Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canım bol bol jel sürüyorum ama git gel yaparken çok acıyor halbuki çok yavaş yapıyorum. sonra çok acıyınca ben de dayanamayıp çıkarıyorum.

canım böyle böyle alışcaksın inan ki duyarsızlaşıyorsun acıya bi bakıyosun bi süre sonra bişey hissetmıyosun :) biraz tutumaya çalış içinde , pozisyonda önemli ben sandalyede yarı oturur pozisyonda aynayı karşıma alıp yapıyordum

inşallah canım duyarsızlaşıyordur yoksa dayanılacak gibi değil.Zaten bu aparatla ikinci deneyişim yavaş yavaş alışır herhalde. Alışmazsa zaten halim yaman (((
tuvalette oturur gibi pozisyon alıp gel git yapmaya çalışıyorum canım.

Son düzenleme:

beyceycim paylaşımın çok güzeldi. teşekkür ederim. kızlar iyim ben.
eşimlede barıştım ama sırf deneme için yoksa biraz daha süründürürdüm.
dün yorgunmuş bu gün dedim ilacını 1 saat önceden iç
biraz da gaz verdim aslında hiç gerekde yok sen bilirsin yinede die.
sizde bana gaz verin kızlar
gülsevdam inşallah öyle derim yine aynı yöntemle yapacam 3. yü artık normal bi kadın gibi yapıcam
artık ewli normal bi kadın olmak istiyorum. bi yanım hep eksik
sizleride çok özledim ya akşam olsada girsem diyorum.
aklım hep sizde tayinimiz çıkınca işi bırakmak zorunda kalıcam yine 7/24 burdayum

hayır olur inşallah canım. en bunaldığın dönemler demekki.
rüyalarına kadar giriyo.
cnm bu az kaldığı anlamına geliyo. bu kkadfar bunalmazsak üstüne düşeceğimiz yok

canım. oturur pozisiyonda yapabilmen çok güzel doktorlar ve burdaki çoğu kişi de onu tavsiye ediyo deneme de üstte daha kolay oluyo diyolardı
ben yapamıyodum. Allah yardımcın olsun canım. inşallah kısa sürede yenersin. biz hep burdayız özelden de yazabilirsin
arkandayız canım

teşekkür ederim canım benim.Zaten sizler olmasaydınız asla başaramazdım.Sizlerden aldığım güçle egzersizlere başladım ben. Allah hepinizden razı olsun.
Zaten ben de altta asla yapamıyorum,korkuyorum.Üstte kontrol bende olduğu için daha rahatım o yüzden de egzersizlerimi üstte olacak şekilde yapıyorum ama git-gel yaparken canım çok fena yanıyor.

Son düzenleme:

cnm aslında acı yok da biz acıdığını sanıyoruz beyceyin yazısında 20 derece sıcaklıkta donan adam donarak ölen adam gibiyiz her birimiz :)
şartlandırmışız kendimizi. mesela ben ilk eblendiğimde ertesi gün bi yere gideceğimiz işimiz olduğu gün falan deneme yapmak istemezdim. olursa yürüyemicem yataktan kalkamicam hareket edemicem sanıyodm
şimdi aklıma geldikçe gülüyorum kendime.
neyse cnm sen git gel yaparkende ıkınarak yapmaya çalış
mesela apğaratı elinle çekmede kaslarınla çıkartmaya çalkış elinle içeri ittir.
bunu ıkınarak ve yavaş yavaş yap cnm

ayyy canım ya çok güldüm çünkü aynsısını ben de yapıyordum benm de ertesi gün iş var diye haftaiçlerinde erteleyip cuma ve ctesiyi beklediğim çok oldu ertesi gün kanamam filan olur sanıyodum ne bileym işte cahillik yaaa aslında biz bu vajiyle çok şey öğrendik demekki :)

hayır olur inşallah canım. en bunaldığın dönemler demekki.
rüyalarına kadar giriyo.
cnm bu az kaldığı anlamına geliyo. bu kkadfar bunalmazsak üstüne düşeceğimiz yok

evet gerçekten bunaldım canm her gün vajiyi görmek insanı bunaltıyor artık bir an önce bitsin diyorum ama doktorum ilerletmiyor ben daha mayısa kadar vajili dolanırım sonrası Allah kerim... benm egzersiz yapmadığım gün olmadı çok şükür ama insan 1 buçuk aydır yapınca artık yenmek istiyor. hayırlısı diyorum elden bişey gelmiyo

cahillikmi başka bişey mi bilmiyorum ki.
kızlar aralarında konuşur ya bide nışanlı ewlş arkadaşlar deneyimlerini anlatırdı bende herşeyi biliyorum sanırdım.
meğerse daha vajimin yerini bile bilmiyomuşum. yeni tanıştık :))
canım valla ben senden daha çok yaptım 2 buçuk ay egzersiz yaptım. ben bi haftada yeneceğimi sanıyodum.
eşim öyle olmasa belki yenerdim bilemiyorum
ama nihayetinde 2 ayı geçti egzersiz sürem. insan daha da hırslanıyo.
egzersize başlayan kim olursa olsun yenmeden gitmez. yeterki egzersizi bırakmasın

hep mutlu olursun inşallah bundan sonra.ailen hep mutlulukla büyüsün.sen hiç terapi almış mıydın?

amin canım.
hapimiz inşallah.
ben almadım canım. bi kere aradım randevu aldım gidecekken burayı buldum.
ben bilmiyodum canım doktorlar neler yapıyo bilmiyodum.
burda öğrendim ve çok destek aldım. benim gibi insanların varlığı bile yetiyodu.
doktora gitmekte ayrı bi destek olurdu belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…