- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.801
slm kızlar :))
ben p....s şeklinde aparatı alabiliyorum ama git gel yaparken canım acıyor
Offfffffffffffffffff ne zaman düzelecem ben ya?
her şekilde haline şükretmelisin tatlım bence... ilk başlarken bu kadar aparatı alabileceğini tahmin edebiliyor muydun? hepsinin sırası zamanı var demekki... bence aparatı içine aldığında biraz zaman ver kendine.. içindeyken bekle bi 15-20 dk. tv izle mesela... kızlar hep anlatırdı bu şekilde vaji rahatlıyor diye... zaten alışacaktır o zaman... birkaç sefer sonra rahatça git gel yaparsın bence...
aykurt sen yenmiş miydin canım?
henüz yenemedim tatlım ama çok sıkıldım artık... hep stres hep stres... temmuzdan beridir netim yoktu... erteleme hastalığı diye boşuna dememişler hep ertele ertele... birde 6 aydır her gün kanamam vardı neredeyse ama çok şükür geçenlerde doktora gittim sadece stresten dedi... bi ilaç verdi sağolsun yarın bitiyor ilacım... hastalanayım hemen başlıycam kaldığım yerden... hatta doktor birde folik asit verdi bana hamile kalırsın belki o zaman bebek için çok sağlıklı olur kullan dedi... doktorum baya gaz verdi sağolsun... ALLAH ımda yardımcımız olursa hiçbirimizin sıkıntısı kalmayacak inşaallah...
Süpermis valla canım bu dertten kurtulup hamile kalanları duydukça çok seviniyorum çünkü ömrümüzün sonuna kadar böyle kalacagimizi düşünürdük hep...ama ben şuan düşünmüyorum öncelikle hayatımın tamamen rayına oturması lazım.ama tabi Allah bilir doğru zamanda hayırlı bir evladım olur inşallah.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin baştada nilay gulsevdam aybice ve sana:)ewet cnm 4 haftalıktı sanırım. maşallah. hayırlısıyla doğmayı naip etsin Allah.
darısı bize inşallah. sen sınavdan önce düşünmüyodun demi. ben aparatsız yapabiliyorum artık bide jeli bıraksak. jel çocuğa engel diyolar ama netten araştırdım benim kullandığım değilmiş dr tavsiye etmişti su bazlı olduğu için spermleri öldürmüyo yazmışlar ama yinede bırakmak istiyorum jeli.
eşim,i kandırcam bi daha ki sefere jel bitti diycem :))
İnşallah canım benim, Rabbimin izniyle kurtulcaz hepimiz bu illetten. Erteleme artık tatlım sen de, bir an önce başla egzersizlerine.
Kanaman neden oluyordu ki canım? Adet dönemiyle ilgili bir problem mi? Çok geçmiş olsun...
henüz yenemedim tatlım ama çok sıkıldım artık... hep stres hep stres... temmuzdan beridir netim yoktu... erteleme hastalığı diye boşuna dememişler hep ertele ertele... birde 6 aydır her gün kanamam vardı neredeyse ama çok şükür geçenlerde doktora gittim sadece stresten dedi... bi ilaç verdi sağolsun yarın bitiyor ilacım... hastalanayım hemen başlıycam kaldığım yerden... hatta doktor birde folik asit verdi bana hamile kalırsın belki o zaman bebek için çok sağlıklı olur kullan dedi... doktorum baya gaz verdi sağolsun... ALLAH ımda yardımcımız olursa hiçbirimizin sıkıntısı kalmayacak inşaallah...
slm arkadaşım sen yenebildinmi bu derdi
slm arkadaşım sen yenebildinmi bu derdi
egzersizlere başladınmı
ya neden kimse bana yardımcı olmuyo yeniyim diye mi acaba üzülüyorum ama böyle yapmayın arkadaşlar
ya neden kimse bana yardımcı olmuyo yeniyim diye mi acaba üzülüyorum ama böyle yapmayın arkadaşlar
selam ... henüz yenemedim arkadaşım ama bu sadece benden kaynaklı... üzerine fazla düşmedim ve korktuğumdan hep erteledim... birde bu siteden çok gaza geliyordum ama 8 aydır netim yoktu çok moralim bozuktu... çünkü kimseyle paylaşamadığınız bir olay bu.. ve yaşamayan bilemez... ama burda birbirimizi tanımasakta tedavi amaçlı olduğu için ve sadece birbirimizi anlayabildiğimiz için herşeyi paylaşabiliyoruz... aklıma koydum çok az kaldı inşaallah... şöyle diyim bi hastalanayım hemen kaldığım yerden devam edicem... ha ben egzersizlere başlamıştım çok güzel gidiyordu ama stres sıkıntı maddiyat derken araya sorunlar girdikçe erteliyoruz... ama taktım kafama...Rabbimin izniyle yenecem...
tatlım ben geçen seneden beridir buralardayım sormak istediklerin olursa çekinme
bugün misafir vardı yapamadım ama biraz aynadan vaji..yi tanımaya calıstım senin nasıl gidiyo arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?