Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tebrik ediyorum seni inşaallah en kısa zamanda bebek haberinizi alırız.Verdigin bilgiler için teşekkürler.

aaa nariko hamile mi ne güzel tebrik ederim canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

ewet cnm 4 haftalıktı sanırım. maşallah. hayırlısıyla doğmayı naip etsin Allah.
darısı bize inşallah. sen sınavdan önce düşünmüyodun demi. ben aparatsız yapabiliyorum artık bide jeli bıraksak. jel çocuğa engel diyolar ama netten araştırdım benim kullandığım değilmiş dr tavsiye etmişti su bazlı olduğu için spermleri öldürmüyo yazmışlar ama yinede bırakmak istiyorum jeli.
eşim,i kandırcam bi daha ki sefere jel bitti diycem :))

haadi ya tüh bizim işte 1le 10 arası acayip yoğun olurmuş.
ayy inşallah olur canım kaç gün gecikti. hemen gelsin bebişlerimiz bekletmesinler daha
eşim doktora gitmişti canım ama bi süre kullanmadı sadece reçeteyle verilen bi ilaç olduğu için kıyamıyodu kullanmaya :)
ama ilaçtan çok film izleyerek sağladı. çok tasvip etmiyodum bunu ama tedavi amaçlı yaptık cidden işede yaradı.
ilaçın biri de hala duruyo. ondan sonrada sorunumuz olmadı çok şükür.
duygu sanki yeni ewli gibiyiz. herşey yeniden başladı sanki.
olan kaybettiğim 8 ayıma oldu.
yinede vardır bi hikmeti diyorum

başta üzüldüğünü sıkıntılarını ifade etsende sonunda yine sana yakışanı yapmışsın canım.
senle saatlerce konuştuğumuz günler oldu az çok tanıdım. sana o kadar çok güveniyorum ki
hep diyorum ya sen cidden çok güçlüsün. sana özenmiyo değilim
canım bi iyileş eşinlede düzelt arayı o zaman kim tutar seni

sağol kayracım. nihayet denk geldik. ne çok zaman oldu yahu :)) bana özenecek bişey yok, hala yenemedim ki (( olduğum yerde saydığım yetmezmiş gibi 1 aydır griple boğuşuyorum. artık tüm sistemlerim iptal oldu sanırım, yoksa bu kadar ağır hasta olmuyordum. ben her türlü hastalığı yenerim, yeter ki psikolojim düzgün olsun. o da malum sebeplerden pamuk ipliğine bağlı işte, üflesen yıkılıyorum

sende ne var ne yok bakiim? her şey yolunda mı???

ayy inşallah rabit. doktora gitmedik benim yada eşimin bi sorunu var mı bilmiyoruz. inşallah yoktur. 10 undan sonra gidicem.
gitmeden hamile kalsamö keşke

Önemli olan va.. yenmek çocuk Allahın izniyle olur hesaplamalar yapıp kendini strese sokma yenmişken keyfini çıkarmaya bak.Ben v...ken çocugum oldu sadece v.. dışına akan sp..le hamile kaldım.Rabbim olmazları olduruyor sen yeterki rabbime sıgın sen hatırladıgım kadarıyla çok da yenievlisin.DUALARIM SENİNLE.........

Son düzenleme:
offf çıkmak zorunda kaldım canım eşim yemek yapıyodu hadi hadi diyip duruyodu.
havalar ısınıyo canım yakında iyileşmeyede başlarsın.
kocan çok dayanamaz sana canım kısa sürede barışırsınız
keyfiniz yerine gelir düzelirsiniz inşallah
ewlilikte oluyo malesef böle kırgınlıklar vaji daha da şiddetlendiriyo.
bak yenince sende göreceksin yeniden başlamış gibi olacaksınız. o zaman değmeyin keyfine.

ya ogun gormedım sonradan yazdım ama sen cıkmıstınıkı parmağa gectım bende ama cok fazla gıt gel yapamıyorum ıkı parmakta bıraz zorlandım
öylee yani
canım egzersizlerin bazı aşamalarında zorluklar oluyo yapamam dediğimiz aşamalara geliyoruz ama toparlanıp yapıyoruz.
çok normal bu zamanla alışacaksın. egzersizi sıkı tutu canımcım

cok gecmıs olsun canım grıp bır turlu bırakmıyor annemler herkes hastanelık oldu bu yuzden
şimdide eşim sakatlandı 4 gundur ızınlı işten ona bakıyım derken cıldırıyorum

aman dıkkat kendıne .. eşindende elbet bu yaptıklarının acısını cıkarıcaksın herseyın zamanı var hatasını anlayıp ozur dılıcek elbet bır gun
bız onlar olmadan yasarız ama onlar bızler onların hayatını duzenlıyen eslerı olmadan yapamaz ...

umarım bır yol bulup bır sekılde yenersın canım ...

nilayım balım seni ve tum kader arkadaşlarımı cok özledim
eşim iyileşir iyileşmez burdayım :)

sen nasılsın balım eşin nasıl ?
beycey kayraozlem sızler nasılsınız?
elvancım sen ne asamadasın hepınız aklımda duamdasınız

yenı gelenler inşallah en kısa sürede bizler gıbı yenıp hayata yenıden dogucaksınız

kızlar nasılsınız?
giremiorum epeydir,vajiden kurtuldum die sevinieken saçma sapan seylerle ugraşıorum bu ara
hangisi daha zor bilmiorumm
bütün sıkıntılarımız bitsin inşşlh,

vajinismusn çaresi var çok şükür kızlar egzersizle tamammen yenmek mümkün çok sıkıntı etmeyin kendinize
rabbim çaresiz dert vermesin inşşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…