Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen bende.. ama sela iyi bi egzersizcii o yapar demi SELAA
canim esi egzersize karsi oldugu icin bicare bunu denesn belki olr ne blm

sen ndden uzgunsun

canım sağol ama henüz o kadar da iyi değilim. aparatla dolaşabilen sadece kayra var benim bildiğim. bu konuda efsane valla :))) küçük boylardaki aparatlarla kalkıp hareket edebildim ama 10cm asla olmadı. denedim, hatta daha kısa yaptım ki içime iteyim öyle kalsın ama mümkün değil ayağa kaltığımda direk kaydı düştü, denedim ama olmadı yani (( ama yılmak yok, ya yenicem ya yenicem.

canım borç falan yok, hepimiz tecrübelerimizi paylaşıyoruz burda. dualarımız birbirimize yeter. sen moralini bozma ve bu hırsla devam et. ben yeniden egzersize başlıycam, 3 ay oldu burdayım, ben de sabrediyorum bak. uzun sürdü uzadı falan diye düşünmeyin hiç, süre konusunda hepinizi döverim. yıkıldığım bunaldığım çok oldu ama buradaki altın kalpli insanlar sayesinde ayakta kaldım. yine de umutluyum, yenmeden gitmek yok. yenince de diğer melekler gibi yardımcı olacağım inşallah

artık sona yaklaşan ve 10-12 cm civarı aparatla çalışan arkadaşlar, size tavsiyem penis denemsinden hemen önce aparatı alın çıkarın hemen penisi alın. ben bu şekilde başardım , aparatla biraz duyarsızlaşıyor çünkü biraz açılıyor bunu farkedersiniz ve bu nedenle hemen ardından penisi almak rahat oluyor .

Merhaba hanımlar...... Ben 7 aylık evliyim ve vajiyi yeneli sadece 1 ay oldu. çok şükür rabbime, Yaşayan bilir.. Ben kk sayesinde yendim. Burda okuduğum emla isimli krem sayesinde.. Kremi sürdüm önce (biraz yaktı ama hiç zararlı değil sakın korkmayın) bi kaç dakika sonra eşim geldi ve p.n.si yavaş yavaş içime almaya başladım ben altta o üstte, ben nefes alıp verirken az az içime aldım ve başardım Inanın hiç acımıyor. Derlerdi inanmazdım. Ne çok ağladım neler çektim. Rabbim kimseye yaşatmasın Sakın beklemeyin arkadaşlar hiç acı çekmeyin boşu boşuna.. Inan ki olan zamana ve gözyaşlarınıza oluyor... Rabbim yardımcınız olsun...

Herkese cok tesekkür ederim arkadaslar ben egzersizlerde sadece 1-2 parmak yapabiliyodum aynı parmak egzersizini esiminde yapmasını istiyodum 1 hafta böle denedim ben birde 2 ay öncesine kadar p...sin 4/2 sini alabiliyodum rahatsızlandım hiç yapamadıgım için tekrar basa dönüştüm sürekli ben vaji degilim diğer kadınlardan eyim eksik ordan bebiş cıkıyo neden p..s giremesin diye düşünüyodum tuvalette idrarımı tutup bırakıyodum kaslar için onun cok faydasını gördüm son olarakda ince bir muma pamuk sardım jel yag hiç kullanmadım kendimi öle alıştırdım ve sonundada vajiyi yendim o kadar mutluyumki anlatamam insallah hepiniz yenersiniz arkadaslar bugun daha iyi anladım ben vajiliyken psikolojik olarak cok kötüymüşüm Rabbim herkese sifa versin

veeeee 2. denememizde oldu kızlar.
çok şükür binlerce şükür rabbime. inşallah sizlerde kurtulur bu mutluluğu yaşarsınız

tebrikler canım artık vajili değilsinnn üzerindeki o 2. de olurmu yapabilecekmiyim gibi olumsuz düşüncelr de gitti bize de maşallah darısı bize inşallah demek düşüyorrr

tebrık ederım canım cok kolaymıs degılmı?

