Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler canım ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH

canım hoşgeldin öncelikle. o korku hepimizde var zaten o korkudan dolayı vajiliyiz hepimiz de ama egzersizlerinii düzenli yaparsan o korku zamanla kaybolacak ilerledikçe aparatın kalınlıkları artık gaza gelip alacağm diyosun ben de öyleydim başlangıçta kesinlikle alamam diyodum şimdi bayağı kalınlaştırdım aparatı artık beynim hazır beklememdeki tek sebep doktora gidiyorum onun deneme yapabilirsiniz demesini bekliyorum

canım yeni üye olduğum için msj yazamıyorum,aynen oluyor o sorun dediğin gibi tamamen psikolojik bi olay çünkü bu her iki taraf için de,zamanla düzeliyor bi kere başlasan gerisi gelir

Merhaba Arkadaşlar, ben 8 sene içinde psikologa veya bir takım kadın doğumculara gittim ama bir çare bulamadım. Psikologa gittiğimiz yıllarda denemeler sonucu mucize eseri hamile kaldım. Hamileliğimi bakire olarak yaşadım inşallah bakire olarak ölmeyeceğim. Aslında birkaçınız belki beni televizyonda izlemişsinizdir. Çaresizliğimi kabullendiğim, tükendiğim, bittiğim bir anda biraz umutla doldum. Kimsenin bilmediği, kimseye anlatamadığım şeyleri kameraya geçip tüm Türkiye'ye anlatır oldum. Aşağıda linkini verdiğim programa çıktım. Şimdilik parmak egzersizleri devam ediyor. Bakmaya bile dayanamadığım, düşüncesi bile başımı döndüren va..ma. Artık zorda olsa parmağımı sokabiliyorum....Doktor 8 seansta çözülecek dedi ve şimdilik durum iyi gidiyor 4.seansımıza haftaya gideceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Aşağıdaki linkte tv'ye çıkan benim
Doktorum - Vajinismus Tedavisi - Hipoglisemi Belirtileri 28.02.2012 - YouTube

canım ya cesaretine hayran kaldım valla eczaneye diyebilmişin açık açık ben bepanten alırken bile acayip utanıyorum sanki herkes çok yanlış düşünecekmş gibi geliyor şu utangaçlığımdan çok şikayetçiyim haaaa

Merhaba Arkadaşlar, ben 8 sene içinde psikologa veya bir takım kadın doğumculara gittim ama bir çare bulamadım. Psikologa gittiğimiz yıllarda denemeler sonucu mucize eseri hamile kaldım. Hamileliğimi bakire olarak yaşadım inşallah bakire olarak ölmeyeceğim. Aslında birkaçınız belki beni televizyonda izlemişsinizdir. Çaresizliğimi kabullendiğim, tükendiğim, bittiğim bir anda biraz umutla doldum. Kimsenin bilmediği, kimseye anlatamadığım şeyleri kameraya geçip tüm Türkiye'ye anlatır oldum. Aşağıda linkini verdiğim programa çıktım. Şimdilik parmak egzersizleri devam ediyor. Bakmaya bile dayanamadığım, düşüncesi bile başımı döndüren va..ma. Artık zorda olsa parmağımı sokabiliyorum....doktor 8 seansta çözülecek dedi ve şimdilik durum iyi gidiyor 4.seansımıza haftaya gideceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Aşağıdaki linkte tv'ye çıkan benim
Doktorum - Vajinismus Tedavisi - Hipoglisemi Belirtileri 28.02.2012 - YouTube

Kizlar hala regl olmadm. bu surede egzersiz yapmadm hic. yapmayi dusunmyrmda. esimle ciddi sorunlar yasiyoruz. artik tukendi sabrim.. iki gunden beri basa dondum. daha yasim 21 ama yasimdan buyuk sorunlarla bogusuyorum!! cok kotuyum ben.. kacip gitmek istiyorum

canımmmm işten yeni geldimmm şimdi yazabildim doktora gidip göstermei denesene en azından yapısı hakkında fikrin olur. bizde bugün deneme yapıcaz ama yine pazartesi yine yorgunum bilmiyorum olurmu

cnm yarın adet olabilirim yarın olmazsa sonrası gun kesin gibi hep düzenli olurum sence bi zararı olur mu birde adeti beklemek istemiyorum

egzersiz bende yapmıştım adetten önce bi sıkıntı olmaz herhalde ama aparatı alamazsan canını sıkma.ben adetten önce yaptığım egzersizde zorlanıyordum,vücut gergin oluyor ya ondan.

canım biliyosun vajili eşler hep sorun yaşıyolar sabret biraz daha bak yenenler hep söylüyor düzeliyor çoğu sorun diye bu regl sürecinde farklı şeylere yönelt kendini en azından çık dolaş temizlik yap vesaire kafanı dağıtacağın şeylerlle meşgul ol biz de öyleydik evliliğimizn ilk başlarında inan düzeliyor bir süre sonra

egzersiz bende yapmıştım adetten önce bi sıkıntı olmaz herhalde ama aparatı alamazsan canını sıkma.ben adetten önce yaptığım egzersizde zorlanıyordum,vücut gergin oluyor ya ondan.

adet döneminde egzersizi çok tavsiye etmem ben yapmıştım,o bölge çok hassas enfeksiyona çok açık bi de onunla uğraşmayın.bikaç gün dinlenmek daha iyi bence

kesinlikle katılıyorum ben hatta o dönemde boşanmayı bile düşünmüştüm eşim bambaşka biri gibiydi ama hak vermek lazım erkek için de zor bi durum ama geçici kesinlikle,sonra herşey düzeliyor biraz sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…