- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.761
arkadaşım ben yeniyim burda sen yenebildinmi bu sorunu
ilk sayfadaki egzersizleri okudum yarından itibaren denicem sen aşabildinmi bu sorunu
canım korku kasılma var bircok kere denedik ama ilişkiye giremedik cok üzülüyorum benden sonra evlenenler hamile kaldılar ben daha şu engeli aşamadım acı ve kanama olcak diye cok korkuyorum aslında canım cok tatlı degildir ama korkuyorum iştee..elimde degil napim. böyle bi sorunum oldugunu ilk gece anladım cevreden yok böyle acı cekeceksin yok cok kanama olcak deyip benim bilinc altıma yerleştirdiler bu korkuyu.sen yendinmi ne kadar süredir evlisin
canım okadarını bilemem ama benim bildiğim 2 cm. falan geride oluyor.
teşekkür ederim canım sende halledebilirsin bana mutlaka haber ver oldumu
günaydın kızlar hatta tünaydın ama kimsecikler yok sitede...inşallah herkes egzersiz yapıyordur ve güzel haberlerle gelenler olur hepinizi öpüyorum mutlu ve umutlu hafta sonları...
kas gevşetici ilaç olarak önerebilecegin bir isim varmı
he ya ne zorlamıştım seni demi. bu arada işe başladım bana çok iyi geldi rahatladım normale dönüyorum bide vaji yendim
sen nasılsın canım bebiş çalışmaları nasıl gidio varmı şüphen
ya efsunn aynı soruyu ben de soracaktım ben de aparata başlayalı 3 gün oluyor önceden parmakla yapıyodum parmak aparata göre kısa sanırım ondan böyle bir ağrı olmamıştı aparata başlayınca bende de ağrı oldu ilerleyince oluyo bende de
aynen canım ben de aparatı ilerlettikçe baya canım yanıyor elaelanaz normal olduğunu söyledi alıştıkça geçiyormuş...
zaten geçmezse vay halimize((
Bugun yine aparatla calisicam ya aslinda benm ilerlerken acimiyor ilerletince bir noktaya degdigini hissediyorum oraya baski yapinca agriyo acaba cok mu ilerletiyorum bir rimelin tamamini aliyorum zaten tamamini alinca agri olusuyo korkuyorum yaa acaba bi sorunum mu var:-(
Canım benimde aynı.Aparatın sonuna geldiğimde acıyor ve gitmiyor sanki...Normalmiş ama korkma bir sorunumuz yok bence.
Canım benimde aynı.Aparatın sonuna geldiğimde acıyor ve gitmiyor sanki...Normalmiş ama korkma bir sorunumuz yok bence.
benım esımde eparata egsersıze karsıydı
basarı hıkayemde yaptıgım oyunu yazmıstım sende oyle yapsan
ben esımden once odaya gıdıp aparatı aldım yorganın altında
esım bılmıyor tabı o odaya gelınce caktırmadan aparatı cıkarıp yatagın altına sakladım oyle denedık oldu bıttı ..
vajı belasıyla ugrasırken bırde eslerımızın ınatcılıgıyla ugrasmak
ama buna ragmen yenıcek gucteyız basarıcaksın ınsallah
valla haklısın, eşimin inadıyla uğraşmaktan çok yoruldum. eve gene grip getirdi, kendi turp gibi ama ben yıkıldım, zaten tam iyileşememiştim bir türlü. sabah doktora gittik. faranjit ve sinüzit. her yerim ağrıyor. ilaçlara başladım yeniden, ağrılarım biraz azaldı ama onu bile burnumdan getirdi. niye kendimi bırakıyormuşum, herkes hasta oluyormuş ama benim gibi yapmıyormuş, bu ne halsizlikmiş falan filan. önce cevap vermedim sonra ağlamaya başladım, bütün sinirlerim bozuldu. hastaneden eve kadar bir de ağlayarak geldim. sanki hasta olmak benim suçum. hastalığına bile koymuyor insanı, söylendim bir sürü tutamadım artık kendimi. bu sefer de özür diliyor, üzülüyormuş da ondan öyle yapıyormuş. tek beklediğim şefkat. bünyem hassas herkesten daha ağır geçiriyorum her şeyi bunu ben seçmedim ki. sanki seçmişim gibi bunda bile ben suçluyum. beni bu halde bırakıp gezmeye gitti, ben de hiç söylenmedim yazdım bir kenara. yalnız yaşarken de böyle sürüne gebere atlatırdım hastalıklarımı ve hep üzülürdüm, eşim olsa elime bir bardak su verir diye. ne kadar yanılmışım. yalnızken insanın umudu olmuyor hiç olmazsa, başının çaresine bakıyor. şimdi hasta olduğum yetmiyor, bir de bunlara üzülüyorum.
senin yöntemi biliyorum da, benimkini hadi gel yapalım diye yatağa çağırma şansım da yok. illa o isteyecek ki bişeyler olsun. hele ben bir iyileşeyim, egzersize başlayayım, kaçacak yeri kalmayacak onun artık. bu kadar naz çektiğim yeter, ben mi hastayım o mu hasta anlamadım gitti valla
sela yazdıklarını simdi okudum..lütfen kendini üzme..güçlü olmaya çalıs..bu arada cok gecmiş olsun..umarım hep birlikte su durumu atlatırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?