Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bende ilk okudugumda tiksindim yapamam dedim ama dün bi anda merak ettim zeytinyağı sürdüm gecirdim yavas yavas dun ilk defa hissetiğim için beceremedim yanlış ilerlemişim bugun ayakta daha ileri gittim

parmakta bi de içerinin anatomisini hissediyorsun ve geriyor insanı ben aştıktan sonra farkettim bunu,aparat da yoktu tamam bu sefer yapıcam dediğm zaman abuk sabuk bişeyle yaptım ve hoopp kayıverdi:)(ne olduğunu yazmayayım şimdi eşim hala dalga geçer)

aslında egzersiz yaparken şunu da düşünmek lazım o anda yaptığımız şey bi operasyon gibi ama gerçekte yani eşle olduğunda oraya pek odaklanamıyorsun zaten,allah öyle güzel yaratmış ki herşeyi kolaylaştırıyor

dün dediğin gibi yaptım ama o haldeyken sonuna kadar itemem kendimi zarımı kendim patlatamam demi

canm kan geleck dıe sartlama kendını burda bıcok kısınn vajıyı yenerken zar bozulmadı benmde yenelı 3 ay oldu hala kan fln yok bocugumzun bole yanı ..egzerszler sırasında esnıyrmus ve bozulmuyrmus bunu bıcogumuza doktr soledı zten..bıde sen kendını nası raht hıssersen ole yap ben ole raht hıssedıyrdum esım abanack gıbı gelıordu kendım aparat yerlestrr gıbı yaptım yavas yavas derın nefes alarak bıyerde takılıyr hanı sıslık sanmstınya orda derın nefes al ve ıkın ıkınnca vajı acılıo aynaylada bakablrsn bu sekılde hepsını alablceksn canm ben ınanıyrm..canm sormk ıstedgn baska seyler varsa sor burdayken cv vereyım ben ılk geldıgımde sor yagmuruna tutyrdum cok zor bısı en ıyı bız anlarz bırbırımızı

İnşallah canım benim... Ben de 1,5 yılın ardından bu siteyi keşfettim 1 aydır da egzersiz yapıyorum şu an internetten sipariş verdiğim p....s şeklindeki aparatla çalışıyorum...
Canım ben de ilk serçe parmakla denedim sonra direk muma geçmiştim ama şimdi parmakla asla yapamam gibi geliyor...

evet bende de kanama olmadı o da rahatlatıyor insanı kesinlikle

canım bende ilk okudugumda tiksindim yapamam dedim ama dün bi anda merak ettim zeytinyağı sürdüm gecirdim yavas yavas dun ilk defa hissetiğim için beceremedim yanlış ilerlemişim bugun ayakta daha ileri gittim

canım zeytinyağı falan kullanma.bi yerde okudum sanki doğru değil diye biliyorum.jel en uygunu.bebeyağı da olur,ben kullandım ama jel daha güzel.bebe yağının da mantar yaptığını dediler.

burada paylaştıktan ve pen... denemsinden sonra sayenizde kendimi iyi hissediyorum hatta ilk defa eşim gec gelecek yorgun olacak yapamıycaz die üzüldüm biran once denemek istiyorum kayganlaştırıcı alamam ama bugun onsuzda olur mu benim kuruluk sorunum yok pek

canım zeytinyağı falan kullanma.bi yerde okudum sanki doğru değil diye biliyorum.jel en uygunu.bebeyağı da olur,ben kullandım ama jel daha güzel.bebe yağının da mantar yaptığını dediler.

cnm dun basladım ilk defa bugunde bi cesaret çıktım eczanelere bakıyım die ama pazar oldugunu unutmuşum yarın almaya calışcam insallah

canm sen baya ılerlemssn kendını hazır hıssedıyrsan deneme yapabılrısın gercekten ben ınanıyrm yenersn sen

kesinlikle doğru eczaneden aldığımız ürünleri kullanmak lazım.çok hassas bi bölge çünkü,egzersizlerden dolayı da enfeksiyona açık hale geliyor mantar olma ihtimali çok yüksek

inşallah herkes en kısa zamanda aşar bunu ama tek bişey söyleyebilirim tamamen alışmadan hamile kalmayın bence,sonra zor oluyor,ben ilk seferinde hamile kaldım plansız oldu çünkü.tam pozisyonlara alışamadan karnım şişmeye başladı zor oluyor yani dikkat derim

bence kayganlastırıcı al ole dene esıne sole gelrken alsın marketten ben okeyın jelını kullanıyrdum buyuk marketlerdede satılıyr eczanelerdede.. ama ıslaklık sorunu yoksa yapabılırım dıosan yap..bende kuruluk var ben yenelı 3 ay oldu hala jel kullanıyrm ...

evet yarın erken gelecek gidip alacam inşallahh olur artık çok mutsuzum gunden güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…