- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.881
ben ultrason jeli kullanmıştım,medikalcilerde satılıyor,çok da memnun kalmıştım,ama burdaki diğer arkadaşlar okeyin jelini bir de gleit-gelen diye bir jel varmış onu kullananlar da vardı,bu iki jelden de memnundular
hngisini önerirsin cnm
ben ok jelini aldım.doktor kötü demedi ama ty&ja lubricant diye bir jel önerdi
burda cevap beklemek gerekmiyor galiba ben kendi kendime anlatayım:) kayganlaştırıcı ben de çok denedim ama bepanten denedim en son hem işe yaradı hem de tahriş olmamı engelledi.nasıl bir sıkıntı olduğunu çok iyi biliyorum o yüzden yardımcı olmak istiyorum ama kimse tınlamıyor(
1 yıldan fazla bu sorunla uğraştım ve şu anda hamileyim allaha şükür,konuşulanları pek okumadım hemen paylaşmak istedim.ben sıcak suyun çok faydasını gördüm kasılmam çok fazlaydı,egzersizleri sıcak suyun içinde yaptım ve kısa zamanda başardım.tavsiye ederim
sağol cnm çok teskkur ederim. inşallah bir haftaya bitirmek istiyorum bu işi eşimi aradım çok yoğun geçmiş butun ayakta yorgun olacak yarına kaldı denemem
senin durumun ne nezamandır evlisin
sayfalar kısa oldugu için yeni yazılanlar olunca geride kalıyor ondandır cnm
eczaneden mi aldın onu cnm ne zamndır evlisin
sıcak suda mı oturdun tam olarak anlamadım banada yardım et yıllar gecsin istemiyorum bi an önce kocamla mutlu olmak istiyorum
yendikten sonra üzerimdeki suçluluk hissi mutsuzluk agresiflik gidermi ben böyle biri değildimüzerine gidince,düzenli ve sık egzersiz yaparak yenmemen için bir neden yok canım,kendine inan yarına halledersiniben yeneli 8 ay oldu,3,5 yılın ardından
kızlar bu gece eşim erken gelirse deneme yapabilirsem en rahat hangi pozisyonda durmalıyım netten baktıgıma göre misyoner erkek ustte belinin altına yastık koyun diyor bilgisi olan varmı
canm senb bılırsın senn en raht ettıgın pozısyon en ıyı pozısyondr ..ama bana gore sen usste olursan kntrol sendeolr sen kendını guvende hıssedersn yanı esın senn ıstegn dısında baskı yapamaz sen yavas yavas oturrsn aynı parmak egzersızı yapar gıbı dusun jel kullanırsan dahada raht edersın..burda bende dahıl olmk uzere cogu kısı bole yendı ..ama sen bence yendın zaten bayabır grms senn bızım hıc grmıyrdu sen devamınıda getrrsn cnm
Yok canım benim,, yenemedim ben hala uğraşıyoruz bakalım. Aparatla egzersiz yapıyorum git-gel yaparken canım çoook acıyor.
bir de şunu söyleyebilirim dr bana parmak demişti ama 4 ay parmağımın ilk boğumunu bile yapamadım ama bi arkadaşım akıl verdi başka bişeyle dene diye.kendi parmağıyla daha fazla nazlanıyor insan daha fazla hissediyorsun ve rahatsız ediyor aparat daha uygun o yüzden
sen ok faydasını gördün mü cnm marketlerde satılır galiba o eczaneden alamam ben utanırım
yendikten sonra üzerimdeki suçluluk hissi mutsuzluk agresiflik gidermi ben böyle biri değildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?