Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sstt.. yavas ne bu karamsarlik.. Bence gayet iyi gidiyosun ve ap acik ortada sona geldin.. Bence 3 bogum yapma canim.. benim doktor gerekmedigini soyledi.. eger iki parmaginla makas yapabiliyosan rahat bi sekilde es parmagina gec ( ki sen yapiyodun galiba es parmagi) cankm es parmaginin iki parmagini makas seklindede yapabiliyosan p..s denemesine gec benim terapist bu sekilde ilerletcrk.. ama uzulme bukadar bence cok cok iyi gidiyon tatlim hadi kendine gel biraz ve hayata guzel bak.. guvenin azalmasin kendine.. bu gecici bi sorun aksine nekadar hassasis ve ozeliz.. eslerimiz bizleri cok seviyoki bukadar bekliyorlar.. vaji sayesinde bi cok sey ogrendik.. bu herkese nSip olmaz opyrm sni.. bidaha bu sekilde gormim seni

inşallah rüyan çıkar canım. ben de çok sıkıldım. dün deneme yaptık eşimle, ben çok yorgundum, aklımda bile yoktu ama ona esmiş, her neyse ben de ona uydum. üstündeyken yerleştirmeye çalıştım, nefes aldım ıkındım filan ama nafile. epeydir egzersiz yapmadığım için sanki kapanmış gibiydi orası. eşim uzun süre sertliğini koruyabildi ama ben uğraşıp durunca gitti tabiki. jel falan sürmeden denedik, benim reglim tam bitmemişti zaten. gene de kupkuru hissettim kendimi. böyle böyle olacak diye hayal aleminde yaşıyor benimki. tek tesellim onun uzun süre sert kalabilmesi oldu. ben aparatı çıkarıp hemen penisi almazsam yapamayacağım gibime geliyor. eşimse ne gerek var, genişlettin işte niye kapansın orası saçmalıyorsun dedi :))) çekindiğin için olmadı aslında tam zamanıydı dedi. bu da bir şeydir, moralimi bozmadım ama eşim aparat lafı duymak istemedikçe ben de yenme ümidimi kaybediyorum. o plansız yapmaya çalıştığı için o anda jel getireyim falan da diyemiyorum. o plansız yapıp yenme derdinde, oysa plansız olduğu sürece benim kendimi bırakmam imkansız. çünkü plansız yapılan her şeyi kendime tehdit gibi algılıyorum, aşırı kontrolcü bir yapım var. kontrol dışı her şey beni çıldırtabiliyor... daha ne kadar sürecek bu kabus acaba??

Tatlim bu gidisle cikmaz ayin pazari karsilascaz senle msnde sen iyi olda canimm.. esinin haptan kullanmadiginada sevndm cnm oda atlatti sukur..
artik tadini cikarmaya bakin.. hersey en kisa zamanda normale doner ins cnm

Canim reglin bitince her aksam egzersiz yap.. esin sana yaklasnca bi sn geliyorum de (hazirlanim vs bsyler soyleyip kandir) o arada git banyoda egzersizlerini yap canimm hatta yapabiliyosan aparat icindeyken git esinin yanina o farketmeden p..s i almadan hemen cikar.. konusup ikna et desem ikna olmaz esin anlattigin kadariyla.. skma canini esin s...tlesmesi uzun sure gitmemis.. bence bidahaki regline yenceksin oyle hissediyorum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ne kadar geç kalmışım onu fark ettim bende 6 aylık evliyim ve eşimle daha ilişkiye giremedik. bir kaç sefer denedik ama olmadı. başlarda çok kafama takmıyordum ama bi kaç gündür çok üzülüyorum. eşimi çok seviyorum o da çok anlayışlı bana karşı ama olmuyor. böyle bişeyin başıma geleceğini hiç düşünmezdim. bu hastalığı kendi kendi yenen arkadaşlar varsa bana bilgi versinler nasıl yendiler?

veeeee 2. denememizde oldu kızlar.
çok şükür binlerce şükür rabbime. inşallah sizlerde kurtulur bu mutluluğu yaşarsınız

harika!! tebrik ederim canım. artık iyice rahatlamışsındır. bir de denk gelip konuşabilsek çok iyi olacak. özledim seni!!! işle ilgili beni aradığın konuyu da merak ediyorum, umarım o da çözülmüştür. :44::44::44::44:

