- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.261
canım sorunlarınızı bilmiyorum ama zaten bu sorunlar vajinusmusla alakasız çok farklı gibi görünüyor ama kaynağı vaji düşünsene ikinizinde kafasında evlendiğinizden beri bu sorun var onun için de senin için de çok zor bir durum evlenmeden önce çok farklı düşünüyosun ama evlendikten sonra farklılaşıyor.. bunları ben de çok dedim benim gibilerde ama sonrasında ne dedik iyiki de boşanmamışım.. biraz kendine zaman ayır kafanı da vajiden uzak tut reglden sonra bol bol vaktin olcak zaten üzme tatlı canını
canım biz senle aynı zamanda başlamışız benm de 2 ay olcak 3-4 gün sonra ben de 9,5 cm deym sen ne güzel 9 cm yi direk alabiliyorsun ben hala önce 2 parmak alıyorum sonra alışınca 9,5 cm ye geçiyorum... ama acaba 9da başlangıçta zorlanmanın sebebi direk almaya çalışman olabilir önce 2 parmak veya 9 cmden daha küçük bir aparatla çalış 5 dk filan sonra yavaş yavaş kalınlaştırmayı denesen.. ben tecrübesizim ama aklıma bu geldi . bir de moralini bozma moralin iyiolunca egzersiz daha rahat oluyor.. kolay gelsn
Merhaba sessizcekimsesizce, izledin herhalde linki. Kanal D, Doktorum programına çıktım. Çok yıkılmıştım ama bu aralar biraz daha iyiyim. En azından bana muhtaç bir oğlum var. Allah hepimize şifa versin.
Parmagimi icime alip bekletmeli miyim? Ne kadar tutatim icimde?
canım benım 2 yıl once bır kere ılıskı olmustu ve devamı gelmemıstı maalesef ama o zmn egzersız fln yapmamıstım o zmn kırmızlar gelmıstı...ama egzersız yapıldıgı ıcın
genelde krımızılar gelmeyebılıyor esneme oluyor cunku...acı dayanılmayacak kadar acı degıl ben o kadar psımanım kı 3 yılımı zehır ettıgım ıcın bu muymus bunun ıcınmı ben uzuldum yıprandım dıyorum allahın ıznıyle yen bana hak verecksın burada hepımız aynı seyı soyluyorz...iyiki buraya gelmısım ve egzersız yapmısım hayatım kurtuldu...
tabı cnm beklet cıkarıp tekrar al gıtgel yap...ıcınde daırersel hareketler yapmaya calıs ııce rahat alana kadar boyle devam et onra 2 parmaga gecersın
Tesekkür ederim canim..ben dairesel hareketler yapmaya calisiyorum ama hep bir " duvara" degiyorum sanki...bu normal mi? :/ yani pek hareket ettiremiyorum parmagimi :26:
Canim bendeki gelisimin farkinda ve okadar mutlu umutluki.. Oyle seyler yasiyorumki kendime olan saygimi kaybettim nerdeyse.. bu benim gururuma cok dokunuyo.. hep alttan almak.. Evlilikte hep susmasi gereken kendini ezdiren kdinlari yadirgadim hep.. Ama bu bvaji yuzunden magdurum.. Yoksa butun bunara izin vermezdim.. Umarim ustesinden gelmem icin gereken sabri gosterebilrm..
sen naslsn..
ayy canım ya senın gibi yenen arkadasları gorunce cok mutlu ve daha mutlu oluyorum inanki. peki 2. denemenden sonra hersey normallesıyormu canım
canım a.s. evet görüşemedik.sen nasılsın ? nasıl gidiyor hamilelik ?
giriyorum fese ama deng gelmedik sanırım.kendine iyi bak canım görüşürüz inş.
sen yendinmi canım
Tesekkür ederim canim..ben dairesel hareketler yapmaya calisiyorum ama hep bir " duvara" degiyorum sanki...bu normal mi? :/ yani pek hareket ettiremiyorum parmagimi :26:
cnm bende onu duvar hatta şişlik sandım korktum ama yapısı öleymiş dümdüz değilde eğimli o duvardan aşagı doğru ilerle
iyiyim şükür , yoğunluk yorgunluk var. pek giremiyorum ya. senin hamişlik nasıl gidiyo, sağlığın nasıl
normal canım hıc tedırgın olma nefes alıp ver ve yavas yavas ıttır cnm...serce parmak olarak dene ıstersen bıraz daha rahatolabılır...jel kullanıyormusun
hepiniz azimlisiniz ben yine güvenimi kaybediyorum eşim çooookk anlayıslı cok destek basarıcaz dıyo ama cok bunaldım 9ay oldu bıtsın artık cok kötuyum arkadaslar bı kızım olsun ıstıyorummmmmmmmmmm cokmu sey istıyorummmmmm bu illet hastaalıgı yenmek bu kadarmı zor bunları yazmak bile o kadar acı kiiiiiiiiiiii
iyiyim canm çok şükür 9,5 cmye geçtm ben ama yarın doktor günüm gittiğimde söylemicem sadece 2 parmağı rahat aldığımı söylücem.. bunu ben doktorun dışına çıkarak yaptım şimdi kızar filan :) gösterirsin canım biz ki bu vajiye sabret kaç ay ertele ertele br kocaya mı sabredemicez demi ama.. takma canm yıpratma kendinii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?