Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benimki 10 yılı aşkın bi süredir bekar hayatı yaşıyor adam benden iyi biliyo
yoksa yapmaz. seninki herşeyi anneden gördüğü için bilmiyo
ve herşeyi senden bekliyo annesi gibi.
bu ayrımı zamanla yapacaktır canım.
sen bi yen göreceksin canım bambaşka bi güne uyanıyosun
herşey bi anda değişmiş oluyo. inşallah bitecek canım ne diyorum sana hepimiz kurtulcaz rüyamda gördüm cidden güven benim rüyalarıma.
bu arada nasıl oldun canım son ay nasıl olsa sen zaten çok yakıyosun ama daha çok ısıt vai bitene kadar herşey mübah

canım hoşgeldin tekrar.hatırladınmı beni.temmuzda geldiğimde beni karşılayan ilk sendin

canım ya benim kızlık zarım duruyo ya aslında durması güzel gibi geldi bana ama sanki ilk girişlerde
oraya takılıyo gibi.
acı olmuyo ama çarpıp geçiyo
bende çok şükür jeli bıraktım bide bacaklarımı açabiliyorum artık sıkmadan

canım selacım anlatmış onun dediği gibi küs şeklinde yappabilirsin.
olur mutlaka ama aparatlada devam edebilirsin.
haberlerini bekliyoruz

ya kıslar bnm yazımı nie görmüonuz korku hapında bahsedilmiş bi ysayfada kadriye _33 tanıyan varmı yeni oldm için msj atamıom bu hapı bilen varmı vajiye ii geliormş

bu sayfada kadiye33 yagmur38 var ben yeni oldgm için kimseye özeldnmsk ataıop oramıorum rica etsem sen bu kişileri blp sorabilirmszn bi sayfada konşmşlar bu haptan bahsetmişler ama adını yazmamışlar

bu sayfada kadiye33 yagmur38 var ben yeni oldgm için kimseye özeldnmsk ataıop oramıorum rica etsem sen bu kişileri blp sorabilirmszn bi sayfada konşmşlar bu haptan bahsetmişler ama adını yazmamışlar

canım muhtemelen onlar çok eski arkadaşlar ve pek kimsenin tanıyacağını düşünmüyorum sen bu son sayfaları takip et.kızlar sana yardımcı olurlar

canım o hap nedir bilmiyorum ama muhtemelen biraz uyuşturucu özelliği olan kas gevşeticidir. burada bir çok insan kas gevşetici denemiş ve faydasını görmemiş. korku hapı diye bir şey ben duymadım ama herkes egzersizle yenmeye çalışıyor ve hapların faydası olmadığını biliyor. muhtemelen o yüzden kimse yazmıyor. o dediklerin çok eski kullanıcılardan olabilir, yendiler ve gelmiyorlardır belki. sen hapa bu kadar bel bağlama, hiç egzersiz denedin mi? doktordan yardım almayı düşündün mü? tek başına yapamıyorsan mutlaka doktordan yardım al. ama doktora gitsen de sana önereceği psikoterapiyle birlikte egzersizlerdir.

belinayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…