- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.741
kesınlıkle stres engel oluyor...stres yapma dedım ya baska hıcbırsey yapmana gerek yok kurlere fln baslama hemen...
ılıskıden sonra ayaklarını 10 dk dik 10 dk saga 10 dk sola 10 dk da yuzustu yat canım hamıs kalanlar bole soyluyor
canım çok sevındım senın adına kız varya msnde en son yazışmamızda dedımkı yok bu kız bunu yapmıycak takmış kafayı aşılamaya dıe aferım bebemmm sana.eşin ne yaptı aşıtmı doktora gıtmeme sorununu,tedavı oldumuu ayy ne çok sorum varmış sana msn ye gıremıyorum bu aralarrr
Slm şekerler :)
Kızlar bir şey sorucam ben p...s şeklindeki aparatı alabiliyorum ama ilerlettikçe karnıma doğru sanki adet sancısı gibi bir acı oluşuyor sizce bu normal mi yoksa bende mi bir sorun var?
bendede aynı sorun var kızlar korkuyorum yenemiyorum korkumu
maşallah sana cnm benim
hep böle istekli ol canım tdını çıkar nasıl olsa yeneceksin vajinin hiç kurtuluşu yok :)
canım düzenli yok derken hiç mi olmadı yoksa acı mı duyuyosun.
her harükarda %100 tedavisi olan bi hastalık canım. hiç üzülme tmm. yenebilirsin sende. forumu iyice oku anlamaya çalış takıldığın yerde sor
merhaba bayanlar bende aranıza katıldımmalesef yanlış doktor seçimi yüzünden ilk tedavim başarısızlıkla sonuçlandı;( seçilen doktor kesinlikle kişiye özel uygulama yapmalı ve psikolojik destek vermeli. bakalım ne zaman yenebilicem...tedavi esnasında kızlık zarımda yırtıldı fakat ben hala en küçük tüpü dahi yerleştiremiyorum, ve gitgide soğuyorum..bilmem halim ne olacak
merhaba bayanlar bende aranıza katıldımmalesef yanlış doktor seçimi yüzünden ilk tedavim başarısızlıkla sonuçlandı;( seçilen doktor kesinlikle kişiye özel uygulama yapmalı ve psikolojik destek vermeli. bakalım ne zaman yenebilicem...tedavi esnasında kızlık zarımda yırtıldı fakat ben hala en küçük tüpü dahi yerleştiremiyorum, ve gitgide soğuyorum..bilmem halim ne olacak
evet o şekilde devam ediyor.egzersiz yapmam gerekirmi yoksa p...le mi devam etmeliyim.Bu arada parmak çok zor geliyornasılsın nasl gidiyor ne kadar alabiliyosun p...si en son 5 cm deydin sanırım yanlış hatırlamıyorsam
nasılsın nasl gidiyor ne kadar alabiliyosun p...si en son 5 cm deydin sanırım yanlış hatırlamıyorsam
nasılsın nasl gidiyor ne kadar alabiliyosun p...si en son 5 cm deydin sanırım yanlış hatırlamıyorsam
egzersizmi yapmalıyım p...le devammı etmeliyim yol gösterebilirmisin
kas gevşetici ilaç olarak önerebilecegin bir isim varmı
sorularıma hiç cevap alamıyorum.Desteklerinizi bekliyorum
hoşgeldn canm forumu ilk sayfadan başlayarak oku ve burdan ayrılma hep takip edersen gaza gelip egzersizlere başlarsın. ilk yapacağın iş ayna al eline ve vaji..yı incele internetten vaji resimlerine bak kendini tanı dokun. sonra ultrason jeli veya su bazlı jellerden al ( durex, okey bunları kullananlar memnunlar ) ve serçe parmağını jelle vajiye girdirmeye çalış.... sonrasında 2 parmak 3 posrmak diye ilerliceksnn canm kolay gelsn takıldığın yerlerde sorabilirsin henüz yenemedm ama egzerszler hakkında bilgi verebilirm
canm ben etkili bir kas gevşetici bilmiyorum bilenler en geç yarına cvp verirler... ben kullanmadım hiç kas gevşetici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?