Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasilsiniz neler yapiyorsunuz takildiginiz sormak istediginiz 1.sey varsa sorabilirsiniz

ben seninle tanışmayı çok istiyordum.Bugün eski yazılarını takip ettim.Hamileymişin allah tamamına erdirsin.Senin yazılarını okudukça çok etkilendim.Bende 10 yıllık evliyim.Nasıl aştıgın konusunda bilgi verebilirmisin

sakın sımdıden takma bunları canım ne guzel yenı evlısın oda olur zamanla ınsallah

canım biz senle aynı zamanda başlamışız benm de 2 ay olcak 3-4 gün sonra ben de 9,5 cm deym sen ne güzel 9 cm yi direk alabiliyorsun ben hala önce 2 parmak alıyorum sonra alışınca 9,5 cm ye geçiyorum... ama acaba 9da başlangıçta zorlanmanın sebebi direk almaya çalışman olabilir önce 2 parmak veya 9 cmden daha küçük bir aparatla çalış 5 dk filan sonra yavaş yavaş kalınlaştırmayı denesen.. ben tecrübesizim ama aklıma bu geldi . bir de moralini bozma moralin iyiolunca egzersiz daha rahat oluyor.. kolay gelsn

Dün gece iki parmaga gecmek istedim ama olmuyor yerlestiremiyorum..küs isareti yapip deniyorum yerlesmiyor bir türlü..orta parmagimi sokmakta zorluk cekmiyorum ama iki parmak olmuyor..iyice ümitsizlendim..

tatlım bıraz daha fazla 9 cm le yap sonra 10 cm e gec pes etme gozunde buyutme 1 cm cık olarak dusunyapıcam de kararlı ol bol jel kullan kendını rahatlat ama ara verme lutfen kararlı ol hergun egzersız yaparsan 1 haftaya yenersın bıle ınsallah

Dün gece iki parmaga gecmek istedim ama olmuyor yerlestiremiyorum..küs isareti yapip deniyorum yerlesmiyor bir türlü..orta parmagimi sokmakta zorluk cekmiyorum ama iki parmak olmuyor..iyice ümitsizlendim..

hemen moralını bozma demekkı onun ıcınde zamana ıstıyacın var tek parmak olarak jelle bıraz daha devam et ısteklı ol emınım basaracaksın derın nefes alver

cok sevindim senin adına canım peki abartıldıgı kadar acı ve kanama oldumu acaba ve 2.deneme nasıl gectı bi sorun oldumu canım

canım benım 2 yıl once bır kere ılıskı olmustu ve devamı gelmemıstı maalesef ama o zmn egzersız fln yapmamıstım o zmn kırmızlar gelmıstı...ama egzersız yapıldıgı ıcın
genelde krımızılar gelmeyebılıyor esneme oluyor cunku...acı dayanılmayacak kadar acı degıl ben o kadar psımanım kı 3 yılımı zehır ettıgım ıcın bu muymus bunun ıcınmı ben uzuldum yıprandım dıyorum allahın ıznıyle yen bana hak verecksın burada hepımız aynı seyı soyluyorz...iyiki buraya gelmısım ve egzersız yapmısım hayatım kurtuldu...

cnm bnm çok saol desteğn için..ya bende biara illa en küçük aparattan başlayıp dewam ediyodum ben hatta kulak çöpüyle çalışıyordum en inceden kalına doğru ama muma geçtim direk 9cmden başlıyorum onda bi sorun yok sonra10cm geçim diyorum ama olmuyooo yarıya kadar oluyo kaçgündür olmadı bende bi danışayım dedim burdaki arkadşlara inş.geçer bu acı günler canm..kurtuluruz bizde
buarada yeni arkadaşlar hoşgeldiniz doğru yerdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…