Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ön şartmı vajina kuru olunca agrı cok oluyomus bide kayganlastırıcı ve uyusturan jel hamilelige engelmi canım

kıslar bnm yazımı görüyınuzmu yardm bi korku hapıdnan bahsediliorr bi sayfada adını bilen var mı ne iyi gelir ne olur banada yardm edin ne alabilirm ne içebilirmm korku hapı var mı bilen ya

gercektenmi...inanmak istiyorum...sonrasında acı olyrmu..bildiğin kırmızı renkmi?

bu arada tebrik ederim seni..umarım bende artık atlatırım su durumu..

ben burda yeniyim cok güzel bilgiler veriliyo ve bende bu dertten muzdaribim 8aylık evliyim ama halen düzenli bi cinsel hayatım yok neyazıkki. bana yardımcı olurmusunuz bu derdi yenen arkadaşlar

Haklisin canim simdi aparata gectim dun bayagi istekli yaptim tabi aparati doktora soylemicem sadece parmak yaptim dicem ama aparat cok genisletiyomus ya dun yirmi dk icimde beklettim5 dk evde dolandim aparatla bayagi bi istek geldi yapabilince
kullandığınız aparat ne öğrenebilir miyim ben pafrmak egzersizi yapabiliyorum ama yapınca cinsellikten soğuyorum aparatla denemek istiyorum...

ön şartmı vajina kuru olunca agrı cok oluyomus bide kayganlastırıcı ve uyusturan jel hamilelige engelmi canım

canım sen bilirsin dün nette okumuştum ön s...me sonrasında vajina kasları esniyormuş. ben yapmadım çünkü zaten olmaz diyordum ama oldu. ben jel kullandım canım spreyde sıktım çünkü tahriş olmuş dışı acıyordu. ama hamileliğe engel malesef bebek düşünüyorsan alışana kadar kullan sonra bırak

gercektenmi...inanmak istiyorum...sonrasında acı olyrmu..bildiğin kırmızı renkmi?

canım yeminnn ederim bişey yok öyle kırmızı falan değil bebeğim pembe. bak biz ilişkiyi bitirdik ben banyoya kadar oturdum kalktım birsürü iş yaptım sonra tuvalete gittim peçeteye sildim gördüm valla direk banyoya girsem haberim olmayacaktı. sonrasında acı oluyormu azcık oluyor ama ertesi gün oluyor. ama inan bana o sevinçle acıyı bile hissetmiyorsun. aslında tam acı değilde ağda yaptırdığında azıcık ağrır ya öyle ağrıyor ama içi değil dış kısmı ağrıyor. mesela sabah ağrıyordu şimdi azaldı.

kızlık zarı baya gerıde olabilirmi bende p......... yarıdan fazla gırıyoda

umarım cesaretimi toplarım ve bende denerim artık..bu aksam misafirimiz var yarın aksam denycem..ins allahm ben de artık normal bir hayata dönerm...seni gercekten canı gönülden kalbimle tebrik ediyorum..

kullandığınız aparat ne öğrenebilir miyim ben pafrmak egzersizi yapabiliyorum ama yapınca cinsellikten soğuyorum aparatla denemek istiyorum...

aparatı kendin hazırlıyosun canım burdaki kızlar bakkal mumları oluyor ya beyaz onlara peçete sarıyolar peçetenin yerinden oynamaması için streç filmle kaplayıp prez...vatf geçiriyolar ben de bakkal mumu olmadığı için kullanmadığım bir rimelime aynı işlemleri yaptım... peçete katlarını artırarak aparatını kalınlaştırıyosun canm...

arkadaslar banada yardımcıolun. ben penisi yarıdan fazla ıcerı alabılıyom ama zar sadece zedelenmıs.hamile kalmaya engelmı bu zar bıde bunu yenen arkadaslar olmus tebrıkler darısı bıze cvp yazın lutfen

canm hamıle kalmaya engel degıl..

p..s yarıya kadar geldıgın dur ve derın nefes al nefes verırken esın ıtsın en kolay yerde kalmıssın bol jelle yapabılırsın...

sen aşabildinmi bu durumu

ben burda yeniyim cok güzel bilgiler veriliyo ve bende bu dertten muzdaribim 8aylık evliyim ama halen düzenli bi cinsel hayatım yok neyazıkki. bana yardımcı olurmusunuz bu derdi yenen arkadaşlar

hosgledın canım aramıza oncelıkle 1.sayfaytı detaylı oku....ve jel al mutlaka

kaç yıllık evlısın doktora gıttınmı daha once?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…