Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kayraam Allah seni iyi etsn emiii koptummmmmm.. cahillkk iste bende olursa oturamicam koltukta saniyodumm ne komik

Canim ayni asamalardan geciriyorlar evt.. ama seninki daha disiplinli ve daha cok ustune titriyo galiba hani telfn acip soyliyim diyosunya odevini yapabildigini vs biz okadar samimi degiliz bide benimki hic odev vermiyo ben sormadikca..
Canim belki esinin tirnaklarindandir belkide degldir bilemedim.. esin bikerede eldivenle denesin bak ozamanda ayni aciyi hissetckmsn..
ins cnm.. smdi reglin tadini cikarcm bol bol eski sayfalari okuyorum.. bidahaki reglime yenmek istyrm Allahimin izniyleee

veeeee 2. denememizde oldu kızlar.
çok şükür binlerce şükür rabbime. inşallah sizlerde kurtulur bu mutluluğu yaşarsınız

ne güzel ya ıokuyunca seviniyorum senin adına Allah bu duyguyu bizede yaşatsın yoksa ben parınyk olcam ıyıce bugün ilk kez üç parmak bir boğum oldu ben ne zaman yenerim acaba ama ilerletemedim sadece ilk boğuma kadar alabıldım olmadı yaklaştığımı soylesın bırı mutlu sona nolur gerçekten hayat kalitem düştü özgüvenimi yitirmeye başladım

kayraam Allah seni iyi etsn emiii koptummmmmm.. cahillkk iste bende olursa oturamicam koltukta saniyodumm ne komik

tebrik ederm seni bitanemmm artk sende normal iliski yasicaksn bundan snra kaygisiz.. cok sevndm gercktn.. hangi sekilde yaptin cnm aparatla calistinmi iliskiden once

kız daha neler neler bi bilsen. bi gün karşılaşınca msn den anlatim :)))
canım ben her zaman altta rahat ettim apart içimdeydi yine o an çıkardım. eşim de ilaç kullanmadı.
aparatı alırken zorlandım sızı oldu ama p...s alırken hemen girdi. sadece gitgelde hızlanmasına müsade edemiyorum ve ala sıkıyorum bacaklarımı
bi rahatlayamadım ha

tebrik ediyorum seni allah huzurlu ve mutlu bir yuva nasip etsin
amin canım inşallah benim sevincim mutluluğum sizin başarınızla dahada artacak çok klasik ama ben umutsuz vakaydım ben yendim herkes yener. Allh ın izniyle.vazgeçmeyin sakın.

canım teşekkür ederim.
sen dedin diye demiyorum ama cidden bak senin ilk geldiğin günleri hatırlıyorum benle sela ya moral veriyodun.
senin yeneceğin o günden belliydi.
egzersizlerini yapıyosun çabalıyosun.
sadece biraz daha zamana ihtiyacın var canım. ha deyince yenemiyoruz ki zamanla oluyo bu.
bu süreçte çok üzülüyoruz belki zaman zaman olmicanı düşünüyoruz ama oluyo olacak canım. inan bak.
biraz daha sabret az kaldı.sen egzersizlerini yaptıktan sonra olmayacak diye bişey yok cnm

sorunuz olursa buralardayım.özeldende yazabilirsiniz.koşarak gelirim.şimdi kimse yok.gidiyorum ben korkarım tek başıma

sorunuz olursa buralardayım.özeldende yazabilirsiniz.koşarak gelirim.şimdi kimse yok.gidiyorum ben korkarım tek başıma

canım seni görmedim.Ben p...s. yarısına kadar alabiliyorum.Aşmak için parmak egzersizleri yapmam gerekirmi yoksa p....le devam etmeliyim.Bu arada parmak çok daha zor geliyor

canım 3 parmak cok ıyı bır kalınlık ve vajının ılk gırıs kısmı dar ılersı geniş sen ılk kısımda bu kadar kalınlıkla egsersız yapabılıyorsun
kendını kucumseme cok ıyı ılerlıyorsun .. 3 parmaktan sonra aparatta denemeye baslarsan cok ıyı olur
hepımız bu donemlerden gectık azmedıp basardık sen nıye basaramıyasın ???

arkadaşlar yenelere veya egzersizlerini tamamlayanlara bir sorum olacak. siz 2 parmağınız direk alabilyormusunuz hiç kasılma olmadan. cevaplarsanız sevinirim...

canım doktorun neden öyle bir şart koymuş ben anlamadım. benim okuduğum terapi kitabında bile her zaman önce tek parmaktan başlayın, başarı duygusuyla egzersize başlamak önemlidir diyordu. sen moralini bozma, doktorunun dediğini yapmaya çalış yine de. herhalde peniste de hemen alabilmeye alıştırmaya çalışıyor seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…