- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.481
1buçuk yıldır evliyim canım bu arada sizinle olmak güzel gerçekten yalnız olmadığımı anladım :) doktora gittim parmak egzersizlerini bitirdim ama sonrasında cinsellikten soğudum bıraktım biraz zaman verdim kendime şimdi daha iyi hissediyorum ama parmak egzersizi aklıma gelince yine soğuyorum...
canım ben de o yüzden aylardır burdayım biliyorsun :)))) cinsellik konuşmayıp birbirinizi özlemek işe yarıyor emin olun. biz de düzelmeye çalışıyoruz işte. umarım sen benden önce yenersin, rüyam gerçek olur :))) moralini bozma, regl zamanının keyfini çıkar.
kızlar merhaba ben bugün yenı basladım parmak egzersızıne dokundugumda bıle yanıyor
bu acı ve yanmanın olmaması ıcınn ne yapmıstınız lütfenn yardımcı olunn cok yanma oluyo parmagımla bıle dokunamıyorum
kızlar selam. geldim doktordan ama güzel haberler veremicem sizleree malesef. ben 2 parmak 2 boğumu alabiliyorum ve makas yapabiliyorum 2 parmak 1 boğumda. eldivenle yapıyorum bunların hepsini de. bugün doktora söyledim eldivenle yapıyorum diye. o zaman dedi baştan 2 parmak 1 boğuma sonra 2 parmak 2 boğuma eldivensiz alış dedi. bir de ben her egzersizde mutlaka önce 1 parmakla başlıyorum sonra 2 parmağa devam ediyorum çünkü ilk aşamada girmiyor 2 parmak. dedi ki önce 1 parmakla başlamaya gerek duymayana kadar devam edeceksin 2 parmağa. yani ilerleyeceğime aksine bu hafta geriledim ya.. mutsuzum
kayganlaştırıcı jell mii canım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jelı surdum ve işaret parmagımı 2 cm e kadar aldım içime hala ınanamıoyorum acaba dogrumu dıyee 10 dk falan yaptım bu ıslemı
hala gercekten aldımmı dıye sasırıorum
sağol canım sayenizdee üstelık bugun ilk denemem benım yarınkı asamada yıne aynı ıslemımı yapayım ya hıc acımadı bılıyomusun
kuruyken okadar yanan elımı bıle suremedıgım yer jelle hakikaten çok kolay oluyomuşş
tebrik ederim canım bak başardın :)
arkadaşlar yenelere veya egzersizlerini tamamlayanlara bir sorum olacak. siz 2 parmağınız direk alabilyormusunuz hiç kasılma olmadan. cevaplarsanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?