Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saol canm soyledıklerını dıkkate alıcam..bebek calısmaları nasıl gıdıor bende dusunuyrm artık bu ay doktora gıdıcem folık asıt ıcın sen gıttınmı doktora

saol canm soyledıklerını dıkkate alıcam..bebek calısmaları nasıl gıdıor bende dusunuyrm artık bu ay doktora gıdıcem folık asıt ıcın sen gıttınmı doktora

canım ya zaten biz hep öyle vajimiz küçük diye düşündüğümüz için yapamıyoruz kendimizi kastığımız için de bize orası çok küçük geliyor. çok hızlı ilerleme azar azar kalınlaştıraark yap egzersizlerini.

canım tebrik ederim Allah devamını da getirsin inşallah tamamını alırsın

Ama canım benim millet ilk geceden hallediyor hemen. benim vaji niye kabul etmiyor bu aparatı ya?

Mum egzersizlerimi yaptım şimdi onlarda sorun yaşamıyorum yani oraya birşey girebileceğini, genişleyebildiğini beynim kabul etti artık. Peki bu aparatta neden takılıyorum? Neyse ben de tekrar muma döneyim bari.Aşama aşama ilerleyeyim.

Ama canım benim millet ilk geceden hallediyor hemen. benim vaji niye kabul etmiyor bu aparatı ya?

canım vaji değil beynimiz kabul etmiyo, beynimiz kabul etse ora da kabul etcek ama işte o korku denen şey var ya kabul ettirmiyo. sen aparatının kalınlaştırarak devam et. kendini suçlama sorgulama. eğer vajinin küçük olduğunu ddüşünüyorsan bir doktora görün rahatlarsın en azından.

canım doktor alttan mı muayene ediyor? Öyle ise gidemem herhalde korkarım

saçmalama canım,bı başka doktora daha gıt belkı çıft zarın varmıştır sen bun yasadın bılıyosun acı yok tekrar denersın umutsuzluga kapılma hemen.ılk denememizi yaptıktan sonra hepimiz biraz zorlandık üzme kendını sen bana kızıyodun ama su sıcak suolayını bı dene ıstersen hem vajıyı esnetıyo hem psikolojık olarakk senı rahatlatıyo

canım doktor alttan mı muayene ediyor? Öyle ise gidemem herhalde korkarım

canım tam olarak bilmiyorum ama tahminen bu konu için alttan bakacaktır. yine de bir bilene sormak lazım.

sessizcekimsesizce canım sen ne kadarlık evlisin?Hangi aşamadasın?

ben 6 aylık evliyim canım 2 parmak 1 boğumda makas işareti yaptırıyo doktor şimdi parmaklarımı açıp kapıyorum. sen ne kadarlık evlisin canm

kızlar nasılsınız?
ben bugün doktora gittim 5+5 haftalık hamileyim.bebişimin kesesini gördük,iki hafta sonra çağırdı kalp atışlarını duymak için.
iki hafta sonra çağırmasının nedeni ise vajinal muayene de acayip kasılmam.doktor bidaha alttan bakmayacağım merak etme dedi. ama bağıra çağıra bi muayene oldu.ben ilk defa vajinal muayene oldum onunda ilk gebelik belirlemede olması gerekiyor.aletin ucuna jel falan sürdü ama acccayip huylandım...çok şükür atlattım.bi daha alttan bakmayacağı için iki hafta sonraya kontrol dedi,karından bakacak.
hadi bakalım kızlar çalışmalara devam,darısı başınıza inşallahhhhhhh

canım çok teşekkür ederm sen naptın nasıl geçti doktor randevun. egzersizini aksatma canım ya uykun da olsa yatmadan en az 20 dk yap. atlatalım bu hastalığı bir an önce...

Napim eve gldm ama cok fena haldeyim.. biraz uyumak istyrm agrilardan uyuyablrsem.. aksama kesinlikle nolursa olsn egzersiz yapmak istyrm
busefer nlrsa olsn yapcm.. ins bende cok istyrm

doktorum gittigim psikiyatristle irtibat kurmak icin bnden onay istedi bgn.. el birligiyle tedavi altina alcaklarms bni.. kendimi kasmamin nedeni psikolojikms ve ne oldugunu ikisi birlikte cozcekler.. bakalim

Canimmmm cok sevindim kiz sen nezaman yendinde nezaman hamile kaldin.. canim Allah kolay bi hamilelik ve dogum nasp etsn..

2 aylık evliyim vajisimusu yeneli 1 hafta olacak nerdeyse artık korku kalmadı , ama eşim kortizon kullandığı için sertleşme sorunu yaşıyor o nedenle cinselliği arttırıcı ilaç alıyor fakat yıllardır mastr... yaptığı için sadece mastr..la boş...yor ilişki sırasında boş...mıyor . bende bebek istiyorum şimdide bu sorunumuz var ooof offf napıcam ben

masallah canimm cok sevindim senin adinaa.. insallah Allah im bizlerede nasip etsin bi an once.. bebegini sagsalim kucagina alirsin insallah..

masallah canimm cok sevindim senin adinaa.. insallah Allah im bizlerede nasip etsin bi an once.. bebegini sagsalim kucagina alirsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…