- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.781
canım. p..s yle egzersiz yapabiliyosanız bu güzel bişey. çoğumuzun eşlerinde sertlik uzun sürmediği için değil egzersz denemele bile yarım kalıyo.
sizde yok sanırım inşallah olmaz.
hiç egzersiz yapmadan p...s yle yenen arkadaşımız vardı. nariko 15 gün falan denedi azar azar aldı ve sonunda yendi . şimdi hamile geçen foruma yazmıştı. sende yapabilirsin. zaten önemli olan kendini rahat hisstmek
aaa nariko hamile mi ne güzel tebrik ederim canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
haadi ya tüh bizim işte 1le 10 arası acayip yoğun olurmuş.yok be gulum zorlamak değilde üzülüyodum işte,anladım yazdıklarından zaten çok ii yapmışsın ne iş yapıyosun sımdı.canım bebiş çalıştık işte bakalım halen adet olmadım ıdrar negatıf ama kan verıcem pazartesı gunune kadar olmazsam,kız hemen bebiş demeye başlamışın benden önce anne olacan galıba hadı bakalım ınşallah göbişlerimiz dolsun dolsun taşsın:) esın ne yaptı canım o kaldı aklımda dedım bu kız bu adamı ıkna edebıldımı dıye bu arada yarın ankaradayım gunu bırlık ıkeda işlerim var canımcım
valla haklısın, eşimin inadıyla uğraşmaktan çok yoruldum. eve gene grip getirdi, kendi turp gibi ama ben yıkıldım, zaten tam iyileşememiştim bir türlü. sabah doktora gittik. faranjit ve sinüzit. her yerim ağrıyor. ilaçlara başladım yeniden, ağrılarım biraz azaldı ama onu bile burnumdan getirdi. niye kendimi bırakıyormuşum, herkes hasta oluyormuş ama benim gibi yapmıyormuş, bu ne halsizlikmiş falan filan. önce cevap vermedim sonra ağlamaya başladım, bütün sinirlerim bozuldu. hastaneden eve kadar bir de ağlayarak geldim. sanki hasta olmak benim suçum. hastalığına bile koymuyor insanı, söylendim bir sürü tutamadım artık kendimi. bu sefer de özür diliyor, üzülüyormuş da ondan öyle yapıyormuş. tek beklediğim şefkat. bünyem hassas herkesten daha ağır geçiriyorum her şeyi bunu ben seçmedim ki. sanki seçmişim gibi bunda bile ben suçluyum. beni bu halde bırakıp gezmeye gitti, ben de hiç söylenmedim yazdım bir kenara. yalnız yaşarken de böyle sürüne gebere atlatırdım hastalıklarımı ve hep üzülürdüm, eşim olsa elime bir bardak su verir diye. ne kadar yanılmışım. yalnızken insanın umudu olmuyor hiç olmazsa, başının çaresine bakıyor. şimdi hasta olduğum yetmiyor, bir de bunlara üzülüyorum.
senin yöntemi biliyorum da, benimkini hadi gel yapalım diye yatağa çağırma şansım da yok. illa o isteyecek ki bişeyler olsun. hele ben bir iyileşeyim, egzersize başlayayım, kaçacak yeri kalmayacak onun artık. bu kadar naz çektiğim yeter, ben mi hastayım o mu hasta anlamadım gitti valla
ayy inşallah rabit. doktora gitmedik benim yada eşimin bi sorunu var mı bilmiyoruz. inşallah yoktur. 10 undan sonra gidicem.canım tebrik ediyorum seni inşaallah en kısa zamanda bebek haberinizi alırız.Verdigin bilgiler için teşekkürler.
başta üzüldüğünü sıkıntılarını ifade etsende sonunda yine sana yakışanı yapmışsın canım.
senle saatlerce konuştuğumuz günler oldu az çok tanıdım. sana o kadar çok güveniyorum ki
hep diyorum ya sen cidden çok güçlüsün. sana özenmiyo değilim
canım bi iyileş eşinlede düzelt arayı o zaman kim tutar seni
ayy inşallah rabit. doktora gitmedik benim yada eşimin bi sorunu var mı bilmiyoruz. inşallah yoktur. 10 undan sonra gidicem.
gitmeden hamile kalsamö keşke
offf çıkmak zorunda kaldım canım eşim yemek yapıyodu hadi hadi diyip duruyodu.sağol kayracım. nihayet denk geldik. ne çok zaman oldu yahu :)) bana özenecek bişey yok, hala yenemedim ki(( olduğum yerde saydığım yetmezmiş gibi 1 aydır griple boğuşuyorum. artık tüm sistemlerim iptal oldu sanırım, yoksa bu kadar ağır hasta olmuyordum. ben her türlü hastalığı yenerim, yeter ki psikolojim düzgün olsun. o da malum sebeplerden pamuk ipliğine bağlı işte, üflesen yıkılıyorum
sende ne var ne yok bakiim? her şey yolunda mı???
canım egzersizlerin bazı aşamalarında zorluklar oluyo yapamam dediğimiz aşamalara geliyoruz ama toparlanıp yapıyoruz.ya ogun gormedım sonradan yazdım ama sen cıkmıstınıkı parmağa gectım bende ama cok fazla gıt gel yapamıyorum ıkı parmakta bıraz zorlandım
öylee yani
valla haklısın, eşimin inadıyla uğraşmaktan çok yoruldum. eve gene grip getirdi, kendi turp gibi ama ben yıkıldım, zaten tam iyileşememiştim bir türlü. sabah doktora gittik. faranjit ve sinüzit. her yerim ağrıyor. ilaçlara başladım yeniden, ağrılarım biraz azaldı ama onu bile burnumdan getirdi. niye kendimi bırakıyormuşum, herkes hasta oluyormuş ama benim gibi yapmıyormuş, bu ne halsizlikmiş falan filan. önce cevap vermedim sonra ağlamaya başladım, bütün sinirlerim bozuldu. hastaneden eve kadar bir de ağlayarak geldim. sanki hasta olmak benim suçum. hastalığına bile koymuyor insanı, söylendim bir sürü tutamadım artık kendimi. bu sefer de özür diliyor, üzülüyormuş da ondan öyle yapıyormuş. tek beklediğim şefkat. bünyem hassas herkesten daha ağır geçiriyorum her şeyi bunu ben seçmedim ki. sanki seçmişim gibi bunda bile ben suçluyum. beni bu halde bırakıp gezmeye gitti, ben de hiç söylenmedim yazdım bir kenara. yalnız yaşarken de böyle sürüne gebere atlatırdım hastalıklarımı ve hep üzülürdüm, eşim olsa elime bir bardak su verir diye. ne kadar yanılmışım. yalnızken insanın umudu olmuyor hiç olmazsa, başının çaresine bakıyor. şimdi hasta olduğum yetmiyor, bir de bunlara üzülüyorum.
senin yöntemi biliyorum da, benimkini hadi gel yapalım diye yatağa çağırma şansım da yok. illa o isteyecek ki bişeyler olsun. hele ben bir iyileşeyim, egzersize başlayayım, kaçacak yeri kalmayacak onun artık. bu kadar naz çektiğim yeter, ben mi hastayım o mu hasta anlamadım gitti valla
kimse yokmu burda yahuuuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?