Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benım esımde eparata egsersıze karsıydı
basarı hıkayemde yaptıgım oyunu yazmıstım sende oyle yapsan
ben esımden once odaya gıdıp aparatı aldım yorganın altında
esım bılmıyor tabı o odaya gelınce caktırmadan aparatı cıkarıp yatagın altına sakladım oyle denedık oldu bıttı ..
vajı belasıyla ugrasırken bırde eslerımızın ınatcılıgıyla ugrasmak
ama buna ragmen yenıcek gucteyız basarıcaksın ınsallah

Vayyy bee kayram yenmiste smdi bebek derdine dusmussss :13:
kiz ayaklarimi kaldirmak derken anlamadm benn nedemek istedinn:44:

Son düzenleme:

canım bak aynı senin gibiydim. evlendiğimde 7. aya kadar vajili olduğumu bile bilmiyordum bu topiğe geldim ilk bana kulak çubuğu ile deneme yapmamı söylediler hayır yapamam çünkü oraya bakamıyorum bile nasıl yapıcam diye düşündüm. ilk gün sadece baktım 2. gün dokundum 3. gün kulak çubuğunu oranın üstüne koydum yuvarlaklar çizdim ve ittim inanamadım olmuştu. sonra doğumgünü mumuyla denedim ve 3 günde hallettim. tabi ilişkiye ara verdik başa döndüm hemen parmak egzersizine başladım parmağımı dokunamayan ben oraya soktum öyle serçe parmak değil ilk işaret sonra orta sonra her ikisi. ama ilişkiye giremiyordum ve dün başardım acımasının sebebi orasının acıyor olması değildi hiç ö....s...me yapmak istemedim ve haliyle kupkuruydum. kuru bir yerde nasıl ilerleyecek haliyle acıtacaktı ama o da çok kısa sürdü. 5 saniye falan. sonrası kocaman bir boşluktu. acıyan yerde durdum deriiinnn nefes aldım ve inanırmısın şarkı söylüyordum söyledim çünkü kafamı oradan uzaklaştırmak istedim. hiç zor olmadı

canımm gözün aydın çok şükür. şimdi daha rahatsın demi
bende hala kırmızı yok ama ben memnunum ewliyim bakire değilim ama kızlık zarım duruyo

hemde nasıl rahatladım canımmmm derdim oymuş meğerse dün gece sevinçten uyuyamadım bile

orada hata yaptım canım ama inan doktora gidene kadar daha rahattım. hatta doktor o gün bir cinsel terapist numarasını verdi karı koca doktormuş bu iş üzerine çalışıyorlarmış. ben hallettim dedikçe hayır halletmedin diyordu bana. o numara elimde 3 ay sonra ameliyat düşüncesi kafamda miyomum varmış diye ağlayarak çıkmıştım hastaneden. hiç unutmuyorum elim ayağım boşalmıştı. hangi birine üzüleceğimi bile bilemiyordum. resmen dağılmıştım evimin yolunu bile bilemedim. eve geldiğimde terapisti aradım telefonda anlattım herşeyi doktora söyledim yendim ben yendim yendim dedim. o da kızlık zarı durabilir ne var ki bunda dedi. eğer 1 ay içinde yapamazsan gel bana dedi. ama doktora gitmeden önce o kırmızıya bile takmış değildim. doktordan geldim dengelerim alt üst oldu. şimdi rahatladım ama şükürler olsun

arkadaslar banada yardımcıolun. ben penisi yarıdan fazla ıcerı alabılıyom ama zar sadece zedelenmıs.hamile kalmaya engelmı bu zar bıde bunu yenen arkadaslar olmus tebrıkler darısı bıze cvp yazın lutfen

arkadaslar banada yardımcıolun. ben penisi yarıdan fazla ıcerı alabılıyom ama zar sadece zedelenmıs.hamile kalmaya engelmı bu zar bıde bunu yenen arkadaslar olmus tebrıkler darısı bıze cvp yazın lutfen

canım kırmızı geldimi zar zedelendiğinde çok merak ettim. birde bebeğin zarla alakası yok

ben 9aylık evlıyım kahverengımsı bır lekeydı doktor muayene etti zar bıraz zedelenmiş dedı anlayamadıgım p.... baya gırıyo bu zar hala hala bozulmadı esnek galıba hamilelige engelmı bılmıyorum

Nelerdesin sennnnnnnn bakimm
naptin basardnnmiii

Yok canim ya reglm daha bitmedi bitsin denicez insalllah o zmn basaririm artik cok skldm.. Bu aralar cok yogunum giremiorum malesef ama aklim burda kayra 2.denemeyi yapms cok sevndm darisi bzlern basina ins. Senin egzersziler nsl gdio canim ins iyidr girusuruz snra canim :)

bende kırmızından korkyrm ( cok acı hissettnmi ???

ben tranko buskas kas gevştcileri içtim bebeyğaıvar xy locaine puma spey var ama hala tam çözemedm başka ne var ii gelen kıslarr
femroe jel aldım uyarıcı olarak am aişe yaramadı

bende kırmızından korkyrm ( cok acı hissettnmi ???

yok kuzum valla acımadı. dediğim gibi ön s...me yapmak istemedim o yüzden kuruluk vardı ondan sinek ısırığı gibi hissettim o an durdum bekledim ve oldu. zaten öyle bardaktan boşalırcasına kırmızı gelmiyor. hatta hiç tuvalete gitmesem bilmeyecektim bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…