Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ıyıyım canımm sen nsılsın....ii dınlen bu surede sonraa sıkı bı calısma ıstıyorum senden haberın olsun

ayy calısmalar devam bakalım ınsallahh daha fazla bekletmez de gelır....

aynen tatljm regl donemin keyfini cikarcam snra bidahaki regl donemine yenmeyi hedefliyorm ins

ins canimmmmm ins hep birlikte hamis topiginde takilirizzz

evet canım çok şükür ki yaptım ama bu egzersizlerde vajimin eskiye nazaran genişlediğini de hissettim. buyüzden seve seve yardımcı olurum takıldığın yerlerde mesj at özelden veya sayfaya yaz cvp atarım ben hep buralardayım

canım aslında aparatla bana da daha kolay gibi geliyor ama doktorumu takip ediyorum başka şansım yok malesef. eldiveni bile sorun eden doktor aparatla yaptığımı duysa çıldırır ama eğer 3 parmağa geçirirse sonrasında da deneme yapın derse ben biraz da aparatla çalışıp sonra deneme yapmayı düşünüyorum. bakalım zaman göstericek..

Ya eldivensiz korkutuyo beni ben doktora soylemem ama yinede eldivenle calisirim.. biliyorum kendimi eldivensiz asla yapamam

canım bana doktor başltan eldivensiz demişti ama ben eldivenli yaptım hep çünkü eldivensiz bir kez denedm alamadım ama vaji genişleyip 2 parmağa alışınca eldivensiz de çok kolay oluyor bence eldiven pek önemli değil yani burda çoğu yenen eldivenle çalışıp yendiler bence başta eldivenli çalış sonra baktın rahat alıyorsun eldivensiz de dene olmazsa da zorlama...

kızlar ya ben bu gece hep egzersizlerle uğrştım rüyamda. ya rüyamda her gittiğim yerde düşünüp duryorum acaba şimdi denesem 2 parmağım hemen girer mi diye tam denicem 2 parmağımı birileri geliyo deneyemiyorum ama hep bir deneme çabası filan. oyy oyyy bir an önce yenmek istiyorum artık hayırlısıyla....

yani sonucta ne farkediyo ha eldivenle ha eldivensiz.. alabiliyomusun parmagini o bile yeter bnm icn dedgn gbi burdaklier eldivensiz mi yendi sanki.
doktorunda vardir bi bildigi ama okadar detaya inmesekte olurr

Canim ya kiyamam cok az bi yolun kaldi sabret eminim kisa zamanda guzel haberlerini alcaz.. bsy sorcam doktorum 3 parnmaga gcirince aparatla denicem demissin bana geliyoki aparat daha zor yon bulma acisindan.. ben kulak cubugunla yapamadm.. bnm dktor 2 parmaktan snra es parmagina gecrcekms

teşekkür ederim canım iyiyim inş. sende iyisindir.
rabbim mutluluğuna dahada mutluluklar katsın canım benim.
Allah razı olsun güzel dileklerine.inş.canım nekadarda güzel anlatmışsın çok haklısın.

Son düzenleme:
Canım zaten jel kullanmadan asla yapamam herhalde.Jel benim olmazsa olmazım. Söylediklerin çok mantıklı eşimle denerken önce aparat sonra p...s
mutlaka deniycem canım sağol:)))

inş güzel haberini alırız canım , ben yendim fakat hala bu forumdayım, bu sorunla uğraşan arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum , inan ki kendim kadar üzülüyorum mesajları okurken gözlerim doluyor , inş herkes aşar bu sorunu ...

yenersin canım umudunu kaybetme egzersilerine yoğunlaş ve güven . bi sorun olursa sorabilirsin yanındayım..başaracaksın inş

canım benim doktorumda aparatla yapma demişti sadece parmakla yap demişti , kendi parmağımlada değil eşimin parmağıyla yapmamı sölemişti. ben önce onu dinledim yaptım . sonrada aparata geçtim ve 1 ayda yendim , evet önce parmakla bi çalış bakalım , eşinin parmağıylada çalış, sonra aparatla çalışırsın başarırsın inş..

Az önce p..s şeklinde aparatla egzersiz yaptım ama git-gel yaparken canım çok yanıyor zamanla geçer mi? Dün de çok acımıştı bugünde çok acıdı.Ne zaman alışcak.
offfff ya.

Az önce p..s şeklinde aparatla egzersiz yaptım ama git-gel yaparken canım çok yanıyor zamanla geçer mi? Dün de çok acımıştı bugünde çok acıdı.Ne zaman alışcak.
offfff ya.

canım bol jel sürdünmü, geçicek merak etme sen bile şaşırcaksın nasıl geçtiğine . devam et egzersizine . sıkıyosun o nednle öle oluyor . çıkarma tut içinde duyarsızlaşıyorsun sık dişini biraz

Evet canım bol bol jel sürüyorum ama git gel yaparken çok acıyor halbuki çok yavaş yapıyorum. sonra çok acıyınca ben de dayanamayıp çıkarıyorum.

canım senn doktorla benm doktor aynı aşamalardan gidiyor sanki benmki de2 parmağa geçirdikten sonra eş 1 parmağa geçirdi 2 parmakta makas yaparken de eş 2 parmağa geçirmişti.. ama ben de eş parmağında 1 parmağı rahat aldım da 2 parmağını alırken zorlandım biraz tırnakları uzun yapısı öyle kesse de uzun kalıyor acaba ondan mı ne sanki çiziliyor gibi bi his oldu bende.. bakalım zaten buraya aşamaları yazarım.. sen de reglin tadını çıkar en azından kafan dinlensin sonrasında da uzun bir süre olcak önünde inşallah yenmiş olursun ...

evet önce doktorun aşamalarını geçmem lazım canm olmazsa aparatla devam ederm inşallah başarırızzz bütün vajililer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…