Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

durexınıduydum ama nasıl bılmıyorum su bazlı olması ıyı cnm ona bak...bence prezervatıf daha ıyı eldıvende olur preervatıf alırsan kayganlastırıcı ozellıgı olanı al cnm...

jel varsa gleitgeelne gerek yok cnm....sor canım kafanda bırsye kalmasın....

12 cm kalınlıktanmı bahsediyorsun yoksa uzunluk mu ben bilemedim .. ben çok yeniyim şuan , önce kulak çubukları ile başladım giderek kalınlaştırdım sonra muma geçtim mumuda kalınlaştırdım ama bu cm meselesi çok kafamı karıştırdı . cevap verebilirsen çok sevinirim ...

ayy sagol canim yaa insallahhh en kisa zamanda yenerimm.. malesef bugun regl oldum.. bi hafta beklicem yanii.. esimlede konustuk bi hafta hiç bi sekilde cinsellikten bahsetmeyelim diyee reglim bitince deneyelim diyee.. insallah basaririmm o zmn yaa.. bizde de dedigim gibi sertlesme sorunu var gecen günde denedik aynisi oldu.. yoksa aparati cikarip hemen p..s i soksam olucak diye hissediyorum.. cunku vaji esnemiş oluyor.. ama malesef olmadi işte.. iki üc kere denedik hepsinde ayni sonucc.. bgn de regl oldum.. insallah bitince kurtulurum artik cok uzadi cünkü :S nerdeyse 2 aydir burdayimmm :S yenemedim halaa

ben biraz önce arkadaşa sordum ama sanırım çıktı bu aparatın kalınlığı mı 12 cm yoksa uzunluğumu ? ben kulak çubukları ile başladım kalınlştırdım sonra muma geçtim onuda zamanla kalınlaştırdım ama kafam karıştı . yardımcı olurmusun ?

mrb, aparatın kalınlığı 12 cm,yani cmlerden bahsederken aparatın çevresinden kastediliyor, bu konuyu önce bende anlayamamıştım

( bende kendimi çok yol kattetmiş gibi hissediyodum demekki daha çok yolum varmış benim benim şuanda kullandığım aparat taş çatlasın 5 cm dir anca ..

hiç bozma moralini, yavaş yavaş kalınlaştır, zaten iyice alıştıkça cm leride hızlı aşıyorsun, canını sıkma moralini bozma yeter, çünkü egzersiz yaptıkça vaji genişliyor, 5-6-7 derken geçersin 12 cm ye kısa sürede, seninle aynı durumu ben de yaşadım 12 cm nin çevre olduğunu öğrenince şaşkına uğramıştım, ama egzersize devam ederek aştım, 5 cm yi alıyorsan gerisini de alırsın rahat ol.

Son düzenleme:

canım ben de o yüzden aylardır burdayım biliyorsun :)))) cinsellik konuşmayıp birbirinizi özlemek işe yarıyor emin olun. biz de düzelmeye çalışıyoruz işte. umarım sen benden önce yenersin, rüyam gerçek olur :))) moralini bozma, regl zamanının keyfini çıkar.

bir hafta öncesi nekadar farklı duygular içindeydim şimdiyse çok farklı duygular . geçen hafta çok umutluydum hatta en son yaptığım aparatı alabildiysem kesin yaparım ben bu işi diyodum kendime ama baksana 12 cm nerde benim 5 cm lik ufaklığım nerde (( aşmam lazım bu sorunu artık 3 yıl oldu nerdeyse , eşime daha fazla haksızlık edemem. onu baba olma duygusundan mahrum edemem ( çözmem lazım bu işi ama biliyomusun kafamda sürekli bu düşünceler olduğu sürece kendimi rahat bırakamıyorum . haftasonu için ne planlarım vardı eşimle başbaşa romantik bir haftasonu kaçamağı yaşamak istiyordum ve o kadar kendimi hazırladığımı düşünüyordumki ilişkiye girebilecek ve bu sorunu aşabileceğimi düşünüyodum ama olmadı kafamı bi türlü rahatlatamadığım için cinselliği yaşayamadık . eşime bunu daha fazla yapamam . bu sorunu çözmem lazım artık . çocuk sahibi olmak istiyorum anne olmak istiyorum . rüyalarımda bebeğimi emzirirken görüyorum kendimi . Allahım inşallah herkesi bu dertten tez vakitte kurtarır ve inşallah herkese çocuk sahibi olmayı nasip eder .

