Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tabıkı yanlız degılsın bızde burada yendık aklına takılan ne olursa sormaktan cekınme...elımızden geldıgınce yardımcı oluruz...

3 parmak alabılıyormusun canım...

mumdan aparat hazırla kendını egzersızlerı bıtırdııysen kısasurede yenersın ınsallah...

off beklioruz işte Allah im bi an once kurtarsin bizi yaa.. insallah rüyan gercek olur beraber ayni anda yenelimm insallah :)

kızlar selam. geldim doktordan ama güzel haberler veremicem sizleree malesef. ben 2 parmak 2 boğumu alabiliyorum ve makas yapabiliyorum 2 parmak 1 boğumda. eldivenle yapıyorum bunların hepsini de. bugün doktora söyledim eldivenle yapıyorum diye. o zaman dedi baştan 2 parmak 1 boğuma sonra 2 parmak 2 boğuma eldivensiz alış dedi. bir de ben her egzersizde mutlaka önce 1 parmakla başlıyorum sonra 2 parmağa devam ediyorum çünkü ilk aşamada girmiyor 2 parmak. dedi ki önce 1 parmakla başlamaya gerek duymayana kadar devam edeceksin 2 parmağa. yani ilerleyeceğime aksine bu hafta geriledim ya.. mutsuzum

kızlar merhaba ben bugün yenı basladım parmak egzersızıne dokundugumda bıle yanıyor
bu acı ve yanmanın olmaması ıcınn ne yapmıstınız lütfenn yardımcı olunn cok yanma oluyo parmagımla bıle dokunamıyorum

üzülme canım doktorun pe..si baz alarak öyle demiştir pe..steki hissiyatla aynı olması için . bence çok bi fark olmaz öylede başarırsın bol jel sür parmağına önce orta parmak al gel git yap içinde tut kas gevşet kas gevşet. vajina tek parmağa duyarsızlaşana kadar tut içinde , sonra işaret parmağını ve orta parmağını küs şeklinde çarpraz yap ve öle sokmayı dene . bol jel sürmeyi unutma , parmaklarına ve vajinana,

ben 1 hafta önce yendim canım artık bi sorun yaşamıyorum ilişkide . hergün buradaki arkadaşlara destek olmak için zaman ayırmaya çalışıyorum. Kimsenin başına gelmesin çok zor bişey çünkü, ben 2 aylık evliyim ve 1 ayda yendim . Üstelik eşimle ayrı şehirlerdeyiz memuriyet dolayısıyla. ben psikiyatri tedavisiyle atlattım . Fakat benım doktorum kendi parmağımla değilde eşimin parmağı ile egzersiz yaptırmıştı. ben eşimin parmağını tutuyordum . kendi kontrolümde bol jel sürüp vajinama sokmaya çalışıyodum , eşim hiç bi hamlede bulunmuyordu ilk başlarda. sonrada kendi parmağımla egzersiz yapmaya başladım . sonrada orta kalınlıkta muma peçete ile sardım ve streçlede sardım bol jel sürüp egzersize başladım . hergün 1 cm kalınlaştırdım . bol jel sürüp çalıştım . bigün 12 cmle çalıştım ve o akşam eşimle ön sev...me yaparken aparatı aldım ve egzersiz yaptım . aparatı çıkardım ve hemen eşim altta ben üstte olacak şekilde pe..si denedim ve oluverdi. aparatı çıkarır çıkarmaz pe..si almam bana kolaylık sağladı.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jelı surdum ve işaret parmagımı 2 cm e kadar aldım içime hala ınanamıoyorum acaba dogrumu dıyee 10 dk falan yaptım bu ıslemı
hala gercekten aldımmı dıye sasırıorum

sağol canım sayenizdee üstelık bugun ilk denemem benım yarınkı asamada yıne aynı ıslemımı yapayım ya hıc acımadı bılıyomusun
kuruyken okadar yanan elımı bıle suremedıgım yer jelle hakikaten çok kolay oluyomuşş

çok güzel canım zaten egzersizlerde en büyük yardımcımız jeller... kasılman olmayana kadar devam et canım 1 parmağa sonra 2 parmağa geçersin. kolay gelsin..

arkadaşlar yenelere veya egzersizlerini tamamlayanlara bir sorum olacak. siz 2 parmağınız direk alabilyormusunuz hiç kasılma olmadan. cevaplarsanız sevinirim...

arkadaşlar yenelere veya egzersizlerini tamamlayanlara bir sorum olacak. siz 2 parmağınız direk alabilyormusunuz hiç kasılma olmadan. cevaplarsanız sevinirim...

canım ben hıc parmak denemdım labılırmıyım bılmıyorum bana bıraz ıtıcı gelıyor ama o kalınlıktakı aparatı alabılırım suanda....p...s te kasmıyorum ama heralde aparatta kasaım dıye dusunuyorum...neden sordun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…