Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar günaydın...
Uzun süredir giremiyorum..ben halen aynı durumdayım...9 cm genişlik 9 cm uzunluk alabiliyordum...malım hastalandım ve sonrasında bir daha egzersiz yapamdım....eşimled sorumlarım vardı...o nedenlede hastalıktan sonra denedim ama alamadım 9 cm iii...sonra bir acı hissettim..ve biraz hafif kan lekesi hissettim ama korkmadım ertesi günü hiç birşey kalmadı zaten...bu akşam yine deneme yapıcam...ama öncelikle daha ince boyuttan başlıycamm sonra 9 cm kadar tekrar ilerliycem...bana dua edin arkadaşlar bu kadar azimliykennn nelerle yaşadım..şuan daha iyiyim...bana dua edin...

evet canım muayene oldum.sorduğum ilk soru da'' ben de bir anormallik var mı oldu?muayeneden o kadar çok korkuyordum ki zaten ön muayeneden sonra vajinal ultrason denedi dr ama olmadı.orda ağladım çok.dr hiçbir problemin yok psikoloğa git dedi.bu geçen seneydi.geçen hafta tüm cesaretimi toplayıp yine gittim.neredeyse yarım şişe pasiflora içtim,2 tane de kas gevşetici banamısın demedi.dr çok kibardı bekledi 3-4 defa denedi ama yokkkk.dedim ki ben çocuk istiyorum aşılama yapalım,beni bayıltın öyle bakın ,öyle aşılama yapın dedim.seni ne kadar baygın tutabilirim ki dedi?yumurta takibi için birkaç gün ardarda bakması lazımmış.ayıkken de ultrason yaptıramıyorsun aşılama hiç yaptıramazsın dedi.BUNU KENDİ KENDİNE YEN DEDİ.hipnozu sordum yorumsuz kaldı.şu çok para isteyen dr'lardan bahsettim çok kibar olduğu için sadece yüzüme gereksiz der gibi bir ifadeyle baktı.tekrar SEN BUNU KENDİN YENEBİLİRSİN dedi.yapabiliriz,yapacağız inşallah!!!

gecen aklıma geldın dedım kactı gıttı

sen sona yaklasıyordun ne guzel bosver esını fln kendın ıcın basar kendın ıcın yap egzersızlerını...ara verdıgın ıcın psıkolojık olarak alamazsın zaten ama 9 cm degılde daha kuçuk bır aparatla basla yavas yavas buyut cnm cok daha kolay alabılırsın...birden 9 cm aldıgın ıcın acı hıssı olmustur dedgın gıbı ınce den basla cnm...

tabıkıde yapabılırsın canım...artık bızler varız inşallah tecrubelerımızden faydalanıp sende yeneceksın....

daha once egzersız yaptınmı canım ve jel,prezervatıf varmı ?

canımm benim kaçarmıyımm hiç....valla yeneyim de bak sonra herkesee sürekli yardımcı olucam inşallah...
evet dediğin gibi bir anda olmadı...bu akşam tekrar deniycemmm...inşallah hayırlısıyla bu ay veya nisan ilk haftası kendime süre tanıdım bişekilde olucak artık....

inşallahh canım...

emınım bu aksam daha rahat alacaksın bıze haber vermeyı unutmaaa

tabıkıde yapabılırsın canım...artık bızler varız inşallah tecrubelerımızden faydalanıp sende yeneceksın....

daha once egzersız yaptınmı canım ve jel,prezervatıf varmı ?

şu anda reglim.birkaç gün sonra başlayacağım.burda yazılanları biraz okuyarak gitmiştim dr'a olmayınca eve geldim duşa girdim ağlarken bi sinirle parmağımı denedim bir boğum girdi.sonra yine duvar.aklıma burda yazılanlar geldi orda duvar olmadığı falan.yön geldi aklıma sonra ben hep yukarı olduğunu sanıyordum.biraz aşağı deneyince tek parmak başarabilim.şimdi yapamazmışım gibi geliyor.korku çok bende

tatlım reglı bıtımıne kadar gecmısı oku sureklı..

artık aglama ve korkma ben 3 yıl yasadım bu sorunu ve sımdı dusununce neden daha once denemedım dıyorum ınan bana kafamızda buyuttugumuz kadar degıl!!!

biz sana elımızden geldıgınce yardımcı oluruz canım sen yeterkı egzersız yapmak ıste zaten bır baslasan devamı corap sokugu gıbı ılerlıyor goreceksın....

senin olduğunu bildim canım benim.tşk. ederim iyiyim hamdolsun...eh işte o tek sorun devam ediyor malesefya...sen nasılsın tatlım ?eşin nasıl oldu?

canım yaa hep duamdasın inşallah sende duzeleceksın bıraz cesaret lı olmaya calıs bızden hıcbır farkın yok!!!

esım ıyı canım duzelmeye basladı...

offf yine yeni arkadaşlar gelmiş.hemde 8 yıllık.10 yıllık....rabbim en kısa zamanda sizleride,bizleride ve bu durumu yaşayan herkesi kurtarsın inşallahhh.......bende az değilim yani 11 yıllığım dile kolay tam 11 yıl...
çoğu kişi bunu zevk için rahatlıkla yapıyorlar...oysa bizler hep korkuyoruz,cesaret edemiyoruz...neden neden nden......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…