- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.661
kızlar okuyan varmı bilmiyorum ama ben vajiyi yeneli 1 ay oldu o zaman ilişkiye girdim sonra doktora gittim doktor kızlık zarın duruyor yenememişsin falan dedi moralim alt üst oldu tabi. ondan sonra hiç ilişkiye giremedim başa döndüm. yeniden egzersiz yaptım sonra eşime artık egzersizimi p...sle yapıcam bir defa yaptım yine yapabilirim dedim. üst üste 1 hafta deneme yaptık. ilk b...şı sonra biraz daha sonra biraz daha derken almaya başladım. tabi üst üste yapınca haliyle tahriş olmuş sanırım. bugün sonunda aldım ve kırmızıyı gördüm. sonra şunu anladım ben kırmızıdan korkuyormuşum meğerse. benim gibi korkan arkadaşlar varsa korkmayın inanın çok hafif bir acı hissettim ve geçti. bu sefer artık başa dönmem korkularımla yüzleştim çünkü. yapabileceğim ve yardımcı olabileceğim bir konu varsa özelden msj atabilirsiniz çekinmeden sorun cevaplarım
hadi gözün aydın canım sımdı ne kadar rahatladın dımı eskı kaygıların yavas yavas gıdıyor :)
tebrikler canım artık vajili değilsinnn üzerindeki o 2. de olurmu yapabilecekmiyim gibi olumsuz düşüncelr de gitti bize de maşallah darısı bize inşallah demek düşüyorrr
Tebrik ederim canım benim çok sevindim artık mutlu geceler seni bekliyor desene. Acısını çıkar canım, bebişi bulana kadar durmak yok yola devam :))))))
hepinize teşekkür ederim kızlar. 3. ü de olur mu demicem artık :))canm cokk tebrık edıyorm allahıma bınsukur kurtuldun sende allhım dıger vajılı arkadaslarada yardım etsın bılıyrm onlarda yencekler ..
inşallah rüyan çıkar canım. ben de çok sıkıldım. dün deneme yaptık eşimle, ben çok yorgundum, aklımda bile yoktu ama ona esmiş, her neyse ben de ona uydum. üstündeyken yerleştirmeye çalıştım, nefes aldım ıkındım filan ama nafile. epeydir egzersiz yapmadığım için sanki kapanmış gibiydi orası. eşim uzun süre sertliğini koruyabildi ama ben uğraşıp durunca gitti tabiki. jel falan sürmeden denedik, benim reglim tam bitmemişti zaten. gene de kupkuru hissettim kendimi. böyle böyle olacak diye hayal aleminde yaşıyor benimki. tek tesellim onun uzun süre sert kalabilmesi oldu. ben aparatı çıkarıp hemen penisi almazsam yapamayacağım gibime geliyor. eşimse ne gerek var, genişlettin işte niye kapansın orası saçmalıyorsun dedi :))) çekindiğin için olmadı aslında tam zamanıydı dedi. bu da bir şeydir, moralimi bozmadım ama eşim aparat lafı duymak istemedikçe ben de yenme ümidimi kaybediyorum. o plansız yapmaya çalıştığı için o anda jel getireyim falan da diyemiyorum. o plansız yapıp yenme derdinde, oysa plansız olduğu sürece benim kendimi bırakmam imkansız. çünkü plansız yapılan her şeyi kendime tehdit gibi algılıyorum, aşırı kontrolcü bir yapım var. kontrol dışı her şey beni çıldırtabiliyor... daha ne kadar sürecek bu kabus acaba??
canım benim eharika!! tebrik ederim canım. artık iyice rahatlamışsındır. bir de denk gelip konuşabilsek çok iyi olacak. özledim seni!!!işle ilgili beni aradığın konuyu da merak ediyorum, umarım o da çözülmüştür. :44::44::44::44:
teşekkür ederim desteklerinize..eşim burda değil şu an kendim çalışmak zorundayım bir süre o yüzden dün 3 parmak girişe kadar aldım bir boğum alıyorum ama gel git ya da aç kapa makas yapamıyorum iki parmaktada zor yapıyorum o makası şu an genişliği orta parmağı çok rahat alabilcek konumdA ortayı ve işareti tek tek çok rahat zorlanmadan alıyorum kapasitesi o 2 yi de alıyorum ama hareket edemiyorum dün ilk kez 3 ü aldım ama ilerlemedi çok denedim gözümü karrttşm yok ilerletemedim gitmşyo yırtılcak gibi oluyor afedersniz girişi acayip zorlandım ve bıraktım destekleriniz için sağolun bunu yenersem burada hiç tanımadığım insanlar sayesinde 5 kuruş vermeden yapmış olucam bunu v tanımadığım kişilere borçlanıcam :) herşey için sağılun bu kadarını bile hayal edemezdim aslında hAKLSIINIZ iyi durumdayım ama bunun yüzünden paronyk oldum pazar günü aparata geçicem sizlere bildiririm
kızlarr slmm..ozellıkle vajıyı yenen arkadaslara sormak ıstıyrm ben vajıyı yenelı bıkac ay oldu ve yendıkten sora reglım cok azaldı ben cok fazla yogun olurdum sımdı baya bı azaldı bı fıkrını varmı
canım bu ara bunalımdayım akşam olup egzersiz zamanı gelince canım sklıyor yenmek istiyorum ama galiba aceleci davranıyorum ben de eşim de sıkıldık artık bitsin diye dua ediyoruz egsersizleri aksatmadan yapıyorum 2 parmak çalışıyorum şuan 9 cm lik aparatı dün ilk kez denedm oldu biraz 4 kez aldım daha da girdiremedm bugün de denicem bakalım inşallah olur...