evet canım galiba onun için şart koştu ama benm anlamadığım şu ben 1 parmaktan başlıyorum sonra 2 parmak yapıyorum içinde parmaklarımı açıp kapıyorum hatta dün yetti dedm bir de aparat yaptım 9 cmlik onu da aldım 4 kez filan fazzlasını denedm zorlandım biraz sonra bir de dedm 3 parmağı deneyhm onu da aldım egzersiz yaptıkça rahatlıyor. ama işte takip ediyorum şimdi kendm yapıp ilerlesem ve denemelerde başarısız olsam tekrar gitmem gerekicek doktora bakalım beklicem sonuna kadar...

nasılsın canım nasıl gıdıyor?

canım bu ara bunalımdayım akşam olup egzersiz zamanı gelince canım sklıyor yenmek istiyorum ama galiba aceleci davranıyorum ben de eşim de sıkıldık artık bitsin diye dua ediyoruz egsersizleri aksatmadan yapıyorum 2 parmak çalışıyorum şuan 9 cm lik aparatı dün ilk kez denedm oldu biraz 4 kez aldım daha da girdiremedm bugün de denicem bakalım inşallah olur...

canım eşle denemeden önce egzersize şartlama kendini.ben yendiğim gün egzersiz bile yapmadım.ben de olmaz diye çekindim.kendimizi o an egzersiz yapmadan olmaz gibi şartlandırıyoruz sadece.aparat alabiliyorsun zaten. acı olmuyor, sen on olacak diye dişini sık.

Canını sıkma sakın, kendini bırakma hepimiz burada el ele verip bu illeti yenmeye çalışıyoruz birbirimizden güç alıyoruz.Başaranlardan bizim neyimiz eksik sonuçta hepimiz aynı şartlardayız, aynı sorunları yaşıyoruz... kendini buna inandır canım başaracaksın pes etme bunalımda takılma okey :))))))

Son düzenleme:
kızlar okuyan varmı bilmiyorum ama ben vajiyi yeneli 1 ay oldu o zaman ilişkiye girdim sonra doktora gittim doktor kızlık zarın duruyor yenememişsin falan dedi moralim alt üst oldu tabi. ondan sonra hiç ilişkiye giremedim başa döndüm. yeniden egzersiz yaptım sonra eşime artık egzersizimi p...sle yapıcam bir defa yaptım yine yapabilirim dedim. üst üste 1 hafta deneme yaptık. ilk b...şı sonra biraz daha sonra biraz daha derken almaya başladım. tabi üst üste yapınca haliyle tahriş olmuş sanırım. bugün sonunda aldım ve kırmızıyı gördüm. sonra şunu anladım ben kırmızıdan korkuyormuşum meğerse. benim gibi korkan arkadaşlar varsa korkmayın inanın çok hafif bir acı hissettim ve geçti. bu sefer artık başa dönmem korkularımla yüzleştim çünkü. yapabileceğim ve yardımcı olabileceğim bir konu varsa özelden msj atabilirsiniz çekinmeden sorun cevaplarım

kızlarr slmm..ozellıkle vajıyı yenen arkadaslara sormak ıstıyrm ben vajıyı yenelı bıkac ay oldu ve yendıkten sora reglım cok azaldı ben cok fazla yogun olurdum sımdı baya bı azaldı bı fıkrını varmı

canım Allahtan ben bunalsam da sıkılsam da egzersizi bırakmıyorum şimdiye kadar egzersizlerimi aksattığım olmadı bi ara yatak döşek yattım hastalıktan o zaman ara vermiştim bir de regl araları oluyor bunların dışında tam gaz devam... bu arada ben bugünkü egzersizimi yaptım 2 parmağımı aldım aparatı da aldım kalınlığı 8,5 cm onunla evde dolaştım içimde de 20 dk beklettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…