- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.521
elvaaaaaaan
yapma bakim böle.
cnm hepimizin egzersizlerinde bu sorunlar oldu. hatta ben yapamadığım günlerde
tmm buraya kadar bundan sonra ilerleyemicem diyodum.
üzülme sen cnm olacak. hatta regliden sonra daha kolay oluyo
kızlar selam. geldim doktordan ama güzel haberler veremicem sizleree malesef. ben 2 parmak 2 boğumu alabiliyorum ve makas yapabiliyorum 2 parmak 1 boğumda. eldivenle yapıyorum bunların hepsini de. bugün doktora söyledim eldivenle yapıyorum diye. o zaman dedi baştan 2 parmak 1 boğuma sonra 2 parmak 2 boğuma eldivensiz alış dedi. bir de ben her egzersizde mutlaka önce 1 parmakla başlıyorum sonra 2 parmağa devam ediyorum çünkü ilk aşamada girmiyor 2 parmak. dedi ki önce 1 parmakla başlamaya gerek duymayana kadar devam edeceksin 2 parmağa. yani ilerleyeceğime aksine bu hafta geriledim ya.. mutsuzum
egzersizlerimi yaptım canım ne güzel 2 parmakta makas işareti yapıyodum ama bugün doktora gttm ve bu egzersizleri eldivenle yaptığımdan bahsednce o da geçmişe dönderdi tekrar eldivensiz 2 parmak 1 boğum ve 2 parmak 2 boğumu eldivensiz rahatca alana kadar devam edecekmişimçok şükür ama bugün yaptım eldivensiz girdi zamanla rahatça alıcam inşallah...
Canim banada doktor aynisini soyledi.. eldivenle yaptigimi soyleyice kizditamam dedi serceyi rahatca alana kadar eldivenle yapabilirsin ama isaret parmaga gecmeden eldiveni birakacaksn dedi o sekilde egzersiz yapcaksn dedi.. Eldiven kullanmamin sebebini sorunca bende tiksindigimi, yapamicami soyledim.. o senin bi parcan dedi sen ona hep kotu ve pis gozuyle baktin.. oranin senin oldugunu ve pis olmadigini beynine kabullendirmen lazim ve kesinlikle eldivenle calismamalisin dedi..
egzersizlerimi yaptım canım ne güzel 2 parmakta makas işareti yapıyodum ama bugün doktora gttm ve bu egzersizleri eldivenle yaptığımdan bahsednce o da geçmişe dönderdi tekrar eldivensiz 2 parmak 1 boğum ve 2 parmak 2 boğumu eldivensiz rahatca alana kadar devam edecekmişimçok şükür ama bugün yaptım eldivensiz girdi zamanla rahatça alıcam inşallah...
iyiyim canim sen nasilsinnn aynen karsilasamiyoruz artikkk :S ben bugun regl oldum yaaa... malesef bi hafta beklicemm.. gecen gün yine denedik ama yine ayni sorun oldu.. sertlesme gitti o yuzden yapamadik.. beklioz iste insallah en kisa zamanda olurr yaaa... sen napiorsun ikinci denemeyi insallah kolay yaparsin canimm korkmaa sakinnn :)
Canim ben serceyi cok kolay aliyodum.. ve 2 gun snra regl olcm bende 3 -4 gun oncesinde baslar sancilarim.. bgn cok yogun sancm vardi.. cok gergindim.. yinede denemen istedm ama olmadi.. ve beni ummadigim anda korkutan bi siskinlik kizariklik vardi oramda.. asiri derecede yanma kasinma oluyo.. bikac gun beklicem gecmezse doktora goruncemm..reglim btene kadar ara vercem egzersize..snraa guzel bi sekilde ilerlicem Allahin izniyle..
Ha bu arada esinin bu tavirlarina anlam veremiyorumsen aldirma ona bidahaki denememde olcakmi vs bu tur seyleri de dusunme bikere yaptin bidahakine sorun olmicak
Canım ben hiç parmak denemedim çok itici geliyo hala daha öyle ama aparatla çok rahattım parmak kalınlığında aparati hiç sorunsuz alabiliyordum ama başlarda hep bi küçük aparatimla başlayıp vajiyi büyüğe alıştırıyordum.ınan çok kolay beyinde bitiyo yapamam edemem dememek lazım.arkadaşlar yenelere veya egzersizlerini tamamlayanlara bir sorum olacak. siz 2 parmağınız direk alabilyormusunuz hiç kasılma olmadan. cevaplarsanız sevinirim...
burası sayesınde yenmene cok sevındım egsersız asamasında olanlara gaz vermesı acısındanarkadaşlar merhaba, sizleri uzuuuuun zamandır takip ediyorum :)) bende vajili biri olarak katıldım aranıza amaaaaaa yaklaşık yarım saat önce bu illeti yendik :) allahım çook şükür :))
ben 3 yıllık evliyim ne doktorlara gittim ama çare olmadı. ankarada S... ...dağ a gittim ama gerçekten çok iyi bi doktordu. ankaradan ayrıldım eşimin işi neden ile. öyle boyle derken bende kactım egzersizlerdden
sonra bu siteyi gördum okudum okudum okudum..
çocukta istediğim için dört elle sarıldım..
ve bugun yendiim bakalım yarın yine denicez :))
herkesin darısı başına
yeni gelin oldum bende yupppppiii :))
arkadaşlar merhaba, sizleri uzuuuuun zamandır takip ediyorum :)) bende vajili biri olarak katıldım aranıza amaaaaaa yaklaşık yarım saat önce bu illeti yendik :) allahım çook şükür :))
ben 3 yıllık evliyim ne doktorlara gittim ama çare olmadı. ankarada S... ...dağ a gittim ama gerçekten çok iyi bi doktordu. ankaradan ayrıldım eşimin işi neden ile. öyle boyle derken bende kactım egzersizlerdden
sonra bu siteyi gördum okudum okudum okudum..
çocukta istediğim için dört elle sarıldım..
ve bugun yendiim bakalım yarın yine denicez :))
herkesin darısı başına
yeni gelin oldum bende yupppppiii :))
canım eldivenle daha kolay ilerliyor ama eldivensiz de daha fazla jelle kayıyo elinle içersini hissediyosun vaji içinde ne var ne yok hepsi eline geliyo pek sevmedm ama yapmak zorundaym böyle... akşama görüşürüzz...
Mrb fıstıklar. Herkese selam.
Dün akşam nihayet penis boyutundaki aparatı alabildim.Baya bi uğraştım ama başardım sonuçta şu an çok mutluyum. Ama aparatı içimde tutarken çok acıyor ve gel git yaparkende acı ve yanma var. Bu normal mi acaba?
canım o şişkinlik kızarıklık egzersizde kendini sıktığından olabilir. son egzersizlerim olmadı dedin ya ondan. bi abla vardı komşumuz.
onda bi hafta yapamamış kocaman olmuş şişmiş kızardı falan diyodu. o sıkıyomuş eşide zorluyomuş.
en sonunda zorla yapmış eşi.
ama tabi doktora görünmende fayda var. vesancıların öncesinde başlıyosa haklısın canım ara ver bitince devam edersin. yöntemi biliyosun neler yapacağını biliyosun nasıl olsa yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?