- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.461
sağol canım.durex in masaj jelini aldım.hangisi daha iyi przvtf mi eldiven mi?gleitgelen jel diyorlar msjlarda .acemilik işte:)çok soru soruyorum ama kendimi adada büyüyüp yıllar sonra anadilini konuşan insanlarla karşılaşan yerliler gibi hissediyorum.
arkadaşlar vajinismusu 1 hafta önce yendim artık bi sorunum kalmadı. 12 cmle yendim . bu seviyeye gelmiş olan arkadaşlar artık sizin işiniz çok kolay. eşinizle ön sev...me sırasında eşinizde sertleşme gerçekleşince hemen aparatınızı alın bol jel sürün ve egzersizdeki gibi alın gel git yapın sonra hemen vakit geçmeden eşiniz altta siz üstte olcak şekilde penisi deneyin. penise ve vajinanıza bol jel sürmeyi unutmayın ben böle yaptım . çünkü aparatla önce ordaki kaslardaki tepkiyi azalttım ama hemen penisi aldım . sabah egzersiz yapıp akşam denediğimde yapamıyordum ama hemen aparatı vajinadan çıkarıp penisi aldığımda zorlanmadım . tavsiye ederim
rüya dediniz de kızlar, ben de trinity yi gördüm rüyamda. her günkü gibi forumu okuyorum rüyamda, trinity yendiğini yazmış, öyle mutlu oluyorum ki!!! bunu deneme yapacağı günün ertesinde gördüm ama buraya yazmayı unuttum. haydi trinity tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiiaklıma gelmişken yazayım dedim
ayy sagol canim yaa insallahhh en kisa zamanda yenerimm.. malesef bugun regl oldum.. bi hafta beklicem yanii.. esimlede konustuk bi hafta hiç bi sekilde cinsellikten bahsetmeyelim diyee reglim bitince deneyelim diyee.. insallah basaririmm o zmn yaa.. bizde de dedigim gibi sertlesme sorunu var gecen günde denedik aynisi oldu.. yoksa aparati cikarip hemen p..s i soksam olucak diye hissediyorum.. cunku vaji esnemiş oluyor.. ama malesef olmadi işte.. iki üc kere denedik hepsinde ayni sonucc.. bgn de regl oldum.. insallah bitince kurtulurum artik cok uzadi cünkü :S nerdeyse 2 aydir burdayimmm :S yenemedim halaa
ben biraz önce arkadaşa sordum ama sanırım çıktı bu aparatın kalınlığı mı 12 cm yoksa uzunluğumu ? ben kulak çubukları ile başladım kalınlştırdım sonra muma geçtim onuda zamanla kalınlaştırdım ama kafam karıştı . yardımcı olurmusun ?
mrb, aparatın kalınlığı 12 cm,yani cmlerden bahsederken aparatın çevresinden kastediliyor, bu konuyu önce bende anlayamamıştım
( bende kendimi çok yol kattetmiş gibi hissediyodum demekki daha çok yolum varmış benim benim şuanda kullandığım aparat taş çatlasın 5 cm dir anca ..
ayy sagol canim yaa insallahhh en kisa zamanda yenerimm.. malesef bugun regl oldum.. bi hafta beklicem yanii.. esimlede konustuk bi hafta hiç bi sekilde cinsellikten bahsetmeyelim diyee reglim bitince deneyelim diyee.. insallah basaririmm o zmn yaa.. bizde de dedigim gibi sertlesme sorunu var gecen günde denedik aynisi oldu.. yoksa aparati cikarip hemen p..s i soksam olucak diye hissediyorum.. cunku vaji esnemiş oluyor.. ama malesef olmadi işte.. iki üc kere denedik hepsinde ayni sonucc.. bgn de regl oldum.. insallah bitince kurtulurum artik cok uzadi cünkü :S nerdeyse 2 aydir burdayimmm :S yenemedim halaa
hiç bozma moralini, yavaş yavaş kalınlaştır, zaten iyice alıştıkça cm leride hızlı aşıyorsun, canını sıkma moralini bozma yeter, çünkü egzersiz yaptıkça vaji genişliyor, 5-6-7 derken geçersin 12 cm ye kısa sürede, seninle aynı durumu ben de yaşadım 12 cm nin çevre olduğunu öğrenince şaşkına uğramıştım, ama egzersize devam ederek aştım, 5 cm yi alıyorsan gerisini de alırsın rahat ol.
