- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.401
başlayacağım inşallah.foruma alışmaya çalışıyorum msjları geç görüyorumsen hangi aşamadasın?
aramıza hoş geldin
aramıza hoş geldin
hoşbulduk:)eski msj okurken anlayamadım.bu egzersiz aparatları nasıl ve nerden alınıyor?cıkıyordum bır bakayım dedım yenı arkadaslar gelmıs hosgelmıs
cıkmadan varmı aklınız takılansormak ıstedıgınız??
aynı problemle 10 yıldır bende ugraşıyorum artık finale az kaldı inşaallah seninde öyle olur
hoşbulduk:)eski msj okurken anlayamadım.bu egzersiz aparatları nasıl ve nerden alınıyor?
inşallah benim de 8 yıl
canım aparatları kendımız hazırlıyoruz mum rımel vs...bunlara pecete sarıyoruz strec lıyoruz ve prezervatıf gecırıyoruz yavas yavas kalınlastırıyoruz...çok guzel tarıf ederım
bu arada hosgeldın aramızajeton gec dustu bıraz:44::44::44:
inşallah en kısa zamanda bızler gıbı sende yenersın canım burada aktıf ol aklına takılan ne olursa olsun bızlere sormaktan cekınme... 1.sayfayı detaylarıyla oku cnm ve bırde jel yoksa jel al eczaneden bunun faydası cok bize...
daha once egzersız yapmayı denedınmı?denemedıysen ılk oncekulak cubuguyla basla canım ve bıze rapor verkı bu mujdeyı hep beraber yasayalım
SELAM ELVAN KUSURA BAKMA GEÇ OLDU cevabım ...hayır direk işaret parmağıyla başla dememiştm çünkü bu kişiye göre değişir ben işartet ile başlamıştım şimdi iki parmaktayım kastettiğim şuydu içerde hareket ettiremiyorum diyorsun ya denediğin boyutun altında boyutta birşeyle gel giti dene ortayı alıyorsan işaretle gel git yap mesela
hiç denemedim.başlayacağım inşallah.çokkk teşeekürr ederimmm.inşallah hepimiz anne oluruz.
senin yaşadıklarını aynısını buradaki herkes yaşıyor.Sadece kendine güven ve başaracagım de inan arkası geliyor
biliyorum.bugün bir adım attım.inşallah herkes mutlu olur ve Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eder.ben çok istiyorum
Onemli degl canim sagol cevabin icin.. serceyle yapiyorum ondan kucuk kulak cubugu secenegm var ama onla yon bulamadm ve cok zorladi beni..
bgn doktor dediki once parmaginj jelle vajinin etrafinda dolas parmaginla.. snra serce parmaginin birinci bogumunu al ve bekle vaji parmagini skyo diyosunya o bekledigin esnada gevsicek fazla dayanamaz vajin kasilmaya.. adim adim sakin hizli ilerleme dedi.. baktin vaji gevsedi busefer yariya kadar al dedi boyle yavas yavas.. buna alisinca bidaha goruselim dedi ama hic gelgitten bahsetmedi bidahaki randevum ayin 2snde iste..
sen napiyosun cnm
Canim naslsnnben bsyler atstryrm snra egzersize baslicm ins
canım iyim dün görmemişim yazdığını şimdi gördüm.
eşime nisbet yapıodum gülben ergeninn bir şans daha şarkısını açtım son ses dinlesin die.
bir müddet kaybol deneyelim sensizlik nasıl gelecek
düzelirsen göz önünde bulundururum nasipse kesmetse :)))
ohh olsun sinirlendi gitti.
sen nasılsın canım.
doktorun acele etme demiş çok haklı tamam aramızda erken yenenler var ama
en az bi ay falan alıştır vajini kabullensin p...s alamak zorunda olduğunu
8 yıllık evliyimanlatılabilecek gibi değil kabus.kendimi nasıl hissettirdiğini anlatamam ki.doktora 2 kez gittim hem de dua ede ede...çocuk istiyordum çünkü ,tüm gücümü topladım ve gittim:tabi ki hüsran...günlerce ağladım ardından.en zoru dainsanların çocuğumun olmadığını düşünüp bana sürekli dr önermelerini dinlemek.
yeni arkadaşlarımız gelmiş.kızlar hoş geldiniz. İNŞALLAH kısa zamanda yenersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?