Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sevindim canım tamamen yendiğine... muayenede sorun yaşadın mı rahatmıydı senin için?

hadi gözün aydın canım sımdı ne kadar rahatladın dımı eskı kaygıların yavas yavas gıdıyor :)

tebrikler canım artık vajili değilsinnn üzerindeki o 2. de olurmu yapabilecekmiyim gibi olumsuz düşüncelr de gitti bize de maşallah darısı bize inşallah demek düşüyorrr
Tebrik ederim canım benim çok sevindim artık mutlu geceler seni bekliyor desene. Acısını çıkar canım, bebişi bulana kadar durmak yok yola devam :))))))

canm cokk tebrık edıyorm allahıma bınsukur kurtuldun sende allhım dıger vajılı arkadaslarada yardım etsın bılıyrm onlarda yencekler ..
hepinize teşekkür ederim kızlar. 3. ü de olur mu demicem artık :))
ben vajinin ne olduğunu bildiğim için hala vajililerin olması beni çok üzüyo.
hepsini tek tek bulsam yardımım dokunsa çok istiyorum.
ben çalışmaya yenmeden 2 hafta önce başladım. ewde geçirdiğim günler daha zordu. olduğum yerde uzanıp saatlerce ağladığım günler oldu.
dışarı çıkmak çok iyi geliyo kızlar. yenene kdar lütfen yalnız kalmamaya çalışın. bu dahada zorlaştırıyo günlerimizi

canım benim e
şimin sertliğini sağladığımız yöntemi denediniz mi hiç?
hoş bişey değil ama bu tedavi gibi bizim için. doktorlarda öneriyo ya. ilk başta itici gelsede.
aparatı çıkarıp p...s almak cidden kolay benim eşim istemiyodu biliyosun.
en iyisi gizli yapmak. sen dediğin gibi servise hazır ol :)))
günlük yap hatta denme değilde sadece ön...me diye yaklaş eşine sen planla yani o polansız sansın :)))
yarım saat önceden çıkartırsın aparatı eşin yanına gidersin.
canım inan bende çok özledim. dahada yoğun olcam bu aralar bi ark işten ayrılıyo
sel o anlattığım günden sonra olmamıştı rahattım hatta izin günüm özellikle eşimle aynı güne denk ghetirildi.
ama dün yine karmakaraşık şeyler anlayamıyorum ki özelden yazarım offf rabbim kötü insanların şerrinden korusun hepimizi

ne demek canım tek yürek derler ya hani burda hepimiz öyleyiz.
birbirimizin sıkıntısını sevincini paylaşıyoruz. hepimiz o kadar aynıyızki.
annemin en yakın arkadaşımın bilmediklerini paylaşıyorum burda. nerdeyse hayatımızın sırrı.
ben aranızda rahatım kendimi ifade edebiliyorum edemesemde beni anladığınızı biliyorum.
o yüzden burdan aldığımız destek çok önemli.
bende kendi adıma hepinize teşekkür ederim.
bu arada paonayaklık konusunda üstüme yoktur :))))
canım aparata geçmen de iyi bence her türlü yapabilmenin faydası olacaktır.

kızlaaaaaaar hatırlarsanız 2 gun önce şu illeti yenmiştim..
bugün 2. turu yaptık o da başarılı :))
umarım bu illet tekrarlamaz :))
inanılmaz rahatladım.. ne olur herkes bu hastalıktan kurtulsun.. hattaaaa böyle bir hastalık olmasııın :))
umarım buradaki tüm arkadaşlarım yener :)
hepinizi sevgi ile kucaklıyorum :)

tatlım korunuyormusun?eger korunmuyorsan belkıde rahım kendını hamıslıge hazırlıyordur oyle duymustum oncekı reglıler kısa suruyor dıye...ama korunuyorsan bılemıcem...

bunalma canım bu buhramlı gunler gececek ınan bana bız egzersız yaparak zaten kafamızda yenecegımı kendımıze ınandırıyoruz...

aslında egzersız zamanı daha bı heveslı yapman lazım ınsan ılerledıgını gorunce daha heveslenıyor pes etme canım çabala kii sonunda hakettıgın mutlulugu yakalayasın...

