- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.381
kızlar nasılsınız?
ben bugün doktora gittim 5+5 haftalık hamileyim.bebişimin kesesini gördük,iki hafta sonra çağırdı kalp atışlarını duymak için.
iki hafta sonra çağırmasının nedeni ise vajinal muayene de acayip kasılmam.doktor bidaha alttan bakmayacağım merak etme dedi. ama bağıra çağıra bi muayene oldu.ben ilk defa vajinal muayene oldum onunda ilk gebelik belirlemede olması gerekiyor.aletin ucuna jel falan sürdü ama acccayip huylandım...çok şükür atlattım.bi daha alttan bakmayacağı için iki hafta sonraya kontrol dedi,karından bakacak.
hadi bakalım kızlar çalışmalara devam,darısı başınıza inşallahhhhhhh
kızlar merhaba!ben yeni üye oldum.
canım geçmiş olsun ya migren bayağı sarsıyor insanı bikaç günde ancak geçiyor annemden biliyorum. kolay gelsin egzersiz dee rahatca alırsın inşallahhh
hoşgeldin canım en doğru yerdesin egzersizleri yaparsan kısa bir sürede yenersin inşallah forumu takip et sürekli çok olumlu etkisi oluyor kolay gelsin
aynen canim ya.. benimde annemden yadigar bana migren.. uyudum biraz Smdi azaldi ins canim iyi hissedyrm kendimi egzersizim rahat olcak ins
çok teşekkür ederim.inşallah doğru yerdeyimdir.egzersiz hiç yapmadım bugüne kadar.sizleri okuyup cesaretleniyorum ve nasıl yapılacağını öğrenmeye çalışıyorum.hala şaşkınım.ben vazgeçmiştim artık.umut oldunuz bana.bugün bi dr u aradım hipnoterapi yapan 5000 tl istediama forumda bunu kendi kendine yenenleri görünce bi umut üye oldum.
burada yazılanları okuduktan sonra bir umut ışığı doğdu bana.ben böyle öleceğimi düşünüyordum.şimdi başaranları gördükçe bi umut belki ben de yapabilirim diyorum.lütfen bana yardım edin.birilerinin desteğine çok ihtiyacım var!
ben de yaptım bugünkü egzersizimi yarın doktor günü bakalım ne dicek merak ediyorum:44:
evet canım bazı doktorlar bu durumdan yararlanıyolar malesefilk yapacağın bir makyaj aynası al ve vajini incele canım netten bak vajinin anatomisine yani öncelikle kendi vüücudunu tanımakla başla sonra da kendini hazır hissetiğinde parmak egzersizlerine başlarsın...[/QUOT
en doğru yol bu olacak sanırım.mantığım kabul ediyordu ama iş uygulamaya gelince tiksinti hissediyordum.şimdi onu yendim.o kadar çok yazı okudum ki bu konuyla ilgili..ama hiçbiri yaşayanların ağzından anlatılarlar kadar etkilemedi.
saol canm soyledıklerını dıkkate alıcam..bebek calısmaları nasıl gıdıor bende dusunuyrm artık bu ay doktora gıdıcem folık asıt ıcın sen gıttınmı doktora
Bende ilk geldigim an ayni seyleri hissettm.. eger jinekologa gdo muayene olduysan ve fizyolojik bi sorunun yoksa aynayi al karsina yari oturur sekilde vajini incele ikin.. ikininca vajin aciliyo ve kayganlastirin varsa serce parmagina bolca sur ve parmagini icine almaya calis.. hic korkma cok kolay oluyo gercekten! ben cok sasirmistim ama hic aci yok.. bence uzatma ve biran once egzersizlere basla
canlarım uzuuunnn bi süreden sonra merhabalar
geçmişe göz attım baya birikmiş yeni arkadaşlar gelmişler hoşgeldiniz kızlarr
ben forumdan uzaklaştım dolayısıyla egzersizlerdende uzaklaştım.. burdan uzaklaşmak egzersizlerdende uzaklaşmak demek kızlar o yüzden kopmamaya çalışın burdann
kızlar en son 11 cm çalışıyodum çok uzadı bu iş ama az sonra başlıyorum egzersize kaldığım yerden
şimdiye çoktan halletmem gerekti 2 ay oldu nerdeyse gaza gelmem lazım benm kızlarrr nolur motive edin beni yenenlerr
bu arada kayra nerede son sayfalarda yazılarına rastlayamadım.buarada elvancım sende ii gidiyosunn trinity arkadaşım sende iyisin eşli denemelere geçmişsin tebrik ederim seni canm hadi birbirimiz gaza getirelim hep beraber gelin çıkalım burdan öptüm hepinizi ben egzersize giderrr:)
başlayacağım inşallah.foruma alışmaya çalışıyorum msjları geç görüyorumsen hangi aşamadasın?
Kendini olumlu yonde telkin et.. hazir hissettigin zaman basla ins.. ben cinsel terapistte ve psikiyatristte tedavi goruyorum yeni basladim egzersize serce parmagimi alabiliyorum sonuna kadar icinde bekletiyorum hareket ediyorum.. iyice alisana kadar serceyle devam etcm snra isaret parmagimi
hani bazen olur ya bi anda bi ışık yanıverir işte ben de yüzlerce sayfa yazı okurken bişey benin bilinçaltımı şokladı.bunu senile de paylaşmak istiyorum.belki zihinsel açıdan seni de rahatlatır.tabii ki anatomimizi biliyorum ama bazen işte bildiğimn şeyden bile korkuyosun.herneyse okuğum şuydu: ilişki haznesini bir ampul gibi düşüneceğiz.katetmemiz gereken mesafe birkaç cm ondan sonrası esniyor ve kocaman bir balon var orda.bunu aklıma yerleştirmek beni rahatlatıyo.çocukça ama işte:)inşallah yenebiliriz biz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?