Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

elvaaaaaaan
yapma bakim böle.
cnm hepimizin egzersizlerinde bu sorunlar oldu. hatta ben yapamadığım günlerde
tmm buraya kadar bundan sonra ilerleyemicem diyodum.
üzülme sen cnm olacak. hatta regliden sonra daha kolay oluyo

Canim ben serceyi cok kolay aliyodum.. ve 2 gun snra regl olcm bende 3 -4 gun oncesinde baslar sancilarim.. bgn cok yogun sancm vardi.. cok gergindim.. yinede denemen istedm ama olmadi.. ve beni ummadigim anda korkutan bi siskinlik kizariklik vardi oramda.. asiri derecede yanma kasinma oluyo.. bikac gun beklicem gecmezse doktora goruncemm..reglim btene kadar ara vercem egzersize..snraa guzel bi sekilde ilerlicem Allahin izniyle..
Ha bu arada esinin bu tavirlarina anlam veremiyorum sen aldirma ona bidahaki denememde olcakmi vs bu tur seyleri de dusunme bikere yaptin bidahakine sorun olmicak

Canim banada doktor aynisini soyledi.. eldivenle yaptigimi soyleyice kizdi tamam dedi serceyi rahatca alana kadar eldivenle yapabilirsin ama isaret parmaga gecmeden eldiveni birakacaksn dedi o sekilde egzersiz yapcaksn dedi.. Eldiven kullanmamin sebebini sorunca bende tiksindigimi, yapamicami soyledim.. o senin bi parcan dedi sen ona hep kotu ve pis gozuyle baktin.. oranin senin oldugunu ve pis olmadigini beynine kabullendirmen lazim ve kesinlikle eldivenle calismamalisin dedi..

Canim yapmissin supersin.. bence eldivensiz egzersize cabuk alisacaksin.. skma canini cok azimlisin .. kolayca ustesinden gelceksindir
ne hissettin eldivensiz yapnca bende bidahakine eldivensiz yapcm ins

canım eldivenle daha kolay ilerliyor ama eldivensiz de daha fazla jelle kayıyo elinle içersini hissediyosun vaji içinde ne var ne yok hepsi eline geliyo pek sevmedm ama yapmak zorundaym böyle... akşama görüşürüzz...

aslında önemli olan alabilmek canım sen eldivensizde yaparsın. ki yapmışsın sanırım hissetmeni istiyo doktor.
başa dönmüş sayılmazsın canım bunu daha kolay yaparsın çünkü daha önce yaptın.
ben 2 parmakla yapamıyodum eşim yapsın istiyodum alışayım dokunmasına dokununca sıkmayım diye ama oda yanaşmıyodu :)
bende apartla yaptım
buyüzden canım bu yazımı okursan sessizcekimsesizceden tüyoları al. ikinizde parmakla yapıosunuz. faydası olur sana

ayyy ne çabuk geliyo bu regl demi ya.
egzersiz ve deneme aşamasında regl olmasak ne güzel olurdu demi
canım biraz dinlenmiş olursunuz eşinde kendine gelmiş olur. bence eşine çaktırmadan regl boyunca
ön....me yi arttır eşin alışssın deneme korkusu olmayınca rahat oluyolar benimkinden biliyorum
bide benim yöntemi uygulasanız canım o problemi kalkar eşinin. akşam gelince özelden yazarım cnm. öpüyorum seni

canım o şişkinlik kızarıklık egzersizde kendini sıktığından olabilir. son egzersizlerim olmadı dedin ya ondan. bi abla vardı komşumuz.
onda bi hafta yapamamış kocaman olmuş şişmiş kızardı falan diyodu. o sıkıyomuş eşide zorluyomuş.
en sonunda zorla yapmış eşi.
ama tabi doktora görünmende fayda var. vesancıların öncesinde başlıyosa haklısın canım ara ver bitince devam edersin. yöntemi biliyosun neler yapacağını biliyosun nasıl olsa yaparsın.

canım günaydın görüşemıyoruz hiç ben fazla giremiyorum nete misafirim var sınava çok az kaldı derslere yoğunlaşmam lazım ama sınavdan sonra hep burdayım inşallah. nasılsın 2.denemeyi yapabildin mi.

