Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy işallah yaa bugece tekrar denicem işallah olur artık..oanda durmasını sölüorum sonra devam edemeyince hemen itiorum panik yapıorum(ama dediklerinizi uygulayacam işallah bugece biter de kurtulurum artık...

canım dıyecek bırsey bulamıyorum bu yazdıklarının karsısında
bak anne olma gıbı en zor aşamayı aştın sen vajıyı nıye yenemıyesın esın ıcın kendın ıcın
programı bende ızlemıstım ama doktor hanımın yaklasımını begenmedım orda sıkıntımızı anlıyan ınsanlar degıl
tvde olagan program sunan kısıler vardı sankı..

ayy işallah yaa bugece tekrar denicem işallah olur artık..oanda durmasını sölüorum sonra devam edemeyince hemen itiorum panik yapıorum(ama dediklerinizi uygulayacam işallah bugece biter de kurtulurum artık...

bıtıcek canım yeterkı o an ıtme bekelyın oyle vajı alıssın bak dedıydı dersın cogumuz aynı sorunu yasadık cunku :)

Son düzenleme:

teşekkürler tatlım :) Allahım erkese nasip etsin ama yenemeyenlere asöylüyorum ben bu forumu evliliğimin başından beri takip ediyordum 8 aylık evliyim ama parmaK EGZERSizine ocak gibi karar verdim şubatın sonlarına doğruydu yanılmıyorsam başladığımda ve şimdi yendim kısa bir sürede keşke önceden başlasaydım eldiven gleitgelen ya da su bazlı ultrason jeli tek ihtiyacınız olan oraya 3 parmak giriyosa olur dedim odaklandım ve oldu önce egzersizlerle genişletin korkularınızı da yenin Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin ben hepinize hepimize dua etmeye devam ediyorumm ağlamak pes etmek yok egzersiz..Ben egzersiz kelimesini görünce başka sayfalara geçiyordum yenmemin başka yolu yok mu diye kaçtığım şey kurtuluşum oldu !yön bulamıyodum acıyodu yanıyoduu inat ettim yönü bulana kadar elimi çekmedim yansada ağlasam da devam ettim lütfen pes etmeyin

canım benım sorun her neyse ınsallah bır an once yoluna gırer sabır canım benım

okudum cnm tesekkur ederim kendimi çok hazır hissediyorum bu son aşama olabilirmi 3 gundur sabırsızlanıyorum ama kısmet olmuyo 2 kere parmak 1 kere pe.. egzersizi yaptım birazdaha mı yapmalıyım egzersiz sence

canım aslında herkes egzersiz de ilerlemeden yapmayın deneme diyor ama ben şunu düşünüyorum,madem her şey beyinle alakalı ise kendini hazır hissedince sıkıntı olmaz.ben öyle yaptım zaman zaman eşimle denemede yaptım egzersiz anında.olmadığı zamanda üzülmedim,çünkü eşimi kendime yaklaştırmaya bile korkarken deneme yapma cesareti bile çok güzel di.çok şükür yendim.RABBİM herkese bu mutluluğu yaşatsın İNŞALLAH.

Son düzenleme:
selam kızlar yaa ben az önce bi arkadaşımın hamiş olduğunu öğrendim bizle evlenmişlerdi tamam bana da çok olmadı da ne biliym içim burkuldu ne güzel onlar başarıp bir de hamiş olmuşlar biz hala uğraşıyoruzzz şimdi kızacaksınız daha 6 aylıksın ne zaman heves ettn diye ama üzüldüm kendi adıma arkadaşım adına sevndm tabii ama önce can sonra canan işte

kızlar merhaba hepinize ara ara girebiliyorum foruma yalnızca yazılanları okuyorum yenen varmı diye bakıp çıkıyorum kopmamak adına forumdan
keşke bende buraya başardımm yazabilsem bigün ama çok uzadı bu iş farkındayım 2 ay olack nerdeyse 10cmde takılı kaldım:((
dün egzersiz yaptım 9cm çok rahat oluyo git gel yapabiliyorum bugğünde 9 dan başlayım dedim zorladı ama oldu gitgelde yaptım 1saat kadar sonrada 10 cm deneyim dedim olmadı ya yarıya kadar oldu ama ilerletemedim nefes alıp verdm ıkındım olmadı yanma hissetttim aşırı niye acaba ya?tecrübeli arkadaşlrım yardımınıza ihtiyacım varr moralim çok bozuldu yaa 10 cmi geçemedim kaç gündürrr oooooooffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…