bir hafta öncesi nekadar farklı duygular içindeydim şimdiyse çok farklı duygular . geçen hafta çok umutluydum hatta en son yaptığım aparatı alabildiysem kesin yaparım ben bu işi diyodum kendime ama baksana 12 cm nerde benim 5 cm lik ufaklığım nerde(( aşmam lazım bu sorunu artık 3 yıl oldu nerdeyse , eşime daha fazla haksızlık edemem. onu baba olma duygusundan mahrum edemem ( çözmem lazım bu işi ama biliyomusun kafamda sürekli bu düşünceler olduğu sürece kendimi rahat bırakamıyorum . haftasonu için ne planlarım vardı eşimle başbaşa romantik bir haftasonu kaçamağı yaşamak istiyordum ve o kadar kendimi hazırladığımı düşünüyordumki ilişkiye girebilecek ve bu sorunu aşabileceğimi düşünüyodum ama olmadı kafamı bi türlü rahatlatamadığım için cinselliği yaşayamadık . eşime bunu daha fazla yapamam . bu sorunu çözmem lazım artık . çocuk sahibi olmak istiyorum anne olmak istiyorum . rüyalarımda bebeğimi emzirirken görüyorum kendimi . Allahım inşallah herkesi bu dertten tez vakitte kurtarır ve inşallah herkese çocuk sahibi olmayı nasip eder .
kızlar ben de vajinismusla savaşıyorum önce denedim ama cinsellikten soğuyup bıraktım.. parmak egzersizi midemi bulandırıyor başka hangi aparatlarla deneyebilirim yardım edin bana...
parmak egzersizini tamamlamıştım ilk denememde 2parmakları da.. ama o kadar soğuttu ki beni cinsellikten uzun süre sonra biraz daha iyiyim şimdi.. teşekkür ederim cnm yarın denemeye başlayacağım.. sen aştın mı tamamen sorunu
çok sevindim senin adına Allah düşmanımın başına böle bi sorun vermesin... ne kadar zamanda aştın cnm? doktor bana bebeyağı kullan demişti bebeyağı kullanmaya devam ediyorum.
kızlar ben de vajinismusla savaşıyorum önce denedim ama cinsellikten soğuyup bıraktım.. parmak egzersizi midemi bulandırıyor başka hangi aparatlarla deneyebilirim yardım edin bana...
12 cm kalınlık aparatın çevresini mezurayla ölçtüm 12 cm bu şekilde12 cm kalınlıktanmı bahsediyorsun yoksa uzunluk mu ben bilemedim .. ben çok yeniyim şuan , önce kulak çubukları ile başladım giderek kalınlaştırdım sonra muma geçtim mumuda kalınlaştırdım ama bu cm meselesi çok kafamı karıştırdı . cevap verebilirsen çok sevinirim ...
hosgeldın aramıza canım ne kadarlık evlısın daha once doktora gıttınmı?
parmak ta herkez bı basta zorlanıyor aslında ama kulak cubugyla yapmaya baslayabılırsın cnm
bir hafta öncesi nekadar farklı duygular içindeydim şimdiyse çok farklı duygular . geçen hafta çok umutluydum hatta en son yaptığım aparatı alabildiysem kesin yaparım ben bu işi diyodum kendime ama baksana 12 cm nerde benim 5 cm lik ufaklığım nerde(( aşmam lazım bu sorunu artık 3 yıl oldu nerdeyse , eşime daha fazla haksızlık edemem. onu baba olma duygusundan mahrum edemem ( çözmem lazım bu işi ama biliyomusun kafamda sürekli bu düşünceler olduğu sürece kendimi rahat bırakamıyorum . haftasonu için ne planlarım vardı eşimle başbaşa romantik bir haftasonu kaçamağı yaşamak istiyordum ve o kadar kendimi hazırladığımı düşünüyordumki ilişkiye girebilecek ve bu sorunu aşabileceğimi düşünüyodum ama olmadı kafamı bi türlü rahatlatamadığım için cinselliği yaşayamadık . eşime bunu daha fazla yapamam . bu sorunu çözmem lazım artık . çocuk sahibi olmak istiyorum anne olmak istiyorum . rüyalarımda bebeğimi emzirirken görüyorum kendimi . Allahım inşallah herkesi bu dertten tez vakitte kurtarır ve inşallah herkese çocuk sahibi olmayı nasip eder .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?