- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.921
kendi kendini telkin etmelisin ama mutsuzum falan deme aşıcaksın eninde sonunda hep böyle gitmeyecek ve inan bunun için miymiş bu kadar sıkıntı diyeceksin başardığında:)
inşallah ya allah razı olsun destek verenlerden
herkesin kendi inancı tabi ama ben çok dua ettim çok namaz kıldım bunun için.hacet namazı diye bişey var biliyosunuzdur belki,hergün 2 rekat kıldım ve 10 gün sonra başardım.çok rahatlatıyor ve cesaret veriyor insana tavsiye ederim.moral bozukluğuna izin verme önce inanacaksın ki, vücudun da sana cevap versin
bende her namazda dua ettim ama artık aylar gecti hla olmayınca çok buyuk deprasyona girdim namaz dahi kılamaz oldum normale dönmek istiyorum artık
hiç öyle düşünme kim allahtan yardım istemiş de cevap alamamış karamsar olma bu kadar kendine inan ve lütfen gözünde bu kadar büyütme,kafamızda büyütüyoruz aslında.ben hamileyim şu anda ve her hafta dr da yaptırdıklarımı görünce kendimden utanıyorum bir yıl boyunca neyle uğraşmışım diye.
Canım egzersiz yapıyorum ben hala ve p..s şeklinde aparat almıştım netten onunla yapıyorum egzersizlerimi... ama git-gel yapmak benim için tam bir eziyet(((
Sırf bu git-gel yüzünden eş denemesine geçmek istemiyorum aslında kendimi hazır hissediyorum ama ahhhhhhhhh bir de şu git-gel olayı olmasaydı..
slm kızlar :)
offfffffffffffff ya şu git-gel yaparken çektiğim acı ne zaman bitecek?((((
Kızlar ya bir sürü işim var ama ben netin başından kalkamıyorum sürekli geçmişi okuyorum müptelası oldum resmen...Sanki roman okuyorum ya :)))
Ne olcak benim bu halim :)))))
kızlar bu gece eşim erken gelirse deneme yapabilirsem en rahat hangi pozisyonda durmalıyım netten baktıgıma göre misyoner erkek ustte belinin altına yastık koyun diyor bilgisi olan varmı
ya o pozısyon yada kadın ustte olan hangısı senı rahat hıssettırcekse canım bunu en ıyı sen bılırsın ..
herkesin kendi inancı tabi ama ben çok dua ettim çok namaz kıldım bunun için.hacet namazı diye bişey var biliyosunuzdur belki,hergün 2 rekat kıldım ve 10 gün sonra başardım.çok rahatlatıyor ve cesaret veriyor insana tavsiye ederim.moral bozukluğuna izin verme önce inanacaksın ki, vücudun da sana cevap versin
efsun_83 aslında git gel sırasında senin acı çekmem değil tam tersine daha rahat olman lazım çünkü tamamı vajen içine giren bir penis içerde git gel yaptıkça vajinanın genişlemesiyle birlikte ıslaklığınında artması gerekir!! sanırım kendini çok sıkıyorsun ve vajinada penise direnç gösterince ortaya ağrı durumu çıkıyor. sakinleş birtanem o git geller zamanla hoşuna gidecek :)))
ah bende oyleydım balım senı cok ıyı anlıyorum :)
canım benım egsersızdede aynı sorun vardı gelgıtlerde sorun yasıyordum ama p.de kesınlıkle daha kolay
zamanla alısıyorsun egsersız ıle ılıskıyı asla aynı dusunme ..
Canım benim,, malesef gerçek p..sle değil oyuncak p..sle git-gel yaparken canım acıyor benim. Hala egzersiz yapıyorum tatlım ben
((((((((((
Yok canım benim,, yenemedim ben hala uğraşıyoruz bakalım. Aparatla egzersiz yapıyorum git-gel yaparken canım çoook acıyor.
efsunum penis dememesi yaptın mı hiç peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?