- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.621
ne güzel ya ıokuyunca seviniyorum senin adına Allah bu duyguyu bizede yaşatsın yoksa ben parınyk olcam ıyıcebugün ilk kez üç parmak bir boğum oldu ben ne zaman yenerim acaba ama ilerletemedim sadece ilk boğuma kadar alabıldım olmadı yaklaştığımı soylesın bırı mutlu sona nolur gerçekten hayat kalitem düştü özgüvenimi yitirmeye başladım
napıyon be ya? ben geçmişi okuyorum, dün girmemiştim, güncele gelene kadar geçmişteyim yani, haberin olsun :))
canlarım nasılsınız. sizi göremiyorum artık karşılaşamıyoruz
beni merakta koyMAyın kızlar yazın tmm mı.
kızlar ya ben hala deneme yapamadım ya bu gün dedim eşime. yok şuram ağrıyo yok buram ağrıyo diyo. çıldıracammm
küstük zaten sırf bunun için barışmıştım boşuna barıştım
sela demiştim ya köpeği ezdim tekrar canlanır gibi oldu ve ben tekrar ezmiştim ve hepimiz kurtulmuştuk.
inşallah çıkar rüyam. hep birlikte kurtuluruz bu dertten
kız daha neler neler bi bilsen. bi gün karşılaşınca msn den anlatim :)))
canım ben her zaman altta rahat ettim apart içimdeydi yine o an çıkardım. eşim de ilaç kullanmadı.
aparatı alırken zorlandım sızı oldu ama p...s alırken hemen girdi. sadece gitgelde hızlanmasına müsade edemiyorum ve ala sıkıyorum bacaklarımı
bi rahatlayamadım ha
iyiyim canım yıllardır ihmal ettiğim şeylere yöneldim
Tamam canimm :) inanirmsn smdi kalktmm gece hic uyuyamadm sancmdanncok feci bi haldeyim sinirlerm bosaldi
sen napiyosn cnm tm guncele gelnce yazarsinnn
inşallah rüyan çıkar canım. ben de çok sıkıldım. dün deneme yaptık eşimle, ben çok yorgundum, aklımda bile yoktu ama ona esmiş, her neyse ben de ona uydum. üstündeyken yerleştirmeye çalıştım, nefes aldım ıkındım filan ama nafile. epeydir egzersiz yapmadığım için sanki kapanmış gibiydi orası. eşim uzun süre sertliğini koruyabildi ama ben uğraşıp durunca gitti tabiki. jel falan sürmeden denedik, benim reglim tam bitmemişti zaten. gene de kupkuru hissettim kendimi. böyle böyle olacak diye hayal aleminde yaşıyor benimki. tek tesellim onun uzun süre sert kalabilmesi oldu. ben aparatı çıkarıp hemen penisi almazsam yapamayacağım gibime geliyor. eşimse ne gerek var, genişlettin işte niye kapansın orası saçmalıyorsun dedi :))) çekindiğin için olmadı aslında tam zamanıydı dedi. bu da bir şeydir, moralimi bozmadım ama eşim aparat lafı duymak istemedikçe ben de yenme ümidimi kaybediyorum. o plansız yapmaya çalıştığı için o anda jel getireyim falan da diyemiyorum. o plansız yapıp yenme derdinde, oysa plansız olduğu sürece benim kendimi bırakmam imkansız. çünkü plansız yapılan her şeyi kendime tehdit gibi algılıyorum, aşırı kontrolcü bir yapım var. kontrol dışı her şey beni çıldırtabiliyor... daha ne kadar sürecek bu kabus acaba??
tatlımm ne sancısııı gecmıs olsunn reglı oldunnn
elvancım aparat içindeyken git eşinin yanına dedinya sela ya yaa o nasıl olacak öyle ya...
Canim aparat icindeyken dolasiyo ya burda bazileri kim yazmisti hairliyorum ama aparati icinde bekletirken kalkip dolasiyomus
veeeee 2. denememizde oldu kızlar.
çok şükür binlerce şükür rabbime. inşallah sizlerde kurtulur bu mutluluğu yaşarsınız
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ne kadar geç kalmışım onu fark ettim bende 6 aylık evliyim ve eşimle daha ilişkiye giremedik. bir kaç sefer denedik ama olmadı. başlarda çok kafama takmıyordum ama bi kaç gündür çok üzülüyorum. eşimi çok seviyorum o da çok anlayışlı bana karşı ama olmuyor. böyle bişeyin başıma geleceğini hiç düşünmezdim. bu hastalığı kendi kendi yenen arkadaşlar varsa bana bilgi versinler nasıl yendiler?
ben düşünemiyorum öyle.....
Tamam canimm :) inanirmsn smdi kalktmm gece hic uyuyamadm sancmdanncok feci bi haldeyim sinirlerm bosaldi
sen napiyosn cnm tm guncele gelnce yazarsinnn
Aynen bende.. ama sela iyi bi egzersizcii o yapar demi SELAA
canim esi egzersize karsi oldugu icin bicare bunu denesn belki olr ne blm
sen ndden uzgunsun
Canim reglin bitince her aksam egzersiz yap.. esin sana yaklasnca bi sn geliyorum de (hazirlanim vs bsyler soyleyip kandir) o arada git banyoda egzersizlerini yap canimm hatta yapabiliyosan aparat icindeyken git esinin yanina o farketmeden p..s i almadan hemen cikar.. konusup ikna et desem ikna olmaz esin anlattigin kadariyla.. skma canini esin s...tlesmesi uzun sure gitmemis.. bence bidahaki regline yenceksin oyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?