- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.841
Tatlım ilk defa beynime acıyacak diye komut gitmiyor.Sürekli acı olacagını düşünüyordum .Buraya başladıgımdan beri çok rahatladım.Nefes egzersizleri yapıyorum.
canım hatırladığım kadarıyla yaslandım diye bi arkadaşımızdı... ALLAH ımın izniyle şimdi hamile:)) darısı herkesin özelliklede senin başına olsun inşaallah... senin bir kızın vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam.. geçenlerde okumuştum... ben bu sayfaların 6000 küsür sayfasını okudum ve çoğu arkadaşların hikayesini biliyorum sayılır... sana bir örnek vereyim cesaret kazan..bulutlar diye bi arkadaşımızdı sanırsam... kaç yıllık evliydi unuttum... vajiliyken bebeği olmuştu... ama ilginlik burada değil.... genetik sanki anneside vajiliymiş ablasıda... ve arkadaşımız bize diyorduki ben eğer yenersem bu hastalığı annemede ablamada umut olacağım diyordu... ve hem bebeğine baktı hem egzersiz yaptı ve yendi ALLAH ımın izniyle okadar çok sevinmiştimki anlatamam... inşaallah herkes kurtulur bu hastalıktan...
çok teşekkürler özelden gönderemiyorum
tatlım 100 msj doldurman lazım... neyse onlar önemli değil... şu anda görüştüğün bir doktor var mı? artık kendin mi devam edeceksin egzersizlere... birde merak ettim... p...le deniyormuşsun ya... hiç parmak/aparat denemedinmi?
nilayım balım seni ve tum kader arkadaşlarımı cok özledim
eşim iyileşir iyileşmez burdayım :)
sen nasılsın balım eşin nasıl ?
beycey kayraozlem sızler nasılsınız?
elvancım sen ne asamadasın hepınız aklımda duamdasınız
yenı gelenler inşallah en kısa sürede bizler gıbı yenıp hayata yenıden dogucaksınız
kızlar nasılsınız?
giremiorum epeydir,vajiden kurtuldum die sevinieken saçma sapan seylerle ugraşıorum bu ara
hangisi daha zor bilmiorumm
bütün sıkıntılarımız bitsin inşşlh,
vajinismusn çaresi var çok şükür kızlar egzersizle tamammen yenmek mümkün çok sıkıntı etmeyin kendinize
rabbim çaresiz dert vermesin inşşlh
Süpermis valla canım bu dertten kurtulup hamile kalanları duydukça çok seviniyorum çünkü ömrümüzün sonuna kadar böyle kalacagimizi düşünürdük hep...ama ben şuan düşünmüyorum öncelikle hayatımın tamamen rayına oturması lazım.ama tabi Allah bilir doğru zamanda hayırlı bir evladım olur inşallah.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin baştada nilay gulsevdam aybice ve sana:)
lütfen okurmusunuz
kızlar benim derdimi okuyan olmamış galiba burdaki eski yorumları okudum parmak egzersizi yaptım elime sert bi şişlik geldi bu normal mi
canım ben iyim çok şükür.
bulutların üzerinde olmam lazım aslında ama işle ilgiliş problemim yüzünden hep diken üstündeyim.
ama eşimle çok iyiz maşallah.
sanki yeni ewlendik ve birmirimizi yeni tanıyoruz gibi.
ona sarılırken bile başka şeyler hissediyorum aitlik duygusu gibi.
eminim oda öyledir beni şimdi kadın gibi görmeye başlamıştır.
şimdi çocuk hazırlıkları yapıyorum. benim jelimin bi zararı olmadığını yazmışlar
ama her ihtimale karşı bırakmak istedim ve dün o olmadan yaptım.
canım sen nasılsın?
eşin ne ne oldu ki ?
egzersızlerde hangı asamadasın cnm ..vajının ıcındemı geldı canm o sıslık
sıkıp bırakmayı bi kaçgundur yapıyordum dunde eşimle burda p.. ile deneyin diyordu denedim 5-6 cm devamına cesaret edemedim acıdı sonra parmagıma zeytin yağı sürüp denemek istedin 5-6 cm içeride sol tarafta sert yuvarlak gibi birsey hissettim
tmm canm sen yendın say p..s grdıyse okdr tmm demektr gerısıde gelır emın ol..bıkac gun egzersız yap bence oldu demktr..ama sıslık cın bısey dıyemıycem bılmıyrm belkı bılmedgın ıcın sana oyle gelms olabılırmı vajınn yapısıyala alakalı bıseydr sen sıslık sanmssndr belki..ama sen yennce hemen doktora gıt yınede ıcın rahat etsın
doktordan randevu aldım ama o şişlik beni korkuttu kisti arastırdım oda vajinanın dudagında oluyormus benim hissetiğim sertlik içeride acaba o kızlık zarımmıydı bilmiyorum bugun eşim erken gelirse yine deniycem okadar girdiyse tamamı girer evet ama tam o noktada çok acıyo ben bağırıyorum oda cekiliyo bu durum onda isteksizlik yaratmaya başladı beni çok sevdiğini zarar vermek istemediğini söylüyor bende tam tersi olursa mutlu olacagımı söylüyorum ama hazır olunca yapalım diyo ben bir an once kurtulmak istiyorum
iyi geceler kızlar
ben 3 aylık evliyim galiba vanismus belası bendede var henüz tam bi ilişkiye giremedik çok acı oluyor 5 cm falan girdiğinde ben bagırınca eşimde korkup bırakıo bugun burda parmak egzersizlerini okudum ve denedim ama elime sert bi şişlik geldi korkuyorum nedir acaba
canım ben iyim çok şükür.
bulutların üzerinde olmam lazım aslında ama işle ilgiliş problemim yüzünden hep diken üstündeyim.
ama eşimle çok iyiz maşallah.
sanki yeni ewlendik ve birmirimizi yeni tanıyoruz gibi.
ona sarılırken bile başka şeyler hissediyorum aitlik duygusu gibi.
eminim oda öyledir beni şimdi kadın gibi görmeye başlamıştır.
şimdi çocuk hazırlıkları yapıyorum. benim jelimin bi zararı olmadığını yazmışlar
ama her ihtimale karşı bırakmak istedim ve dün o olmadan yaptım.
canım sen nasılsın?
eşin ne ne oldu ki ?
lütfen okurmusunuz
kızlar benim derdimi okuyan olmamış galiba burdaki eski yorumları okudum parmak egzersizi yaptım elime sert bi şişlik geldi bu normal mi
slm kızlar :)
offfffffffffffff ya şu git-gel yaparken çektiğim acı ne zaman bitecek?((((
zamanla alısınca canım bende hala zorlanıyorum bazen ozaman yavas durarak alıstırarak egsersızdekı gıbı yapılmalı
vajılı olmayanlar bıle ılkaylar hatta yıl bu sorunu yasıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?