- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.721
hosgledın canım aramıza oncelıkle 1.sayfaytı detaylı oku....ve jel al mutlaka
kaç yıllık evlısın doktora gıttınmı daha once?
canım ben 8aylık evliyim doktora gitmedim utancımdan ama bu sorunu yenmek istiyorum artık cok bunaldım
canım ben 8aylık evliyim utancımdan doktora gidemedim bu sorunu yenmek istiyorum bunaldım artık
kızlık zarı baya gerıde olabilirmi bende p......... yarıdan fazla gırıyoda
umarım cesaretimi toplarım ve bende denerim artık..bu aksam misafirimiz var yarın aksam denycem..ins allahm ben de artık normal bir hayata dönerm...seni gercekten canı gönülden kalbimle tebrik ediyorum..
yaaa Rabbim bu günleride gösterdi. şükür.Vayyy bee kayram yenmiste smdi bebek derdine dusmussss :13:
kiz ayaklarimi kaldirmak derken anlamadm benn nedemek istedinn:44:
kıyamam ben sanahemde nasıl rahatladım canımmmm derdim oymuş meğerse dün gece sevinçten uyuyamadım bile
tatlımm sen once bır doktora gıt....
hamıle kalmak ıstıyorsan sakın takma kafanaa tek yapacagın o ....evet tatlım gunasırı yapın ve sakın stres yapma bızım gıbı sureyı uzatırsın benden solemesı...
ben burda yeniyim cok güzel bilgiler veriliyo ve bende bu dertten muzdaribim 8aylık evliyim ama halen düzenli bi cinsel hayatım yok neyazıkki. bana yardımcı olurmusunuz bu derdi yenen arkadaşlar
canım nasılsın bakim :))))
canım ben 8aylık evliyim doktora gitmedim utancımdan ama bu sorunu yenmek istiyorum artık cok bunaldım
stersde mi engel oluyo cnm.
eğer çalışmıyo olsam herhalde çok takardım.
ama o kadar yoğunum ki aklıma gelmiyo.
hatta şark görevine kadar süre verebilirim
tabi hemen olsa daha iyi olur doğumu doğuda yapmak istemiyorum.
tmm cnm doktora gidicem inşallah da onun dışında çocuk için uyguladığınız neler var
hepinize teşekkür ederim kızlar. 3. ü de olur mu demicem artık :))
ben vajinin ne olduğunu bildiğim için hala vajililerin olması beni çok üzüyo.
hepsini tek tek bulsam yardımım dokunsa çok istiyorum.
ben çalışmaya yenmeden 2 hafta önce başladım. ewde geçirdiğim günler daha zordu. olduğum yerde uzanıp saatlerce ağladığım günler oldu.
dışarı çıkmak çok iyi geliyo kızlar. yenene kdar lütfen yalnız kalmamaya çalışın. bu dahada zorlaştırıyo günlerimizi
normal canım bendede olmuştu ama alışkın olmadığımız için oluyor sonra geçiyor merak etmeSlm şekerler :)
Kızlar bir şey sorucam ben p...s şeklindeki aparatı alabiliyorum ama ilerlettikçe karnıma doğru sanki adet sancısı gibi bir acı oluşuyor sizce bu normal mi yoksa bende mi bir sorun var?
normal canım bendede olmuştu ama alışkın olmadığımız için oluyor sonra geçiyor merak etme
yaaa Rabbim bu günleride gösterdi. şükür.
canım ilişkiden sonra bacakları duvara kaldırıyoruz spermler araya gitmesin diye :))
bu arada aparat içindeyken dolaşan hatta iş yapan benim canım
yardımla baya çınlattınız kulaklarımı :)))
kizzzz nasl becerdn aparatla yurumeyi ben hayal ble edemiyorum
ya selaya onermistim esi karsiya egzersize hani gizliden aparatla gitse yanina o farketmdden cikarsa diye Yardim da dediki o nasil olcak zararli olmazmi :) bende dedimki olsaydi burda bikac kisi yapiyomus onlara bsy olrdu demek senmissin o gozu karaa .. valla maslhhh cnmmm Allah nazarlardan korusun
sorularıma hiç cevap alamıyorum.Desteklerinizi bekliyorum
iyiyim canım sen nasılsın egzersiz yapıcam şimdi bu sefer istekli olarak sıkılmadan yapcam ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?