Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hadi gozunaydin canim zoru gecmissin p..sin ucu girdigi anda nefes alip ver ikin canim esin yavasca ittirsin hopp icerde,bol jel sur birde canim kayip gider

Son düzenleme:

insallah canim ya dualarimiz seninle en kisa zamanda kurtulursun insallah

merhaba canım ben iki hafta önce yendim vajiyi üç gün önce regl oldum deneyemiyoruz denemede git gelde canım çok acıyor bu ne kadar sürede geçer acaba bi de ilk giriş sırasında hep kendim almak yerleştirmek istiyorum hala alışamadım ve bi de korkuyorum reglim bitince de yine yapabilecek miyim diye

Canimm napiyon naslsn yoksun nezamandr.. ozletme kendini
ben smdi doktordaym iceri grym grs tm

iyiyim canim sen nasilsin yaa giremiyorum ama tlden takipteyim bu aralar moralim bozuk ya hicbise yapmak istemiyorum oyle iste aman hersey zamanla duzzelecek insallah bu arada cok sewindim cnm parmak egzersizlerin guzel ilerliyo yola dewam gorusuruz cnm benim

Hayirdir cnm ins onemli bsy dgldr.. sence iiyimi gidiyo ins oyledir
hos hic tahmin etmiyodum parmagimla yapablcegimi Sukur Rabbime.
daha yolun cok basindaym

canim ben yeneli birbucuk ay oldu ama duzene girdi artik birazda olsa bendede dayanilmaz baski hissi oluyodu cikariyodum hemen p..si su anda daha iyi oluyor canim regli bitincede oluyo canim merak etme olmaz diye bisey yok dusunme bunu....bol jel surun cnm esin git gelleri yavas yavas yapsin....biraz daha zaman gecsin hersey daha kolay olcak canim vaji alisiyor artik yavas yavas.... regliden sonra bi kac denemeden sonra esine birak o yerlestirsin yapsin cnm hic korkma

Hayirdir cnm ins onemli bsy dgldr.. sence iiyimi gidiyo ins oyledir
hos hic tahmin etmiyodum parmagimla yapablcegimi Sukur Rabbime.
daha yolun cok basindaym

aman boswer cnm ya onemli deil......tabiki iyi gidiyorsun canim hic moralini bozma bunada sukur canim zamanla dahada ilerliyeceksin ama hic pes etme egzersizlere full dewam

Son düzenleme:
Mrb kızlar tecrübeli arkadaşları bulmuşken birkaç soru sormak istiyorum.Ben önce bakkal mumu sonra da onu biraz kalınlaştırarak denedim.Sonra da direk p...s boyutunda aparata geçtim.Ucunu alabiliyorum ama devamı ilerlemiyor o duvar karşıma çıkıyor,halbuki mumları rahatlıkla alabiliyordum acaba benim vaji mi küçük? doktora da gitmeye korkuyorum acaba vaji de bir sorun mu var?

çok teşekkürler canım ya sıkıntının olduğunu yazmışsın ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah geçer Allah gönlündeki bütün sıkıntıları gidersin..Vaji düzeldikten sonra o kadar rahatlıyor ki insan...Allah bizlere başka sıkıntı vermesin bütün kızlar da bunun üstesinden bir an önce gelir inşallah..

Herkes daha ilk geceden direk p..si içine alabiliyor bense o duvarla karşılaşıyorum mumlarda sorun yaşamıyorum fakat p..s boyutundaki aparatla denerken o kadar uğraşmama rağmen o duvarı geçemedim. offfffffffff ya bende sorun mu var acaba?

canim hic doktora gitmedinmi fizyolojik bir sorun warmi diye ogrenmek icin....ilk bastami bakkal mumuyla basladin canim (bakkal mumu beyaz buyuk mumlar demi )keske daha kucukten baslayip yavas yavas cm leri arttirsaydin cnm bakkal mumuyla biraz daha egzersiz yap istersen yaptiktan sonra bir cm kalinlastir yavas yavas p...s boyutuna gec cnm oyle daha kolay olur senin icin...birde ilerlemedigi zaman orda beklet nefes alip ver ikin yavasca ittir cnm bol jel sur birde

onemli deil cnm vajiyi atlattik herseyi atlatiriz ya Allahin izniyle insallah...amin cnm...butun kizlar kurtulur insallahhhhhhhhhhhhh biran once

Son düzenleme:
kalınlık açısından santim santim ilerle canım eğer p...s boyutunudaki aparatı alamıyorsan santimini küçült aparatın.Ayrıca senhiç doktora gitmedin mi fizyolojik bi sorun var mı diye.Bence senin aklında vajinin küçük olduğu düşüncesi yerleşmiş ve bu yüzden tereddüt yaşıyorsun egzersizleri yaptıkça vajiinin ne kadar büyük olduğunu esnek olduğunu göreceksin.Ben parmak egzersizi yaptım o bana daha iyi geldi mumda zorlanmıştım.Devam et canım egzersizleri bırakma sakın inşallah olacak sabır ve egzersiz..

