Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cıkıyordum bır bakayım dedım yenı arkadaslar gelmıs hosgelmıs

cıkmadan varmı aklınız takılansormak ıstedıgınız??

hoşbulduk:)eski msj okurken anlayamadım.bu egzersiz aparatları nasıl ve nerden alınıyor?

canım aparatları kendımız hazırlıyoruz mum rımel vs...bunlara pecete sarıyoruz strec lıyoruz ve prezervatıf gecırıyoruz yavas yavas kalınlastırıyoruz...çok guzel tarıf ederım

bu arada hosgeldın aramıza jeton gec dustu bıraz:44::44::44:

inşallah en kısa zamanda bızler gıbı sende yenersın canım burada aktıf ol aklına takılan ne olursa olsun bızlere sormaktan cekınme... 1.sayfayı detaylarıyla oku cnm ve bırde jel yoksa jel al eczaneden bunun faydası cok bize...

daha once egzersız yapmayı denedınmı?denemedıysen ılk oncekulak cubuguyla basla canım ve bıze rapor verkı bu mujdeyı hep beraber yasayalım

hiç denemedim.başlayacağım inşallah.çokkk teşeekürr ederimmm.inşallah hepimiz anne oluruz.

Onemli degl canim sagol cevabin icin.. serceyle yapiyorum ondan kucuk kulak cubugu secenegm var ama onla yon bulamadm ve cok zorladi beni..
bgn doktor dediki once parmaginj jelle vajinin etrafinda dolas parmaginla.. snra serce parmaginin birinci bogumunu al ve bekle vaji parmagini skyo diyosunya o bekledigin esnada gevsicek fazla dayanamaz vajin kasilmaya.. adim adim sakin hizli ilerleme dedi.. baktin vaji gevsedi busefer yariya kadar al dedi boyle yavas yavas.. buna alisinca bidaha goruselim dedi ama hic gelgitten bahsetmedi bidahaki randevum ayin 2snde iste..
sen napiyosun cnm

ben iki parmakla devam ama gel git tek parmakla oluyor..bakalım devam ediyorum şimdiki korkum parmakla ok oluyor ama apartla çalışınca bulabilcemiyim yönü nasıl buluyorlar yardımcı olabilir mi onunla çalışan arkdşlar parmakla bile zor bulurken apartla nasıl buluyorsunuz ?

Canim naslsnn ben bsyler atstryrm snra egzersize baslicm ins

canım iyim dün görmemişim yazdığını şimdi gördüm.
eşime nisbet yapıodum gülben ergeninn bir şans daha şarkısını açtım son ses dinlesin die.
bir müddet kaybol deneyelim sensizlik nasıl gelecek
düzelirsen göz önünde bulundururum nasipse kesmetse :)))
ohh olsun sinirlendi gitti.
sen nasılsın canım.
doktorun acele etme demiş çok haklı tamam aramızda erken yenenler var ama
en az bi ay falan alıştır vajini kabullensin p...s alamak zorunda olduğunu

çok fenasın be

canım senle aynı dönemde ewliyiz millet şimdiden başladı çocuk çocuk die.
annem bile. kızım önce okulu bitir demiyoda çocuk yap dio.
bende yenmeden bi hafta önce aşılama yöntemine karar vermiştim vazgeçtim iyiki de vazgeçmişim
belki yenemezdim o zaman uğraşmazdım yenmek için.
hangi dr lara gittin cnm. neler yaptı egzersiz mi?
bk snoflaken anlatmış nasıl olduğunu bi an önce vakit kaybetmeden başlamalısın.
biz başlamadan önce muayene öneriyoruz fiziksel bi problem olmadığını görmek için. sen olmuşsun zaten yok demi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…