- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.541
yeni arkadaşlarımız gelmiş.kızlar hoş geldiniz. İNŞALLAH kısa zamanda yenersiniz.
Msllh canimyeterince kayganlastirici kullaniyomusun.. aparat icindeyken derin nefes verip al aklin baska biyerde olsun skma kendini.. hatta biriyle telde konuski kafan dagilsin.. ben bikere esimin yaninda egzersiz yaptim parmagim icerdeyken acaip yaniyodu ve tutamiyodum icnde esimle konusmaya daldik icerde oldugunu unuttm..
Msllh canimyeterince kayganlastirici kullaniyomusun.. aparat icindeyken derin nefes verip al aklin baska biyerde olsun skma kendini.. hatta biriyle telde konuski kafan dagilsin.. ben bikere esimin yaninda egzersiz yaptim parmagim icerdeyken acaip yaniyodu ve tutamiyodum icnde esimle konusmaya daldik icerde oldugunu unuttm..
Mrb fıstıklar. Herkese selam.
Dün akşam nihayet penis boyutundaki aparatı alabildim.Baya bi uğraştım ama başardım sonuçta şu an çok mutluyum. Ama aparatı içimde tutarken çok acıyor ve gel git yaparkende acı ve yanma var. Bu normal mi acaba?
normal canım korkma bendede öle olmuştu gerilme oluyordu sızı oluyordu içerde. Ama o niye oluyo biliyomusun alışkın olmadığımız
için oraya o kalınlıkta bişey girmesine. zamanla duyarsızlaşıyor çünkü zamanla iyce rahatlıyorsun gevşiyorsun. acının ve yanmanın sebebi kaslardaki kasılma oluyor.yavaş yavaş alışacak ve acı ve yanma gececek canm . Ayrıca aparata ve vajina girişine hatta parmağınla içeriye bol jel sür acı ve yanma azalıyor. ben 1 hafta önce yendim . sana tavsiyem eşinle ön sev...me yaparken aparatı al ve egzersiz yap. aparatı çıkarır çıkarmazda penisi al . çünkü aparatla bi nebze olsun duyarsızlaşıyor orası. ben bu şekilde yendim . sabah egzersiz yapıyodum penis boyutunda aparatı alıyodum sıkıntısız ama akşam penisi alamıyodum. Ama aparatı çıkarıp hemen penisi alınca rahat oldu
Canım zaten televizyon karşısında ve bol kayganlaştırıcı kullanarak yapabiliyorum ben egzersizlerimi...
Ben ilk önce serçe parmak daha sonra beyaz bakkal mumu ve sonra da mumu biraz kalınlaştırarak denedim,Onlara iyice alıştıktan sonra internetten sipariş verdiğim aparatla denedim bu aparat en son kullandığım aparatın neredeyse üç katıydı tabi ki ilk başlarda başaramadım yani ucunu alabiliyordum ama o duvarı bir türlü geçemiyordum.Tekrar muma dönüp yavaş yavaş kalınlaştırarak p...s boyutuna geçmeye karar vermişken birden dedim ki millet egzersiz yapmadan ilk seferde hallediyor bu işi neden ben de yapmayayım deyip kendimi cesaretlendirdim ve bu aparat ya girecek ya girecek! diyerek kendimi şartlandırdım -zaten beynim oraya bir şey girebileceğini artık kabullenmişti-
ve bu şekilde baya bir uğraştıktan sonra alabildim aparatı.
