- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.161
Merhaba Arkadaşlar, ben 8 sene içinde psikologa veya bir takım kadın doğumculara gittim ama bir çare bulamadım. Psikologa gittiğimiz yıllarda denemeler sonucu mucize eseri hamile kaldım. Hamileliğimi bakire olarak yaşadım inşallah bakire olarak ölmeyeceğim. Aslında birkaçınız belki beni televizyonda izlemişsinizdir. Çaresizliğimi kabullendiğim, tükendiğim, bittiğim bir anda biraz umutla doldum. Kimsenin bilmediği, kimseye anlatamadığım şeyleri kameraya geçip tüm Türkiye'ye anlatır oldum. Aşağıda linkini verdiğim programa çıktım. Şimdilik parmak egzersizleri devam ediyor. Bakmaya bile dayanamadığım, düşüncesi bile başımı döndüren va..ma. Artık zorda olsa parmağımı sokabiliyorum....Doktor 8 seansta çözülecek dedi ve şimdilik durum iyi gidiyor 4.seansımıza haftaya gideceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun....
Aşağıdaki linkte tv'ye çıkan benim
Doktorum - Vajinismus Tedavisi - Hipoglisemi Belirtileri 28.02.2012 - YouTube
canım biliyosun vajili eşler hep sorun yaşıyolar sabret biraz daha bak yenenler hep söylüyor düzeliyor çoğu sorun diye bu regl sürecinde farklı şeylere yönelt kendini en azından çık dolaş temizlik yap vesaire kafanı dağıtacağın şeylerlle meşgul ol biz de öyleydik evliliğimizn ilk başlarında inan düzeliyor bir süre sonra
kesinlikle katılıyorum ben hatta o dönemde boşanmayı bile düşünmüştüm eşim bambaşka biri gibiydi ama hak vermek lazım erkek için de zor bi durum ama geçici kesinlikle,sonra herşey düzeliyor biraz sabır
aaa ben senı ızledımmm cok etkılenmstım hatta allhım yardmcın olsn bak gordunmu ılelıyrsun asıcaksn emınmol o doktorumdakı doktormu yardm edıyr sana
canım hikayen beni çok etkiledi.Aynı süreçlerden bende geçtim kendini çok iyi ifade etmişsin.Bir işe başlamak başarmanın yarısıdır tebrik ediyorum seni
bunun vajinusmusla hicbir ilgisi yok olamazda.. sabir desen tukendi yok tek tarafli yurumuyo iste cok bunaldm icime atmaktan yoruldmmmmm.. onun kolesiymisim gbi davranmaktanda bide kafasinin dikine gidisi yokmuuuukim icin ugrasiyorum ben ya.. degermi !!
Canım, inşallah ben de senin gibi en kısa zamanda halledebilirim. Artık bu da olmazsa bilmiyorum ne olur.. İyice hayata küserim...
canım bende hala aşamadım son aşamalardayım 10 yıllık evliyim 1 kızım var
İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkes eminim çok kötü günler geçirmiştir ama ben bu vajinusmus sorununu çokkk derinden yaşadım. Sanki bu olayı ben halledebilirsem herkes halledermiş gibi geliyor... Çok ağır bir vakayım. Evet Doktorum programındaki Mualla hanım yardım ediyor. Ona gidiyorum her hafta....
Merhaba sessizcekimsesizce, izledin herhalde linki. Kanal D, Doktorum programına çıktım. Çok yıkılmıştım ama bu aralar biraz daha iyiyim. En azından bana muhtaç bir oğlum var. Allah hepimize şifa versin.
canm yaa bende 2buck yıllık evlıyken burayı buldm 1 haftada cozdum burda parmak la basladım aparatla devam ettım ..bende cok uzuntu yasadım ama sennkı bı baska cnm ..esın sorun edıyrmu 8 yıl ıcınde o neler yasadı yada sana yasattı ...bak burayı hıc bırakma hergun gır burdakı arkadaslarla egzersz yap sende yenıceksn doktorun bıle sasıracak gor bak sora normal bı ılıskıyle ıkıncı cocugn olr ısalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
adet döneminde egzersizi çok tavsiye etmem ben yapmıştım,o bölge çok hassas enfeksiyona çok açık bi de onunla uğraşmayın.bikaç gün dinlenmek daha iyi bence
cnm çok üzüldüm ama halimede şükrettim sen o bölgene karsı çok aşırı hassas olmuşsun ben ilk parmak egzersizini aynada bakmayı falan nasıl olur falan dedim ama korkmadım yaptım eşimin pe.. korkmuyorum ben o an hastanelik olurmuyum diyeydi korkum iyiki linki verdin izledim o bölgede sinir yokmuş ve zaten zar kapak gibi bisey değilmiş öğrendiğim iyi oldu en yakın zamnda deniycem umarım sende kalan 4 seansta iyileşirsin eşinle çocugunla mutlu olursun
canım çok şükür ben yendim de 'herşeygüzelolcak'adında bi arkadaş sormuş umarım bu yazdığını da okur
inşallah hep birlikte hallederiz. İnanın şu an bile gözlerim dolu dolu....
orda ilk çıkan çirt kayın babası hastanelik olursa beni arayın demiş banada kaynanam ara beni bişey olursa dedi ben o paniğe başladım neler olabilir acaba bu gece diye ve boş konuşan abartan kafadan hikaye uyduran kadınlarla karsılastırmasın allah kimseyi onların yzunden kendi organımızı keşfetmeden neler duyuyoruz ki ben çok dinledim bunları
bence mutlu ol basarmak üzeresin artık suçlu değil mulu olacağız
mualla hanımı tavsiye edermisin farklı yöntemleri var mı sence önceden gittiklerine göre
İnşallah, Allahım güç kuvvet versin herkese... Mualla hanımı tavsiye ederim önceki gittiğim psikologdan farklı yönleri var.. Tabi, doktor kim olursa olsun herşey insanın kendinde bitiyor. Doktora yardımcı olmak, ödevlerini yapmak, tedaviye izin vermek.....vs. Ben şu an halletmiş değilim. Ama halledersem, sanırım Doktorum programına tekrar alıcaklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?