Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim bendeki gelisimin farkinda ve okadar mutlu umutluki.. Oyle seyler yasiyorumki kendime olan saygimi kaybettim nerdeyse.. bu benim gururuma cok dokunuyo.. hep alttan almak.. Evlilikte hep susmasi gereken kendini ezdiren kdinlari yadirgadim hep.. Ama bu bvaji yuzunden magdurum.. Yoksa butun bunara izin vermezdim.. Umarim ustesinden gelmem icin gereken sabri gosterebilrm..
sen naslsn..

cnm bnm çok saol desteğn için..ya bende biara illa en küçük aparattan başlayıp dewam ediyodum ben hatta kulak çöpüyle çalışıyordum en inceden kalına doğru ama muma geçtim direk 9cmden başlıyorum onda bi sorun yok sonra10cm geçim diyorum ama olmuyooo yarıya kadar oluyo kaçgündür olmadı bende bi danışayım dedim burdaki arkadşlara inş.geçer bu acı günler canm..kurtuluruz bizde
buarada yeni arkadaşlar hoşgeldiniz doğru yerdesiniz

Merhaba sessizcekimsesizce, izledin herhalde linki. Kanal D, Doktorum programına çıktım. Çok yıkılmıştım ama bu aralar biraz daha iyiyim. En azından bana muhtaç bir oğlum var. Allah hepimize şifa versin.

canım ya cok uzuldum durumuna programıda seyrettim gonderdigin linkten aglattın beni ya cok etkılendım bende 8 aylık evlıyım ama halen ilişkiye gıremedım neyazıkkı pekı o programdakı doktor yardımcı olabıldımı sorununa yalnız degılsın burda merak etme yanındayızz ınsallah bunun ustesınden gelırız arkadasım..

ayy canım ya senın gibi yenen arkadasları gorunce cok mutlu ve daha mutlu oluyorum inanki. peki 2. denemenden sonra hersey normallesıyormu canım

tabı cnm beklet cıkarıp tekrar al gıtgel yap...ıcınde daırersel hareketler yapmaya calıs ııce rahat alana kadar boyle devam et onra 2 parmaga gecersın

Tesekkür ederim canim..ben dairesel hareketler yapmaya calisiyorum ama hep bir " duvara" degiyorum sanki...bu normal mi? :/ yani pek hareket ettiremiyorum parmagimi :26:

iyiyim canm çok şükür 9,5 cmye geçtm ben ama yarın doktor günüm gittiğimde söylemicem sadece 2 parmağı rahat aldığımı söylücem.. bunu ben doktorun dışına çıkarak yaptım şimdi kızar filan :) gösterirsin canım biz ki bu vajiye sabret kaç ay ertele ertele br kocaya mı sabredemicez demi ama.. takma canm yıpratma kendinii...

ayy canım ya senın gibi yenen arkadasları gorunce cok mutlu ve daha mutlu oluyorum inanki. peki 2. denemenden sonra hersey normallesıyormu canım

canım tabıkı bıranda normale donulmuyor zamanla deneye deneye bu bır surec ne kadar cok denersek o kadar cabuk alısıyoruz....

sen yendinmi canım

meraba canim evet ben yendim. gecen sene subatdan beri buraya üyeyim, ve asagi yukari 1.ay icinde yendim. yani gecen sene 16.martda yendim, rabbim izin verirse doktorun hesabina göre 17.gün sonra bebisimi kucagima alicam. rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin. bu sene 26.8 e kadar hep düzenli buraya gelir okur yazardim. sonra izne gittim geldim. ondan beri giremiyorum artik, sadece ara ara gelip son yazilanlari okuyorum. her zaman yazdim yine söylüyorum. vaktim olmuyor, gecmisi okuyamadigim icinde kimin ne durumda oldugunu bilmiyorum, bilmedigim icinde yardimci olamam. ama bunu herkes icin söylüyorum, bana özelden yazarsaniz, sorulariniza cevap verebilirim. siz özelden yazinca bana haber geliyor. bende bakiyorum ne gelmis diye, ve sizin yazdiklarinizi görüyorum. aksi taktirde dedigim gibi yazilanlari tek tek okuyamiyorum. sende istedigin zaman istedigin herseyi sorabilirsin

Tesekkür ederim canim..ben dairesel hareketler yapmaya calisiyorum ama hep bir " duvara" degiyorum sanki...bu normal mi? :/ yani pek hareket ettiremiyorum parmagimi :26:

normal canım hıc tedırgın olma nefes alıp ver ve yavas yavas ıttır cnm...serce parmak olarak dene ıstersen bıraz daha rahatolabılır...jel kullanıyormusun

normal canım hıc tedırgın olma nefes alıp ver ve yavas yavas ıttır cnm...serce parmak olarak dene ıstersen bıraz daha rahatolabılır...jel kullanıyormusun

Evet kullaniyorum canim..parmagimi ileri dogru itiyorum neredeyse hepsini aliyorum ama bi yer geliyo sanki son durak..rahim agzina mi deyiyorum anlamadim..:/

hepiniz azimlisiniz ben yine güvenimi kaybediyorum eşim çooookk anlayıslı cok destek basarıcaz dıyo ama cok bunaldım 9ay oldu bıtsın artık cok kötuyum arkadaslar bı kızım olsun ıstıyorummmmmmmmmmm cokmu sey istıyorummmmmm bu illet hastaalıgı yenmek bu kadarmı zor bunları yazmak bile o kadar acı kiiiiiiiiiiii

Seni cok iyi anliyorum..benim de psikolojim o kadar berbat ki..hic birseyden zevk almiyorum..hersey sanki bu hastaligi yendikten sonra anlam kazanmaya baslicakmis gibi geliyo..baska hic birseye konsantre olmak istemiyorum..kendimi cok caresiz hisediyorum..pfff..öyle iste..basa gelen cekilir..

cok iyi gidiyosun tatlim az kaldi.. Azmedip yapmissin benim doktorada kalsa oho hala egzersize gecirmemisti bile.. anliyorum seni biran once ilerlemek istiyosun yapabildigini gorukce.. ins hic ummadigimz bi anda burda basardim yazini okuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…