- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.941
Balım benim ben de öyledir diye kendimi avutuyorum,, çünkü kullandığım aparat silikondan yapılmış jel sürüyorum hemen kuruyor içimde bekletiyorum sonra kuruduğu için çıkarırken çok acıyor.
canım senn aparat tam p..s boyutunda değil mi öyleyse onu rahat alıyorsan neden eşinle deneme yapmıyorsun bir de git gellerde canının yanması acaba jeli az mı sürüyorsun bir de aparatının kalınlığı kaç cm 13 cm mi
ne kadar oldu evleneli canım egzersiz yapıyomusun
evet canım tamı tamına gerçek bir p..s boyutunda internetten siparişle almıştım.. canım kalınlığını bilmiyorum hiç ölçmedim ama gerçek bir p..s kadar işte.
Onu alabiliyorum ama gel git yaparken canım acıyor jeli bol bol da sürüyorum aslında.Kaslar daha tam alışmadı heralde((
maşallah canım büyük bir başarı tam p..s boyutunda bir aparatı alabiliyorsun gel gitleride sorun etme zamanla olacak birşey demekki ben daha 8,5 cm kalınlığı alıyorumm salı günü biraz daha kalınlaştırcam bakalımm
canım zeytinyağı falan kullanma.bi yerde okudum sanki doğru değil diye biliyorum.jel en uygunu.bebeyağı da olur,ben kullandım ama jel daha güzel.bebe yağının da mantar yaptığını dediler.
1,5 yıllık evliyim canım...evet egzersiz yapıyorum p..s boyutundaki aparatı alabiliyorum canım
sayfayı da 10000 lemişiz sevinsek mi üzülsek mi bilemedm
sayfayı da 10000 lemişiz sevinsek mi üzülsek mi bilemedm
İşte canım gel-git olayını halletmeden deneme yapmak istemiyorum...canım sende baya ilerlemişsin kalınlaştır kalınlaştır canım çünkü bu vaji öyle bir şey ki ne versen yok demiyor demiyormuş yani ben de sonradan öğrendim :))
canım hikayemi okudun mu dün o kadar yıla inanamamıştın
evet öyle olmus gercekten. senin nasıl gidiyo arkadasım neler yapıyosun
bende kısmi yendim ;yenince kendi kendime 41 yasin okucam demiştim ,ama ben kısmide olsa başladım okumaya nammaz kılmıyorum ama ,manevi yönden rahatlatır i olur:)))
pazartesi başlayabilirm .
hepinize teşekkürlerr
ben bugün uzun bir aradan snra tekrar denedm..ama sadece bası girdi o sırada eşim heyecanlandı ve b.sldı...acaba hamile kalırmym die korkyrm braz..böyle bişi varmı ?
canm kalabılrsnıcerı kacms olblr olsn neden korkuyrsn ne guzel ıste ama tabı kucuk bı ıhtımal yumurtlama gunnde olman gerekıor..allah herkese nasıp etsn bende 3 ay oldu yenelı bebıs dusunuyrm kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?