arkadaşlar yenelere veya egzersizlerini tamamlayanlara bir sorum olacak. siz 2 parmağınız direk alabilyormusunuz hiç kasılma olmadan. cevaplarsanız sevinirim...
Canım ben hiç parmak denemedim çok itici geliyo hala daha öyle ama aparatla çok rahattım parmak kalınlığında aparati hiç sorunsuz alabiliyordum ama başlarda hep bi küçük aparatimla başlayıp vajiyi büyüğe alıştırıyordum.ınan çok kolay beyinde bitiyo yapamam edemem dememek lazım.

adamın biri tren tamiratı işiyle uğraşıyormuş birgün işe geç gelmiş ve bir vagonu tamir etmek için yönlendirilmiş vagon soğutucu vagonuymus yani içi buzdolabı gibi birşey.adam girmiş içeri başlamış tamirata.havanın karardığını farketmemiş diğer çalışanlar çıkış saati kapıları kapadığında içinde biri olduğunu farketmeyip vagonuda kilitleyip oradan ayrılmışlar.adam tamirata devam ederken kapının kapalı olduğunu farketmiş ilerleyen saatlerde cebinden bulduğu ufak bir kağıda karısına not yazmış."şuan çok soğuk...şuan çok üşüyorum...şuan titriyorum...şuan donuyorum...şuan ölüyorum..."ve adam gerçekten ölmüş.sabah gelip kapıları açtıklarında adamın öldüğünü görmüşler adam notta soğuktan öldüğünü belirtmiş ama içeride 20 derece sıcaklık bulunuyormuş...yani adam beynine bir buzdolabının içinde olduğunu ve heran donabileceğini hükmetmış beyin bunu kabuletmiş ve adam 20 derece sıcaklıkta donarak ölmüş vajide aynı bunun gibi yapamam deyince beyin bunu kabul ediyo ve gerçekten olmuyo lütfen kızlar beyninize bunu yerleştirmeyin herkes yapıyo bende yaparım diyin güzel günler sizi bekliyo:)

burası sayesınde yenmene cok sevındım egsersız asamasında olanlara gaz vermesı acısından
basarı hıkayenı paylasırmısın ?

kayracım inşallah ıkıncı denemeyı yapıp rahatlarsın korkularının yersız oldugunu bır kac ılıskıden sonra anlıyorsun
tez vakıt başına :)

beyceyım cok guzel bır paylasım yapmıssın herşey beynımızde ona hukmetmeyı basarınca zafer bızım ...

canım nasılsın ?
ilk bahar her geldıgınde bende panık atağım nüksederdi suan yazarken bıle kotu oldum..
yaz gelıncede hep bırseyler eksık yasardım o guzel havanın verdıgı mutlulugu..
bu sene ılkdefa gunes benım ıcın eksıksız doguyor bunu hıssedıyorum kızıcagım seylere bıle olumlu bakıyorum artık
senınde bu duyguları paylasmanı Rabbımden cani gönülden diliyorum

tebrı ederım allah baska dert vermesın ınsallah

Mrb fıstıklar. Herkese selam.
Dün akşam nihayet penis boyutundaki aparatı alabildim.Baya bi uğraştım ama başardım sonuçta şu an çok mutluyum. Ama aparatı içimde tutarken çok acıyor ve gel git yaparkende acı ve yanma var. Bu normal mi acaba?

canım eldivenle daha kolay ilerliyor ama eldivensiz de daha fazla jelle kayıyo elinle içersini hissediyosun vaji içinde ne var ne yok hepsi eline geliyo pek sevmedm ama yapmak zorundaym böyle... akşama görüşürüzz...

Ya eldivensiz korkutuyo beni ben doktora soylemem ama yinede eldivenle calisirim.. biliyorum kendimi eldivensiz asla yapamam

Msllh canim yeterince kayganlastirici kullaniyomusun.. aparat icindeyken derin nefes verip al aklin baska biyerde olsun skma kendini.. hatta biriyle telde konuski kafan dagilsin.. ben bikere esimin yaninda egzersiz yaptim parmagim icerdeyken acaip yaniyodu ve tutamiyodum icnde esimle konusmaya daldik icerde oldugunu unuttm..

Canim haklisin galiba bgn bakmadm vajime ama dunku gibi yanma yok en azindan.. evt cnm regl gerginligi var ve cok sancili geciyo.. oyzdn en iyi regl sonrasini beklemek.. zorlanacagimi zannetmiyorum cunku sancilarimdan oce cok rahat alabiliyodum parmagimi..

Sen nasilsin nasil gidiyo is hayatin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…