Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

keske burda yenipte destek olan daha çok insan olsaydı olanlardan allah razı olsun bende yenince inşallah destek olacak arkadaslara

destek çok önemli gerçekten,benim de bi arkadaşım sebep olmuştu hatta o da yeni evliydi hergün msjla ayrıntılı anlatmıştı bana şöyle yap böyle yap diye.ben senin koçun olurum seve seve:)

destek çok önemli gerçekten,benim de bi arkadaşım sebep olmuştu hatta o da yeni evliydi hergün msjla ayrıntılı anlatmıştı bana şöyle yap böyle yap diye.ben senin koçun olurum seve seve:)

sağol cnm çok tesekkur ederim allah razı olsun bu gece kocasızım yarın deniycektim ama 3 parmağı birden mi almam gerekiyo once

sağol cnm çok tesekkur ederim allah razı olsun bu gece kocasızım yarın deniycektim ama 3 parmağı birden mi almam gerekiyo once

tam olarak ne aşamadasın şu anda,bir parmak rahat yapabildiğinde 2 parmağa geç aşama aşama o bölgeyi esnetip alıştırıyosun böylece,ısrarla tekrar söylüyorum sıcak suda oturup dene bir kere de ,

Arkadaşlar ben çıkıyorum, eşim şu an yok ama oğlumla ilgileneyim biraz. Artık ben de bu sitedeyim. Özelden mesaj atan arkadaşlar çok teşekkür ederim sizlere. 100 mesaj atmadan özel mesaj yazamıyormuşum. İnşallah hep beraber çözeceğiz....

3 parmağı rahatça hareket ettirebildiğinde deneme yapmak lazım bence daha rahat olur

once yarın sıcak suda küvette 2 deniyim 3ü sonra denerim bana kalsa hemen pe.. ile yapcam gecen aksam alabildim 5 -6 cm dahada alırdım da düzgün pozisyonda değilmişim o ovalliği sertlik sandım oraya carptırdım

ooo tamam o zaman bitti sayılır çok az kalmış artık,kasların yoğun olduğu bi bölge var biz kasıldığımız için orası daralıyor ama o kısmı geçince çok rahat ne kadar gittiğini hissetmiyosun bile.o kısım yanıltnasın sanki daha gitmicekmiş gibi geliyor ama tam tersş sonrası daha rahat

sağol cnm inşallah mutlu haberi bir an once veririm iyi aksamlar herseze ben çıkıorum

canım cok az kaldı artık yenmene hadı azmet bıranonce kurtulda tam halayını cekelım :)

jellerın ustunde hamılelıge engel degıldıyor hepsı ben jelsız ılıskı yasıyamam sorunum oldugundan ee hamıleık dusununce ne olcak ya
ama oyle bısey olsa doktor soylerdı kendı dedı kullan dıye ben bı doktora sorayım bunu en ıyısı

Son düzenleme:

canım o yanma hıssınden baska sorun olmıcak ınan o an esıne durmasını soyle ama sakın cıkmasın
burda bıze hep bunu öğütlüyorlardı o an geldıgınde eskıden olsa hemen esımı ısterdım ama burda yazılanlar yasıyanların tecrubesı kualgıma yer etmıs
o an esımı ıtmeyıp bekletıp yavas yavas ılerlemısnı dıyınce oldu ve kackere oldumu dıye sordum hıssetmedım bıle:) vajının ılk gırısı dar sonrası genıs
o kısmı bı gectınmı gerısı hopp olucak ınsallah :)

Son düzenleme:

canım bak 5 yıllık vajılı olup sorundan kacan bırı olarak bne sadece burası sayesınde yendım
ve hala sorunlarım var burası olmasa o sorunları bahane edıp vajınusmusum devam ederdı
burdakı dayanısma bırbıırne destek olmanın vajılı bırıne verdıgı gucu dunyadakı bın doktor bıle veremez
ama bu demek degılkı doktorsuz olur hayır burdahep denıyor oncesı sonrası muhakkak doktora gıdın
yencek gucu bulamıyanlarda doktor tavsıyesı alsın hep dıyoruz
senı anlamak ısteyenler dıye kırıcı olmaya gerke yok hepımızın derdı bır sıkıntıları aynı rabbım herkesın yardımcısı olsun senınde benımde hepımızın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…