Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jelı surdum ve işaret parmagımı 2 cm e kadar aldım içime hala ınanamıoyorum acaba dogrumu dıyee 10 dk falan yaptım bu ıslemı
hala gercekten aldımmı dıye sasırıorum

yavas yavas ıtmeye calıs elını canım...oraya dokunmak bıle bızler ıcın basarı ...

canım doktor 2 parmağı direk alana kadar devam edeceksin dedi de( ben önce 1 parmakla genişletip sonra 2 parmak 1 boğum ve 2 parmak 2 boğumu sırayla yapıyodum) girmiyordu yani 2 parmak bunları yapmazsam. sanki baana orası egzersiz yaptıktan sonra ertesi güne tekrar eski haline geliyor gibime geliyodu ama öyle değilmiş demekki.

sağolasın canım oranın geniş kaldığı aklıma yattı şimdi de egzersize başlıcam eldivensiz alabilirm umarım

bol jel sür canım bol bol sür yaparsın . 2 parmağı alırken orta parmağı ve işaret parmağını küs şeklinde üst üste koy öle dene ben öle yapmıştım , içeri alınca açtım, alışana kadar yapabilirsin

yaptım canım zaten ben alabiliyordum ama eldiven kullanıyodum. şimdi eldivensiz de yaptım ve dikkat ettm eskisinden daha rahat alıyorum çok şükür bu hafta hep böyle 2 parmak alıcam iyice genişlesin.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jelı surdum ve işaret parmagımı 2 cm e kadar aldım içime hala ınanamıoyorum acaba dogrumu dıyee 10 dk falan yaptım bu ıslemı
hala gercekten aldımmı dıye sasırıorum

cnm çok sevndim. yapman gerekenden fazlasını yapmışsın. cidden çok iyi cnm böle devam et.
iş yerinde sorun oldu geç çıktım o yüzden giremedim face ye. ama dün anlatmıştıım cnm o şekilde devam et.
haberdar et beni

ewet cnm dediğim gibi yeterki inan sen.
egzersiz konusunda az çok bilgin vardır takıldığın yerde yine sorarsın
ama en önemlisi ne olursa olsun erteleme cnm bir gün bile bize bir yıl gibi
lütfen erteleme. reglisin sanırım biterbitmez başla olur mu

Delircemmmmm kizlar gece egzersizim olmadii
iki gun snra regl olcam oyzdenmi acaba biktim artikkkkk

elvaaaaaaan
yapma bakim böle.
cnm hepimizin egzersizlerinde bu sorunlar oldu. hatta ben yapamadığım günlerde
tmm buraya kadar bundan sonra ilerleyemicem diyodum.
üzülme sen cnm olacak. hatta regliden sonra daha kolay oluyo

canlarım nasılsınız. sizi göremiyorum artık karşılaşamıyoruz
beni merakta koyMAyın kızlar yazın tmm mı.
kızlar ya ben hala deneme yapamadım ya bu gün dedim eşime. yok şuram ağrıyo yok buram ağrıyo diyo. çıldıracammm
küstük zaten sırf bunun için barışmıştım boşuna barıştım
sela demiştim ya köpeği ezdim tekrar canlanır gibi oldu ve ben tekrar ezmiştim ve hepimiz kurtulmuştuk.
inşallah çıkar rüyam. hep birlikte kurtuluruz bu dertten

senin koca da vajili günlerin intikamını alıyor galiba :) aslında sen bir daha deneme yapsan üzerindeki yük kalkacak demi. biraz nazını oyna bakalım belki onu istiyo

senin koca da vajili günlerin intikamını alıyor galiba :) aslında sen bir daha deneme yapsan üzerindeki yük kalkacak demi. biraz nazını oyna bakalım belki onu istiyo

he ya offf sinir oldum ha. 10 gün olduı. hala yenmemiş gibiiyim.
ilk deneme gibi olacak buda. bi olsaydı içim rahatlicak. saat onda geldiğim halde yorgun görünmemeye çalışıyorum
o 5te çıkıyo halsizim diyo..
ayy ço0k sinirliyim.
neyse canım beni boşver sen nasılsın egzersiz yapacaktın. nasıl gidiyo

Son düzenleme:

egzersizlerimi yaptım canım ne güzel 2 parmakta makas işareti yapıyodum ama bugün doktora gttm ve bu egzersizleri eldivenle yaptığımdan bahsednce o da geçmişe dönderdi tekrar eldivensiz 2 parmak 1 boğum ve 2 parmak 2 boğumu eldivensiz rahatca alana kadar devam edecekmişim çok şükür ama bugün yaptım eldivensiz girdi zamanla rahatça alıcam inşallah...

arkadaşlar merhaba, sizleri uzuuuuun zamandır takip ediyorum :)) bende vajili biri olarak katıldım aranıza amaaaaaa yaklaşık yarım saat önce bu illeti yendik :) allahım çook şükür :))
ben 3 yıllık evliyim ne doktorlara gittim ama çare olmadı. ankarada S... ...dağ a gittim ama gerçekten çok iyi bi doktordu. ankaradan ayrıldım eşimin işi neden ile. öyle boyle derken bende kactım egzersizlerdden
sonra bu siteyi gördum okudum okudum okudum..
çocukta istediğim için dört elle sarıldım..
ve bugun yendiim bakalım yarın yine denicez :))
herkesin darısı başına
yeni gelin oldum bende yupppppiii :))

iyiyim canim sen nasilsinnn aynen karsilasamiyoruz artikkk :S ben bugun regl oldum yaaa... malesef bi hafta beklicemm.. gecen gün yine denedik ama yine ayni sorun oldu.. sertlesme gitti o yuzden yapamadik.. beklioz iste insallah en kisa zamanda olurr yaaa... sen napiorsun ikinci denemeyi insallah kolay yaparsin canimm korkmaa sakinnn :)

merhaba bende formda yenıyım tebrık ederım yenmıssın ne güzel bende bugun yenı basladım egzersıze ve ılk gunden cok ıyı gectı sen esınlemı deneme yaptın

Tebrik ederim :) Nekadar surede yendin ve ne sekilde egzersiz yaptn parmakmi mummu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…