Oncelikle aramiza hosgeldinnn.. Bence gecikmis sayilmazsin ben bi sene sonra buldm burayi.. 3 sene 5 sene sonra yenenler var.. bu sorunu 11 sene cekenler var..
jinekologa gidip muayene oldunmu hic fizyolojik bi sorunun olup olmadigina dair
eger gittiysen ve normalse hersey ilk sayfayi bi oku derm canim cok faydali bilgier yaziyo.. basaranlarin hikayelerini oku. okudukca kendini bulacaksin yazilarda ve herkes yapiyosa bende yaparim diyerek gaza gelceksin emin ol
eger hemen baskalamak istiosan kayganlastirici jelin varsa ve eldiven yada prez...vtf aynayi al karsina yari oturur sekilde yada hangi pozisyonda rahat ediyosan ya kulak cubugunu strecle prez..vtf gecir uzerine ve onunla dene yada serce parmaginla.. emin ol ben kulak cubuguyla cok zorlandim yon bulmakta serce parmak okadar kolay olduki kaydi gitti.. derin nefes alip ver verirken ikin aciliyo vajin.. ve ilerlet parmagini yada cubugu..

Tamam canimm :) inanirmsn smdi kalktmm gece hic uyuyamadm sancmdann cok feci bi haldeyim sinirlerm bosaldi
sen napiyosn cnm tm guncele gelnce yazarsinnn

regl oldun artık heralde, geçmiş olsun. ben de gene grip gibiyim boğazım yanıyor. bir iyileşemedim bıktım bu hastalıklardan, çok halsizim ya. bir de hafta sonu misafirim gelcek, onları nasıl ağırlıycam onu düşünüyorum. inşallah bu sefer geçen seferki gibi ağır geçmez. bugün bir sürü işim vardı, ilaç alıp yatıcam heralde, her yerim ağrıyor yine. bıktım be ya, pööööf

Aynen bende.. ama sela iyi bi egzersizcii o yapar demi SELAA
canim esi egzersize karsi oldugu icin bicare bunu denesn belki olr ne blm

sen ndden uzgunsun

canım tam olarak öyle yapmasa bile egzersizini yapsada yeter bence.sanki öyle yapmak sakıncalı olur gibime geliyor.
sorunla boğuşmaktan...

evet ikna olmaz, tam bir inatçı keçi!!! halbuki başka konularda uyumlu, vızırdanıp dursa da dediğime gelir ama bu konuda ayak diremekte üstüne yok. senin dediğin yöntem bize hiç sökmez canım, çünkü sertliği gidiyor, ben de aparatla o kadar kolay hareket edemiyorum. ona rağmen yenicem ben bu hastalığı, sonra da bu yaptıklarını fitil fitil burnundan getiricem. yazık bana ya, uğraş didin dokunamadığın yere bir sürü şey sokup çıkart adamın inadı yüzünden yeneme hastalığı. olacak iş mi canım!!! reglim bitsin haftaya son hız egzersize başlıycam ve kalınlığı artırıcam. iyice rahat olana kadar da bırakmıycam. hatta iyice alıştırıp sürekli aparatla dolaşmayı düşünüyorum, her an servise hazır olayım

Merhaba; Ben 1,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım.İlk kez dün cinsel ilişkiye girdim eşimle.İzmirde olanlar için yazıyorum DOKTOR BELGİN TORUCU 0532 413 78 97
Kesinlikle belgin hanıma gitmelisiniz.Hem öyle diğerleri gibi uçuk rakamlarda almıyor.5 seansta bitti salı günü son seansa gidicem..Ben bu siteden çok doktor baktım ama bulamamıştım.O yüzden yazıyorum.Ben tek başıma çözemedim bu olayı.Hem çok korkuyor hemde çok utanıyordum.Mükemmel bi insan belgin hanım...Şiddetle tavsiye ediyorum....

teşekkür ederim desteklerinize..eşim burda değil şu an kendim çalışmak zorundayım bir süre o yüzden dün 3 parmak girişe kadar aldım bir boğum alıyorum ama gel git ya da aç kapa makas yapamıyorum iki parmaktada zor yapıyorum o makası şu an genişliği orta parmağı çok rahat alabilcek konumdA ortayı ve işareti tek tek çok rahat zorlanmadan alıyorum kapasitesi o 2 yi de alıyorum ama hareket edemiyorum dün ilk kez 3 ü aldım ama ilerlemedi çok denedim gözümü karrttşm yok ilerletemedim gitmşyo yırtılcak gibi oluyor afedersniz girişi acayip zorlandım ve bıraktım destekleriniz için sağolun bunu yenersem burada hiç tanımadığım insanlar sayesinde 5 kuruş vermeden yapmış olucam bunu v tanımadığım kişilere borçlanıcam :) herşey için sağılun bu kadarını bile hayal edemezdim aslında hAKLSIINIZ iyi durumdayım ama bunun yüzünden paronyk oldum pazar günü aparata geçicem sizlere bildiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…