- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.601
cnm aslında acı yok da biz acıdığını sanıyoruz beyceyin yazısında 20 derece sıcaklıkta donan adam donarak ölen adam gibiyiz her birimiz :)
şartlandırmışız kendimizi. mesela ben ilk eblendiğimde ertesi gün bi yere gideceğimiz işimiz olduğu gün falan deneme yapmak istemezdim. olursa yürüyemicem yataktan kalkamicam hareket edemicem sanıyodm
şimdi aklıma geldikçe gülüyorum kendime.
neyse cnm sen git gel yaparkende ıkınarak yapmaya çalış
mesela apğaratı elinle çekmede kaslarınla çıkartmaya çalkış elinle içeri ittir.
bunu ıkınarak ve yavaş yavaş yap cnm
tebrik ediyorum seni allah huzurlu ve mutlu bir yuva nasip etsinveeeee 2. denememizde oldu kızlar.
çok şükür binlerce şükür rabbime. inşallah sizlerde kurtulur bu mutluluğu yaşarsınız
veeeee 2. denememizde oldu kızlar.
çok şükür binlerce şükür rabbime. inşallah sizlerde kurtulur bu mutluluğu yaşarsınız
canım senn doktorla benm doktor aynı aşamalardan gidiyor sanki benmki de2 parmağa geçirdikten sonra eş 1 parmağa geçirdi 2 parmakta makas yaparken de eş 2 parmağa geçirmişti.. ama ben de eş parmağında 1 parmağı rahat aldım da 2 parmağını alırken zorlandım biraz tırnakları uzun yapısı öyle kesse de uzun kalıyor acaba ondan mı ne sanki çiziliyor gibi bi his oldu bende.. bakalım zaten buraya aşamaları yazarım.. sen de reglin tadını çıkar en azından kafan dinlensin sonrasında da uzun bir süre olcak önünde inşallah yenmiş olursun ...
kayraam Allah seni iyi etsn emiii koptummmmmm.. cahillkk iste bende olursa oturamicam koltukta saniyodumm ne komik
tebrik ederm seni bitanemmm artk sende normal iliski yasicaksn bundan snra kaygisiz.. cok sevndm gercktn.. hangi sekilde yaptin cnm aparatla calistinmi iliskiden once
amin canım inşallah benim sevincim mutluluğum sizin başarınızla dahada artacak çok klasik ama ben umutsuz vakaydım ben yendim herkes yener. Allh ın izniyle.vazgeçmeyin sakın.tebrik ediyorum seni allah huzurlu ve mutlu bir yuva nasip etsin
canım teşekkür ederim.ne güzel ya ıokuyunca seviniyorum senin adına Allah bu duyguyu bizede yaşatsın yoksa ben parınyk olcam ıyıcebugün ilk kez üç parmak bir boğum oldu ben ne zaman yenerim acaba ama ilerletemedim sadece ilk boğuma kadar alabıldım olmadı yaklaştığımı soylesın bırı mutlu sona nolur gerçekten hayat kalitem düştü özgüvenimi yitirmeye başladım
35 dk önce vajiyi yendim cok mutluyumkurtuldum artık Allahımın izniyle
sorunuz olursa buralardayım.özeldende yazabilirsiniz.koşarak gelirim.şimdi kimse yok.gidiyorum ben korkarım tek başıma
teşekkür ederim canım iyiyim inş. sende iyisindir.
rabbim mutluluğuna dahada mutluluklar katsın canım benim.
Allah razı olsun güzel dileklerine.inş.canım nekadarda güzel anlatmışsın çok haklısın.
ne güzel ya ıokuyunca seviniyorum senin adına Allah bu duyguyu bizede yaşatsın yoksa ben parınyk olcam ıyıcebugün ilk kez üç parmak bir boğum oldu ben ne zaman yenerim acaba ama ilerletemedim sadece ilk boğuma kadar alabıldım olmadı yaklaştığımı soylesın bırı mutlu sona nolur gerçekten hayat kalitem düştü özgüvenimi yitirmeye başladım
arkadaşlar yenelere veya egzersizlerini tamamlayanlara bir sorum olacak. siz 2 parmağınız direk alabilyormusunuz hiç kasılma olmadan. cevaplarsanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?