Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

burada yazılanları okuduktan sonra bir umut ışığı doğdu bana.ben böyle öleceğimi düşünüyordum.şimdi başaranları gördükçe bi umut belki ben de yapabilirim diyorum.lütfen bana yardım edin.birilerinin desteğine çok ihtiyacım var!

canım geçmiş olsun ya migren bayağı sarsıyor insanı bikaç günde ancak geçiyor annemden biliyorum. kolay gelsin egzersiz dee rahatca alırsın inşallahhh

tebrikler canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın inşallahh

canım geçmiş olsun ya migren bayağı sarsıyor insanı bikaç günde ancak geçiyor annemden biliyorum. kolay gelsin egzersiz dee rahatca alırsın inşallahhh

aynen canim ya.. benimde annemden yadigar bana migren.. uyudum biraz Smdi azaldi ins canim iyi hissedyrm kendimi egzersizim rahat olcak ins

tüm egzersiz yapanlara kolaylıklar diliyorum,allah yardımcınız olsun
lütfen forumdan ayrılmayın ,düzenli ve sık egzersiz yapın,bu sayede benim de yendiğim gibi siz de en kısa sürede bu illeti yeneceksiniz,yeterki vazgeçmeyin,dualarım sizlerle...

hoşgeldin canım en doğru yerdesin egzersizleri yaparsan kısa bir sürede yenersin inşallah forumu takip et sürekli çok olumlu etkisi oluyor kolay gelsin

çok teşekkür ederim.inşallah doğru yerdeyimdir.egzersiz hiç yapmadım bugüne kadar.sizleri okuyup cesaretleniyorum ve nasıl yapılacağını öğrenmeye çalışıyorum.hala şaşkınım.ben vazgeçmiştim artık.umut oldunuz bana.bugün bi dr u aradım hipnoterapi yapan 5000 tl istedi ama forumda bunu kendi kendine yenenleri görünce bi umut üye oldum.

evet canım bazı doktorlar bu durumdan yararlanıyolar malesef ilk yapacağın bir makyaj aynası al ve vajini incele canım netten bak vajinin anatomisine yani öncelikle kendi vüücudunu tanımakla başla sonra da kendini hazır hissetiğinde parmak egzersizlerine başlarsın...

Bende ilk geldigim an ayni seyleri hissettm.. eger jinekologa gdo muayene olduysan ve fizyolojik bi sorunun yoksa aynayi al karsina yari oturur sekilde vajini incele ikin.. ikininca vajin aciliyo ve kayganlastirin varsa serce parmagina bolca sur ve parmagini icine almaya calis.. hic korkma cok kolay oluyo gercekten! ben cok sasirmistim ama hic aci yok.. bence uzatma ve biran once egzersizlere basla

saol canm soyledıklerını dıkkate alıcam..bebek calısmaları nasıl gıdıor bende dusunuyrm artık bu ay doktora gıdıcem folık asıt ıcın sen gıttınmı doktora

full devam canım

ben gıttım ama bana folık asıt vermedı aslında kullanmak gerekıyor:44::44::44:

başlayacağım inşallah.foruma alışmaya çalışıyorum msjları geç görüyorum sen hangi aşamadasın?

esle denemeye gectim ama daha basaramadik malesef tam sokacagim anca sertlik gidiorr

başlayacağım inşallah.foruma alışmaya çalışıyorum msjları geç görüyorum sen hangi aşamadasın?

Kendini olumlu yonde telkin et.. hazir hissettigin zaman basla ins.. ben cinsel terapistte ve psikiyatristte tedavi goruyorum yeni basladim egzersize serce parmagimi alabiliyorum sonuna kadar icinde bekletiyorum hareket ediyorum.. iyice alisana kadar serceyle devam etcm snra isaret parmagimi

hani bazen olur ya bi anda bi ışık yanıverir işte ben de yüzlerce sayfa yazı okurken bişey benin bilinçaltımı şokladı.bunu senile de paylaşmak istiyorum.belki zihinsel açıdan seni de rahatlatır.tabii ki anatomimizi biliyorum ama bazen işte bildiğimn şeyden bile korkuyosun.herneyse okuğum şuydu: ilişki haznesini bir ampul gibi düşüneceğiz.katetmemiz gereken mesafe birkaç cm ondan sonrası esniyor ve kocaman bir balon var orda.bunu aklıma yerleştirmek beni rahatlatıyo.çocukça ama işte:)inşallah yenebiliriz biz de.

neden cocukca olsunki :) .. bi ara kizlar yazmisti vaji sinirsiz diye.. bu sekilde yazilar okuyunca insan umutlaniyo bu sekide yeniyoruz. zaten sorun bilinc altimiz onu ikna edebildkten snra sorun kalmiyo, tamamen psikolojik bu hastalik malesef
paylastigin icin sagl ..

SELAM ELVAN KUSURA BAKMA GEÇ OLDU cevabım ...hayır direk işaret parmağıyla başla dememiştm çünkü bu kişiye göre değişir ben işartet ile başlamıştım şimdi iki parmaktayım kastettiğim şuydu içerde hareket ettiremiyorum diyorsun ya denediğin boyutun altında boyutta birşeyle gel giti dene ortayı alıyorsan işaretle gel git yap mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…