sevindim canım tamamen yendiğine... muayenede sorun yaşadın mı rahatmıydı senin için?
balım tebrık ederım artık ınan bıttı kurtuldunnnnnnnn
kızlar okuyan varmı bilmiyorum ama ben vajiyi yeneli 1 ay oldu o zaman ilişkiye girdim sonra doktora gittim doktor kızlık zarın duruyor yenememişsin falan dedi moralim alt üst oldu tabi. ondan sonra hiç ilişkiye giremedim başa döndüm. yeniden egzersiz yaptım sonra eşime artık egzersizimi p...sle yapıcam bir defa yaptım yine yapabilirim dedim. üst üste 1 hafta deneme yaptık. ilk b...şı sonra biraz daha sonra biraz daha derken almaya başladım. tabi üst üste yapınca haliyle tahriş olmuş sanırım. bugün sonunda aldım ve kırmızıyı gördüm. sonra şunu anladım ben kırmızıdan korkuyormuşum meğerse. benim gibi korkan arkadaşlar varsa korkmayın inanın çok hafif bir acı hissettim ve geçti. bu sefer artık başa dönmem korkularımla yüzleştim çünkü. yapabileceğim ve yardımcı olabileceğim bir konu varsa özelden msj atabilirsiniz çekinmeden sorun cevaplarım
Merhaba; Ben 1,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım.İlk kez dün cinsel ilişkiye girdim eşimle.İzmirde olanlar için yazıyorum DOKTOR BELGİN TORUCU 0532 413 78 97
Kesinlikle belgin hanıma gitmelisiniz.Hem öyle diğerleri gibi uçuk rakamlarda almıyor.5 seansta bitti salı günü son seansa gidicem..Ben bu siteden çok doktor baktım ama bulamamıştım.O yüzden yazıyorum.Ben tek başıma çözemedim bu olayı.Hem çok korkuyor hemde çok utanıyordum.Mükemmel bi insan belgin hanım...Şiddetle tavsiye ediyorum....
regl oldun artık heralde, geçmiş olsun. ben de gene grip gibiyim boğazım yanıyor. bir iyileşemedim bıktım bu hastalıklardan, çok halsizim ya. bir de hafta sonu misafirim gelcek, onları nasıl ağırlıycam onu düşünüyorum. inşallah bu sefer geçen seferki gibi ağır geçmez. bugün bir sürü işim vardı, ilaç alıp yatıcam heralde, her yerim ağrıyor yine. bıktım be ya, pööööf
evet ikna olmaz, tam bir inatçı keçi!!! halbuki başka konularda uyumlu, vızırdanıp dursa da dediğime gelir ama bu konuda ayak diremekte üstüne yok. senin dediğin yöntem bize hiç sökmez canım, çünkü sertliği gidiyor, ben de aparatla o kadar kolay hareket edemiyorum. ona rağmen yenicem ben bu hastalığı, sonra da bu yaptıklarını fitil fitil burnundan getiricem. yazık bana ya, uğraş didin dokunamadığın yere bir sürü şey sokup çıkart adamın inadı yüzünden yeneme hastalığı. olacak iş mi canım!!!reglim bitsin haftaya son hız egzersize başlıycam ve kalınlığı artırıcam. iyice rahat olana kadar da bırakmıycam. hatta iyice alıştırıp sürekli aparatla dolaşmayı düşünüyorum, her an servise hazır olayım
canım tam olarak öyle yapmasa bile egzersizini yapsada yeter bence.sanki öyle yapmak sakıncalı olur gibime geliyor.
sorunla boğuşmaktan...
balım tebrık ederım artık ınan bıttı kurtuldunnnnnnnn
canım eşle denemeden önce egzersize şartlama kendini.ben yendiğim gün egzersiz bile yapmadım.ben de olmaz diye çekindim.kendimizi o an egzersiz yapmadan olmaz gibi şartlandırıyoruz sadece.aparat alabiliyorsun zaten. acı olmuyor, sen on olacak diye dişini sık.
bunalma canım bu buhramlı gunler gececek ınan bana bız egzersız yaparak zaten kafamızda yenecegımı kendımıze ınandırıyoruz...
aslında egzersız zamanı daha bı heveslı yapman lazım ınsan ılerledıgını gorunce daha heveslenıyor pes etme canım çabala kii sonunda hakettıgın mutlulugu yakalayasın...
derın nefes al ver tatlım nefes verırken aparatı yavas tan ıttır boyle cok rahat olur...bırde bızlerı dusun bızde aynı durumdaydık ama yendık sızın bızlerden eksıgınız yok bunu unutmayın...
çok sağol canım.
şimdi bana nasıl hamile kalabileceğimi söyler misiniz. ben ha doktora gidemedim de:26::26::26::26:
ayaklarımı kaldırmaktan başka bişey bilmiyorum
bide gün aşırı yapınca spermler daha canlı oluyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?