Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tmm canım onu yapıyorum. kayganlaştırıcı engel mi aslında benim ihtiyacım yok zaten kaygan da EŞİM İSTİYO.
ty&ja adı doktor vermişti bi kıza daha vermiş engel değil demiş doktoru burda okumuştum

he ya ne zorlamıştım seni demi. bu arada işe başladım bana çok iyi geldi rahatladım normale dönüyorum bide vaji yendim
sen nasılsın canım bebiş çalışmaları nasıl gidio varmı şüphen

Slm şekerler :)
Kızlar bir şey sorucam ben p...s şeklindeki aparatı alabiliyorum ama ilerlettikçe karnıma doğru sanki adet sancısı gibi bir acı oluşuyor sizce bu normal mi yoksa bende mi bir sorun var?

ya efsunn aynı soruyu ben de soracaktım ben de aparata başlayalı 3 gün oluyor önceden parmakla yapıyodum parmak aparata göre kısa sanırım ondan böyle bir ağrı olmamıştı aparata başlayınca bende de ağrı oldu ilerleyince oluyo bende de

canım korku kasılma var bircok kere denedik ama ilişkiye giremedik cok üzülüyorum benden sonra evlenenler hamile kaldılar ben daha şu engeli aşamadım acı ve kanama olcak diye cok korkuyorum aslında canım cok tatlı degildir ama korkuyorum iştee..elimde degil napim. böyle bi sorunum oldugunu ilk gece anladım cevreden yok böyle acı cekeceksin yok cok kanama olcak deyip benim bilinc altıma yerleştirdiler bu korkuyu.sen yendinmi ne kadar süredir evlisin

merhaba bayanlar bende aranıza katıldım malesef yanlış doktor seçimi yüzünden ilk tedavim başarısızlıkla sonuçlandı;( seçilen doktor kesinlikle kişiye özel uygulama yapmalı ve psikolojik destek vermeli. bakalım ne zaman yenebilicem...tedavi esnasında kızlık zarımda yırtıldı fakat ben hala en küçük tüpü dahi yerleştiremiyorum, ve gitgide soğuyorum..bilmem halim ne olacak

arkadaşım bende yeniyim burda ben senin gibi doktora gitmedim kendim yenerim diye bekledim hep ama bi türlü yenemedim bu derdi kac aylık evlisin sen

hoşgeldin panterrr doktorun nasıl bir tedavi yöntemi uyguladı egzersiz mi verdi

egzersizmi yapmalıyım p...le devammı etmeliyim yol gösterebilirmisin

canm ben ne diceğimi bilemedm burda herkes egzersizle yenmiş senn gibi p..s le yenen bilmiyorum belki vardır ama sen zor olan kısmı alıyorsun zaten p..sle devam et bence önce bikaç deneme sonrasında ilerleme olmuyorsa egzersiz yapabilirsin

ilk sayfadaki egzersizleri okudum yarından itibaren denicem sen aşabildinmi bu sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…