- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.441
offf yine yeni arkadaşlar gelmiş.hemde 8 yıllık.10 yıllık....rabbim en kısa zamanda sizleride,bizleride ve bu durumu yaşayan herkesi kurtarsın inşallahhh.......bende az değilim yani 11 yıllığım dile kolay tam 11 yıl...
çoğu kişi bunu zevk için rahatlıkla yapıyorlar...oysa bizler hep korkuyoruz,cesaret edemiyoruz...neden neden nden......
tatlım reglı bıtımıne kadar gecmısı oku sureklı..
artık aglama ve korkma ben 3 yıl yasadım bu sorunu ve sımdı dusununce neden daha once denemedım dıyorum ınan bana kafamızda buyuttugumuz kadar degıl!!!
biz sana elımızden geldıgınce yardımcı oluruz canım sen yeterkı egzersız yapmak ıste zaten bır baslasan devamı corap sokugu gıbı ılerlıyor goreceksın....
hangisi daha kolay parmak mı pasta mumu mu?hangisiyle başlayayım?normalde çok utangacımdır bu soruları sorabilmek bile büyük bir adım benim için.doğru yerde olduğumu hissediyorum.moralim düzelmeye başladı en azından.allah razı olsun sizden.
Delircemmmmm kizlar gece egzersizim olmadii
iki gun snra regl olcam oyzdenmi acaba biktim artikkkkk
offf yine yeni arkadaşlar gelmiş.hemde 8 yıllık.10 yıllık....rabbim en kısa zamanda sizleride,bizleride ve bu durumu yaşayan herkesi kurtarsın inşallahhh.......bende az değilim yani 11 yıllığım dile kolay tam 11 yıl...
çoğu kişi bunu zevk için rahatlıkla yapıyorlar...oysa bizler hep korkuyoruz,cesaret edemiyoruz...neden neden nden......
dur dur ruyama gır once bır bakalım
stres yok canım streste egzerıszı etkılıyor ben sana soyleyeyeyım...bıraz rahatla sonra tekrar dene emınım bu sefer daha kolay alırsın...
merhaba canım.bende 8 yıllığım.bak canını sıkma şöyle düşün sen 11 yıl boyunca eşini sevmekten hiç vazgeçtin mi?eminim ki hayır.zaten eşin de çok anlayışlı olmasa bugünleri göremezdik.aldığımız her nefes bize hediye ve belki bir hafta 10 gün sonra aşacağız biz de.ben çok umutluyum sen de umudunu kaybetme.
Delircemmmmm kizlar gece egzersizim olmadii
iki gun snra regl olcam oyzdenmi acaba biktim artikkkkk
elvancım moralini bozma. regl öncesi ben de yapamıyordum, çünkü ben inanılmaz derecede regl öncesi sendromu yaşıyorum. vücudum kaskatı kesilir 2-3 öncesinde. 1 hafta öncesinde depresyona girerim zaten, moral bozukluğundan hiçbir iş yapmam sadece nefes alır veririm. egzersizde de regl yaklaşınca yapamıyordum, 2-3 gün tatil veriyordum kendime. çünkü karnımda da ağrılarım oluyordu, aparatı ittiremiyordum. sakinleş rahatla. egzersiz sayfalarını (başlardaki sayfalar), başarı hikayelerini oku. bol bol gevşeme egzersizi yap. deneyebiliyorsan yine dene ama olmuyorsa moralini bozma ara ver. ben de regl öncesinde birkaç gün ara verdim hep. msn açık, istersen gel, seni dinlerim.
yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler, umarım kısa sürede yenerler.
biraz ugrastirmaliyim seniki ruyana gireyim
ya biliyorum doktorda oyle soyledi ama dun migren tutmstu uyudktan snra kalktm biraz daha iyidm belki omu etkiledi
burazdan yine denicem ama sancim var.. ins olurr yoksa basa donucem yine
canımhangısıyle rahat edıyorsan ama bana sorarsan ılk olarak kulak cubuguyla basla sonra sonra muma gecersın her egzersızınden sonra bızımle paylasırsan bız sana sonrakı adımın ne oldugunu anlatırız canım...
sağol canım.durex in masaj jelini aldım.hangisi daha iyi przvtf mi eldiven mi?gleitgelen jel diyorlar msjlarda .acemilik işte:)çok soru soruyorum ama kendimi adada büyüyüp yıllar sonra anadilini konuşan insanlarla karşılaşan yerliler gibi hissediyorum.
sağol canım.durex in masaj jelini aldım.hangisi daha iyi przvtf mi eldiven mi?gleitgelen jel diyorlar msjlarda .acemilik işte:)çok soru soruyorum ama kendimi adada büyüyüp yıllar sonra anadilini konuşan insanlarla karşılaşan yerliler gibi hissediyorum.
canm ya çok güzel ifade etmişin aynen ben de öyleymişim ya cinsellik hakkında en ufak bir bilgim yokmuş benimhep ayıptı etrafa göre bana göre de öyleydi konuşturmazdım hatta düğünden önce bir kız arkadaşımla beraber uyumak zorunda kaldım hepimiz bir odaya sığalım diye arkadaşım bi dokundu bana ben çığlık attımm filan o derece yani... bunlar da etkili şuan bu hastalığı yaşamamızda...
çocuk olduktan sonra bir yere kadar gidiyor ondan sonra yine tıkanıyorsun.Önemli olan aşabilmek böyle birbirimize destek verebilmek.Bu durumu kimse bilmedigi için burdaki arkadaşlar kardeşim gibi geliyor insan en yakınına bile bahsedemiyor.sağol canım.durex in masaj jelini aldım.hangisi daha iyi przvtf mi eldiven mi?gleitgelen jel diyorlar msjlarda .acemilik işte:)çok soru soruyorum ama kendimi adada büyüyüp yıllar sonra anadilini konuşan insanlarla karşılaşan yerliler gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?