Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canm yayında ızlmestım senı sımdı tekrr ızledım cok zor seyler yasamıssın ..yasında cok genc anladıgım kadaryla bence hayat yenıden baslayack senn ıcın emın ol..egzersız yap hergun sabh ve aksam prmak egzersızı yap cok sık aynayla bak delıgı ıncele derın nefes al ıkın delıgın acıldıgını gourceksn unutma nekdr egzers yaparsan okdr hızlanacak

okudum cnm tesekkur ederim kendimi çok hazır hissediyorum bu son aşama olabilirmi 3 gundur sabırsızlanıyorum ama kısmet olmuyo 2 kere parmak 1 kere pe.. egzersizi yaptım birazdaha mı yapmalıyım egzersiz sence

kendini tam olarak hazır hissetmeden p.. deneme bence kasılırsan canın yanar onu da başka bişey zannedersin başa dönersin bu sefer,eşinin parmağıyla da ragat yapabildiğin zaman dene derim.

bak gordunmu hele bı yen daha cok denemk ısteyeceksn budefada olcakmı dıye dıye bakmssn aylar gecıcek ..bende ılk yendıgmzde cok sık denemk ıstyrdum herdefasındada dahada mutlu oluyrduk

Daha çok yeni evlisin. Sıcağı sıcağına hallet. Sonraya bıraktığın zaman sonrası da geliyor malesef. Duruma alışıyorsun, korkuna alışıyorsun. Bir de Mualla Hanımın bir sözü gerçekten çok anlamlıydı. Bizim doğru bir bildiğimiz bir yanlıştı. Söyledikleri çok mantıklı geldi. Şöyle demişti;
Kesinlikle vajinaya bakma, parmak olaylarına alışmadan sakın deneme yapmayın. Çünkü deneme yaptıkça kasılıyor kasıldıkça orası kasılmaya alışıyor orayı daha da kuvvetlendiriyor demiştim. Biz bir çok deneme yaptık ama ve bayağı orayı kuvvetlendirdik sanırım.

ben o gün izlemiştim seni,senin sesin tıkandı ben ağladım ,o gün burdada yazmıştım

arkadaşlar bi de şunu söylemek istiyorum ben aştım çok şükür şu an rahatım ama bazen kendimi kastığım oluyor ve canım acıyor o zman,acı tamamen rahat olmakla ilgili yani bunu farketmek lazım ilerlemek için.ki acı da öyle aman aman bişey değil zaten.epilasyon hepimiz yapıyoruz şöyle söyleyebillrim ben kaşım alınırken bile ağlıyorum kasıldığımda ah bile demedim

Canım inşallah hayat yeniden başlayacak ve inşallah sizlerle paylaşacağım. Daha sonra Kanal D'de. Eskiye göre daha iyiyim. En azından önceden yapamadığım şeyleri şimdi yapabiliyorum. Orta parmağımın 2. boğumuna kadar girdirebiliyorum bu benim için gerçekten mucize...

kendini tam olarak hazır hissetmeden p.. deneme bence kasılırsan canın yanar onu da başka bişey zannedersin başa dönersin bu sefer,eşinin parmağıyla da ragat yapabildiğin zaman dene derim.

eşim benden utangaç teklif ettim yok dio bende ona kendim kasfettiğim seyleri anlatıtım oranın yapısınıda tarif ettim dün gece çok komiktik organını kesfetmiş küçük çocuklar gibisin dedi bana keske evlenmeden once kesfetseydim organımı birde cnm burdaki alışveriş merkindeki buyuk marketlerde göremedim kayganlaştırıcı yarın sırf bunun için cevahire gidecez orda büyük bi bölüm vardı prez... için orda vardır inşallah eşim benden utangac alabilcekmiyiz bakıyım ama o olursa daha kolay olacak biliyorum şimdi yine mecbur zeytn yagla yaptım bu sefer parmıgı yettiği kadar geçirdim ama ıkınınca daralıyo gibi geldi bana

canım zeytinyağı yapma bence mantar yapabilir ki çok fena bişey,bepanten krem kullandım ben sadece kuruluk problemin yoksa yetiyor.bi de sadece girişe odaklanma rahatlamaya çalış biraz ayıp olacak ama zevk almaya çalış:)çok daha kolay olacak bak görürsün.bi de sıcak su hep söylüyorum ama kimse inanmıyor bana

ben o gün izlemiştim seni,senin sesin tıkandı ben ağladım ,o gün burdada yazmıştım

Canım üzüntümü paylaştığın için teşekkür ederim.. Evet geçen gün okumuştum forumda. 28 Şubattan sonraki yazıları. 28 Şubatta yayına çıkmıştım. Hatta birisi eşimin bu çocuk benden değil demesine nasılsa hak vermişti....

bak gordunmu hele bı yen daha cok denemk ısteyeceksn budefada olcakmı dıye dıye bakmssn aylar gecıcek ..bende ılk yendıgmzde cok sık denemk ıstyrdum herdefasındada dahada mutlu oluyrduk

inşallah cnm ya biz nişanlıyken yakındık hiç korkmadım ondan o gece kaynanam bişey olursa beni ara bekliyorum diyene kadar birde bekliyorya daha kötü eşimde sacmalama aramana gerek yok dedi ama ben korktum acaba ne olacak die

o zevkide merak etmiyo değilim acaba nasıl bir his :)

eskilerin o korku kanama hikayeleri hep kendileri korkup kasıldığı için çıkıyor zaten,herkes aynı olacak zannediyorlar

evet ,ben o kişiyi yakın markaja almıştım ,sosyaologmuş,ben ona cvb nı verdim :)))))

Canım üzüntümü paylaştığın için teşekkür ederim. Geçen gün 28 Şubat sonrası yazılanları okumuştum. Yayın 28 Şubattı. Hatta birisi eşimin bana bu çocuk benden değil demesini nasıl olduysa normal karşılamıştı. Ayrıca orda beni savunduğun için çok teşekkür ederim....

Aşağıda senin yazdığın link;

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...eneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-9668.html

özelden yazamıyorum ah bi yazabilsem maslında çok kolay anlatıcam da:)sadece girişe odaklanma diğer kısımlarla da ilgilen biraz zamanla keşfedersin:)

aşkımda öyle diyo ama zavallım beni çocuksu lütfen yapma bakışlarla görünce anında vazgecio sarılıyo bana onu çok seviyorum onu mutlu etmeyi kendimden çok istiyorum

aşkımda öyle diyo ama zavallım beni çocuksu lütfen yapma bakışlarla görünce anında vazgecio sarılıyo bana onu çok seviyorum onu mutlu etmeyi kendimden çok istiyorum

o hissi aldıktan sonra daha kolay oluyor herşey,bi de düşün sevdiğin adamla arandaki en özel en güzel şey inan ki ötesi yok yani,bunu dr da demişti bana hayatta alabileceğin en büyük zevk buna odaklan bırak acıyı girişi falan demişti.

bravoooo,ben burdaki nickleri unutuyrum ,eşim gelicek ,hadi öptüm ,sana bi msg attım

keske burda yenipte destek olan daha çok insan olsaydı olanlardan allah razı olsun bende yenince inşallah destek olacak arkadaslara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…