Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bugun tekrar denedim aşagıya doğru gidiyormus meger ben dun yukarı doğru itmişim galiba oturuyordum bugun ayakta denedim aşagıya doğru gitti

bendede orayı zorladıgında 2 gun yanma oldu ama sonrasında ben bu olaydan dolayı kendimi çektim baya denemedik sonrasındada egzersizlere başladım
evet bugun birdaha denedim orası kemikmiş aşağıya doğru ilerledim ama 1 parmagım ancak giriyor benimde mi dar acaba

canm tam sıslıge gelınce acıyorsa sen uzerıne gtmeden doktora gıt saglıgın herseyden onemlı sonucta benm bı arkadasımın da oldu vajı ıcınde sıslık dok. gıttı tamamen zarrsız bı sıslık yanı yag bezesı gıbı bısey demstı doktor almasakta olur demstı ama arakdasım ufak bı operasyonla aldrdı sıslıgını sennkıde ole bısey olablr..ama suda geldı aklıma sen parmak egzersını nası yapıyrsun cunku bazı pozısyonlarda sankı tumsek gıbı bısey cıkıor karssına egle gıbı bısı cıkıor o vajının yonu ıste popoya dogru yolu orayı sıslık sanıyrda olabılırsın

tatlım o dediğin şeyleri bende hissediyordum... hatta bi ara egzersizlere uzun zaman ara verdim ve tekrar denediğimde sanki büssürü şişlik var gibi sert şeyler geliyordu önce korktum sonra anladımki arkadaşların dediği gibi vajinin kendini savunma mekanizması.... ben eşli parmak denemesi yaparken eşimde hissediyordu kendinizi kasınca sıkıştıran şeyler var kenardan... sana eşinle egzersiz tavsiye ediyorum tatlım.. çünkü eşinde nasıl olduğunu anlıyor.. yönünü anlıyor ve nerde kendini kastığını nerede takıldığını ve nasıl beraber aşabileceğinizi anlıyor... bu arada şimdilik bir parmak girmesi normal tatlım yavaş yavaş olacak herşey

Son düzenleme:

evet cnm aynen oyleymiş bugun anladım dun oturarak yaptım direk karsıya doğru ilerledim bugun ayakta denedim aşagı doğru didiyor kendi vücudumu kesfettikçe korkularım gidiyo tesekkur ederim cnm

evet cnm bende yanlış anlamışım orayı şişlik sandım.

Kızlar ya bir sürü işim var ama ben netin başından kalkamıyorum sürekli geçmişi okuyorum müptelası oldum resmen...Sanki roman okuyorum ya :)))
Ne olcak benim bu halim :)))))

Son düzenleme:
Yok canım benim,, yenemedim ben hala uğraşıyoruz bakalım. Aparatla egzersiz yapıyorum git-gel yaparken canım çoook acıyor.

canım aparatla git-gel yaparken benim de canım acıyodu,o yüzden yavaşa yavaş yapıyodum,ya da daireler çiziyodum,ama peniste öyle olmuyo,acı hissetmiyosun git-gel esnasında,sadece baskı hissi oluyo,bir de sana tavsiyem git-gel esnasında nefes alıp vermeyi ihmal etme,o zaman baskı ve acı hissi kalkıyo...

kızlar bu gece eşim erken gelirse deneme yapabilirsem en rahat hangi pozisyonda durmalıyım netten baktıgıma göre misyoner erkek ustte belinin altına yastık koyun diyor bilgisi olan varmı

egzersizi hangi pozisyonda yapıyosan,denemeyi de o pozisyonda yapmanı tavsiye ederim,bacaklarını iyice açmayı ve nefes alıp vermeyi unutma canım,allah yardımcın olsun...

1 yıldan fazla bu sorunla uğraştım ve şu anda hamileyim allaha şükür,konuşulanları pek okumadım hemen paylaşmak istedim.ben sıcak suyun çok faydasını gördüm kasılmam çok fazlaydı,egzersizleri sıcak suyun içinde yaptım ve kısa zamanda başardım.tavsiye ederim

aminn cnm sağol

kayganlaştırıcı kullansam dha kolay olur mu

tabiki kayganlaştırıcı bizim kurtarıcımız,bol kayganlaştırıcı sür,o zaman çok rahat edersin,bir de takıldığın yer olunca sakın çıkarma penisi,nefes alıp vererek kendini sakinleştir,eşin de hareket etmesin o esnada sonrasında sonuna kadar ilerler zaten

önerdiğiniz marka varmı eczaneden mi almam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…