Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok az bi acı oldu dayanılmıcak bişi değilll yani hemen geçiorr ama işte beynm acı acı die bağrıor yani girmeye başlıor hissediom ama acı duymuyom sorna ya acırsa bişi olursa die korku kaplıor nefesm kesilior yarıda kalıor girmeine izin vermiom bayılcak gibi his kaplıor beniii

ben de senin gibiyim..olmaya basladgn da daha dokunmdana bası gird.gnd bağırmaya baslyrm acıyor die..ama aslında acı filan duymyrm..

femore jel aldım işe yarasn die hani uyarsn die ama işe yaramadı pek tık olmadı bende bebek yağı kullanıoz işte bide uyuşturcu sprele yaptım bi kere komple girdi sonra gene cesare tedemdm parmakğım oskuom ama tamamını değilll yerini mi bulamıom nabıom artık gtimior ileri

sana 3 keredir mesajı çok uzun bir biçimde yazıyorum gönderdigim sırada kilitleniyor .Mesaj gitmiyor

merhaba kızlar bende eskilerdenim ne zamandır giremiyorum burdaki arkadaşlarımı özledim herkes neler yapıyor acaba :44:
bu arada ben doktor saygın beyle yenenlerdenim o zaman zarfında burdaki arkadaşlarımdanda çok destek gördüm umarım sizlerde tez zamanda çözersin allah yardımcınız olsun

merhaba kızlar bende eskilerdenim ne zamandır giremiyorum burdaki arkadaşlarımı özledim herkes neler yapıyor acaba :44:
bu arada ben doktor saygın beyle yenenlerdenim o zaman zarfında burdaki arkadaşlarımdanda çok destek gördüm umarım sizlerde tez zamanda çözersin allah yardımcınız olsun

hayır altta..ama beynimden su acı kelimesini bir atabilsem..

o an düşünmemeye çalış.olacak ve kalkıp sende başardım diye yazacaksın buraya,bunu düşün.egzersiz yapınca acı olmadıysa o an da olmaz demi.gerçekten acı olmuyor,sadece kendimizi kastığımız için yanma oluyor.ben ilk yendiğimde yanma bile hissetmedim.sonraki denemelerde ya ikinci olmazsa,tekrarlanırsa vaji diye korkup kastım kendimi yanma oldu.düşün nefesimi tuttuğumu eşim söyledi.nefes al tutuyorsun diyor ve farkettim gerçekten nefes almıyorum ya.hiç korkma canım nefes al ver bol bol.

Son düzenleme:

ins eger kendimi iyi hissedersem bugn denycem..umarım ben de atlatırm artık..cok ama cok tesk ederm hepiniize ...

meraba arkadaşlar ben yeni üye oldum.size yaşadığımı anlatayım belki birilerine yardımcı olabilirim.bende vajinusmus hastasıydım tam 6 ay eşimle beraber olamadım herşey başlarken çok güzel ama iş o noktaya gelince çok korkuyodum bacaklarımı açamıyodum bile.sonra eşim bi gün bi doktr bulduğunu söyledi ona gittik.tedavi gördüm 1 ay tedavi gördüm şimdi ise bi tane 11 aylık bebeğim war.
bu hastalıkla baş etmeye çalışan arkadaşlara şunu söyleyebilirim kendii başınıza yene bilceniz bi durum değil bu kendini kandrmak ve eşinizle güzel geçecek olan günlerinizden çalmaktan başka bişey değil.
ben şanslıydım gittiğim doktor devlet hastanesindeydi o zaman şşimdi özel yeri var pahalıda bişey.bide bu hastalığı bütün doktrlar bilmiyo bunu tedavi yapanlarda ayrı.ben mesela bi kadın doğuma gittim bana bişeyin yok dedi eşimle çok sorun yaşadım o bişey bilmeyen doktor geçinen insan yüzünden.yani gerçekten bu konuda uzman insanlarla o kişilerel birlikte bi yola başlamak en doğrusu olur.bu arada eşlerinizin desteği olmadanda yenmeniz mümkün değil çalşmalara onunda katılması gerekiyo wede çok anlayışlı olması lazım.Allah herkese yardım etsin.bian önce iileşr inşlh bu konuda sorun yaşayan arkadaşlarım.bide bişey ormak isteyen arkadaşlarımada sewe sewe cwpweririm.

acıyacak diye beynine komut gönderme.Beynine ne yüklersen onun karşılıgını alırsın.v.... emla gibi uyuşturucu krem sürebilirsin.

arkadaşlar lütfen yapmayın öle şeyler bi işe yaramıyo işte bizde dediler biraz şarap için gevşeyin yok jel kullanın bular bi işe yaramıyo diyelimki bi sefer oldu kızlık bozuldu ya sonra?yine aynı şeyler çünkü bu sorun doğum yapan kadınlardada sonradan olabiliyo.lütfen bi doktr yardımı alın eşinizle geçireceğiniz o çok özel we güzel saatleri kendinizede onada eziyet yapmayın herşeyn bi yolu war lütfen yardım alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…