- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.341
evet cnm 7.ayıma gırıcem:))ben jelı yendıkten 2-3 ay sonra bıraktım canım ama bırakamam dıyordum korkuyordum jelsız yapamam dıye kii jelım bıttı o gunlerde esım almaya gıdıyordu dur alma boyle deneyelım dedım ve oldu o gunden berı cok sukur kullanmıyorum...
senın psıkolojık olarak ıslaklık gıdıyordur jelı cok az sur cnm oyle oyle bırakırsın dene ama baktın olmuyor oyle sur jelı
evet cnm 7.ayıma gırıcem:))ben jelı yendıkten 2-3 ay sonra bıraktım canım ama bırakamam dıyordum korkuyordum jelsız yapamam dıye kii jelım bıttı o gunlerde esım almaya gıdıyordu dur alma boyle deneyelım dedım ve oldu o gunden berı cok sukur kullanmıyorum...
senın psıkolojık olarak ıslaklık gıdıyordur jelı cok az sur cnm oyle oyle bırakırsın dene ama baktın olmuyor oyle sur jelı
Herkes daha ilk geceden direk p..si içine alabiliyor bense o duvarla karşılaşıyorum mumlarda sorun yaşamıyorum fakat p..s boyutundaki aparatla denerken o kadar uğraşmama rağmen o duvarı geçemedim. offfffffffff ya bende sorun mu var acaba?
merhabaaaa:))
7 cm de kalmıştım :)dün 1 saat 10 cm egzersiz yaptım :)emlamı sürdümmmm:)vee p...başını aldım ,eşim çok uğraştığı için ucundan sonra ereksiyonu geçti ,sonrada tekrar girmek için devam etmedik ,ama hiç hissetmedim ,emlayı mumun üzerine sürüp o şekilde egzersiz yaptım ,aslında orada sinir ucu yok ama ,kendimi rahatlatmak içiin :)birde emlayı çok sürmeyin derim ,çünkü p...sile i etkiliyor :)
çok mutluyum ,çok dua edin ,devamı gelsin ,ama acı yoktu,sadece bi tokluk hisettim ,tamamı gitmedi ama bu bana yetti..
hepinize çok teşekkürlerrr
Mslh sana cnm cok iyi gdysn
canım ya zaten biz hep öyle vajimiz küçük diye düşündüğümüz için yapamıyoruz kendimizi kastığımız için de bize orası çok küçük geliyor. çok hızlı ilerleme azar azar kalınlaştıraark yap egzersizlerini.
Ama canım benim millet ilk geceden hallediyor hemen. benim vaji niye kabul etmiyor bu aparatı ya?
canım vaji değil beynimiz kabul etmiyo, beynimiz kabul etse ora da kabul etcek ama işte o korku denen şey var ya kabul ettirmiyo. sen aparatının kalınlaştırarak devam et. kendini suçlama sorgulama. eğer vajinin küçük olduğunu ddüşünüyorsan bir doktora görün rahatlarsın en azından.
canım doktor alttan mı muayene ediyor? Öyle ise gidemem herhalde korkarım
moralim bozuk kötüyüm kızlar eşimden boşanmak istiyorum
vajiyi yendim bir kere oldu sonra doktora gittim gitmez olaydım kızlık zarın duruyor dedi ve herşey bitti şimdi ilişkiye giremiyorum. acıyor kasılıyorum egzersiz derseniz hala yapıyorum eskiye dönmeyim diye ama olmuyor. doktor psikolojimi bozdu herhalde. dün eşimle kavga ettik herkes yapıyor bir sen yapamıyorsun dedi bana. benim onun hayatına müdahale etmeye hakkım varmı? zaten miyomum var bebek düşer dedi doktor ameliyat kısırlık riski taşıyor. herşey üstüme geliyor ölmek istiyorum bıktım artık
canım doktor alttan mı muayene ediyor? Öyle ise gidemem herhalde korkarım
sessizcekimsesizce canım sen ne kadarlık evlisin?Hangi aşamadasın?
canım tam olarak bilmiyorum ama tahminen bu konu için alttan bakacaktır. yine de bir bilene sormak lazım.
ben 6 aylık evliyim canım 2 parmak 1 boğumda makas işareti yaptırıyo doktor şimdi parmaklarımı açıp kapıyorum. sen ne kadarlık evlisin canm
canım çok teşekkür ederm sen naptın nasıl geçti doktor randevun. egzersizini aksatma canım ya uykun da olsa yatmadan en az 20 dk yap. atlatalım bu hastalığı bir an önce...
kızlar nasılsınız?
ben bugün doktora gittim 5+5 haftalık hamileyim.bebişimin kesesini gördük,iki hafta sonra çağırdı kalp atışlarını duymak için.
iki hafta sonra çağırmasının nedeni ise vajinal muayene de acayip kasılmam.doktor bidaha alttan bakmayacağım merak etme dedi. ama bağıra çağıra bi muayene oldu.ben ilk defa vajinal muayene oldum onunda ilk gebelik belirlemede olması gerekiyor.aletin ucuna jel falan sürdü ama acccayip huylandım...çok şükür atlattım.bi daha alttan bakmayacağı için iki hafta sonraya kontrol dedi,karından bakacak.
hadi bakalım kızlar çalışmalara devam,darısı başınıza inşallahhhhhhh
kızlar nasılsınız?
ben bugün doktora gittim 5+5 haftalık hamileyim.bebişimin kesesini gördük,iki hafta sonra çağırdı kalp atışlarını duymak için.
iki hafta sonra çağırmasının nedeni ise vajinal muayene de acayip kasılmam.doktor bidaha alttan bakmayacağım merak etme dedi. ama bağıra çağıra bi muayene oldu.ben ilk defa vajinal muayene oldum onunda ilk gebelik belirlemede olması gerekiyor.aletin ucuna jel falan sürdü ama acccayip huylandım...çok şükür atlattım.bi daha alttan bakmayacağı için iki hafta sonraya kontrol dedi,karından bakacak.
kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?