Kızlar egzersiz yaparken kasıldığınızı fark ettiğiniz an gevşeyin.Kegel egzersizleri çok önemli özellikle aparatı yada parmağı içe alacakken nefes alıp ıkınıp almak lazım ıkındığınızda girişi bayağı genişliyor ve esniyor.Jelle iyice kayganlaştırın.İnşallah herkes başarırır Allah kolaylık versin ...

Canım daha nişanlıyken yumurtalıklarımda ağrı hissediyordum doktora gitmiştim o da ultrasonla kontrol etti. birşey çıkmamıştı çok şükür diğer türlü bir sorun olsaydı söylerdi herhalde diye tahmin ediyorum. ondan sonra da hiç gitmedim doktora (1,5 yıllık evliyim )
Direk mumla başlamadım burdaki -iyi yürekli kızların- yönlendirmelerini takip ederek önce serçe parmak, sonra beyaz mum ve onu biraz kalınlaştırarak denedim. Şimdi ki aparat ise son aparatımın neredeyse üç katı.acaba o yüzden zorlanmış olabilir mi vaji.Peki öyleyse hiç egzersiz yapmadan direk ilk gecede başaranların vajileri daha mı geniş acaba?

Canım daha nişanlıyken yumurtalıklarımda ağrı hissediyordum doktora gitmiştim o da ultrasonla kontrol etti. birşey çıkmamıştı çok şükür diğer türlü bir sorun olsaydı söylerdi herhalde diye tahmin ediyorum. ondan sonra da hiç gitmedim doktora (1,5 yıllık evliyim )
Direk mumla başlamadım burdaki -iyi yürekli kızların- yönlendirmelerini takip ederek önce serçe parmak, sonra beyaz mum ve onu biraz kalınlaştırarak denedim. Şimdi ki aparat ise son aparatımın neredeyse üç katı.acaba o yüzden zorlanmış olabilir mi vaji.Peki öyleyse hiç egzersiz yapmadan direk ilk gecede başaranların vajileri daha mı geniş acaba?

Canım henüz nişanlıyken yumurtalıklarımda ağrı hissetmiştim doktora gittim o da ultrasonla kontrol etti. Birşey çıkmadı çok şükür diğer türlü bir sorun olsaydı söylerdi herhalde diye tahmin ediyorum.Ondan sonra da bir daha gitmedim( 1,5 yıllık evliyim)
Direk mumla başlamadım canım ben. Önce serçe parmak sonra beyaz mumu ve mumun biraz kalınlaştırılmış hali. Şimdi kullandığım aparat ise normal p..s boyutunda yani kalınlaştırdığım mumun yaklaşık 3 katı kadar. Acaba vaji bu yüzden zorlanmış olabilir mi? Ama öyleyse hiç egzersiz yapmadan daha ilk geceden p...si içine alanlar hatta hamile kalanlar bile var onların vajisi daha mı geniş acaba.
Canım ne kadar nefes alıp versem de ıkınsam da o duvar karşıma çıkıyor. Offffffffffff ya.

cnm direk kalinlastirdigin icin zorlaniyosun son yaptigin aparatinla egzersiz yap sonra bir cm kalinlastirarak dewam et cnm onunla rahat egzersizi yaptigin anda yine cm yukselt oyle oyle p..s boyuna gel .... sikma canini canim az kaldi kurtulacaksin sende bu dertten insallah... sen darligini falan dusunme cnm acilma oluyo egzersizlerle egzersiz yaparkende pozitif dusun canm olacak de hic pes etme ....bende yapacagim de baskada bise dusunme tatlim .....

Son düzenleme:

saol canm soyledıklerını dıkkate alıcam..bebek calısmaları nasıl gıdıor bende dusunuyrm artık bu ay doktora gıdıcem folık asıt ıcın sen gıttınmı doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…