- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.101
arkadaşlar ben jelde durex kullandım ama ;spermi öldürüyormuş ,sonra okey kullandım oda bitti şimdi eczacıya söyledim ,vajinismusluydum dedim ama sperm öldürücü olmasın dedim :)))su bazlı oluyormuş dedim oda gleit gelen verdi , minicikkk tüp 20 gr((((su bazlıııı falan yazmıyor :)bilgisi olan var mı
tamam sonuçta o egzersizleri yaapanda bizlerşz doktor değil ama önce işin gerçeğini doktordan duymak gerek.orda hiç sinirin olmadığını hiç bişekilde canımızın yanmıycanı sadece psikolojk olduğunu.inşllh herkes yener ama sonradan tekrarlamsı çok yüksek bi durum.yani yardım almadan.
kIZLAR bitti bu iş Allahın izniyle dün yendimdarısı hepinizin başınaa
BİLİYORSUNUZ HEPİNİZ EN SON 2 PARMAKTAYDIM sonra 3 parmak denedim ilk boğumu alabildim dün dedim alıcam hepsini 3 parmağı sonuna kadar aldım nerdeyse gel git yaptuım baktım resmen iyice açılıyo bir çıkardım parmaklarımı yan yana almışım nerdeyse o hırsla dedim bu olduysa o hayli hayli olucak yılmak yok ve akşam oldu uzun süreli gel git yapamadım tabi hala psikolojk acıycak korkusu ..Ama gerçekten asla korkulan gibi değilmiş gerçekten pğarmakla alıştıktan sonra orası açılıyor arkadşlar ..hepiniz sağolun Allah razı olsun cümlenizdeen sela nilay kayraozlem gulsevdam mutlu 1988 basta olmak üzere bu foruma ilk girdiğimde hep onlar beni cesaretlendirdi herkese dua ediyorum yenemeyenlerde bakalım 2.denemede aynı başarıyı yakalayabilece miyim
valla arkadasım ben yendım 3 ay hıc sorun yasamadım ama cıdden moralımı alt ust ettın suan tekaryablr dedıgın ıcın burdakı bı cok arkadasında hevesını koracagına emınım.. sonuc ta bızım yaptgmz egzersılerde doktorların kullandıgı yontemler..
ben bi parmak yarsını sokuom sadece sonra yol yokmş gibime gelior kaybediorum yerini gitmiorr içerdi ilk bogmda kalıor
ok .teşekkürler :)))
sela msn deyim
çok sağollll spezeil,peki sen hangi dr tavsiye edersinnn hangisine gidelim,yendik ama ya tekrarlarsa derizzzz^!!!valla arkadasım ben yendım 3 ay hıc sorun yasamadım ama cıdden moralımı alt ust ettın suan tekaryablr dedıgın ıcın burdakı bı cok arkadasında hevesını koracagına emınım.. Sonuc ta bızım yaptgmz egzersılerde doktorların kullandıgı yontemler..
mrb kızlar ben sessiz sessiz takip ediodum sizi..bende vajinusmusum hemde 2.5yıldır çok bunaldım artık..ama sizin sayenizde egzersiz yapmaya başlamıştım 1parmak 2parmak mum vs derken şimdi 4parmağımı birleştirip yapabiliorum mumdaysa peçete sara sara kalınlaştırıp 11 cm yapabildim enson düngece..bende heveslendm eşime deneyelim dedim ama ucundan fazlasını alamıorum 2keredir denioruz ucunu aldıktan sonra yanmayla baskı gibi bişe oluo hemen itiorum eşimi, kasmıorum kendimi biliorum bacaklarım kapalıyken bile egzersiz yapabiliorum nolur yardım edin nie olmuo yaa eşimde sinirlendi 2.sindede olmayınca(napcam ben yaaaa
bacak kapalı iken egzersiz nasıl oluyor
hayır canım tekrarlamaz beynımız kabul ettı herseyı sakın aklınızda soru ısareti kalmasın lutfen boylelerıne ıtaat etme duzelen psıolojımızı alt etmelerıne ızın vermeyelım...
çok sağollll spezeil,peki sen hangi dr tavsiye edersinnn hangisine gidelim,yendik ama ya tekrarlarsa derizzzz^!!!
iiçine birşeymi sokuyon bacaklar kapalı ilen ben neler yapablirm orayı o girme hissine alıştırmak için
canm cok sıkıldı canm ya neden boyle yapıorlarkı hemen aklıma acaba sorunu soktu bayan,neden olsn yendıkten sora bız doktorun soledıgı herseyı bılıyrz acımıycagını sınr olmadıgını hespını ama bu faklı bısı ıste elımzde degıldı ama burda bırbırımzle paylastık ve yendık allhın ıznıyle bıdaha olmıycak
tebrık ederım canım
o baskı hıssı ve yanma cok normal masallah cok guzel ılerlemıssın tek yapacagın bızlerı dusun bızde aynı durumdaydık ve yendık sende yapabılırsın...
derın nefes al nefes verırken esın hafıf hafıf ıtsın...jel kullanıorsundur bol sur canım ıslaklık tam olmadıgından da yanma oluyor olabılır...mujdenı beklıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?