- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.361
kızlar nasılsınız?
ben bugün doktora gittim 5+5 haftalık hamileyim.bebişimin kesesini gördük,iki hafta sonra çağırdı kalp atışlarını duymak için.
iki hafta sonra çağırmasının nedeni ise vajinal muayene de acayip kasılmam.doktor bidaha alttan bakmayacağım merak etme dedi. ama bağıra çağıra bi muayene oldu.ben ilk defa vajinal muayene oldum onunda ilk gebelik belirlemede olması gerekiyor.aletin ucuna jel falan sürdü ama acccayip huylandım...çok şükür atlattım.bi daha alttan bakmayacağı için iki hafta sonraya kontrol dedi,karından bakacak.
hadi bakalım kızlar çalışmalara devam,darısı başınıza inşallahhhhhhh
canım bende 11 cmde yendim gecen hafta . sana tavsiyem pe..si almadan hemen önce 11 cmi al ileri geri yap biraz ve vakit geçmeden penisi al . hemen ama , ben o şekilde yendim. gündüz egzersiz yapıp akşam denıyordum yıne olmuyordu. 11 cmi alan biri başaırı bunu canım
canlarım uzuuunnn bi süreden sonra merhabalar
geçmişe göz attım baya birikmiş yeni arkadaşlar gelmişler hoşgeldiniz kızlarr
ben forumdan uzaklaştım dolayısıyla egzersizlerdende uzaklaştım.. burdan uzaklaşmak egzersizlerdende uzaklaşmak demek kızlar o yüzden kopmamaya çalışın burdann
kızlar en son 11 cm çalışıyodum çok uzadı bu iş ama az sonra başlıyorum egzersize kaldığım yerden
şimdiye çoktan halletmem gerekti 2 ay oldu nerdeyse gaza gelmem lazım benm kızlarrr nolur motive edin beni yenenlerr
bu arada kayra nerede son sayfalarda yazılarına rastlayamadım.buarada elvancım sende ii gidiyosunn trinity arkadaşım sende iyisin eşli denemelere geçmişsin tebrik ederim seni canm hadi birbirimiz gaza getirelim hep beraber gelin çıkalım burdan öptüm hepinizi ben egzersize giderrr:)
kızlar nasılsınız?
ben bugün doktora gittim 5+5 haftalık hamileyim.bebişimin kesesini gördük,iki hafta sonra çağırdı kalp atışlarını duymak için.
iki hafta sonra çağırmasının nedeni ise vajinal muayene de acayip kasılmam.doktor bidaha alttan bakmayacağım merak etme dedi. ama bağıra çağıra bi muayene oldu.ben ilk defa vajinal muayene oldum onunda ilk gebelik belirlemede olması gerekiyor.aletin ucuna jel falan sürdü ama acccayip huylandım...çok şükür atlattım.bi daha alttan bakmayacağı için iki hafta sonraya kontrol dedi,karından bakacak.
hadi bakalım kızlar çalışmalara devam,darısı başınıza inşallahhhhhhh
kayra özlem ben sana gondercem face ama özelden mesaj atamıyorum forumda yenı oldugum ıcın
ben forumdan uzaklaştım dolayısıyla egzersizlerdende uzaklaştım.. burdan uzaklaşmak egzersizlerdende uzaklaşmak demek kızlar o yüzden kopmamaya çalışın burdann
kızlar en son 11 cm çalışıyodum çok uzadı bu iş ama az sonra başlıyorum egzersize kaldığım yerden
şimdiye çoktan halletmem gerekti 2 ay oldu nerdeyse gaza gelmem lazım benm kızlarrr nolur motive edin beni yenenlerr
bu arada kayra nerede son sayfalarda yazılarına rastlayamadım.buarada elvancım sende ii gidiyosunn trinity arkadaşım sende iyisin eşli denemelere geçmişsin tebrik ederim seni canm hadi birbirimiz gaza getirelim hep beraber gelin çıkalım burdan öptüm hepinizi ben egzersize giderrr:)
cnm ya yazdıklarım gelmiyo sanırım senden de bişey gelmiyo bana virüz girmiş. gizliliği açtım ben sen msn i yazdır arama motoruna çıkarkayra özlem ben sana gondercem face ama özelden mesaj atamıyorum forumda yenı oldugum ıcın
kendimi bu dünyaya farklı olarak gönderilmiş gibi hissediyordum.bir derdim vardı kimseye anlatamadığım şimdi yalnız olmadığımı anladım.
kızlar merhaba!ben yeni üye oldum.
ah ah bütün vajililer hep aynıyız.
cnm hoş geldin. bende yeneli bi hafta falan oldu 8 aylık ewliyim sen kendini anlatsana biraz.
ben önce Allahın izni sonra bura sayesinde yendim.
sende yenebilirsin cnm kurtulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?