Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok teşekkürler özelden gönderemiyorum

çok teşekkürler özelden gönderemiyorum

tatlım 100 msj doldurman lazım... neyse onlar önemli değil... şu anda görüştüğün bir doktor var mı? artık kendin mi devam edeceksin egzersizlere... birde merak ettim... p...le deniyormuşsun ya... hiç parmak/aparat denemedinmi?

orta parmagı alıyorum ama çok zor geliyor.p... le devam ediyorum.Doktoru ben degil eşim hiç düşünmüyor.Doktoru eşim hiç desteklemedigi için sürekli birde eşimle mücadele etmem gerekiyor.Buradaki desteklerden sonra kendimi çok daha iyi hissediyorum kasılmalarım azaldı.Birde sıcak suda 15 dk duruyorum terapideki doktorum öyle demişti.Terapide film izletiyor v... yı tanıtıyor.Daha sonra ayna ve parmak egzersizleri.BURADAKİ ARKADAŞLARIN YAPTIGI GİBİ.Birde bu problemi yaşamayan doktor bile olsa senin yaşadıklarını çok anlamıyor.Buradakilerin aynı şeyi yaşaması insan kendinden çok fazla şey buluyor. Eskiden evde çok durmazdım şimdi sürekli evde durmak ve eşimle vakit geçiriyorum o bile çok şaşırıyor.

canım ben iyim çok şükür.
bulutların üzerinde olmam lazım aslında ama işle ilgiliş problemim yüzünden hep diken üstündeyim.
ama eşimle çok iyiz maşallah.
sanki yeni ewlendik ve birmirimizi yeni tanıyoruz gibi.
ona sarılırken bile başka şeyler hissediyorum aitlik duygusu gibi.
eminim oda öyledir beni şimdi kadın gibi görmeye başlamıştır.
şimdi çocuk hazırlıkları yapıyorum. benim jelimin bi zararı olmadığını yazmışlar
ama her ihtimale karşı bırakmak istedim ve dün o olmadan yaptım.
canım sen nasılsın?
eşin ne ne oldu ki ?

vaji bitince herşey bitecek gibi geliyo ama başka sıkıntılar çıkıy demi.
inşallah biter canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

inşallah
tabi hayırlısını dilemk lazım.
sende inşallah sınavı kazanır atanır ve yeni bi şehirde yeni bi hayata başlarsın bebişinle

kız masalhh sana jelı bıraktın haa ne guzel yaa ben kac oldu ben jelı hala bırakamıyrm jel olmadan omıycak gıbı gelıor ıslaklık oluyr ama esım yaklasınca hemen kuruyr sankı yada bana ole gelıor ..jel olunca hıc bı sorun yok ..bak gordunmu yendınde benıde gectın maşallhh ya bende jelı bırakmak ıstıyrm sevmıyrm ıgrenc gelıor bana

egzersızlerde hangı asamadasın cnm ..vajının ıcındemı geldı canm o sıslık

sıkıp bırakmayı bi kaçgundur yapıyordum dunde eşimle burda p.. ile deneyin diyordu denedim 5-6 cm devamına cesaret edemedim acıdı sonra parmagıma zeytin yağı sürüp denemek istedin 5-6 cm içeride sol tarafta sert yuvarlak gibi birsey hissettim

tmm canm sen yendın say p..s grdıyse okdr tmm demektr gerısıde gelır emın ol..bıkac gun egzersız yap bence oldu demktr..ama sıslık cın bısey dıyemıycem bılmıyrm belkı bılmedgın ıcın sana oyle gelms olabılırmı vajınn yapısıyala alakalı bıseydr sen sıslık sanmssndr belki..ama sen yennce hemen doktora gıt yınede ıcın rahat etsın

doktordan randevu aldım ama o şişlik beni korkuttu kisti arastırdım oda vajinanın dudagında oluyormus benim hissetiğim sertlik içeride acaba o kızlık zarımmıydı bilmiyorum bugun eşim erken gelirse yine deniycem okadar girdiyse tamamı girer evet ama tam o noktada çok acıyo ben bağırıyorum oda cekiliyo bu durum onda isteksizlik yaratmaya başladı beni çok sevdiğini zarar vermek istemediğini söylüyor bende tam tersi olursa mutlu olacagımı söylüyorum ama hazır olunca yapalım diyo ben bir an once kurtulmak istiyorum

canım ben 2 parmağımı aldığımda önceden eldivenle yaptığım için bilememiştim şimdi eldivensiz yapıyorum 2 parmağımın tamamını aldığımda son noktada öyle bir şişlik bende de var ben takmamıştım farklı organların şişliği diye düşünüyorum ama bilmiyorum korktum şimdi

herşeygüzelolacak nickli arkadaşım aynı şeyler bendede vardı 3 hafta ilişkiye giremedik. daha sonra kendiliğinden oldu. ilk denememizde vajina girişini biraz geçtikten sonra bir yere takılıyordu gitmiyordu ve gerçekten acayip acıyordu seninde mi böyle oluyor? biz bu olaydan sonra 4-5 gün ara verdip acım anca geçti 2. denememizde hepsi girdi sorun çıkmadı o acıda olmadı? daha sonra jinekoloğa gittiğimde girişimin normalden 1,5 cm daha dar olduğunu söyledi. vajinana eline soktuğun zaman üst tarafta bir sertlik var işte o kemik bende daha aşağıda canım.

işle ilgili sorunun tahmın ettıgım gıbıyse bırakırsın canım boyle dıken ustunde kalman cok daha kotu

esınle mutlulugun daım ve bebekle süslensin inşallah :)

jelı bırakmanada cok sevındım ben malesef ıstesemde bırakamıcam ..
esım once ağır gripti simdide omzunu incitmiş raporlu işe gitmedı bırkacgun onun mızmızlıklarıyla ugrasıyorum işte

Son düzenleme:
lütfen okurmusunuz
kızlar benim derdimi okuyan olmamış galiba burdaki eski yorumları okudum parmak egzersizi yaptım elime sert bi şişlik geldi bu normal mi

canım eger yanlıs tahmın etmıyorsam bende egsersızde ılk asamada vajıde oyle bır şişlik hıssetmısıtm burda kızlara sormustum
zar degılde vajıyı dısardan gelıcek zararlı seylere karsı korucak kapakcık gıbı bıseymıs

zamanla alısınca canım bende hala zorlanıyorum bazen ozaman yavas durarak alıstırarak egsersızdekı gıbı yapılmalı
vajılı olmayanlar bıle ılkaylar hatta yıl bu sorunu yasıyor

Canım egzersiz yapıyorum ben hala ve p..s şeklinde aparat almıştım netten onunla yapıyorum egzersizlerimi... ama git-gel yapmak benim için tam bir eziyet (((
Sırf bu git-gel yüzünden eş denemesine geçmek istemiyorum aslında kendimi hazır hissediyorum ama ahhhhhhhhh bir de şu git-gel olayı olmasaydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…