kızlar ben de vajinismusla savaşıyorum önce denedim ama cinsellikten soğuyup bıraktım.. parmak egzersizi midemi bulandırıyor başka hangi aparatlarla deneyebilirim yardım edin bana...

egzersizlerde moral çok önemli, eğer kaygı duyarak egzersiz yapılırsa normalde alabildiğin bir aparatı bile alamıyorsun, egzersiz yaparken olaya espriyle yaklaşmaya çalış, zor göründüğünü biliyorum ama inan oldukça etkili oluyor, 5 cm yi almışsın bu bir başarı, aparatı içine alıp hemen çıkarma içinde beklet, 20 dk yarım saat hatta zamanın varsa daha uzun zaman, sonra gel git yap ama bir iki kez değil daha çok, göreceksin çok hızlı ilerleyecek santimlerin ama bir aparata yani kalınlığa alışmadan bir sonrakine geçme, böyle böyle aşacaksın

kızlar ben de vajinismusla savaşıyorum önce denedim ama cinsellikten soğuyup bıraktım.. parmak egzersizi midemi bulandırıyor başka hangi aparatlarla deneyebilirim yardım edin bana...

mrb, parmak egzersizini ben de yapamamıştım, önce kulak çubuğu, ardından rimel, rimelden sonra bakkal mumu(bildiğimiz beyaz 1,5 cm çapındaki), ardından bakkal mumunun üzerine erittiğim diğer bakkal mumlarını sararak kalınlaştırdığım daha kalın bakkal mumuyla devam ettim.

parmak egzersizini tamamlamıştım ilk denememde 2parmakları da.. ama o kadar soğuttu ki beni cinsellikten uzun süre sonra biraz daha iyiyim şimdi.. teşekkür ederim cnm yarın denemeye başlayacağım.. sen aştın mı tamamen sorunu

canım çok şükür aştım, denemelerinde bol miktarda jel kullanırsan daha rahat olur

çok sevindim senin adına Allah düşmanımın başına böle bi sorun vermesin... ne kadar zamanda aştın cnm? doktor bana bebeyağı kullan demişti bebeyağı kullanmaya devam ediyorum.

ben yaklaşık 1,5 ayda aşabildim, aşalı 1 ay kadar oldu dolayısıyla s..me esnasında eşimle hala çok çok rahat hareket edemiyoruz çok yeni olduğu için ama gün geçtikçe daha da rahat oluyor,
ben bebe yağı, bepanten ve jel kullandım, bebeyağının mantara neden olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı o yüzden dönüşümlü olarak kullandım bunları.

hosgeldın aramıza canım ne kadarlık evlısın daha once doktora gıttınmı?

parmak ta herkez bı basta zorlanıyor aslında ama kulak cubugyla yapmaya baslayabılırsın cnm

12 cm kalınlık aparatın çevresini mezurayla ölçtüm 12 cm bu şekilde

hosgeldın aramıza canım ne kadarlık evlısın daha once doktora gıttınmı?

parmak ta herkez bı basta zorlanıyor aslında ama kulak cubugyla yapmaya baslayabılırsın cnm

1buçuk yıldır evliyim canım bu arada sizinle olmak güzel gerçekten yalnız olmadığımı anladım :) doktora gittim parmak egzersizlerini bitirdim ama sonrasında cinsellikten soğudum bıraktım biraz zaman verdim kendime şimdi daha iyi hissediyorum ama parmak egzersizi aklıma gelince yine soğuyorum...

lütfen moralini bozma canım ben 1 ayda yendım. önce kulak çubuğu sonra orta parmak sonra mumu peçeteyle sardım streçlede sardım ve bol jelle her gün 1 cm kalınlaştırarak egzersizlerimi yaptım . hani doğum günü mumundan kalın bi mum var ya onun ucunu kırdım biraz ve peçeteyle kat kat sardım sonrada streçle sardım . uç kısmını kalın kısma göre daha ince yaptım almam kolay olsun ilk girişte diye sonra ittikçe genişlediğini farkettim . sonra her yeri 12 cm olan bi aparat yaptım yine aynı şekilde ve onunla çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…