Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok sevindim senin adina insallah bebegini sagsalim kucagina alirsin.. Allah im bizlere de nasip etsin bi an once insallah.. artik beklemekten cok yoruldum

2 aylık evliyim vajisimusu yeneli 1 hafta olacak nerdeyse artık korku kalmadı , ama eşim kortizon kullandığı için sertleşme sorunu yaşıyor o nedenle cinselliği arttırıcı ilaç alıyor fakat yıllardır mastr... yaptığı için sadece mastr..la boş...yor ilişki sırasında boş...mıyor . bende bebek istiyorum şimdide bu sorunumuz var ooof offf napıcam ben

canlarım uzuuunnn bi süreden sonra merhabalar
geçmişe göz attım baya birikmiş yeni arkadaşlar gelmişler hoşgeldiniz kızlarr
ben forumdan uzaklaştım dolayısıyla egzersizlerdende uzaklaştım.. burdan uzaklaşmak egzersizlerdende uzaklaşmak demek kızlar o yüzden kopmamaya çalışın burdann
kızlar en son 11 cm çalışıyodum çok uzadı bu iş ama az sonra başlıyorum egzersize kaldığım yerden
şimdiye çoktan halletmem gerekti 2 ay oldu nerdeyse gaza gelmem lazım benm kızlarrr nolur motive edin beni yenenlerr
bu arada kayra nerede son sayfalarda yazılarına rastlayamadım.buarada elvancım sende ii gidiyosunn trinity arkadaşım sende iyisin eşli denemelere geçmişsin tebrik ederim seni canm hadi birbirimiz gaza getirelim hep beraber gelin çıkalım burdan öptüm hepinizi ben egzersize giderrr:)

canım bende 11 cmde yendim gecen hafta . sana tavsiyem pe..si almadan hemen önce 11 cmi al ileri geri yap biraz ve vakit geçmeden penisi al . hemen ama , ben o şekilde yendim. gündüz egzersiz yapıp akşam denıyordum yıne olmuyordu. 11 cmi alan biri başaırı bunu canım

ayy canm çok sevindim senn adına kurtulmuşsun bu illetten darısı bana inş. tamam tatlım dedğin gibi yapcam ama ben daha pe...se hazır değilim egzersizden uzaklaştım tedirginlik başladı ama toparlanırım umarım.buarada 11 cmde rahat değilim henüz başlarda zorlanıyorum tamamı olmuyodu bakalım birazdan denicem inş. olur

slm cnm.
ben işe başladım 3 hafta olacak çok giremiyom. vaji yeneli de bir haftayı geçti ama hala 2. deneme olmadı.
devresi gün adet oldum misafirim geldi yatılı onlar gitti derken biz eşimle küztük.
hala konuşmuyoruz ((
ewet cnm artık bitti senin miyadında dolu denemelere geçmelisin cnm.
11 cm çok iyi bi yer.
benim denediğim gibi dene mutlaka olacak aparart içinde olsun tam o anda çıkart o zaman garanti oluyo cnm.

ah ah bu yuzden yenınce hamıle kalmadan önce alttan muayene yaptırıp korkumuzu yenelım dıyorum ...
sana bebeğinle güzel bır hamılelık dılıyorum narıko kucagını aldıgın gunku sevıncıde beraber paylaşırız inşallah

canım bol jel sür aparata. bide aparatın nasıl rahatmı. ben muma peçete sarım streçle kaplamıştım ucunu hafif ince yap diğer kısma göre ki önce alman rahat olsun alışana kadar. ileri doğru ittikçe kalın olan yere gelir ve vajinan açılır.bide ıkın açılsın sonra sık kapansın o sırada kayıp gidiyor. ben ucunu aldıktan sonra aparatın ilerlemiyormuş gibi oluyordu ıkındım sonra sıktım tam sıkarken ittim kaydı gitti

buradan kopma canım bıdaha yenmeye yakın egsersızcılerden bırısıde sensın artık senın mujdelı haberını beklıyoruz
11 cm den daha az kalınlıkla bıle yenen oldu hadı canım sende başar azmet kacma

kendimi bu dünyaya farklı olarak gönderilmiş gibi hissediyordum.bir derdim vardı kimseye anlatamadığım şimdi yalnız olmadığımı anladım.

ah ah bütün vajililer hep aynıyız.
cnm hoş geldin. bende yeneli bi hafta falan oldu 8 aylık ewliyim sen kendini anlatsana biraz.
ben önce Allahın izni sonra bura sayesinde yendim.
sende yenebilirsin cnm kurtulabilirsin

nolur kusuruma bakma.
msn hiç yazmamaya başladı.
eşimle barışınca düzelttircem. kapatim de forumda konuşalım dedim ama sen burda yoksun
cnm gizliliği açtım sen ekle kabul ederim ben

Canim sana kolay gelsin banada bende yeni kalktm migren vurdu yne.. smdi braz daha iiym smdi egzersize ucacam.. onu sen bikere almisin korkmaya gerek yok.. kolayca alcaksndir canim.. ve trinitiyle ayni zamanda yenceksiniz ins

ah ah bütün vajililer hep aynıyız.
cnm hoş geldin. bende yeneli bi hafta falan oldu 8 aylık ewliyim sen kendini anlatsana biraz.
ben önce Allahın izni sonra bura sayesinde yendim.
sende yenebilirsin cnm kurtulabilirsin

8 yıllık evliyim anlatılabilecek gibi değil kabus.kendimi nasıl hissettirdiğini anlatamam ki.doktora 2 kez gittim hem de dua ede ede...çocuk istiyordum çünkü ,tüm gücümü topladım ve gittim:tabi ki hüsran...günlerce ağladım ardından.en zoru dainsanların çocuğumun olmadığını düşünüp bana sürekli dr önermelerini dinlemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…