- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.701
yok kuzum valla acımadı. dediğim gibi ön s...me yapmak istemedim o yüzden kuruluk vardı ondan sinek ısırığı gibi hissettim o an durdum bekledim ve oldu. zaten öyle bardaktan boşalırcasına kırmızı gelmiyor. hatta hiç tuvalete gitmesem bilmeyecektim bile.
yok kuzum valla acımadı. dediğim gibi ön s...me yapmak istemedim o yüzden kuruluk vardı ondan sinek ısırığı gibi hissettim o an durdum bekledim ve oldu. zaten öyle bardaktan boşalırcasına kırmızı gelmiyor. hatta hiç tuvalete gitmesem bilmeyecektim bile.
her baktığımda benden başka kimse olmuyor
bnde hala ilerleme yok durdugum yerde sayıyorum.3 yıllık ewliyiz bebek de istiyorum artk ama kaçıorum hep kendmden yaşadgmdan ne yapıcam bna yardm edin ne olur arkadaslar...
kullandığınız aparat ne öğrenebilir miyim ben pafrmak egzersizi yapabiliyorum ama yapınca cinsellikten soğuyorum aparatla denemek istiyorum...Haklisin canim simdi aparata gectim dun bayagi istekli yaptim tabi aparati doktora soylemicem sadece parmak yaptim dicem ama aparat cok genisletiyomus ya dun yirmi dk icimde beklettim5 dk evde dolandim aparatla bayagi bi istek geldi yapabilince
ön şartmı vajina kuru olunca agrı cok oluyomus bide kayganlastırıcı ve uyusturan jel hamilelige engelmi canım
gercektenmi...inanmak istiyorum...sonrasında acı olyrmu..bildiğin kırmızı renkmi?
canım sen bilirsin dün nette okumuştum ön s...me sonrasında vajina kasları esniyormuş. ben yapmadım çünkü zaten olmaz diyordum ama oldu. ben jel kullandım canım spreyde sıktım çünkü tahriş olmuş dışı acıyordu. ama hamileliğe engel malesef bebek düşünüyorsan alışana kadar kullan sonra bırak
canım yeminnn ederim bişey yok öyle kırmızı falan değil bebeğim pembe. bak biz ilişkiyi bitirdik ben banyoya kadar oturdum kalktım birsürü iş yaptım sonra tuvalete gittim peçeteye sildim gördüm valla direk banyoya girsem haberim olmayacaktı. sonrasında acı oluyormu azcık oluyor ama ertesi gün oluyor. ama inan bana o sevinçle acıyı bile hissetmiyorsun. aslında tam acı değilde ağda yaptırdığında azıcık ağrır ya öyle ağrıyor ama içi değil dış kısmı ağrıyor. mesela sabah ağrıyordu şimdi azaldı.
canım sen bilirsin dün nette okumuştum ön s...me sonrasında vajina kasları esniyormuş. ben yapmadım çünkü zaten olmaz diyordum ama oldu. ben jel kullandım canım spreyde sıktım çünkü tahriş olmuş dışı acıyordu. ama hamileliğe engel malesef bebek düşünüyorsan alışana kadar kullan sonra bırak
canım yeminnn ederim bişey yok öyle kırmızı falan değil bebeğim pembe. bak biz ilişkiyi bitirdik ben banyoya kadar oturdum kalktım birsürü iş yaptım sonra tuvalete gittim peçeteye sildim gördüm valla direk banyoya girsem haberim olmayacaktı. sonrasında acı oluyormu azcık oluyor ama ertesi gün oluyor. ama inan bana o sevinçle acıyı bile hissetmiyorsun. aslında tam acı değilde ağda yaptırdığında azıcık ağrır ya öyle ağrıyor ama içi değil dış kısmı ağrıyor. mesela sabah ağrıyordu şimdi azaldı.
kullandığınız aparat ne öğrenebilir miyim ben pafrmak egzersizi yapabiliyorum ama yapınca cinsellikten soğuyorum aparatla denemek istiyorum...
arkadaslar banada yardımcıolun. ben penisi yarıdan fazla ıcerı alabılıyom ama zar sadece zedelenmıs.hamile kalmaya engelmı bu zar bıde bunu yenen arkadaslar olmus tebrıkler darısı bıze cvp yazın lutfen
sildim canımmmmmmm
aparatı kendin hazırlıyosun canım burdaki kızlar bakkal mumları oluyor ya beyaz onlara peçete sarıyolar peçetenin yerinden oynamaması için streç filmle kaplayıp prez...vatf geçiriyolar ben de bakkal mumu olmadığı için kullanmadığım bir rimelime aynı işlemleri yaptım... peçete katlarını artırarak aparatını kalınlaştırıyosun canm...
Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben bişey sorucamm ultason jelinde önerdiğiniz bir marka varmı???
ben burda yeniyim cok güzel bilgiler veriliyo ve bende bu dertten muzdaribim 8aylık evliyim ama halen düzenli bi cinsel hayatım yok neyazıkki. bana yardımcı olurmusunuz bu derdi yenen arkadaşlar
sen aşabildinmi bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?