- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.981
kızlar merhaba
kızlık zarım yırtıldıktan sonra 4 gün dinlenme verdik. ama şunu farkettimki bunu mutlaka paylaşmam lazımdı ilk ilişkiden sonra vajina han gini açılıyor kızlar genişledi o yüzden rahat olun ilkini aşın gerisi gelir
kızlar merhaba
kızlık zarım yırtıldıktan sonra 4 gün dinlenme verdik. ama şunu farkettimki bunu mutlaka paylaşmam lazımdı ilk ilişkiden sonra vajina han gini açılıyor kızlar genişledi o yüzden rahat olun ilkini aşın gerisi gelir
acı ve kanama oldumu peki arkadasım
güzel haber, senin adına çok sevindim canım.biz egzersizle onu kocaman hale getiriyoruz zaten
kanama oldu ama öncedende yazdımmm öyle tahmin ettiğiniz kadar litrelerce kan gelmedi. 2 damla bişeydi ve onuda tesadüfen koydum. acıya gelince acımadı hiç
canımmm sağollluzunlamasına genişlemiş yeni farkettim bende. sende durumlar aynı mı
senin adına sevindim bunu yenebılmen gercekten cok guzel. peki ikinci denemede bi sorun oldumu canım
senin adına sevindim bunu yenebılmen gercekten cok guzel. peki ikinci denemede bi sorun oldumu canım
aynı canım. olduğum yerde uygun adım marş :)))
egzersiz yapıyomuydun peki canım nasıl yendin bunu
yok canım daha denemedik 4 gün geçsin öyle dedik. perşembe günü olmuştu. yarın yapıcaz ama problem olmaz çünkü rahatladım ben artık
içimden bir ses az kaldı diyorr canım inşaallah
aramıza hoşgeldin. ben burada binlerce sayfa okudum ama botoks yaptıran birine hiç rastlamadım. umarım istediğin sonucu alır ve yenersin. egzersizleri yapabildiysen bence öncesinde dilatörle çalışıp deneme yap, buradaki çoğu insan o şekilde yendi çünkü. denemede başarılar, inşallah kurtulursun bir an önce.
Tesekkür ederim.
Bu kadar mesaj arasinda bu yöntemi deneyen tek kisi dahi yoksa acaba baskalarinin kafasini karistirmamak icin mesajimi sileyim mi? Diger yandan bu yöntemi düsünenler de olabilir, belki paylasima devam edebilirsem o acidan da faydasi olabilir. Anladigim kadariyla yöntem olarak "tek" bir dogru yok bu thread'de. Napsam bilemedim.
Iyi geceler kizlar..ben de 8 aylik evliyim ve sizinle ayni derdi paylasiyorum..bi kac zamandir yazdiklarinizi takip ediyorum ve egzersizlere basladim..neredeyse orta parmagimin tamamini alabiliyorum icime ama icinde yukari dogru kaldirdigimda yani o duvara degdiginde bi basinc hisediyorum...o baski cok rahatsiz ediyor beni..umarim bu normaldir ve zamanla gecer..bu siralar iki parmagimla denemek istiyorum ama giris kismi cok kücük gözüktügü icin iki parmagimi nasil yerlestiririm bilemiyorum..tek parmak kolay tamam yani o delige koyup itiyosun ama iki parmagimi nasil yerlestirebilirim? Yardimci olursaniz cok sevinirim..Insallah en yakin zamanda hepimiz yeneriz bu sorunu..
canım sen de hoşgeldin. parmak egzersizi yapabilmen çok güzel. zaten yolun yarısını geçmişsin. ilk sayfaları okudun mu? orada detaylı anlatıyor egzersizleri. iki parmağa geçtiğinde işaret parmağını orta parmağın üstüne koy, küs işareti yapar gibi. o şekilde yerleştir. önce bir boğum, sonra iki boğum, sonra da tamamı. bu şekilde ilerleyebilirsin.
Hosbuldum canim..yarin küs isareti yapip deniyorum o zaman..peki ilerledikten sonra küs halinda mi birakayim parmaklarimi mi yoksa icinde acayim mi?
canım sen de hoşgeldin. parmak egzersizi yapabilmen çok güzel. zaten yolun yarısını geçmişsin. ilk sayfaları okudun mu? orada detaylı anlatıyor egzersizleri. iki parmağa geçtiğinde işaret parmağını orta parmağın üstüne koy, küs işareti yapar gibi. o şekilde yerleştir. önce bir boğum, sonra iki boğum, sonra da tamamı. bu şekilde ilerleyebilirsin.
tamamını yerleştirebilirsen içindeyken parmaklarını açıp kapatabilirsin, böylece esnetmiş oluyorsun iyice. makas hareketi deniyor buna galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?