Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben 8aylık evliyim doktora gitmedim utancımdan ama bu sorunu yenmek istiyorum artık cok bunaldım

hoşgeldn canm forumu ilk sayfadan başlayarak oku ve burdan ayrılma hep takip edersen gaza gelip egzersizlere başlarsın. ilk yapacağın iş ayna al eline ve vaji..yı incele internetten vaji resimlerine bak kendini tanı dokun. sonra ultrason jeli veya su bazlı jellerden al ( durex, okey bunları kullananlar memnunlar ) ve serçe parmağını jelle vajiye girdirmeye çalış.... sonrasında 2 parmak 3 posrmak diye ilerliceksnn canm kolay gelsn takıldığın yerlerde sorabilirsin henüz yenemedm ama egzerszler hakkında bilgi verebilirm

kızlık zarı baya gerıde olabilirmi bende p......... yarıdan fazla gırıyoda

canım okadarını bilemem ama benim bildiğim 2 cm. falan geride oluyor.
umarım cesaretimi toplarım ve bende denerim artık..bu aksam misafirimiz var yarın aksam denycem..ins allahm ben de artık normal bir hayata dönerm...seni gercekten canı gönülden kalbimle tebrik ediyorum..

teşekkür ederim canım sende halledebilirsin bana mutlaka haber ver oldumu

Vayyy bee kayram yenmiste smdi bebek derdine dusmussss :13:
kiz ayaklarimi kaldirmak derken anlamadm benn nedemek istedinn:44:
yaaa Rabbim bu günleride gösterdi. şükür.
canım ilişkiden sonra bacakları duvara kaldırıyoruz spermler araya gitmesin diye :))
bu arada aparat içindeyken dolaşan hatta iş yapan benim canım
yardımla baya çınlattınız kulaklarımı :)))

hemde nasıl rahatladım canımmmm derdim oymuş meğerse dün gece sevinçten uyuyamadım bile
kıyamam ben sana
canım vajili arkadaşlarım. herşeyin en iyisine layıksınız siz.

stersde mi engel oluyo cnm.
eğer çalışmıyo olsam herhalde çok takardım.
ama o kadar yoğunum ki aklıma gelmiyo.
hatta şark görevine kadar süre verebilirim
tabi hemen olsa daha iyi olur doğumu doğuda yapmak istemiyorum.
tmm cnm doktora gidicem inşallah da onun dışında çocuk için uyguladığınız neler var

ben burda yeniyim cok güzel bilgiler veriliyo ve bende bu dertten muzdaribim 8aylık evliyim ama halen düzenli bi cinsel hayatım yok neyazıkki. bana yardımcı olurmusunuz bu derdi yenen arkadaşlar

canım düzenli yok derken hiç mi olmadı yoksa acı mı duyuyosun.
her harükarda %100 tedavisi olan bi hastalık canım. hiç üzülme tmm. yenebilirsin sende. forumu iyice oku anlamaya çalış takıldığın yerde sor

canım ben 8aylık evliyim doktora gitmedim utancımdan ama bu sorunu yenmek istiyorum artık cok bunaldım

canım once bır kadın dogum dr gıt durumunu anlat ve bır muayene ol...durumun psıkolojık mı fızyoljkmı bı baksın...sonra egzersızlere baslayayalımm:)

kesınlıkle stres engel oluyor...stres yapma dedım ya baska hıcbırsey yapmana gerek yok kurlere fln baslama hemen...

ılıskıden sonra ayaklarını 10 dk dik 10 dk saga 10 dk sola 10 dk da yuzustu yat canım hamıs kalanlar bole soyluyor

Slm şekerler :)
Kızlar bir şey sorucam ben p...s şeklindeki aparatı alabiliyorum ama ilerlettikçe karnıma doğru sanki adet sancısı gibi bir acı oluşuyor sizce bu normal mi yoksa bende mi bir sorun var?

Son düzenleme:

canım çok sevındım senın adına kız varya msnde en son yazışmamızda dedımkı yok bu kız bunu yapmıycak takmış kafayı aşılamaya dıe aferım bebemmm sana.eşin ne yaptı aşıtmı doktora gıtmeme sorununu,tedavı oldumuu ayy ne çok sorum varmış sana msn ye gıremıyorum bu aralarrr

n

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…