- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.681
çok sağol canım.
şimdi bana nasıl hamile kalabileceğimi söyler misiniz. ben ha doktora gidemedim de:26::26::26::26:
ayaklarımı kaldırmaktan başka bişey bilmiyorum
bide gün aşırı yapınca spermler daha canlı oluyomuş.
merhaba kızlar,
artık bu vajinismus benim rüyalarıma giriyor.kabuslar görüyorum.içim parçalanıyor fln fln.ben bırakın içinize aparat sokmayı ilişki sırasında penis oraya girerken içim yarılcakmış gibi düşünmekten kendimi alamıyorum.bu yüzden sadece keyzen egzersizleri yaptım buzamana kadar.aparat kısmına geçemedim.bana ne tavsiye edersiniz?
tatlım msj kutun dolu cvp yazamıyorummm
canımm gözün aydın çok şükür. şimdi daha rahatsın demi
bende hala kırmızı yok ama ben memnunum ewliyim bakire değilim ama kızlık zarım duruyo
canım seni çok uyardık kırmızıya takma diye ama kendini çok yıprattın. çok şükür onu gördün de rahatladın. artık bugünleri geride bırak ve güvenle ileriye bak. ben sana yenememişsin diyen doktora çok kızdım, öyle bir şey yok ki!!! kızlık zarı doğuma kadar gitmeyen insanlar var, bir insan tıp okuyup da nasıl böyle zalim olabilir hastasına anlamıyorum. neyse, önemli olan senin tamamen rahatlamış olman. keyfini çıkar canım
arkadaslar banada yardımcıolun. ben penisi yarıdan fazla ıcerı alabılıyom ama zar sadece zedelenmıs.hamile kalmaya engelmı bu zar bıde bunu yenen arkadaslar olmus tebrıkler darısı bıze cvp yazın lutfen
Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben bişey sorucamm ultason jelinde önerdiğiniz bir marka varmı???
Nelerdesin sennnnnnnn bakimm
naptin basardnnmiii
kızlar okuyan varmı bilmiyorum ama ben vajiyi yeneli 1 ay oldu o zaman ilişkiye girdim sonra doktora gittim doktor kızlık zarın duruyor yenememişsin falan dedi moralim alt üst oldu tabi. ondan sonra hiç ilişkiye giremedim başa döndüm. yeniden egzersiz yaptım sonra eşime artık egzersizimi p...sle yapıcam bir defa yaptım yine yapabilirim dedim. üst üste 1 hafta deneme yaptık. ilk b...şı sonra biraz daha sonra biraz daha derken almaya başladım. tabi üst üste yapınca haliyle tahriş olmuş sanırım. bugün sonunda aldım ve kırmızıyı gördüm. sonra şunu anladım ben kırmızıdan korkuyormuşum meğerse. benim gibi korkan arkadaşlar varsa korkmayın inanın çok hafif bir acı hissettim ve geçti. bu sefer artık başa dönmem korkularımla yüzleştim çünkü. yapabileceğim ve yardımcı olabileceğim bir konu varsa özelden msj atabilirsiniz çekinmeden sorun cevaplarım
bende kırmızından korkyrm( cok acı hissettnmi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?