Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben 8,5 cm ile egzersiz yapıyordum bugün 9,5 cm ile yaptım ve alabildim mutluyummmm :) ilk başta biraz zorlandım girmedi gibi oldu sonra aparatın başı girince gerisi geldi zaten

ah keşke benimki de yemek yapsa da bana baksa!!! yardım etmediği gibi bir de üstüme üstüme geliyor, hasta olmam bile kabahat bu evde!!
inşallah yeniden başlamış gibi oluruz vajiyi yenince, olmazsak nasıl devam ederim hiç bilmiyorum...

sağol gülüm, sizlere de geçmiş olsun. sen dikkat et kendine, sana bir şey olmasın eşimden bunların acısını çıkaracağım günlerin bir an önce gelmesini diliyorum, gerçekten sabır kalmadı artık bende :2::2::2::2::2:

Kızlar ya bir sürü işim var ama ben netin başından kalkamıyorum sürekli geçmişi okuyorum müptelası oldum resmen...Sanki roman okuyorum ya :)))
Ne olcak benim bu halim :)))))

ay çok yaşa, gece gece beni çok güldürdün :))) ben de ilk sayfalardan başlayıp, günlerce okumuştum. hatta o zaman okuduğum insanların nickini hala hatırlıyorum. sonları ne oldu, onu göremeden bıraktım, baktım okumakla olmuyor, cesaret edip üye oldum. önceleri çekingenlik ürkeklik. sonra egzersize başladım. hala yenemedim ama yazdığın roman okuyorum sanki cümlesi bana çok tanıdık geldi :))) kızlardan biri 10.000 lere gelmeden yener miyiz diyordu, o yendi sanırım ama ben hala roman okumaya ve yazmaya devam :))) çok hoşuma gitti yazdığın, harikasın valla

6 yildir kimligim durumunda bu hastalik. Son yillardaki tibbi akademik dergilerde yayinlanan makalerlerden sonra ve hipnoz ve davranisci tedavide basarili olamadigim icin gecen hafta botoksu son care olarak yaptirdim. Yarin etkisini görecegim ilk gün. Doktor 3 ay kesintisiz etkinin devam edecegini ve 6. aya kadar azalarak etkinin sürecegini ve ilk 3 ayin düzenli seks ile beynimi, bilincaltimi egitebilmem icin yeterli oldugunu söyledi. Ben yine de korkuyorum. Elimde cesitli tedaviler süresince kapilarini asindirdigim doktorlardan aldigim boy boy renk renk dilatör setleri var. Penis-vajen birlesiminden önce dilatörlerle mi calisayim? O kadar cok sayfa var ki, botoks yaptiranlar ilk deneyimlerini nasil yasadilar acaba?

aramıza hoşgeldin. ben burada binlerce sayfa okudum ama botoks yaptıran birine hiç rastlamadım. umarım istediğin sonucu alır ve yenersin. egzersizleri yapabildiysen bence öncesinde dilatörle çalışıp deneme yap, buradaki çoğu insan o şekilde yendi çünkü. denemede başarılar, inşallah kurtulursun bir an önce.

kızlar merhaba
kızlık zarım yırtıldıktan sonra 4 gün dinlenme verdik. ama şunu farkettimki bunu mutlaka paylaşmam lazımdı ilk ilişkiden sonra vajina han gini açılıyor kızlar genişledi o yüzden rahat olun ilkini aşın gerisi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…