Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar :))
ben p....s şeklinde aparatı alabiliyorum ama git gel yaparken canım acıyor
Offfffffffffffffffff ne zaman düzelecem ben ya?

Son düzenleme:
slm kızlar :))
ben p....s şeklinde aparatı alabiliyorum ama git gel yaparken canım acıyor
Offfffffffffffffffff ne zaman düzelecem ben ya?

her şekilde haline şükretmelisin tatlım bence... ilk başlarken bu kadar aparatı alabileceğini tahmin edebiliyor muydun? hepsinin sırası zamanı var demekki... bence aparatı içine aldığında biraz zaman ver kendine.. içindeyken bekle bi 15-20 dk. tv izle mesela... kızlar hep anlatırdı bu şekilde vaji rahatlıyor diye... zaten alışacaktır o zaman... birkaç sefer sonra rahatça git gel yaparsın bence...

canım içimde bekletiyorum ama bu kez de kayganlaştırıcının etkisi geçiyor galiba.. çıkarırken baya bi acıyor

Son düzenleme:
aykurt sen yenmiş miydin canım?

henüz yenemedim tatlım ama çok sıkıldım artık... hep stres hep stres... temmuzdan beridir netim yoktu... erteleme hastalığı diye boşuna dememişler hep ertele ertele... birde 6 aydır her gün kanamam vardı neredeyse ama çok şükür geçenlerde doktora gittim sadece stresten dedi... bi ilaç verdi sağolsun yarın bitiyor ilacım... hastalanayım hemen başlıycam kaldığım yerden... hatta doktor birde folik asit verdi bana hamile kalırsın belki o zaman bebek için çok sağlıklı olur kullan dedi... doktorum baya gaz verdi sağolsun... ALLAH ımda yardımcımız olursa hiçbirimizin sıkıntısı kalmayacak inşaallah...

İnşallah canım benim, Rabbimin izniyle kurtulcaz hepimiz bu illetten. Erteleme artık tatlım sen de, bir an önce başla egzersizlerine.
Kanaman neden oluyordu ki canım? Adet dönemiyle ilgili bir problem mi? Çok geçmiş olsun...

iyi geceler kızlar
ben 3 aylık evliyim galiba vanismus belası bendede var henüz tam bi ilişkiye giremedik çok acı oluyor 5 cm falan girdiğinde ben bagırınca eşimde korkup bırakıo bugun burda parmak egzersizlerini okudum ve denedim ama elime sert bi şişlik geldi korkuyorum nedir acaba

Süpermis valla canım bu dertten kurtulup hamile kalanları duydukça çok seviniyorum çünkü ömrümüzün sonuna kadar böyle kalacagimizi düşünürdük hep...ama ben şuan düşünmüyorum öncelikle hayatımın tamamen rayına oturması lazım.ama tabi Allah bilir doğru zamanda hayırlı bir evladım olur inşallah.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin baştada nilay gulsevdam aybice ve sana:)

Rabbim bilir nedenini ama tatlım doktorun dediği stres kaynaklı olduğu... ramazandan sonra bi başladı 1 hafta öncesine kadar tatlım her gün 1-2 damla kanama oluyordu... iş güç ve ihmal sebebiyle doktora gidemedim... birazda korktum açıkçası.. hem vaji var doktor nasıl davrancak diye... daha önce gittiğim doktorlara sinir oldum... bu sefer bi tanıdığın çok güvendiği benimde evlenmedne önce gittiğim bi doktor vardı... adam 50-60 yaşlarında baya deneyimlki ama... eşime söyledim beraber gitcektik kısmet olmadı ben tek gittim... adam çok şaşırdı vajili olmama... evliliğimiz bir seneyi bir kaç önce doldurdu çünkü...neyse adam baya gırgır sağolsun çok rahatlattı beni... ben miyom felan vardır yada polişkistik bişeylerdir diye korkuyordum ama çok şükür hiç bir şeyin yok dedi... sterstendir dedi...o kadar rahatladımki anlatamam... hapım bitsin birde hastalanayım ohhh okadar rahatlayacamki artık ALLAH ımın izniyle kimse tutamaz beni:))) doktorun rahatlatması okadar güzel birşeymişkşi kuşlar gibiyim artık desem yeridir tatlım:))

slm arkadaşım sen yenebildinmi bu derdi

merhabalar;
bu gece yine deyeceğiz ,en son geçen hafta denemiştik ve p...s in yarısnı alabilmiştim ,bu gece dua ediniz,dualarınızdan bizleri eksik etmeyin ,bu gece kayınpeder illaki torun istrim ,artık işi sıkı tutun dedi ,birde kullandığınız sperm öldürmeyen jel markası kullanan bana marka adı verebilir mi ?

slm arkadaşım sen yenebildinmi bu derdi

selam ... henüz yenemedim arkadaşım ama bu sadece benden kaynaklı... üzerine fazla düşmedim ve korktuğumdan hep erteledim... birde bu siteden çok gaza geliyordum ama 8 aydır netim yoktu çok moralim bozuktu... çünkü kimseyle paylaşamadığınız bir olay bu.. ve yaşamayan bilemez... ama burda birbirimizi tanımasakta tedavi amaçlı olduğu için ve sadece birbirimizi anlayabildiğimiz için herşeyi paylaşabiliyoruz... aklıma koydum çok az kaldı inşaallah... şöyle diyim bi hastalanayım hemen kaldığım yerden devam edicem... ha ben egzersizlere başlamıştım çok güzel gidiyordu ama stres sıkıntı maddiyat derken araya sorunlar girdikçe erteliyoruz... ama taktım kafama...Rabbimin izniyle yenecem...
tatlım ben geçen seneden beridir buralardayım sormak istediklerin olursa çekinme

ya neden kimse bana yardımcı olmuyo yeniyim diye mi acaba üzülüyorum ama böyle yapmayın arkadaşlar

canım aynayı alıp va... inceledinmi.İlk adım bu şekilde başlıyor.Aklına takılanı sor normalde ben egzersiz yapmıyorum ama bildigim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım.

ya neden kimse bana yardımcı olmuyo yeniyim diye mi acaba üzülüyorum ama böyle yapmayın arkadaşlar

tatlım emin ol herkes elinden geleni yapmaya hazır.. ama bazen biz cevap yazınca yeni sayfaya geçiyor dakikalarca göremiyoruz... bu iş sabır işi tatlım... önce Rabbim yardımcımız ve biz de inşaallah hep bşirbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz herzaman... kız varya ben 8 aydır nette yoktum rahat 25-30 kişi yenmiş benim üzerime... bşir kaç ay önce baktığımda öyleydi... bu sayı şimdi kaç bilmiyorum inan... bu işte önce sabır.. sonra kendine ve eşine güven ama en önemlisi sabır geliyor tatlım... üzme kendini hadi ama...

cok saol. bende bugun yarın hallederiz diye hep erteledim baktım olmuyo arastırdım sonra burayı buldum okudum paylasılanları ve üye oldum insallah bu dertten allahın izniyle kurtuluruz arkadasım sen kac yıllık evlıydın

bugün misafir vardı yapamadım ama biraz aynadan vaji..yi tanımaya calıstım senin nasıl gidiyo arkadaşım

ben p... si bayagı alabiliyorum .Egzersiz degil penisle devam ediyorum.Canım yanlız degilsin daha evliligin çok yeni beyninde bitirecegine inan.Ben siteye üye olalı 12 gün olmş bu süre zarfında çok yol kateddim eşim bile inanamıyor.Vajinayı inceleyebilmen bile büyük başarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…