Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlımm sen hazırsınn o apartaları alabılıyorsun yapabılıyorsun kendıne guvenemıyorsun bıraz kafanı toplasan gor bak okadar kolay olcakkı...

hangisi daha kolay parmak mı pasta mumu mu?hangisiyle başlayayım?normalde çok utangacımdır bu soruları sorabilmek bile büyük bir adım benim için.doğru yerde olduğumu hissediyorum.moralim düzelmeye başladı en azından.allah razı olsun sizden.

canımhangısıyle rahat edıyorsan ama bana sorarsan ılk olarak kulak cubuguyla basla sonra sonra muma gecersın her egzersızınden sonra bızımle paylasırsan bız sana sonrakı adımın ne oldugunu anlatırız canım...

Delircemmmmm kizlar gece egzersizim olmadii
iki gun snra regl olcam oyzdenmi acaba biktim artikkkkk

dur dur ruyama gır once bır bakalım

stres yok canım streste egzerıszı etkılıyor ben sana soyleyeyeyım...bıraz rahatla sonra tekrar dene emınım bu sefer daha kolay alırsın...

merhaba canım.bende 8 yıllığım.bak canını sıkma şöyle düşün sen 11 yıl boyunca eşini sevmekten hiç vazgeçtin mi?eminim ki hayır.zaten eşin de çok anlayışlı olmasa bugünleri göremezdik.aldığımız her nefes bize hediye ve belki bir hafta 10 gün sonra aşacağız biz de.ben çok umutluyum sen de umudunu kaybetme.

dur dur ruyama gır once bır bakalım

stres yok canım streste egzerıszı etkılıyor ben sana soyleyeyeyım...bıraz rahatla sonra tekrar dene emınım bu sefer daha kolay alırsın...

biraz ugrastirmaliyim seniki ruyana gireyim
ya biliyorum doktorda oyle soyledi ama dun migren tutmstu uyudktan snra kalktm biraz daha iyidm belki omu etkiledi

burazdan yine denicem ama sancim var.. ins olurr yoksa basa donucem yine

inş. canım umudun mutlulukla sonuçlanır.....hep duam zaten ben ve benim gibi bu durumu yaşayanlara.......inş. bizlerde kurtulacağız...

Delircemmmmm kizlar gece egzersizim olmadii
iki gun snra regl olcam oyzdenmi acaba biktim artikkkkk

elvancım moralini bozma. regl öncesi ben de yapamıyordum, çünkü ben inanılmaz derecede regl öncesi sendromu yaşıyorum. vücudum kaskatı kesilir 2-3 öncesinde. 1 hafta öncesinde depresyona girerim zaten, moral bozukluğundan hiçbir iş yapmam sadece nefes alır veririm. egzersizde de regl yaklaşınca yapamıyordum, 2-3 gün tatil veriyordum kendime. çünkü karnımda da ağrılarım oluyordu, aparatı ittiremiyordum. sakinleş rahatla. egzersiz sayfalarını (başlardaki sayfalar), başarı hikayelerini oku. bol bol gevşeme egzersizi yap. deneyebiliyorsan yine dene ama olmuyorsa moralini bozma ara ver. ben de regl öncesinde birkaç gün ara verdim hep. msn açık, istersen gel, seni dinlerim.

yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler, umarım kısa sürede yenerler.

rüya dediniz de kızlar, ben de trinity yi gördüm rüyamda. her günkü gibi forumu okuyorum rüyamda, trinity yendiğini yazmış, öyle mutlu oluyorum ki!!! bunu deneme yapacağı günün ertesinde gördüm ama buraya yazmayı unuttum. haydi trinity tam zamanı şimdiiiiiiiiiiii aklıma gelmişken yazayım dedim

tmm erkek kardesm brda gitsin zatn denicem yine ama vajimde inanilmaz bi sanci var.. niye boyle agrili oluyoku regll btane ilac kullanym onu icm daha regl olmadm ama sancimi keser ins

biraz ugrastirmaliyim seniki ruyana gireyim
ya biliyorum doktorda oyle soyledi ama dun migren tutmstu uyudktan snra kalktm biraz daha iyidm belki omu etkiledi

burazdan yine denicem ama sancim var.. ins olurr yoksa basa donucem yine

heheee sanırımoyle olması gerek

tamam canım dene sen mujdeyle gel ınsallah

sağol canım.durex in masaj jelini aldım.hangisi daha iyi przvtf mi eldiven mi?gleitgelen jel diyorlar msjlarda .acemilik işte:)çok soru soruyorum ama kendimi adada büyüyüp yıllar sonra anadilini konuşan insanlarla karşılaşan yerliler gibi hissediyorum.

