- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.181
İnşallah, Allahım güç kuvvet versin herkese... Mualla hanımı tavsiye ederim önceki gittiğim psikologdan farklı yönleri var.. Tabi, doktor kim olursa olsun herşey insanın kendinde bitiyor. Doktora yardımcı olmak, ödevlerini yapmak, tedaviye izin vermek.....vs. Ben şu an halletmiş değilim. Ama halledersem, sanırım Doktorum programına tekrar alıcaklar...
okudum cnm tesekkur ederim kendimi çok hazır hissediyorum bu son aşama olabilirmi 3 gundur sabırsızlanıyorum ama kısmet olmuyo 2 kere parmak 1 kere pe.. egzersizi yaptım birazdaha mı yapmalıyım egzersiz sence
inşallah cnm buraya yaz hergün heran sıkıldıgında ben 3 gundur kabullendim durumumu 3 aylık evliyim ve burdaki arkadaşlar anlıyor birbirinden çok rahatladım 3 aydır ilk defa denemek istiyorum en kısa zamnda hep kaçardım dua ederim
inşallah cnm buraya yaz hergün heran sıkıldıgında ben 3 gundur kabullendim durumumu 3 aylık evliyim ve burdaki arkadaşlar anlıyor birbirinden çok rahatladım 3 aydır ilk defa denemek istiyorum en kısa zamnda hep kaçardım dua ederim
ben o gün izlemiştim seni,senin sesin tıkandı ben ağladım ,o gün burdada yazmıştımmerhaba arkadaşlar, ben 8 sene içinde psikologa veya bir takım kadın doğumculara gittim ama bir çare bulamadım. Psikologa gittiğimiz yıllarda denemeler sonucu mucize eseri hamile kaldım. Hamileliğimi bakire olarak yaşadım inşallah bakire olarak ölmeyeceğim. Aslında birkaçınız belki beni televizyonda izlemişsinizdir. çaresizliğimi kabullendiğim, tükendiğim, bittiğim bir anda biraz umutla doldum. Kimsenin bilmediği, kimseye anlatamadığım şeyleri kameraya geçip tüm türkiye'ye anlatır oldum. Aşağıda linkini verdiğim programa çıktım. şimdilik parmak egzersizleri devam ediyor. Bakmaya bile dayanamadığım, düşüncesi bile başımı döndüren va..ma. Artık zorda olsa parmağımı sokabiliyorum....doktor 8 seansta çözülecek dedi ve şimdilik durum iyi gidiyor 4.seansımıza haftaya gideceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun....
Aşağıdaki linkte tv'ye çıkan benim
doktorum - vajinismus tedavisi - hipoglisemi belirtileri 28.02.2012 - youtube
canm yayında ızlmestım senı sımdı tekrr ızledım cok zor seyler yasamıssın ..yasında cok genc anladıgım kadaryla bence hayat yenıden baslayack senn ıcın emın ol..egzersız yap hergun sabh ve aksam prmak egzersızı yap cok sık aynayla bak delıgı ıncele derın nefes al ıkın delıgın acıldıgını gourceksn unutma nekdr egzers yaparsan okdr hızlanacak
kendini tam olarak hazır hissetmeden p.. deneme bence kasılırsan canın yanar onu da başka bişey zannedersin başa dönersin bu sefer,eşinin parmağıyla da ragat yapabildiğin zaman dene derim.
eşim benden utangaç teklif ettim yok dio bende ona kendim kasfettiğim seyleri anlatıtım oranın yapısınıda tarif ettim dün gece çok komiktik organını kesfetmiş küçük çocuklar gibisin dedi bana keske evlenmeden once kesfetseydim organımı birde cnm burdaki alışveriş merkindeki buyuk marketlerde göremedim kayganlaştırıcı yarın sırf bunun için cevahire gidecez orda büyük bi bölüm vardı prez... için orda vardır inşallah eşim benden utangac alabilcekmiyiz bakıyım ama o olursa daha kolay olacak biliyorum şimdi yine mecbur zeytn yagla yaptım bu sefer parmıgı yettiği kadar geçirdim ama ıkınınca daralıyo gibi geldi bana
ben o gün izlemiştim seni,senin sesin tıkandı ben ağladım ,o gün burdada yazmıştım
bak gordunmu hele bı yen daha cok denemk ısteyeceksn budefada olcakmı dıye dıye bakmssn aylar gecıcek ..bende ılk yendıgmzde cok sık denemk ıstyrdum herdefasındada dahada mutlu oluyrduk
canım zeytinyağı yapma bence mantar yapabilir ki çok fena bişey,bepanten krem kullandım ben sadece kuruluk problemin yoksa yetiyor.bi de sadece girişe odaklanma rahatlamaya çalış biraz ayıp olacak ama zevk almaya çalış:)çok daha kolay olacak bak görürsün.bi de sıcak su hep söylüyorum ama kimse inanmıyor bana
inşallah cnm ya biz nişanlıyken yakındık hiç korkmadım ondan o gece kaynanam bişey olursa beni ara bekliyorum diyene kadar birde bekliyorya daha kötü eşimde sacmalama aramana gerek yok dedi ama ben korktum acaba ne olacak die
o zevkide merak etmiyo değilim acaba nasıl bir his :)
evet ,ben o kişiyi yakın markaja almıştım ,sosyaologmuş,ben ona cvb nı verdim :)))))Canım üzüntümü paylaştığın için teşekkür ederim.. Evet geçen gün okumuştum forumda. 28 Şubattan sonraki yazıları. 28 Şubatta yayına çıkmıştım. Hatta birisi eşimin bu çocuk benden değil demesine nasılsa hak vermişti....
Canım üzüntümü paylaştığın için teşekkür ederim. Geçen gün 28 Şubat sonrası yazılanları okumuştum. Yayın 28 Şubattı. Hatta birisi eşimin bana bu çocuk benden değil demesini nasıl olduysa normal karşılamıştı. Ayrıca orda beni savunduğun için çok teşekkür ederim....ben o gün izlemiştim seni,senin sesin tıkandı ben ağladım ,o gün burdada yazmıştım
özelden yazamıyorum ah bi yazabilsem maslında çok kolay anlatıcam da:)sadece girişe odaklanma diğer kısımlarla da ilgilen biraz zamanla keşfedersin:)
aşkımda öyle diyo ama zavallım beni çocuksu lütfen yapma bakışlarla görünce anında vazgecio sarılıyo bana onu çok seviyorum onu mutlu etmeyi kendimden çok istiyorum
Canım üzüntümü paylaştığın için teşekkür ederim. Geçen gün 28 Şubat sonrası yazılanları okumuştum. Yayın 28 Şubattı. Hatta birisi eşimin bana bu çocuk benden değil demesini nasıl olduysa normal karşılamıştı. Ayrıca orda beni savunduğun için çok teşekkür ederim....
Aşağıda senin yazdığın link;
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...eneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-9668.html
o hissi aldıktan sonra daha kolay oluyor herşey,bi de düşün sevdiğin adamla arandaki en özel en güzel şey inan ki ötesi yok yani,bunu dr da demişti bana hayatta alabileceğin en büyük zevk buna odaklan bırak acıyı girişi falan demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?