Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gleit gelen almanca kayganlastirici jel demek. burada satilanlardansa mutlaka su bazlidir ve sperm öldürücü degildir. sonucta burada marketlerde kozmetik reyonunda bile satiliyor, sperm öldürücü olsa eczane disinda satilmazdi.

valla arkadasım ben yendım 3 ay hıc sorun yasamadım ama cıdden moralımı alt ust ettın suan tekaryablr dedıgın ıcın burdakı bı cok arkadasında hevesını koracagına emınım.. sonuc ta bızım yaptgmz egzersılerde doktorların kullandıgı yontemler..

sen de sağol canım. azimli oldun ve başardın işte!!! harikasın!!! 2. denemeden de korkma artık bişey olmayacağını biliyorsun

hayır canım tekrarlamaz beynımız kabul ettı herseyı sakın aklınızda soru ısareti kalmasın lutfen boylelerıne ıtaat etme duzelen psıolojımızı alt etmelerıne ızın vermeyelım...

çok sağollll spezeil,peki sen hangi dr tavsiye edersinnn hangisine gidelim,yendik ama ya tekrarlarsa derizzzz^!!!

YAKLAIK 7 AYDOR EVLİYİM pskojm alt üst kendmden nefret ediom yarım eksik hissediom herkes yapıor ben yapamıom bunu
off bilmiom acı hiseetinmi peki 3 parkantan sorna penisle girince hafif bişimi hissetn egzsrsiz derken idrarımı yaparken tutup bırakıom mesela bunu biliom

mrb kızlar ben sessiz sessiz takip ediodum sizi..bende vajinusmusum hemde 2.5yıldır çok bunaldım artık..ama sizin sayenizde egzersiz yapmaya başlamıştım 1parmak 2parmak mum vs derken şimdi 4parmağımı birleştirip yapabiliorum mumdaysa peçete sara sara kalınlaştırıp 11 cm yapabildim enson düngece..bende heveslendm eşime deneyelim dedim ama ucundan fazlasını alamıorum 2keredir denioruz ucunu aldıktan sonra yanmayla baskı gibi bişe oluo hemen itiorum eşimi, kasmıorum kendimi biliorum bacaklarım kapalıyken bile egzersiz yapabiliorum nolur yardım edin nie olmuo yaa eşimde sinirlendi 2.sindede olmayınca(napcam ben yaaaa

tebrık ederım canım

o baskı hıssı ve yanma cok normal masallah cok guzel ılerlemıssın tek yapacagın bızlerı dusun bızde aynı durumdaydık ve yendık sende yapabılırsın...

derın nefes al nefes verırken esın hafıf hafıf ıtsın...jel kullanıorsundur bol sur canım ıslaklık tam olmadıgından da yanma oluyor olabılır...mujdenı beklıyoruz...

hayır canım tekrarlamaz beynımız kabul ettı herseyı sakın aklınızda soru ısareti kalmasın lutfen boylelerıne ıtaat etme duzelen psıolojımızı alt etmelerıne ızın vermeyelım...

canm cok sıkıldı canm ya neden boyle yapıorlarkı hemen aklıma acaba sorunu soktu bayan,neden olsn yendıkten sora bız doktorun soledıgı herseyı bılıyrz acımıycagını sınr olmadıgını hespını ama bu faklı bısı ıste elımzde degıldı ama burda bırbırımzle paylastık ve yendık allhın ıznıyle bıdaha olmıycak

olmucak tabıkıı sen kendını bılıyorsun yenemeyen arkadaslarda bıze guvensınler ben ınanmıyorum tekrarlacagaına

ayy saol canm benm içimi ferahlattın:))prez..tif kullanıorum kayganlaştırıcı da ultrason jeli kullanıorum çok rahat oluo zaten ama ucunu aldıktan sonra cesaret edip ilerleyemiorum işte o baskı hissine alışamadım kötü oluorum ama bişi sorcam egzersiz yaparken o his olmuo hatta hiç acı vs bişi yok çok rahatım nie olmuokii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…