Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım burdaki çoğu arkadaşımız bilinçlı insanlar.çoğumuz kariyer sahibi insanlarızçoğumuzda zaten doktora göründük.dışardan gelenler bizleri işte kara cahil insanlar sanıyor.söylediklerinizin farkındayım .kendimden örenk vereyim.doktora gittim.doktor teşhisi koydu bir iki krem verip yolladı.sonuç aynı.ben kendi başıma egzersiz yaparak yendim.şu ünlü doktorlara gidemezmiyidim giderdim.çok şükür durumuzda gayet ii.ama benim eşim kabullenemedi.bende kendim yendim.kaldıkı burda o doktorlara ookadar para dökemeyecek arkadaşlarızada var.sözü uzatmak istemiyorum.herşeyin farkındayız

senin adına cok sevindm..bebeğini de allah analı babalı büyütsün ins..doktorun adı neydi ?

eline sağlık, hepimiz adına güzel özetlemişsin

sprey süperişe yaradı sayesnde kızlık zarı gitti ama sonra piskolj old için gene kasmaya devam ettm iştee bi tek girerken ısıntı basıor bana korku kaplıor içimi yoksa çogu şey iyapablirom böle bi hap ols rahatlatasa gevşetse kasmasam kendimi off ya korku hapı nedir ya kıs 2 tane içmiş dr verm onla yapmşş

spreyi ne şekilde kullandın ?

sprey baya uyusturuyo sanırım kızlık zarı gıttıgıne göre bılgı verebilirmisin

arkaasım sanada gecms olsn allah bebgıne uzun omurler versn .kendı basınıza yenebılecegnz bısey degıl demssın ama burda 10larca bayan kendı basına yendı bende dahıl burda herkes bırbırıne destek oluyr ve duzenlı egzersızlerle basarıyr..ben uye olduktan 1 hafta sonra yendım mesela

canm hısgeldın tekrar..evet sen benım kocumdun allh razı olsn senden de dıger arkadaslardanda bende yenelı 3 ay oldu...bende dıordum zelıha hıc gorunmuyr dıe .senn nasıl gıdıor bebek fln varmı

cok sevindim..allah tamamına erdirsn..darısı basımıza :))

evet canım v... ken hamile kaldım.Sana çok uzun yazmıştım ama gitmedi.şu an çok vaktim yok çıkmam gerekiyor akşama yazarım.Ama sana tavsiyem aştıktan sonra hamile kalman eger kalmışsanda allah bir kolaylık veriyor.Ben sezeryanla yaptım doktorum biliyordu o yönde çok yardımcı oldu.Acıma hissini beyninde silmeye çalış

( aksam bekliyorum seni..görsrz..cok tesekkür ederim ilgin için..

xylocaine sprey onuda burdan bldfm kaç arkadaş onla yaptıı bende onla yaptım içne dudaklarıa falan sıkıon baya 5-6 dk sonra uyuşuyor baya tavsiye ederm spreyi 10 tl eczanede

xylocaine sprey onuda burdan bldfm kaç arkadaş onla yaptıı bende onla yaptım içne dudaklarıa falan sıkıon baya 5-6 dk sonra uyuşuyor baya tavsiye ederm spreyi 10 tl eczanede

denycem cok tesk ederm..kızlık za....nın yır..lmsnı bu spreylede hissedyrmsn peki ? birde ben bir yerde okudum yanma olyrmu ?

Son düzenleme:
spreyi sıkınca yanuor evt üfle geçior ama korkma yıkama beke 5-6 dk ben hiç ama hiç hissetmedmm ama çogu arkadaş spreyle devam etti sonraıs geldi bi tk bende gelmedi

tamam sonuçta o egzersizleri yaapanda bizlerşz doktor değil ama önce işin gerçeğini doktordan duymak gerek.orda hiç sinirin olmadığını hiç bişekilde canımızın yanmıycanı sadece psikolojk olduğunu.inşllh herkes yener ama sonradan tekrarlamsı çok yüksek bi durum.yani yardım almadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…