hos geldın canm aramıza.burda bende yenı sayılırım en fazla 20 gun olmustur.burdakı yazıları okuyunca bana bı cesaret geldı.herkez basarabılıyor benım neyım eksık diye hırs yaptım :)ılk baslarda vajınn yerını bıle bılmyordum hep yanlıs bılıyormusum.üstte dıye bılıyordum .yazıları okuyunca dogru yerı kesfettım.egsersızlere devam edıyorum.gecen gun eczaneden DUREX masaj jelı aldım.cok memnunumum.kayganlastırıcı ozellıgı cok ve su bazlı.bence durex ıyı bı kayganlastırıcı.cok arastırdım ve durex almaya karar verdım.o da yıne burdakı ark sayesınde :)))

canm ya çok güzel ifade etmişin aynen ben de öyleymişim ya cinsellik hakkında en ufak bir bilgim yokmuş benim hep ayıptı etrafa göre bana göre de öyleydi konuşturmazdım hatta düğünden önce bir kız arkadaşımla beraber uyumak zorunda kaldım hepimiz bir odaya sığalım diye arkadaşım bi dokundu bana ben çığlık attımm filan o derece yani... bunlar da etkili şuan bu hastalığı yaşamamızda...

canım bozma moralini olacak dediğin gibi regl öncesi olduğu için öyle olmuştur benm de sancım olurdu adet öncesi şuan doğum kontrol hapı kullandığım için pek olmuyor ama öncesnde benm de öyleydi. tamam doktordan sonra gelişmeleri yazıcam buraya. şimdi çıkmam lazım hazırlanıyım doktorum süsleinip püslenmezsem kızıyor :) pantolonu filan yasakladı :) etek giydiriyor sürekli :) görüşürüzz

kızlar lütfen güvenin kendinize ve başlayın.burada ki arkadaşlar ellerinden geldiğince destek oluyor.ben burayı çok önceden biliyordum ama hep yazmaktan kaçtım.3 yıl üzdüm kendimi de eşimi de.buraya yazmadan önce artık doktora gideyim dedim belki ilaç falan alırım.sonra regl olunca gidemedim ve o arada buraya takıldım cesaretlendim yazdım ve destek görünce denesem mi dedim eşim de kararı bana bıraktı.regl den hemen sonra başaldım ve serçe parmağımın ilk boğumunu almak bile cesaretlendi.sonra sohbet anında eşim 'seni hiç bu kadar cesaretli ve umutlu görmemiştim. ben bile sana demedim ama umudumu kaybetmiştim şimdi ise ben bile çok umutlandım inanıyorum bu bile büyük gelişme' dedi.eşimin bu dedikleri içime oturdu resmen.onu mutsuz etmek hakkım değil dedim ve onu bile umutlu görmek cesaret verdi.çok şükür yendim.lütfen başlayın zaman kaybetmeyin ve geçen zamanlara üzülmeyin.bu da bizim sınavımız işte.ALLAH başka dert vermesin.

canım benim ben de öyle büyüdüm.erkek kardeşim olduğu için hiç gecelik giymedim mesela.hala bacaklarım kapalı sımsıkı kapalı otururum ve uyurum.ağda yaptıranları görünce uzaylı görmüş gibi bakıyordum.bizde dekonuşulmazdı cinsellik;tabuydu.kendime bakarım,bakımlı bir kadınımdır,üniv. mezunuyum ama içimdeki fırtınaları anlatamam sana.eksik hissettim hep.eşime karşı o hissettirmese de ezik hissettim.arkadaşlarım bilmiyor zannediyolar ki çocuğum olmuyor.bazıları içtenlikle dr öneriyor bazıları da -böyle biri insan olabilir mi dediğim birkaç kişi-çocuğuyla nispet yapıyor.ben elinde çocuğu olan her kadına imreniyordum evet ama çocuk için değil ilişkiyi başarabildiği için.umarım biz de başarırız ve yeni gelenlere destek olduğumuz günleri görebiliriz

arkadaşlar vajinismusu 1 hafta önce yendim artık bi sorunum kalmadı. 12 cmle yendim . bu seviyeye gelmiş olan arkadaşlar artık sizin işiniz çok kolay. eşinizle ön sev...me sırasında eşinizde sertleşme gerçekleşince hemen aparatınızı alın bol jel sürün ve egzersizdeki gibi alın gel git yapın sonra hemen vakit geçmeden eşiniz altta siz üstte olcak şekilde penisi deneyin. penise ve vajinanıza bol jel sürmeyi unutmayın ben böle yaptım . çünkü aparatla önce ordaki kaslardaki tepkiyi azalttım ama hemen penisi aldım . sabah egzersiz yapıp akşam denediğimde yapamıyordum ama hemen aparatı vajinadan çıkarıp penisi aldığımda zorlanmadım . tavsiye ederim

çocuk olduktan sonra bir yere kadar gidiyor ondan sonra yine tıkanıyorsun.Önemli olan aşabilmek böyle birbirimize destek verebilmek.Bu durumu kimse bilmedigi için burdaki arkadaşlar kardeşim gibi geliyor insan en yakınına bile bahsedemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…