- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.041
çok az bi acı oldu dayanılmıcak bişi değilll yani hemen geçiorr ama işte beynm acı acı die bağrıor yani girmeye başlıor hissediom ama acı duymuyom sorna ya acırsa bişi olursa die korku kaplıor nefesm kesilior yarıda kalıor girmeine izin vermiom bayılcak gibi his kaplıor beniii
( evet insanın gercekten hali olmyr ya...dün biz denedk ama tam başı girdi yani tamamne olmadı eşimde heyecanlandı olcAK Diye ama bo..ldı..yarm kaldı anlycagn..biraz da endişelendm aslında hamile kalırmym die..yumurtlama dönemndeki 12 gündeym tam zamanydı yani..cok istyrm bebek aslında..ama su olay cözldkten snra olursa daha iyi olur gibi..
bakalım ins sanki ne kadar sık denersem yenecekmsm gibi gelyr..sence kalma ihtimali olyrmu böyle durumlar da ?
bakalım ins sanki ne kadar sık denersem yenecekmsm gibi gelyr..sence kalma ihtimali olyrmu böyle durumlar da ?
ben de senin gibiyim..olmaya basladgn da daha dokunmdana bası gird.gnd bağırmaya baslyrm acıyor die..ama aslında acı filan duymyrm..
canım üsttemi deniyorsun
hamile kalma ihtimali çok düşük ama bu şekilde hamile kalan bir çok vajinismuslu kadın var. hayırlısı neyse o olsun senin için canım.
hayır altta..ama beynimden su acı kelimesini bir atabilsem..
o an düşünmemeye çalış.olacak ve kalkıp sende başardım diye yazacaksın buraya,bunu düşün.egzersiz yapınca acı olmadıysa o an da olmaz demi.gerçekten acı olmuyor,sadece kendimizi kastığımız için yanma oluyor.ben ilk yendiğimde yanma bile hissetmedim.sonraki denemelerde ya ikinci olmazsa,tekrarlanırsa vaji diye korkup kastım kendimi yanma oldu.düşün nefesimi tuttuğumu eşim söyledi.nefes al tutuyorsun diyor ve farkettim gerçekten nefes almıyorum ya.hiç korkma canım nefes al ver bol bol.
acıyacak diye beynine komut gönderme.Beynine ne yüklersen onun karşılıgını alırsın.v.... emla gibi uyuşturucu krem sürebilirsin.
kılar sımgem-92 hamileeeee
kılar sımgem-92 hamileeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?