- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.961
amin..cok saol..ins sana da kısa zaman da bebek nasip eder bana da bu illetten kurtulmayı..
egzersizler nasıl gidiyor
kızlar ben 8,5 cm ile egzersiz yapıyordum bugün 9,5 cm ile yaptım ve alabildim mutluyummmm :) ilk başta biraz zorlandım girmedi gibi oldu sonra aparatın başı girince gerisi geldi zaten
offf çıkmak zorunda kaldım canım eşim yemek yapıyodu hadi hadi diyip duruyodu.
havalar ısınıyo canım yakında iyileşmeyede başlarsın.
kocan çok dayanamaz sana canım kısa sürede barışırsınız
keyfiniz yerine gelir düzelirsiniz inşallah
ewlilikte oluyo malesef böle kırgınlıklar vaji daha da şiddetlendiriyo.
bak yenince sende göreceksin yeniden başlamış gibi olacaksınız. o zaman değmeyin keyfine.
cok gecmıs olsun canım grıp bır turlu bırakmıyor annemler herkes hastanelık oldubu yuzden
şimdide eşim sakatlandı 4 gundur ızınlı işten ona bakıyım derken cıldırıyorum
aman dıkkat kendıne .. eşindende elbet bu yaptıklarının acısını cıkarıcaksın herseyın zamanı var hatasını anlayıp ozur dılıcek elbet bır gun
bız onlar olmadan yasarız ama onlar bızler onların hayatını duzenlıyen eslerı olmadan yapamaz ...
umarım bır yol bulup bır sekılde yenersın canım ...
sağol gülüm, sizlere de geçmiş olsun. sen dikkat et kendine, sana bir şey olmasıneşimden bunların acısını çıkaracağım günlerin bir an önce gelmesini diliyorum, gerçekten sabır kalmadı artık bende :2::2::2::2::2:
sağol gülüm, sizlere de geçmiş olsun. sen dikkat et kendine, sana bir şey olmasıneşimden bunların acısını çıkaracağım günlerin bir an önce gelmesini diliyorum, gerçekten sabır kalmadı artık bende :2::2::2::2::2:
Kızlar ya bir sürü işim var ama ben netin başından kalkamıyorum sürekli geçmişi okuyorum müptelası oldum resmen...Sanki roman okuyorum ya :)))
Ne olcak benim bu halim :)))))
eh işte,başı giriyorrrr:)))))
sela sana özel bi msg atttım :))
6 yildir kimligim durumunda bu hastalik. Son yillardaki tibbi akademik dergilerde yayinlanan makalerlerden sonra ve hipnoz ve davranisci tedavide basarili olamadigim icin gecen hafta botoksu son care olarak yaptirdim. Yarin etkisini görecegim ilk gün. Doktor 3 ay kesintisiz etkinin devam edecegini ve 6. aya kadar azalarak etkinin sürecegini ve ilk 3 ayin düzenli seks ile beynimi, bilincaltimi egitebilmem icin yeterli oldugunu söyledi. Ben yine de korkuyorum. Elimde cesitli tedaviler süresince kapilarini asindirdigim doktorlardan aldigim boy boy renk renk dilatör setleri var. Penis-vajen birlesiminden önce dilatörlerle mi calisayim? O kadar cok sayfa var ki, botoks yaptiranlar ilk deneyimlerini nasil yasadilar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?