- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.821
canım aynayı alıp va... inceledinmi.İlk adım bu şekilde başlıyor.Aklına takılanı sor normalde ben egzersiz yapmıyorum ama bildigim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım.
tatlım emin ol herkes elinden geleni yapmaya hazır.. ama bazen biz cevap yazınca yeni sayfaya geçiyor dakikalarca göremiyoruz... bu iş sabır işi tatlım... önce Rabbim yardımcımız ve biz de inşaallah hep bşirbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz herzaman... kız varya ben 8 aydır nette yoktum rahat 25-30 kişi yenmiş benim üzerime... bşir kaç ay önce baktığımda öyleydi... bu sayı şimdi kaç bilmiyorum inan... bu işte önce sabır.. sonra kendine ve eşine güven ama en önemlisi sabır geliyor tatlım... üzme kendini hadi ama...
selam ... henüz yenemedim arkadaşım ama bu sadece benden kaynaklı... üzerine fazla düşmedim ve korktuğumdan hep erteledim... birde bu siteden çok gaza geliyordum ama 8 aydır netim yoktu çok moralim bozuktu... çünkü kimseyle paylaşamadığınız bir olay bu.. ve yaşamayan bilemez... ama burda birbirimizi tanımasakta tedavi amaçlı olduğu için ve sadece birbirimizi anlayabildiğimiz için herşeyi paylaşabiliyoruz... aklıma koydum çok az kaldı inşaallah... şöyle diyim bi hastalanayım hemen kaldığım yerden devam edicem... ha ben egzersizlere başlamıştım çok güzel gidiyordu ama stres sıkıntı maddiyat derken araya sorunlar girdikçe erteliyoruz... ama taktım kafama...Rabbimin izniyle yenecem...
tatlım ben geçen seneden beridir buralardayım sormak istediklerin olursa çekinme
kızlar sitede olduğum zamanlarda bütün sorularınıza cevap vermeye çalışırım... ama genelde eski sayfaları okuyorum... biraz geç cevaplayabilirim... ama her şekilde yardımcı olurum... bu sadece benim için değil bütün arkadaşlarım içinde geçerlşdir... herkes aynı dertten muzdarip ve bizi bizden başka kimsecikler anlamaz...
cok saol. bende bugun yarın hallederiz diye hep erteledim baktım olmuyo arastırdım sonra burayı buldum okudum paylasılanları ve üye oldum insallah bu dertten allahın izniyle kurtuluruz arkadasım sen kac yıllık evlıydın
aslında cok inceleyemedim ama tanımaya calısıyorum artık bi yerden baslamam lazım gec bile kaldım arkadasım ya cok üzülüyorum bu duruma cok bunaldım
ok arkadas saol cvpların icin umarım herkes icin hersey yoluna girer en kısa zamanda ben bebiş istıyorum artık.bide her gören bebiş varmı diye sorup duruyo bende kacamak cvplar veriyorum bi bebiş nasip etsinRabbim butun isteyenlere
ya neden kimse bana yardımcı olmuyo yeniyim diye mi acaba üzülüyorum ama böyle yapmayın arkadaşlar
canım benim 1 yıl 4 ay felan oldu... ama hep diyoruzya erteleme hastalığı diye... o kadar uç noktalkar var ki 10 yıllık evli bi arkadaşımız var yendi çok şükür geçenlerde okudum hamileymiş çok sevindim... yine değişik bi örnek mesela bi arkadaşımızda sadece 3 gün egzersiz yaptı ve yendi... bende çok güzel başlamıştım egzersizlere... ama hep araya birşeyler giriyor işte... birde ben henüz çocuk düşünmüyordum... olursa nasıl geiniriz gibisinden korkuyordum sanırsam o yüzden bu kadar erteledim... ama artık herşeyin hayırlısı diyorum... bebiş herzaman istiyordum zaten ama biraz zaman veriyordum kendime... şimdi artık istiyorum yavaş yavaş... bebeği veren Rabbim rızkını da verir diyorum... 27 yaşındayım daha fazla ne geç ne erken tam zamanı olabilir tabi ALLAH ım bilir en hayırlı zamanını... neyse herkesin kendi derdi sorunu vardır tatlım...
sen ne kadarlık evliydin okudum galiba ama unutuyorum... nasıl yardımcı olabilirim sana
canım benim 1 yıl 4 ay felan oldu... ama hep diyoruzya erteleme hastalığı diye... o kadar uç noktalkar var ki 10 yıllık evli bi arkadaşımız var yendi çok şükür geçenlerde okudum hamileymiş çok sevindim... yine değişik bi örnek mesela bi arkadaşımızda sadece 3 gün egzersiz yaptı ve yendi... bende çok güzel başlamıştım egzersizlere... ama hep araya birşeyler giriyor işte... birde ben henüz çocuk düşünmüyordum... olursa nasıl geiniriz gibisinden korkuyordum sanırsam o yüzden bu kadar erteledim... ama artık herşeyin hayırlısı diyorum... bebiş herzaman istiyordum zaten ama biraz zaman veriyordum kendime... şimdi artık istiyorum yavaş yavaş... bebeği veren Rabbim rızkını da verir diyorum... 27 yaşındayım daha fazla ne geç ne erken tam zamanı olabilir tabi ALLAH ım bilir en hayırlı zamanını... neyse herkesin kendi derdi sorunu vardır tatlım...
sen ne kadarlık evliydin okudum galiba ama unutuyorum... nasıl yardımcı olabilirim sana
Tatlım daha çok yenisin üzülecek bir durum yok buradaki bir çok kişinin psikolojik. Bugün inceleyerek ilk adımı atmışsın.Kendine güven devamı gelir. Ben 10 yıldır ugraşıyorum.
Tatlım daha çok yenisin üzülecek bir durum yok buradaki bir çok kişinin psikolojik. Bugün inceleyerek ilk adımı atmışsın.Kendine güven devamı gelir. Ben 10 yıldır ugraşıyorum.
İyi geceler kızlar :)
Rabit canım yanlış mı yazdın yoksa gerçekten 10 yıl mı oldu?
Canım 10 yıllık arkadaşı ögrenebilirmiyim.
tatlım sen hangi aşamadasın... egzersiz yapıyormusun?ben eşli egzersiz yaptığımda kendime ve eşime güvenim çok artmıştı... ama araya sıkıntılar girince uzun zaman deneyemedik(
Tatlım dogru yazdım 10 yıllık evliyim
canım hatırladığım kadarıyla yaslandım diye bi arkadaşımızdı... ALLAH ımın izniyle şimdi hamile:)) darısı herkesin özelliklede senin başına olsun inşaallah... senin bir kızın vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam.. geçenlerde okumuştum... ben bu sayfaların 6000 küsür sayfasını okudum ve çoğu arkadaşların hikayesini biliyorum sayılır... sana bir örnek vereyim cesaret kazan..bulutlar diye bi arkadaşımızdı sanırsam... kaç yıllık evliydi unuttum... vajiliyken bebeği olmuştu... ama ilginlik burada değil.... genetik sanki anneside vajiliymiş ablasıda... ve arkadaşımız bize diyorduki ben eğer yenersem bu hastalığı annemede ablamada umut olacağım diyordu... ve hem bebeğine baktı hem egzersiz yaptı ve yendi ALLAH ımın izniyle okadar çok sevinmiştimki anlatamam... inşaallah herkes kurtulur bu hastalıktan...
peki kurtuldun mu vajiden.? Hikayeni anlatabilir misin? merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?