- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.201
keske burda yenipte destek olan daha çok insan olsaydı olanlardan allah razı olsun bende yenince inşallah destek olacak arkadaslara
destek çok önemli gerçekten,benim de bi arkadaşım sebep olmuştu hatta o da yeni evliydi hergün msjla ayrıntılı anlatmıştı bana şöyle yap böyle yap diye.ben senin koçun olurum seve seve:)
sağol cnm çok tesekkur ederim allah razı olsun bu gece kocasızım yarın deniycektim ama 3 parmağı birden mi almam gerekiyo once
tam olarak ne aşamadasın şu anda,bir parmak rahat yapabildiğinde 2 parmağa geç aşama aşama o bölgeyi esnetip alıştırıyosun böylece,ısrarla tekrar söylüyorum sıcak suda oturup dene bir kere de ,
yarın kayganlaştırıcı edinince deneyim 2 parmak bugun yagdan sonra hafif yanma hissediyorum
3 parmağı rahatça hareket ettirebildiğinde deneme yapmak lazım bence daha rahat olur
bepantenin bi avantajı da o işte tahrişi önlüyor kendisi zaten cilt kremi olduğu için.yok mu evde madem eşin de yok dene hemen erteleme bence
once yarın sıcak suda küvette 2 deniyim 3ü sonra denerim bana kalsa hemen pe.. ile yapcam gecen aksam alabildim 5 -6 cm dahada alırdım da düzgün pozisyonda değilmişim o ovalliği sertlik sandım oraya carptırdım
ooo tamam o zaman bitti sayılır çok az kalmış artık,kasların yoğun olduğu bi bölge var biz kasıldığımız için orası daralıyor ama o kısmı geçince çok rahat ne kadar gittiğini hissetmiyosun bile.o kısım yanıltnasın sanki daha gitmicekmiş gibi geliyor ama tam tersş sonrası daha rahat
yok ben ilk defa duydum o kremi eczaneden mı alınıyo
kIZLAR bitti bu iş Allahın izniyle dün yendimdarısı hepinizin başınaa
kızlar sımgem-92 hamileeeee
NİCKLERİ KARIŞTIRIYORUM GÜLSEVDAM,SELA,87 -88 NİCKLİ ARKADAŞLAR VARDI ,HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜRLER :))
BEN DE HALAY İSTİYORUM ,NETİCEDE BAŞINI ALDIMMM:))))))HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN:)VALLA BALAYINA BİLE ÇIKMAYI DÜŞÜNÜYORUM :)BABYMOON
jellerın ustunde hamılelıge engel degıldıyor hepsı ben jelsız ılıskı yasıyamam sorunum oldugundan ee hamıleık dusununce ne olcak yaarkadaşlar ben jelde durex kullandım ama ;spermi öldürüyormuş ,sonra okey kullandım oda bitti şimdi eczacıya söyledim ,vajinismusluydum dedim ama sperm öldürücü olmasın dedim :)))su bazlı oluyormuş dedim oda gleit gelen verdi , minicikkk tüp 20 gr((((su bazlıııı falan yazmıyor :)bilgisi olan var mı
mrb kızlar ben sessiz sessiz takip ediodum sizi..bende vajinusmusum hemde 2.5yıldır çok bunaldım artık..ama sizin sayenizde egzersiz yapmaya başlamıştım 1parmak 2parmak mum vs derken şimdi 4parmağımı birleştirip yapabiliorum mumdaysa peçete sara sara kalınlaştırıp 11 cm yapabildim enson düngece..bende heveslendm eşime deneyelim dedim ama ucundan fazlasını alamıorum 2keredir denioruz ucunu aldıktan sonra yanmayla baskı gibi bişe oluo hemen itiorum eşimi, kasmıorum kendimi biliorum bacaklarım kapalıyken bile egzersiz yapabiliorum nolur yardım edin nie olmuo yaa eşimde sinirlendi 2.sindede olmayınca(napcam ben yaaaa
burdaki arkadaşların çoğu yeni evli değilmi arkadaşlar?
bakın arkadaşlar ben kimsenin hevesini kırmak falan istemiyorum.aynı sorunları bende yaşadım.ben biliyorum sabahlara kadar ağladığımı evliliğimi bozmayı düündüğümü yeni evlenen birini görünce onlar için dua ettğimi ben biliyorum tüm yaşadıklarımı.şimdi karşıma geçmiş bazı arkadaşlar beni tebrik ediyolar.ben üzdüüğüm tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum.tekrarlar derkende benmki doğumdan sonra yine oldu 4 5 ay eşimle beraber olamadım doktorumu aradım egzersz yap dedi şükürler olsunki geçti.inşllh tüm bu sıkıntıları çeken arkadaşlarımın sorunlarıda geçer.
bide doktr hemen hamile kalma demşti en az 6 yoksa 1 sene çocuk yok dedi ama 3 ay sonra hamile kaldım ve bu yüzdende normal yapamadım.ondan bende tekrarladı galiba.bütün bunlar sıkıntı yani.neyse beni gerçekten anlamak isteyen anlayan arkadaşlra yazdım ben.Allh hepinize kolaylık wersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?