- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.001
kızlar ben 8,5 cm ile egzersiz yapıyordum bugün 9,5 cm ile yaptım ve alabildim mutluyummmm :) ilk başta biraz zorlandım girmedi gibi oldu sonra aparatın başı girince gerisi geldi zaten
canım benimki 10 yılı aşkın bi süredir bekar hayatı yaşıyor adam benden iyi biliyoah keşke benimki de yemek yapsa da bana baksa!!! yardım etmediği gibi bir de üstüme üstüme geliyor, hasta olmam bile kabahat bu evde!!
inşallah yeniden başlamış gibi oluruz vajiyi yenince, olmazsak nasıl devam ederim hiç bilmiyorum...
canım ya benim kızlık zarım duruyo ya aslında durması güzel gibi geldi bana ama sanki ilk girişlerdekızlar merhaba
kızlık zarım yırtıldıktan sonra 4 gün dinlenme verdik. ama şunu farkettimki bunu mutlaka paylaşmam lazımdı ilk ilişkiden sonra vajina han gini açılıyor kızlar genişledi o yüzden rahat olun ilkini aşın gerisi gelir
Iyi geceler kizlar..ben de 8 aylik evliyim ve sizinle ayni derdi paylasiyorum..bi kac zamandir yazdiklarinizi takip ediyorum ve egzersizlere basladim..neredeyse orta parmagimin tamamini alabiliyorum icime ama icinde yukari dogru kaldirdigimda yani o duvara degdiginde bi basinc hisediyorum...o baski cok rahatsiz ediyor beni..umarim bu normaldir ve zamanla gecer..bu siralar iki parmagimla denemek istiyorum ama giris kismi cok kücük gözüktügü icin iki parmagimi nasil yerlestiririm bilemiyorum..tek parmak kolay tamam yani o delige koyup itiyosun ama iki parmagimi nasil yerlestirebilirim? Yardimci olursaniz cok sevinirim..Insallah en yakin zamanda hepimiz yeneriz bu sorunu..
ben egzersiz yapamyrm( maaalsef sadece denyrm..ins az kaldı olcak gibi..
canım ya benim kızlık zarım duruyo ya aslında durması güzel gibi geldi bana ama sanki ilk girişlerde
oraya takılıyo gibi.
acı olmuyo ama çarpıp geçiyo
bende çok şükür jeli bıraktım bide bacaklarımı açabiliyorum artık sıkmadan
ya kıslar bnm yazımı nie görmüonuz korku hapında bahsedilmiş bi ysayfada kadriye _33 tanıyan varmı yeni oldm için msj atamıom bu hapı bilen varmı vajiye ii geliormş
bu sayfada kadiye33 yagmur38 var ben yeni oldgm için kimseye özeldnmsk ataıop oramıorum rica etsem sen bu kişileri blp sorabilirmszn bi sayfada konşmşlar bu haptan bahsetmişler ama adını yazmamışlar
bu sayfada kadiye33 yagmur38 var ben yeni oldgm için kimseye özeldnmsk ataıop oramıorum rica etsem sen bu kişileri blp sorabilirmszn bi sayfada konşmşlar bu haptan bahsetmişler ama adını yazmamışlar
canım nasılsın yeni kızlar gelmişşş.hoş gelmişler
iyiyim canım, griple boğuşmaya devam ediyorum. sen nasılsın? keyifler nasıl? sabahları görünüp kayboluyorsun hemen valla :))
canım ya benim kızlık zarım duruyo ya aslında durması güzel gibi geldi bana ama sanki ilk girişlerde
oraya takılıyo gibi.
acı olmuyo ama çarpıp geçiyo
bende çok şükür jeli bıraktım bide bacaklarımı açabiliyorum artık sıkmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?