Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol cnm çok teskkur ederim. inşallah bir haftaya bitirmek istiyorum bu işi eşimi aradım çok yoğun geçmiş butun ayakta yorgun olacak yarına kaldı denemem

senin durumun ne nezamandır evlisin

burda cevap beklemek gerekmiyor galiba ben kendi kendime anlatayım:) kayganlaştırıcı ben de çok denedim ama bepanten denedim en son hem işe yaradı hem de tahriş olmamı engelledi.nasıl bir sıkıntı olduğunu çok iyi biliyorum o yüzden yardımcı olmak istiyorum ama kimse tınlamıyor(

sayfalar kısa oldugu için yeni yazılanlar olunca geride kalıyor ondandır cnm

eczaneden mi aldın onu cnm ne zamndır evlisin

sıcak suda mı oturdun tam olarak anlamadım banada yardım et yıllar gecsin istemiyorum bi an önce kocamla mutlu olmak istiyorum

sağol cnm çok teskkur ederim. inşallah bir haftaya bitirmek istiyorum bu işi eşimi aradım çok yoğun geçmiş butun ayakta yorgun olacak yarına kaldı denemem

senin durumun ne nezamandır evlisin

üzerine gidince,düzenli ve sık egzersiz yaparak yenmemen için bir neden yok canım,kendine inan yarına halledersiniben yeneli 8 ay oldu,3,5 yılın ardından

sıcak suda mı oturdun tam olarak anlamadım banada yardım et yıllar gecsin istemiyorum bi an önce kocamla mutlu olmak istiyorum

evet ılık suda oturarak yaptım,bizim küvetimiz yoktu varsa küvette daha rahat olur.en büyük boyundan bi leğen aldık:)(hala saklıyorum bebişime de göstericem seni buna borçluyuz diye)akşamları leğeni ılık suyla doldurup oturdum dr'un aylar dediği egzersizleri 4 günde tamamladım:)

kızlar bu gece eşim erken gelirse deneme yapabilirsem en rahat hangi pozisyonda durmalıyım netten baktıgıma göre misyoner erkek ustte belinin altına yastık koyun diyor bilgisi olan varmı

canm senb bılırsın senn en raht ettıgın pozısyon en ıyı pozısyondr ..ama bana gore sen usste olursan kntrol sendeolr sen kendını guvende hıssedersn yanı esın senn ıstegn dısında baskı yapamaz sen yavas yavas oturrsn aynı parmak egzersızı yapar gıbı dusun jel kullanırsan dahada raht edersın..burda bende dahıl olmk uzere cogu kısı bole yendı ..ama sen bence yendın zaten bayabır grms senn bızım hıc grmıyrdu sen devamınıda getrrsn cnm

bir de şunu söyleyebilirim dr bana parmak demişti ama 4 ay parmağımın ilk boğumunu bile yapamadım ama bi arkadaşım akıl verdi başka bişeyle dene diye.kendi parmağıyla daha fazla nazlanıyor insan daha fazla hissediyorsun ve rahatsız ediyor aparat daha uygun o yüzden

dün dediğin gibi yaptım ama o haldeyken sonuna kadar itemem kendimi zarımı kendim patlatamam demi

Yok canım benim,, yenemedim ben hala uğraşıyoruz bakalım. Aparatla egzersiz yapıyorum git-gel yaparken canım çoook acıyor.

canm yenıceksnz hıc merk etmeyın cok kolay emın olun aparttan dahda koly pens ben buraya uye oldm 1 haftada yendım ama sımdı desenkı o aparatları tekrr alablrmn hıc sanmıyrm yennce bunun ıcın mı dıceksnz ben 3 yılıma acıdm ama elımzde olmayan bısey tabıkı gecıcek ınann

canım bende ilk okudugumda tiksindim yapamam dedim ama dün bi anda merak ettim zeytinyağı sürdüm gecirdim yavas yavas dun ilk defa hissetiğim için beceremedim yanlış ilerlemişim bugun ayakta daha ileri gittim

sen ok faydasını gördün mü cnm marketlerde satılır galiba o eczaneden alamam ben utanırım

ben de utandım bu yüzden internetten aldım.tabi faydasını gördüm.ben egzersizlerde bebeyağı kullandım ama keşke zamanında alsaydım dedim.jeli ilk p...s denemesinde kullandım ve yendim.ama sen doktorun tavsiye ettiğini al derim.benim jel daha yeni alındı diye bitireyim dedim.

bunu aşmak için en başta zar düşüncesini kafadan atmak lazım,zar orda bi engel gibi geliyor ama öyle değil aslında,ben hissetmedim bile kalkıp bakmıştım hatta noldu bişey olmadı yapamadık galiba diye:)

yendikten sonra üzerimdeki suçluluk hissi mutsuzluk agresiflik gidermi ben böyle biri değildim

geçiyo,insan yenileniyo ama pat diye değil tabi o da biraz zaman istiyo,çünkü vajinismus psikolojik bir sorun ve hayatının her alanını etkiliyo sadece cinsellik değil yani,o yüzden de diğer tarafların düzelmesi de zaman alıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…