Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

güzel haber, senin adına çok sevindim canım. biz egzersizle onu kocaman hale getiriyoruz zaten

senin adına sevindim bunu yenebılmen gercekten cok guzel. peki ikinci denemede bi sorun oldumu canım

yok canım daha denemedik 4 gün geçsin öyle dedik. perşembe günü olmuştu. yarın yapıcaz ama problem olmaz çünkü rahatladım ben artık

egzersiz yapıyomuydun peki canım nasıl yendin bunu

egzersiz yaptım 3 gün sonra yendim ama benim durum karışık biraz yendim hemen jinekoloğa gittim kızlık zarı bozulmamıl dedi ama benim psikoloji bozuldu başa döndüm bu seferde 2 gün parmak egzersizinden sonra başardım

yok canım daha denemedik 4 gün geçsin öyle dedik. perşembe günü olmuştu. yarın yapıcaz ama problem olmaz çünkü rahatladım ben artık

insallah hepimiz en kısa sürede yeneriz bu derdi sen engeli asmıssın devamı gelır bundan sonra darısı hepimizin basına bu arada ne kadar süredır evlısın

Tesekkür ederim.
Bu kadar mesaj arasinda bu yöntemi deneyen tek kisi dahi yoksa acaba baskalarinin kafasini karistirmamak icin mesajimi sileyim mi? Diger yandan bu yöntemi düsünenler de olabilir, belki paylasima devam edebilirsem o acidan da faydasi olabilir. Anladigim kadariyla yöntem olarak "tek" bir dogru yok bu thread'de. Napsam bilemedim.

Iyi geceler kizlar..ben de 8 aylik evliyim ve sizinle ayni derdi paylasiyorum..bi kac zamandir yazdiklarinizi takip ediyorum ve egzersizlere basladim..neredeyse orta parmagimin tamamini alabiliyorum icime ama icinde yukari dogru kaldirdigimda yani o duvara degdiginde bi basinc hisediyorum...o baski cok rahatsiz ediyor beni..umarim bu normaldir ve zamanla gecer..bu siralar iki parmagimla denemek istiyorum ama giris kismi cok kücük gözüktügü icin iki parmagimi nasil yerlestiririm bilemiyorum..tek parmak kolay tamam yani o delige koyup itiyosun ama iki parmagimi nasil yerlestirebilirim? Yardimci olursaniz cok sevinirim..Insallah en yakin zamanda hepimiz yeneriz bu sorunu..

ben bütün sayfaları okumadım ki, yarısını ancak okumuşumdur, okuduklarımda rastlamadım. yazını gören ve bilen varsa mutlaka yardımcı olacaktır. bence paylaşıma devam et. her konuda elbette tek doğru yoktur ama bu konuyla ilgili uzmanların tavsiyesi ve tedavisi egzersiz. sen de daha önce denemişsin ve biliyorsun zaten. bütün bu yollar denendikten sonra son yöntem botokstur belki. hem botoks oraya ne yapıyor ki? nasıl bir çözüm sağlıyor ben onu bilemedim??

canım sen de hoşgeldin. parmak egzersizi yapabilmen çok güzel. zaten yolun yarısını geçmişsin. ilk sayfaları okudun mu? orada detaylı anlatıyor egzersizleri. iki parmağa geçtiğinde işaret parmağını orta parmağın üstüne koy, küs işareti yapar gibi. o şekilde yerleştir. önce bir boğum, sonra iki boğum, sonra da tamamı. bu şekilde ilerleyebilirsin.

Hosbuldum canim..yarin küs isareti yapip deniyorum o zaman..peki ilerledikten sonra küs halinda mi birakayim parmaklarimi mi yoksa icinde acayim mi?

Hosbuldum canim..yarin küs isareti yapip deniyorum o zaman..peki ilerledikten sonra küs halinda mi birakayim parmaklarimi mi yoksa icinde acayim mi?

tamamını yerleştirebilirsen içindeyken parmaklarını açıp kapatabilirsin, böylece esnetmiş oluyorsun iyice. makas hareketi deniyor buna galiba.

Hosbuldum canim..yarin küs isareti yapip deniyorum o zaman..peki ilerledikten sonra küs halinda mi birakayim parmaklarimi yoksa icinde acayim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…