- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.641
Aynen bende.. ama sela iyi bi egzersizcii o yapar demi SELAA
canim esi egzersize karsi oldugu icin bicare bunu denesn belki olr ne blm
sen ndden uzgunsun
teşekkür ederim desteklerinize..eşim burda değil şu an kendim çalışmak zorundayım bir süre o yüzden dün 3 parmak girişe kadar aldım bir boğum alıyorum ama gel git ya da aç kapa makas yapamıyorum iki parmaktada zor yapıyorum o makası şu an genişliği orta parmağı çok rahat alabilcek konumdA ortayı ve işareti tek tek çok rahat zorlanmadan alıyorum kapasitesi o 2 yi de alıyorum ama hareket edemiyorum dün ilk kez 3 ü aldım ama ilerlemedi çok denedim gözümü karrttşm yok ilerletemedim gitmşyo yırtılcak gibi oluyor afedersniz girişi acayip zorlandım ve bıraktım destekleriniz için sağolun bunu yenersem burada hiç tanımadığım insanlar sayesinde 5 kuruş vermeden yapmış olucam bunu v tanımadığım kişilere borçlanıcam :) herşey için sağılun bu kadarını bile hayal edemezdim aslında hAKLSIINIZ iyi durumdayım ama bunun yüzünden paronyk oldum pazar günü aparata geçicem sizlere bildiririm
veeeee 2. denememizde oldu kızlar.
çok şükür binlerce şükür rabbime. inşallah sizlerde kurtulur bu mutluluğu yaşarsınız
Herkese cok tesekkür ederim arkadaslar ben egzersizlerde sadece 1-2 parmak yapabiliyodum aynı parmak egzersizini esiminde yapmasını istiyodum 1 hafta böle denedim ben birde 2 ay öncesine kadar p...sin 4/2 sini alabiliyodum rahatsızlandım hiç yapamadıgım için tekrar basa dönüştüm sürekli ben vaji degilim diğer kadınlardan eyim eksik ordan bebiş cıkıyo neden p..s giremesin diye düşünüyodum tuvalette idrarımı tutup bırakıyodum kaslar için onun cok faydasını gördüm son olarakda ince bir muma pamuk sardım jel yag hiç kullanmadım kendimi öle alıştırdım ve sonundada vajiyi yendim o kadar mutluyumki anlatamam insallah hepiniz yenersiniz arkadaslar bugun daha iyi anladım ben vajiliyken psikolojik olarak cok kötüymüşüm Rabbim herkese sifa versin
35 dk önce vajiyi yendim cok mutluyumkurtuldum artık Allahımın izniyle
canım doktorun neden öyle bir şart koymuş ben anlamadım. benim okuduğum terapi kitabında bile her zaman önce tek parmaktan başlayın, başarı duygusuyla egzersize başlamak önemlidir diyordu. sen moralini bozma, doktorunun dediğini yapmaya çalış yine de. herhalde peniste de hemen alabilmeye alıştırmaya çalışıyor seni.
nasılsın canım nasıl gıdıyor?
çok şükür binlerce şükür rabbime. inşallah sizlerde kurtulur bu mutluluğu yaşarsınız
canım bu ara bunalımdayım akşam olup egzersiz zamanı gelince canım sklıyor yenmek istiyorum ama galiba aceleci davranıyorum ben de eşim de sıkıldık artık bitsin diye dua ediyoruz egsersizleri aksatmadan yapıyorum 2 parmak çalışıyorum şuan 9 cm lik aparatı dün ilk kez denedm oldu biraz 4 kez aldım daha da girdiremedm bugün de denicem bakalım inşallah olur...
Canını sıkma sakın, kendini bırakma hepimiz burada el ele verip bu illeti yenmeye çalışıyoruz birbirimizden güç alıyoruz.Başaranlardan bizim neyimiz eksik sonuçta hepimiz aynı şartlardayız, aynı sorunları yaşıyoruz... kendini buna inandır canım başaracaksın pes etme bunalımda takılma okey :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?