Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

idare ediyorum canım. inşallah iyileşicem artık. dediğin gibi benimki annesi gibi olmamı bekliyor benden, ben de böyle yaptıkça cinnet geçiriyorum!!!
senin rüyana güveniyorum canım ama güzel günler bana hiç de yakın gibi gelmiyor. ne bitmez çilem varmış yine de halime şükrediyorum, hiç olmazsa dermanı olan bir dertle boğuşuyorum. allah beterinden saklasın.

iyiyim canım, griple boğuşmaya devam ediyorum. sen nasılsın? keyifler nasıl? sabahları görünüp kayboluyorsun hemen valla :))

bende iim canımm uğraşıyorummm işte .arada geliyorum ya kimse olmuyor topikte yada ben başka yerlere dalmış oluyorum

bu sayfada kadiye33 yagmur38 var ben yeni oldgm için kimseye özeldnmsk ataıop oramıorum rica etsem sen bu kişileri blp sorabilirmszn bi sayfada konşmşlar bu haptan bahsetmişler ama adını yazmamışlar

cnm hangi aşamadasın bilmiyorum ama hap arayışını bırak egzersiz yapmalısın başka yol yok önemli olan başlamak başlarsan devamı rahatlıkla gelecektir..umarım kısa sürede atlatırsın..

bende griple boğsyrm (( sana da gecmiş olsn...

geçmiş olsun canım. ben 1 aydır böyleyim. bir parti ilaç kullandım geçer gibi olmuştu ki tekrarladı. gerçekten çok bıktım. artık normal hissetmek istiyorum. dikkat et sen de, uzamadan doktora git, çünkü kolaylıkla geçmiyor nasıl bir mikropsa...

ya kıslar bnm yazımı nie görmüonuz korku hapında bahsedilmiş bi ysayfada kadriye _33 tanıyan varmı yeni oldm için msj atamıom bu hapı bilen varmı vajiye ii geliormş

canım muhtemelen eskı sayfalatı okuyorsun...ben boyle bırsey duymadım ama neden egzersıze baslayıp da yenmeyı denemıyorsun...ınan bana boylesı cok daha kolay

cok tesk ederm..döklyrm bugn gercekten berbat bişi..bugn deneme yapıcaktk hiç halm yok arayıda soğutmak istemyrm (off ya

KISLAR BEN şu aşamadaymm yanyana 3 adet kulak cubuku içime sokabiliomm parmakğomıda baya sokuom 6 ay lık evliyim
tek derdm p...s gireceği zaman koku kaplıor içimi ya girmezse acırsa diolrum bi iki kere girdi kızlık gitti
ama o an korku basıor kasıom birazz hergecen gğün daha iim ama maddi durum olmadgı için dr a gidemiom

sen zaten işin zor kısmını atlatmıssın..egzersizle bunu en kısa sürede basarırısn..burdaki arkadaslar sana yardımcı olur..üzülme :))

cnm önemli olan başlamak zoru geçmiş..eski beyaz mumlar varya onlardan al bitane onunla aşama aşama başla egzersize olurmu yardımcı oluruz sanaallahın izniylede en kısa sürede atlatırsın inş.

canım once mutlaka bır kadın dogum doktoruna gıt...

ne guzel baslamıssın egzersıze sımdı yavas yavas kalınlastır aparatı ınan bana gozumuzde buyuttugumuz kdar degıl eczeneden su bazlı jel al ....aparatı kalınlastırdıkca kendıne guvenın gelecek ve sımdıkı kadar korkmucaksın...ama pes etme bırakma sabırla devam et yenmen cok yakın ınsallah

bende sana bişi sorcam..ilk birlikte oldgnda kızl..k gderken acı oldumu ?

cok tesk ederm..döklyrm bugn gercekten berbat bişi..bugn deneme yapıcaktk hiç halm yok arayıda soğutmak istemyrm (off ya

dökülmek çok doğru kelime. bütün kemiklerim etlerim sızım sızım sızladı resmen!!! ve ondan da beteri kocamın buna inanmaması!! neymiş herkes hasta oluyormuş da benim gibi kendini bırakıp ölü gibi yatanı yokmuş!!! adam nazlı kadın görmemiş beni naz yapıyor sanıyor yaa...

ben de 1 aydır bu halden kurtulamadığımdan ne egzersiz ne de deneme yapıyorum. zaten canım istemiyor ki, canım burnumda, doğru düzgün nefes bile alamıyorum nerde kaldı deneme...

( evet insanın gercekten hali olmyr ya...dün biz denedk ama tam başı girdi yani tamamne olmadı eşimde heyecanlandı olcAK Diye ama bo..ldı..yarm kaldı anlycagn..biraz da endişelendm aslında hamile kalırmym die..yumurtlama dönemndeki 12 gündeym tam zamanydı yani..cok istyrm bebek aslında..ama su olay cözldkten snra olursa daha iyi olur gibi..

iyi ne güzel, bir aşama daha iyisin. bence de tamamen yenmeden hamile kalma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…