- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.501
elaelanaz tebrikler canım yenmişsin... 2. denemeyi yaptın mı bir de birşey sorucam şimdi sen 2 parmağını direk alabilirmisin öncesinde 1 parmak yapmadan?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jelı surdum ve işaret parmagımı 2 cm e kadar aldım içime hala ınanamıoyorum acaba dogrumu dıyee 10 dk falan yaptım bu ıslemı
hala gercekten aldımmı dıye sasırıorum
canım ben hıc parmak denemdım labılırmıyım bılmıyorum bana bıraz ıtıcı gelıyor ama o kalınlıktakı aparatı alabılırım suanda....p...s te kasmıyorum ama heralde aparatta kasaım dıye dusunuyorum...neden sordun cnm
birde benim kızlık zarım yırtıldıktan sonra vajina girişim iyce genişledi , o nedenle rahatça oluyor
sağolasın canım oranın geniş kaldığı aklıma yattı şimdi de egzersize başlıcam eldivensiz alabilirm umarım
sağolasın canım oranın geniş kaldığı aklıma yattı şimdi de egzersize başlıcam eldivensiz alabilirm umarım
bol jel sür canım bol bol sür yaparsın . 2 parmağı alırken orta parmağı ve işaret parmağını küs şeklinde üst üste koy öle dene ben öle yapmıştım , içeri alınca açtım, alışana kadar yapabilirsin
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jelı surdum ve işaret parmagımı 2 cm e kadar aldım içime hala ınanamıoyorum acaba dogrumu dıyee 10 dk falan yaptım bu ıslemı
hala gercekten aldımmı dıye sasırıorum
ewet cnm dediğim gibi yeterki inan sen.evet canım muayene oldum.sorduğum ilk soru da'' ben de bir anormallik var mı oldu?muayeneden o kadar çok korkuyordum ki zaten ön muayeneden sonra vajinal ultrason denedi dr ama olmadı.orda ağladım çok.dr hiçbir problemin yok psikoloğa git dedi.bu geçen seneydi.geçen hafta tüm cesaretimi toplayıp yine gittim.neredeyse yarım şişe pasiflora içtim,2 tane de kas gevşetici banamısın demedi.dr çok kibardı bekledi 3-4 defa denedi ama yokkkk.dedim ki ben çocuk istiyorum aşılama yapalım,beni bayıltın öyle bakın ,öyle aşılama yapın dedim.seni ne kadar baygın tutabilirim ki dedi?yumurta takibi için birkaç gün ardarda bakması lazımmış.ayıkken de ultrason yaptıramıyorsun aşılama hiç yaptıramazsın dedi.BUNU KENDİ KENDİNE YEN DEDİ.hipnozu sordum yorumsuz kaldı.şu çok para isteyen dr'lardan bahsettim çok kibar olduğu için sadece yüzüme gereksiz der gibi bir ifadeyle baktı.tekrar SEN BUNU KENDİN YENEBİLİRSİN dedi.yapabiliriz,yapacağız inşallah!!!
Delircemmmmm kizlar gece egzersizim olmadii
iki gun snra regl olcam oyzdenmi acaba biktim artikkkkk
canlarım nasılsınız. sizi göremiyorum artık karşılaşamıyoruz
beni merakta koyMAyın kızlar yazın tmm mı.
kızlar ya ben hala deneme yapamadım ya bu gün dedim eşime. yok şuram ağrıyo yok buram ağrıyo diyo. çıldıracammm
küstük zaten sırf bunun için barışmıştım boşuna barıştım
sela demiştim ya köpeği ezdim tekrar canlanır gibi oldu ve ben tekrar ezmiştim ve hepimiz kurtulmuştuk.
inşallah çıkar rüyam. hep birlikte kurtuluruz bu dertten
senin koca da vajili günlerin intikamını alıyor galiba :) aslında sen bir daha deneme yapsan üzerindeki yük kalkacak demi. biraz nazını oyna bakalım belki onu istiyo
he ya offf sinir oldum ha. 10 gün olduı. hala yenmemiş gibiiyim.
ilk deneme gibi olacak buda. bi olsaydı içim rahatlicak. saat onda geldiğim halde yorgun görünmemeye çalışıyorum
o 5te çıkıyo halsizim diyo..
ayy ço0k sinirliyim.
neyse canım beni boşver sen nasılsın egzersiz yapacaktın. nasıl gidiyo
canlarım nasılsınız. sizi göremiyorum artık karşılaşamıyoruz
beni merakta koyMAyın kızlar yazın tmm mı.
kızlar ya ben hala deneme yapamadım ya bu gün dedim eşime. yok şuram ağrıyo yok buram ağrıyo diyo. çıldıracammm
küstük zaten sırf bunun için barışmıştım boşuna barıştım
sela demiştim ya köpeği ezdim tekrar canlanır gibi oldu ve ben tekrar ezmiştim ve hepimiz kurtulmuştuk.
inşallah çıkar rüyam. hep birlikte kurtuluruz bu dertten
arkadaşlar merhaba, sizleri uzuuuuun zamandır takip ediyorum :)) bende vajili biri olarak katıldım aranıza amaaaaaa yaklaşık yarım saat önce bu illeti yendik :) allahım çook şükür :))
ben 3 yıllık evliyim ne doktorlara gittim ama çare olmadı. ankarada S... ...dağ a gittim ama gerçekten çok iyi bi doktordu. ankaradan ayrıldım eşimin işi neden ile. öyle boyle derken bende kactım egzersizlerdden
sonra bu siteyi gördum okudum okudum okudum..
çocukta istediğim için dört elle sarıldım..
ve bugun yendiim bakalım yarın yine denicez :))
herkesin darısı başına
yeni gelin oldum bende yupppppiii :))
arkadaşlar merhaba, sizleri uzuuuuun zamandır takip ediyorum :)) bende vajili biri olarak katıldım aranıza amaaaaaa yaklaşık yarım saat önce bu illeti yendik :) allahım çook şükür :))
ben 3 yıllık evliyim ne doktorlara gittim ama çare olmadı. ankarada S... ...dağ a gittim ama gerçekten çok iyi bi doktordu. ankaradan ayrıldım eşimin işi neden ile. öyle boyle derken bende kactım egzersizlerdden
sonra bu siteyi gördum okudum okudum okudum..
çocukta istediğim için dört elle sarıldım..
ve bugun yendiim bakalım yarın yine denicez :))
herkesin darısı başına
yeni gelin oldum bende yupppppiii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?