- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.081
tamam sonuçta o egzersizleri yaapanda bizlerşz doktor değil ama önce işin gerçeğini doktordan duymak gerek.orda hiç sinirin olmadığını hiç bişekilde canımızın yanmıycanı sadece psikolojk olduğunu.inşllh herkes yener ama sonradan tekrarlamsı çok yüksek bi durum.yani yardım almadan.
kIZLAR bitti bu iş Allahın izniyle dün yendimdarısı hepinizin başınaa
yagmur cavuk söle nasıl yendne ne yaptınn dra mı gittin acıdımı ne hissettn
ya kıslar az bişi bile kendini sıkına kasınca orası kapanıyor değilmiii girmior içeriii bu sefer kapatgnn içn acı çekiyon
tebrık ederım canımmmm
uun zmandır gelın cıkmıyorduuu
hadii anlatbasarı hıkayenıı
kIZLAR bitti bu iş Allahın izniyle dün yendimdarısı hepinizin başınaa
hmmm bılgı verdıgın tesekkurler ama zaten bılıyoruz ki bız bunları...
biliyosunuzda neden olmuyo peki?
biliyosunuzda neden olmuyo peki?[
niyetin yardımcı olmaksa bu sorun öyle gereksiz ki ...bilgin olsun!
BİLİYORSUNUZ HEPİNİZ EN SON 2 PARMAKTAYDIM sonra 3 parmak denedim ilk boğumu alabildim dün dedim alıcam hepsini 3 parmağı sonuna kadar aldım nerdeyse gel git yaptuım baktım resmen iyice açılıyo bir çıkardım parmaklarımı yan yana almışım nerdeyse o hırsla dedim bu olduysa o hayli hayli olucak yılmak yok ve akşam oldu uzun süreli gel git yapamadım tabi hala psikolojk acıycak korkusu ..Ama gerçekten asla korkulan gibi değilmiş gerçekten pğarmakla alıştıktan sonra orası açılıyor arkadşlar ..hepiniz sağolun Allah razı olsun cümlenizdeen sela nilay kayraozlem gulsevdam mutlu 1988 basta olmak üzere bu foruma ilk girdiğimde hep onlar beni cesaretlendirdi herkese dua ediyorum yenemeyenlerde bakalım 2.denemede aynı başarıyı yakalayabilece miyim
kızz ben nilayyyy
çok sukur bıttı kurtuldun canım rabbım baska dert vermesın ınsallah
biliyorum cnm sana hala nily diyrm ben nickini kullnmaya alısamadım :)))))) sağol cnm herkesin başına yenemeyenlerde kurtulsun inş hepiniz sağolun
ben bi parmak yarsını sokuom sadece sonra yol yokmş gibime gelior kaybediorum yerini gitmiorr içerdi ilk bogmda kalıor
ben bi parmak yarsını sokuom sadece sonra yol yokmş gibime gelior kaybediorum yerini gitmiorr içerdi ilk bogmda kalıor
NİCKLERİ KARIŞTIRIYORUM GÜLSEVDAM,SELA,87 -88 NİCKLİ ARKADAŞLAR VARDI ,HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜRLER :))
BEN DE HALAY İSTİYORUM ,NETİCEDE BAŞINI ALDIMMM:))))))HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN:)VALLA BALAYINA BİLE ÇIKMAYI DÜŞÜNÜYORUM :)BABYMOON
halay ıcın bıraz daha cabalaman lazım az kaldı ama bugun yarın inşallahhh
arkadaşlar ben jelde durex kullandım ama ;spermi öldürüyormuş ,sonra okey kullandım oda bitti şimdi eczacıya söyledim ,vajinismusluydum dedim ama sperm öldürücü olmasın dedim :)))su bazlı oluyormuş dedim oda gleit gelen verdi , minicikkk tüp 20 gr((((su bazlıııı falan yazmıyor :)bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?