Kızlar siz de cesaretinizi toplayın sakın vazgeçmeyin zaten oraya birşey girebileceğini egzersizler sayesinde öğreniyoruz.Ve burada bir arkadaşın bir benzetmesi vardı ben de egzersiz yaparken hep bunu tekrarladım diyordu ki : Vaji aynı bir ampule benzer o dar kısmını geçtikten sonra içerisi bir balon gibi kocamandır. Siz de kendinizi buna inandırın. Ben 1,5 yıl sonra burayı keşfettim Allah buradaki bütün kızlardan razı olsun, yardımcısı olsun...Mutlu sona yaklaştığıma inanıyorum artık :))
Seni de tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah. Ben de o şekilde düşünmüştüm zaten sulanma olmadığı için acıyordur herhalde eş denemesinde sulanma olacağı için acımaz herhalde yani inşallah acımaz(
merhaba bende formda yenıyım tebrık ederım yenmıssın ne güzel bende bugun yenı basladım egzersıze ve ılk gunden cok ıyı gectı sen esınlemı deneme yaptın
Tebrik ederim :) Nekadar surede yendin ve ne sekilde egzersiz yaptn parmakmi mummu
Azmetmen cok guzel canim bencde sona yaklasmissin.. ama birden buyuk bi aparata gecerek risk almissin.. bunu herkes yapamazdi.. yavas yavas ilerlemek daha iyi bence cunku birden kalin aparati alamayinca tkrar basa donuyoruz.. ne mutlu senin gibi azmedebilenlere
canım sulanma olsun yada olmasın penis denemesindede jel kullanmanı tavsiye derim , aparatla bikç gün alış canım o yanmalar hafiflesin . sonra penis denemesi yapcağın gün önce aparatı al vajinana. sonra biraz gevşe, aparatı çıkar penisi almayı dene hemen . aparatla egzersiz yaptığında farkedersin aynada bakınca genişlemiş oluyor :) aparatla genişlet biraz 2 dk sonra hemen penisi dene
teşekkür ederim :) valla ben 3 yıldır evliyim evliliğimizin 3. ayında dedim olmıcak bu iş dr gittim..
sonra ara verdk ben hep kactım sonra 2-3 aydır çocuk krizim tuttu dedim olacak bu iş hadi bakalım
her banyoya girdiğimde parmak la denedim..
sonra en son dedim eşimizle yapalım bakalım ne olcak..
az biraz emla sürdüm bırazda parmak dedim..
sonra eşim denedi ve bir gülme kahkaha krizi ile oldu bittii :))
salın kendinizi kızlar :))
ayol bebek çıkıyo ordan bu mu girmicek :)) valla ben kahkaha atarak yendim diyerim
allahtan evimizin etrafında komsu falan yok :)))
sal kendini oooohhhh serin :)))
hepinizi öpüyorum :))
burası sayesınde yenmene cok sevındım egsersız asamasında olanlara gaz vermesı acısından
basarı hıkayenı paylasırmısın ?
Teşekkür ederim canım. Haklısın zaten p..s boyutundaki aparata ilk geçtiğimde başaramamıştım başını alabiliyordum ama o duvarı bir türlü geçemiyordum başa dönmek üzereyken birçok kişinin daha ilk geceden bunu başardığına kendimi inandırdım başa dönmek istemediğim için de tekrar o aparatla denemeye karar verdim başaramasaydım mecburen başa dönecektim çok şükür ki buna gerek kalmadı. Dediğim gibi püf noktası insanın kendisini inandırabilmesi ben kestirme yoldan gittim çünkü kendimi o an hazır hissetmiştim. Ama kendini hazır hissetmeyen kızların bu yolu denemesini tavsiye etmem aparatı yavaş yavaş kalınlaştırarak ilerlesinler ta ki kendilerini hazır hissedene kadar sonra hayal kırıklığı yaşamamaları için... Pes etmemek, azmetmek ve egzersize devam etmek şart bu illeti yenebilmek için .Allah hepimizin yardımcısı olsun...
selam kızlarr...nasılsınızz varmı sormak ıstedıgınızz?
Valla ozaman cesaretinden dolayi tebrik ediyorum seni.. hadi guzel haberlerini bekliyoruz bu hafta inss
Aslm canim naslsn.. smdilk bi sorum yok regl donemimdym.. bebis durumu ne alemde
:82::82::82::82::82:slm kuzular nabersiniz görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?