyorum hala alışamadım ve bi de korkuyorum reglim bitince de yine yapabilecek miyim diye
Hayirdir cnm ins onemli bsy dgldr.. sence iiyimi gidiyoins oyledir
hos hic tahmin etmiyodum parmagimla yapablcegimi Sukur Rabbime.
daha yolun cok basindaym
çok teşekkürler canım ya sıkıntının olduğunu yazmışsın ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah geçer Allah gönlündeki bütün sıkıntıları gidersin..Vaji düzeldikten sonra o kadar rahatlıyor ki insan...Allah bizlere başka sıkıntı vermesin bütün kızlar da bunun üstesinden bir an önce gelir inşallah..canim ben yeneli birbucuk ay oldu ama duzene girdi artik birazda olsa bendede dayanilmaz baski hissi oluyodu cikariyodum hemen p..si su anda daha iyi oluyor canim regli bitincede oluyo canim merak etme olmaz diye bisey yok dusunme bunu....bol jel surun cnm esin git gelleri yavas yavas yapsin....biraz daha zaman gecsin hersey daha kolay olcak canim vaji alisiyor artik yavas yavas.... regliden sonra bi kac denemeden sonra esine birak o yerlestirsin yapsin cnm hic korkma
Mrb kızlar tecrübeli arkadaşları bulmuşken birkaç soru sormak istiyorum.Ben önce bakkal mumu sonra da onu biraz kalınlaştırarak denedim.Sonra da direk p...s boyutunda aparata geçtim.Ucunu alabiliyorum ama devamı ilerlemiyor o duvar karşıma çıkıyor,halbuki mumları rahatlıkla alabiliyordum acaba benim vaji mi küçük? doktora da gitmeye korkuyorum acaba vaji de bir sorun mu var?
çok teşekkürler canım ya sıkıntının olduğunu yazmışsın ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah geçer Allah gönlündeki bütün sıkıntıları gidersin..Vaji düzeldikten sonra o kadar rahatlıyor ki insan...Allah bizlere başka sıkıntı vermesin bütün kızlar da bunun üstesinden bir an önce gelir inşallah..
kalınlık açısından santim santim ilerle canım eğer p...s boyutunudaki aparatı alamıyorsan santimini küçült aparatın.Ayrıca senhiç doktora gitmedin mi fizyolojik bi sorun var mı diye.Bence senin aklında vajinin küçük olduğu düşüncesi yerleşmiş ve bu yüzden tereddüt yaşıyorsun egzersizleri yaptıkça vajiinin ne kadar büyük olduğunu esnek olduğunu göreceksin.Ben parmak egzersizi yaptım o bana daha iyi geldi mumda zorlanmıştım.Devam et canım egzersizleri bırakma sakın inşallah olacak sabır ve egzersiz..Mrb kızlar tecrübeli arkadaşları bulmuşken birkaç soru sormak istiyorum.Ben önce bakkal mumu sonra da onu biraz kalınlaştırarak denedim.Sonra da direk p...s boyutunda aparata geçtim.Ucunu alabiliyorum ama devamı ilerlemiyor o duvar karşıma çıkıyor,halbuki mumları rahatlıkla alabiliyordum acaba benim vaji mi küçük? doktora da gitmeye korkuyorum acaba vaji de bir sorun mu var?
canim hic doktora gitmedinmi fizyolojik bir sorun warmi diye ogrenmek icin....ilk bastami bakkal mumuyla basladin canim (bakkal mumu beyaz buyuk mumlar demi )keske daha kucukten baslayip yavas yavas cm leri arttirsaydin cnm bakkal mumuyla biraz daha egzersiz yap istersen yaptiktan sonra bir cm kalinlastir yavas yavas p...s boyutuna gec cnm oyle daha kolay olur senin icin...birde ilerlemedigi zaman orda beklet nefes alip ver ikin yavasca ittir cnm bol jel sur birde
canim hic doktora gitmedinmi fizyolojik bir sorun warmi diye ogrenmek icin....ilk bastami bakkal mumuyla basladin canim (bakkal mumu beyaz buyuk mumlar demi )keske daha kucukten baslayip yavas yavas cm leri arttirsaydin cnm bakkal mumuyla biraz daha egzersiz yap istersen yaptiktan sonra bir cm kalinlastir yavas yavas p...s boyutuna gec cnm oyle daha kolay olur senin icin...birde ilerlemedigi zaman orda beklet nefes alip ver ikin yavasca ittir cnm bol jel sur birde
Canım daha nişanlıyken yumurtalıklarımda ağrı hissediyordum doktora gitmiştim o da ultrasonla kontrol etti. birşey çıkmamıştı çok şükür diğer türlü bir sorun olsaydı söylerdi herhalde diye tahmin ediyorum. ondan sonra da hiç gitmedim doktora (1,5 yıllık evliyim )
Direk mumla başlamadım burdaki -iyi yürekli kızların- yönlendirmelerini takip ederek önce serçe parmak, sonra beyaz mum ve onu biraz kalınlaştırarak denedim. Şimdi ki aparat ise son aparatımın neredeyse üç katı.acaba o yüzden zorlanmış olabilir mi vaji.Peki öyleyse hiç egzersiz yapmadan direk ilk gecede başaranların vajileri daha mı geniş acaba?
evet cnm 7.ayıma gırıcem:))ben jelı yendıkten 2-3 ay sonra bıraktım canım ama bırakamam dıyordum korkuyordum jelsız yapamam dıye kii jelım bıttı o gunlerde esım almaya gıdıyordu dur alma boyle deneyelım dedım ve oldu o gunden berı cok sukur kullanmıyorum...
senın psıkolojık olarak ıslaklık gıdıyordur jelı cok az sur cnm oyle oyle bırakırsın dene ama baktın olmuyor oyle sur jelı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?