- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.141
BİLİYORSUNUZ HEPİNİZ EN SON 2 PARMAKTAYDIM sonra 3 parmak denedim ilk boğumu alabildim dün dedim alıcam hepsini 3 parmağı sonuna kadar aldım nerdeyse gel git yaptuım baktım resmen iyice açılıyo bir çıkardım parmaklarımı yan yana almışım nerdeyse o hırsla dedim bu olduysa o hayli hayli olucak yılmak yok ve akşam oldu uzun süreli gel git yapamadım tabi hala psikolojk acıycak korkusu ..Ama gerçekten asla korkulan gibi değilmiş gerçekten pğarmakla alıştıktan sonra orası açılıyor arkadşlar ..hepiniz sağolun Allah razı olsun cümlenizdeen sela nilay kayraozlem gulsevdam mutlu 1988 basta olmak üzere bu foruma ilk girdiğimde hep onlar beni cesaretlendirdi herkese dua ediyorum yenemeyenlerde bakalım 2.denemede aynı başarıyı yakalayabilece miyim
KISLAR BEN şu aşamadaymm yanyana 3 adet kulak cubuku içime sokabiliomm parmakğomıda baya sokuom 6 ay lık evliyim
tek derdm p...s gireceği zaman koku kaplıor içimi ya girmezse acırsa diolrum bi iki kere girdi kızlık gitti
ama o an korku basıor kasıom birazz hergecen gğün daha iim ama maddi durum olmadgı için dr a gidemiom
geçen hafta sınırlı penis girişi yaşamıştım,bu haftada bu şekilde oldu :)
burası bana faydalı oldu,umarım sizlerede öyle olur,bana bugun resmen başım döndü ,tüm gün uğraştıkkkkkkkkkkk:)))
sanki kimya dersi,yok öle değil,şöyle ,yok açısı böylemiydi şöylemiydi:)sürekli konuştum,konuştukça dikkatim dağıldı :)daha i oldu
kIZLAR bitti bu iş Allahın izniyle dün yendimdarısı hepinizin başınaa
kızlar bende kullanıcı adımı değiştim.ekli olduğum arkadaşlar bu kim demesin diye yazayım dedim
cnm yarın adet olabilirim yarın olmazsa sonrası gun kesin gibi hep düzenli olurum sence bi zararı olur mu birde adeti beklemek istemiyorum
arkadaşlar ben jelde durex kullandım ama ;spermi öldürüyormuş ,sonra okey kullandım oda bitti şimdi eczacıya söyledim ,vajinismusluydum dedim ama sperm öldürücü olmasın dedim :)))su bazlı oluyormuş dedim oda gleit gelen verdi , minicikkk tüp 20 gr((((su bazlıııı falan yazmıyor :)bilgisi olan var mı
kIZLAR bitti bu iş Allahın izniyle dün yendimdarısı hepinizin başınaa
canim cok sevndm gozun aydin :)
canım ya benim kızlık zarım duruyo ya aslında durması güzel gibi geldi bana ama sanki ilk girişlerde
oraya takılıyo gibi.
acı olmuyo ama çarpıp geçiyo
bende çok şükür jeli bıraktım bide bacaklarımı açabiliyorum artık sıkmadan
cnm yarın adet olabilirim yarın olmazsa sonrası gun kesin gibi hep düzenli olurum sence bi zararı olur mu birde adeti beklemek istemiyorum
Kizlar hala regl olmadm. bu surede egzersiz yapmadm hic. yapmayi dusunmyrmda. esimle ciddi sorunlar yasiyoruz. artik tukendi sabrim.. iki gunden beri basa dondum. daha yasim 21 ama yasimdan buyuk sorunlarla bogusuyorum!! cok kotuyum ben.. kacip gitmek istiyorum
egzersiz bende yapmıştım adetten önce bi sıkıntı olmaz herhalde ama aparatı alamazsan canını sıkma.ben adetten önce yaptığım egzersizde zorlanıyordum,vücut gergin oluyor ya ondan.
canım biliyosun vajili eşler hep sorun yaşıyolar sabret biraz daha bak yenenler hep söylüyor düzeliyor çoğu sorun diye bu regl sürecinde farklı şeylere yönelt kendini en azından çık dolaş temizlik yap vesaire kafanı dağıtacağın şeylerlle meşgul ol biz de öyleydik evliliğimizn ilk başlarında inan düzeliyor bir süre sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?