Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah ya allah razı olsun destek verenlerden

herkesin kendi inancı tabi ama ben çok dua ettim çok namaz kıldım bunun için.hacet namazı diye bişey var biliyosunuzdur belki,hergün 2 rekat kıldım ve 10 gün sonra başardım.çok rahatlatıyor ve cesaret veriyor insana tavsiye ederim.moral bozukluğuna izin verme önce inanacaksın ki, vücudun da sana cevap versin

bende her namazda dua ettim ama artık aylar gecti hla olmayınca çok buyuk deprasyona girdim namaz dahi kılamaz oldum normale dönmek istiyorum artık

bende her namazda dua ettim ama artık aylar gecti hla olmayınca çok buyuk deprasyona girdim namaz dahi kılamaz oldum normale dönmek istiyorum artık

hiç öyle düşünme kim allahtan yardım istemiş de cevap alamamış karamsar olma bu kadar kendine inan ve lütfen gözünde bu kadar büyütme,kafamızda büyütüyoruz aslında.ben hamileyim şu anda ve her hafta dr da yaptırdıklarımı görünce kendimden utanıyorum bir yıl boyunca neyle uğraşmışım diye.

bence asıl düşünemn gereken şey hamile kaldığında o çocuğun nasıl doğacağı küçük bi karşılaştırma yap istersen:)ben şimdiden yusuf yusuf durumndayım ama o da oluyor işte yani herkes diyor ya ordan çocuk çıkıyor diye hakikaten öyle bu aşama aslında hiçbişey:)

canım benım egsersızdede aynı sorun vardı gelgıtlerde sorun yasıyordum ama p.de kesınlıkle daha kolay
zamanla alısıyorsun egsersız ıle ılıskıyı asla aynı dusunme ..

slm kızlar :)
offfffffffffffff ya şu git-gel yaparken çektiğim acı ne zaman bitecek? ((((

efsun_83 aslında git gel sırasında senin acı çekmem değil tam tersine daha rahat olman lazım çünkü tamamı vajen içine giren bir penis içerde git gel yaptıkça vajinanın genişlemesiyle birlikte ıslaklığınında artması gerekir!! sanırım kendini çok sıkıyorsun ve vajinada penise direnç gösterince ortaya ağrı durumu çıkıyor. sakinleş birtanem o git geller zamanla hoşuna gidecek :)))

kızlar bu gece eşim erken gelirse deneme yapabilirsem en rahat hangi pozisyonda durmalıyım netten baktıgıma göre misyoner erkek ustte belinin altına yastık koyun diyor bilgisi olan varmı

ya o pozısyon yada kadın ustte olan hangısı senı rahat hıssettırcekse canım bunu en ıyı sen bılırsın ..

geçen hafta sınırlı penis girişi yaşamıştım,bu haftada bu şekilde oldu :)
burası bana faydalı oldu,umarım sizlerede öyle olur,bana bugun resmen başım döndü ,tüm gün uğraştıkkkkkkkkkkk:)))
sanki kimya dersi,yok öle değil,şöyle ,yok açısı böylemiydi şöylemiydi:)sürekli konuştum,konuştukça dikkatim dağıldı :)daha i oldu

ya o pozısyon yada kadın ustte olan hangısı senı rahat hıssettırcekse canım bunu en ıyı sen bılırsın ..

ben üstte rahat oluor diye,çokkkk denedim ,ama tek başına olmuyorr,eşm üstte olunca baskı yapıyorr hoppp daha kolay oluyor ,ben üstte olduğumda ,ben alamadım içime ,bi korku oluyordu ,ama bi yastıkla daha i oluyooor,zaten egzersizleri hangi poziyonda yaparsan ilişkiyede o şekilde gir:)))

bende kısmi yendim ;yenince kendi kendime 41 yasin okucam demiştim ,ama ben kısmide olsa başladım okumaya nammaz kılmıyorum ama ,manevi yönden rahatlatır i olur:)))
pazartesi başlayabilirm .
hepinize teşekkürlerr

Canım benim,, malesef gerçek p..sle değil oyuncak p..sle git-gel yaparken canım acıyor benim. Hala egzersiz yapıyorum tatlım ben
((((((((((

Son düzenleme:
canım benım egsersızdede aynı sorun vardı gelgıtlerde sorun yasıyordum ama p.de kesınlıkle daha kolay
zamanla alısıyorsun egsersız ıle ılıskıyı asla aynı dusunme ..

Balım benim ben de öyledir diye kendimi avutuyorum,, çünkü kullandığım aparat silikondan yapılmış jel sürüyorum hemen kuruyor içimde bekletiyorum sonra kuruduğu için çıkarırken çok acıyor.

Canım benim,, malesef gerçek p..sle değil oyuncak p..sle git-gel yaparken canım acıyor benim. Hala egzersiz yapıyorum tatlım ben
((((((((((

canım senn aparat tam p..s boyutunda değil mi öyleyse onu rahat alıyorsan neden eşinle deneme yapmıyorsun bir de git gellerde canının yanması acaba jeli az mı sürüyorsun bir de aparatının kalınlığı kaç cm 13 cm mi

efsunum penis dememesi yaptın mı hiç peki

canım egzersizlere bir ay önce başladım araya regl falan girdi p..s boyutundaki aparata geçmeden önce bir kez denedik ama sonuç hüsran ((
sonra ben de kendimi iyice hazır hissetmeden denemedim bir daha...Şimdi kendimi hazır hissediyorum ama şu gel-git olayından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…