- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.561
ıyıyım canımm sen nsılsın....ii dınlen bu surede sonraa sıkı bı calısma ıstıyorum senden haberın olsun
ayy calısmalar devam bakalım ınsallahh daha fazla bekletmez de gelır....
hosgeldın canımmm ben ıyıym sen nasılsın yokmu kızz bebişşşş
aynen tatljm regl donemin keyfini cikarcam snra bidahaki regl donemine yenmeyi hedefliyorm ins
ins canimmmmm ins hep birlikte hamis topiginde takilirizzz
hoşbulduk hayatım bende iim çok şükür.yok bebiş yaa.ama istiyorum
aslında önemli olan alabilmek canım sen eldivensizde yaparsın. ki yapmışsın sanırım hissetmeni istiyo doktor.
başa dönmüş sayılmazsın canım bunu daha kolay yaparsın çünkü daha önce yaptın.
ben 2 parmakla yapamıyodum eşim yapsın istiyodum alışayım dokunmasına dokununca sıkmayım diye ama oda yanaşmıyodu :)
bende apartla yaptım
buyüzden canım bu yazımı okursan sessizcekimsesizceden tüyoları al. ikinizde parmakla yapıosunuz. faydası olur sana
Canım ben hiç parmak denemedim çok itici geliyo hala daha öyle ama aparatla çok rahattım parmak kalınlığında aparati hiç sorunsuz alabiliyordum ama başlarda hep bi küçük aparatimla başlayıp vajiyi büyüğe alıştırıyordum.ınan çok kolay beyinde bitiyo yapamam edemem dememek lazım.
Ya eldivensiz korkutuyo beni ben doktora soylemem ama yinede eldivenle calisirim..biliyorum kendimi eldivensiz asla yapamam
canım bana doktor başltan eldivensiz demişti ama ben eldivenli yaptım hep çünkü eldivensiz bir kez denedm alamadım ama vaji genişleyip 2 parmağa alışınca eldivensiz de çok kolay oluyor bence eldiven pek önemli değil yani burda çoğu yenen eldivenle çalışıp yendiler bence başta eldivenli çalış sonra baktın rahat alıyorsun eldivensiz de dene olmazsa da zorlama...
kızlar ya ben bu gece hep egzersizlerle uğrştım rüyamda. ya rüyamda her gittiğim yerde düşünüp duryorum acaba şimdi denesem 2 parmağım hemen girer mi diye tam denicem 2 parmağımı birileri geliyo deneyemiyorum ama hep bir deneme çabası filan. oyy oyyy bir an önce yenmek istiyorum artık hayırlısıyla....
canım nasılsın ?
ilk bahar her geldıgınde bende panık atağım nüksederdi suan yazarken bıle kotu oldum..
yaz gelıncede hep bırseyler eksık yasardım o guzel havanın verdıgı mutlulugu..
bu sene ılkdefa gunes benım ıcın eksıksız doguyor bunu hıssedıyorum kızıcagım seylere bıle olumlu bakıyorum artık
senınde bu duyguları paylasmanı Rabbımden cani gönülden diliyorum
Canım zaten jel kullanmadan asla yapamam herhalde.Jel benim olmazsa olmazım. Söylediklerin çok mantıklı eşimle denerken önce aparat sonra p...s
mutlaka deniycem canım sağol:)))
kızlar ya ben bu gece hep egzersizlerle uğrştım rüyamda. ya rüyamda her gittiğim yerde düşünüp duryorum acaba şimdi denesem 2 parmağım hemen girer mi diye tam denicem 2 parmağımı birileri geliyo deneyemiyorum ama hep bir deneme çabası filan. oyy oyyy bir an önce yenmek istiyorum artık hayırlısıyla....
canım aslında aparatla bana da daha kolay gibi geliyor ama doktorumu takip ediyorum başka şansım yok malesef. eldiveni bile sorun eden doktor aparatla yaptığımı duysa çıldırırama eğer 3 parmağa geçirirse sonrasında da deneme yapın derse ben biraz da aparatla çalışıp sonra deneme yapmayı düşünüyorum. bakalım zaman göstericek..
inşallah sizde en kısa surede yenersiniz :) yendiğinizde emin olun katıla katıla güleceksiniz :))))
ben önceleri parmak egzersizi yaptım sonra sık bırak nasıl diyeym hanı tuvaletini yaparsın tutarsın bırakırsın o şekilde.kegel egzersizi giyorlar sanıırm cok emin değilim :)) neyse öyle oldu.
sonra once sıcak bır dus ardından parmak, ve kayganlaştırıcı yada bepanten aaa az bırazda emla (yemek tarifi sanki :))) )
bu sekılde.. bıde eşinizi sevin guvenin :))[/QUO
evet bıraz yemek tarıfı gıbım olmus:)bgun ıkıncı gunumdu 2 parmak aldım:)heyy allahım:)eşimi zaten çokkkkkkkkkkkk seviyorummmmmm
Az önce p..s şeklinde aparatla egzersiz yaptım ama git-gel yaparken canım çok yanıyor zamanla geçer mi? Dün de çok acımıştı bugünde çok acıdı.Ne zaman alışcak.
offfff ya.
canım bol jel sürdünmü, geçicek merak etme sen bile şaşırcaksın nasıl geçtiğine . devam et egzersizine . sıkıyosun o nednle öle oluyor . çıkarma tut içinde duyarsızlaşıyorsun sık dişini biraz
Canim ya kiyamamcok az bi yolun kaldi sabret eminim kisa zamanda guzel haberlerini alcaz.. bsy sorcam doktorum 3 parnmaga gcirince aparatla denicem demissin bana geliyoki aparat daha zor yon bulma acisindan.. ben kulak cubugunla yapamadm.. bnm dktor 2 parmaktan snra es parmagina gecrcekms
canım benim doktorumda aparatla yapma demişti sadece parmakla yap demişti , kendi parmağımlada değil eşimin parmağıyla yapmamı sölemişti. ben önce onu dinledim yaptım . sonrada aparata geçtim ve 1 ayda yendim , evet önce parmakla bi çalış bakalım , eşinin parmağıylada çalış, sonra aparatla çalışırsın başarırsın inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?