- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.241
nasilsiniz neler yapiyorsunuz takildiginiz sormak istediginiz 1.sey varsa sorabilirsiniz
nasilsiniz neler yapiyorsunuz takildiginiz sormak istediginiz 1.sey varsa sorabilirsiniz
yeni yeni üyeler gelmiş hoşgelmiş biran önce daha da aktifleşin kızlar çünkü en doğru yerdesiniz yazın buraya ne haldesiniz ne durumdasınız
gece gunduz destek hizmeti verilen tek yer heralde :)) ama hoca yok deneme yapamıorummm
selam kızlar yaa ben az önce bi arkadaşımın hamiş olduğunu öğrendim bizle evlenmişlerdi tamam bana da çok olmadı da ne biliym içim burkuldu ne güzel onlar başarıp bir de hamiş olmuşlar biz hala uğraşıyoruzzz şimdi kızacaksınız daha 6 aylıksın ne zaman heves ettn diye ama üzüldüm kendi adıma arkadaşım adına sevndm tabii ama önce can sonra canan işte
kızlar merhaba hepinize ara ara girebiliyorum foruma yalnızca yazılanları okuyorum yenen varmı diye bakıp çıkıyorum kopmamak adına forumdan
keşke bende buraya başardımm yazabilsem bigün ama çok uzadı bu iş farkındayım 2 ay olack nerdeyse 10cmde takılı kaldım:((
dün egzersiz yaptım 9cm çok rahat oluyo git gel yapabiliyorum bugğünde 9 dan başlayım dedim zorladı ama oldu gitgelde yaptım 1saat kadar sonrada 10 cm deneyim dedim olmadı ya yarıya kadar oldu ama ilerletemedim nefes alıp verdm ıkındım olmadı yanma hissetttim aşırı niye acaba ya?tecrübeli arkadaşlrım yardımınıza ihtiyacım varr moralim çok bozuldu yaa 10 cmi geçemedim kaç gündürrr oooooooffff
kızlar merhaba hepinize ara ara girebiliyorum foruma yalnızca yazılanları okuyorum yenen varmı diye bakıp çıkıyorum kopmamak adına forumdan
keşke bende buraya başardımm yazabilsem bigün ama çok uzadı bu iş farkındayım 2 ay olack nerdeyse 10cmde takılı kaldım:((
dün egzersiz yaptım 9cm çok rahat oluyo git gel yapabiliyorum bugğünde 9 dan başlayım dedim zorladı ama oldu gitgelde yaptım 1saat kadar sonrada 10 cm deneyim dedim olmadı ya yarıya kadar oldu ama ilerletemedim nefes alıp verdm ıkındım olmadı yanma hissetttim aşırı niye acaba ya?tecrübeli arkadaşlrım yardımınıza ihtiyacım varr moralim çok bozuldu yaa 10 cmi geçemedim kaç gündürrr oooooooffff
bengülsevdam sen delı sevda :) hayırıdr ne oluyor sevdamıza :) yenı nıckın hayırlı olsun canım
slm sen yenmismiydın canım
evet canım 3 yıl sonunda bende burada yenenlerdenım egzersızlerle 3 haftada yendım
Dün gece iki parmaga gecmek istedim ama olmuyoryerlestiremiyorum..küs isareti yapip deniyorum yerlesmiyor bir türlü..orta parmagimi sokmakta zorluk cekmiyorum ama iki parmak olmuyor..iyice ümitsizlendim..
hemen moralını bozma demekkı onun ıcınde zamana ıstıyacın var tek parmak olarak jelle bıraz daha devam et ısteklı ol emınım basaracaksın derın nefes alver
sakın sımdıden takma bunları canım ne guzel yenı evlısın oda olur zamanla ınsallah
cok sevindim senin adına canım peki abartıldıgı kadar acı ve kanama oldumu acaba ve 2.deneme nasıl gectı bi sorun oldumu canım
canım biz senle aynı zamanda başlamışız benm de 2 ay olcak 3-4 gün sonra ben de 9,5 cm deym sen ne güzel 9 cm yi direk alabiliyorsun ben hala önce 2 parmak alıyorum sonra alışınca 9,5 cm ye geçiyorum... ama acaba 9da başlangıçta zorlanmanın sebebi direk almaya çalışman olabilir önce 2 parmak veya 9 cmden daha küçük bir aparatla çalış 5 dk filan sonra yavaş yavaş kalınlaştırmayı denesen.. ben tecrübesizim ama aklıma bu geldi . bir de moralini bozma moralin iyiolunca egzersiz daha rahat oluyor.. kolay gelsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?