derın nefes al ver tatlım nefes verırken aparatı yavas tan ıttır boyle cok rahat olur...bırde bızlerı dusun bızde aynı durumdaydık ama yendık sızın bızlerden eksıgınız yok bunu unutmayın...

sevindim canım tamamen yendiğine... muayenede sorun yaşadın mı rahatmıydı senin için?

canım muayeneye gittiğimde çatal masaya oturdum durumumu söylemiştim zaten. eliyle araladı kızlık zarı duruyor dedi o yüzden vajinal muayene pek yapamadı. ama o kadar konuşturduki hiçççç anlamadım. parmağının birini soktu içine o kadar. karnımdan ultrasonla baktı miyom var dedi ameliyat yapıcaz falan demişti o kadar. şimdi o kadar rahatım ki spekulumu bile içime soksalar hissetmem :))))

merhaba kızlar,
artık bu vajinismus benim rüyalarıma giriyor.kabuslar görüyorum.içim parçalanıyor fln fln.ben bırakın içinize aparat sokmayı ilişki sırasında penis oraya girerken içim yarılcakmış gibi düşünmekten kendimi alamıyorum.bu yüzden sadece keyzen egzersizleri yaptım buzamana kadar.aparat kısmına geçemedim.bana ne tavsiye edersiniz?

merhaba,dr belgin hanım nasıl ödevler veriyor.biraz daha açarmısın tedavisini lütfen?ayrıca muayene ücreti nekadar?

canim ne reglisi ya hala olmadimmm :44: bi olsamda rahatlasam bgn cok az oldu ama bi tuhaflik var.. neyse kendi hline birakiyom o takilsin oyle..
canim ne gripmis ya gecmis olsun bsvr isi gucu yat sagligindan dahami onemli dikkat et kendine..

Canim ne bileyim aparatla dolasmaktan bahsediliyodu burda bende son care olarak o geldi aklima.. eminim senin bu hirsinin onune bsy gecemicek ve inat ettnya tamam yuzde yuz yencksin inaniyorum hadi bakalim sela sira sende

canım tam olarak öyle yapmasa bile egzersizini yapsada yeter bence.sanki öyle yapmak sakıncalı olur gibime geliyor.
sorunla boğuşmaktan...

Canim sakincali olsaydi yapanlar olms onlara bsy olrdu ve burda paylasirlardi.. ben yapmam sahsen yapamamm hani selanin esi karsiya aparata egzersize oyzdn aparati icinde tutup p..s alcak oldugu zaman aparati cikarip direk almak kolay oluyoya oyuzden dedm gizlice tutsa icinde tam alcak oldugu an esine caktirmadan cikarsa sela icin kolay olr dusuncesiyle soyledim..

Son düzenleme:

canımm gözün aydın çok şükür. şimdi daha rahatsın demi
bende hala kırmızı yok ama ben memnunum ewliyim bakire değilim ama kızlık zarım duruyo

sağol önerin için. ama deneme yaparken çok dar hissettim. bir de eşim kendiliğinden olsun istiyor ama o öyle yaptıkça ben geriliyorum kendimi bırakamıyorum.

canım seni çok uyardık kırmızıya takma diye ama kendini çok yıprattın. çok şükür onu gördün de rahatladın. artık bugünleri geride bırak ve güvenle ileriye bak. ben sana yenememişsin diyen doktora çok kızdım, öyle bir şey yok ki!!! kızlık zarı doğuma kadar gitmeyen insanlar var, bir insan tıp okuyup da nasıl böyle zalim olabilir hastasına anlamıyorum. neyse, önemli olan senin tamamen rahatlamış olman. keyfini çıkar canım

Haklisin canim simdi aparata gectim dun bayagi istekli yaptim tabi aparati doktora soylemicem sadece parmak yaptim dicem ama aparat cok genisletiyomus ya dun yirmi dk icimde beklettim5 dk evde dolandim aparatla bayagi bi istek geldi yapabilince

tatlımm sen once bır doktora gıt....

hamıle kalmak ıstıyorsan sakın takma kafanaa tek yapacagın o ....evet tatlım gunasırı yapın ve sakın stres yapma bızım gıbı sureyı uzatırsın benden solemesı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…